Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Destiny. The design is clearly ancient.
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Én is megnéztem, nem kell gyakorlottnak lenni, hogy ilyet meg lehessen állapítani, pixelekre jobban kéne figyelni, aki hamisítani akar 😊
Van sok olyan hülye ember, aki imád felhajtást csinál, fõleg ilyen képtelen dolgokkal.
Mert akkor nem szóltam semmit 😊
a csávo állitolag véletlenül salvage-olt egy rare, req11, +13% ench, zealous, +7 shelter crystalline swordot és ezt kapta az upgradek helyett. én spec még soha nem láttam ilyesmit, talán azért mert ez az elsö a játékban. elvégre ki lenne olyan agyament hogy egy crystalline swordot salvage-ol, hátha nem a mod jön ki belöle. 😛
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Nem ártana kivenni 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
[/cserf][/fülünyúl]
1. Urgoz Shortbow
2. Arany Exalted Aegis
Armor16 (req11 tactics)
Hp+45 while stance
Reduce physical dmg by 5 (19%)
gondolom a stance miatt nem sokat ér, de nem vágom
3. Ironwing Flatbow (req.10)
Clean, golden max dmg
dmg+15% -10armor while attacking
4. Golden Max Dmg Zealous Bramble Recurve Bow of Marksmanship (req.9)
dmg+15% -5 energy
energy gain on hit 1, energy regen -1
+1 marksmanship (19%)
5. Golden Max Dmg Zealous Zodiac Longbow of Shelter req.9
dmg+15% while stance
energy gain on hit 1, energy regen -1
armor +7 vs physical
6.Gold Zealus Oni Blade of Fortitdue(req 9)
max dmg,health +20,energy gain on hit 1, energy regen -1
dmg +14%
😛
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
2: ez relatív 😊 van benne kihívás bõven, ha azt szereted, de ha inkább a sima utakat járod, az is lehetséges
3: tényleg. de hidd el, hogy egyáltalán nem hiányzik
de egy élmény volt <#eljen>#eljen>
Destiny. The design is clearly ancient.
Van olyan akikhez mehetnék most?
LEhet már 11000x elhangozott, de hogy lehet beállni Kurcziknak vagy Luxonnak?
Illetve az Amber Chunks material amit 1000Kurzcik pontért lehet kapni az jüó lesz valamire vagy eladjam a pcsába? Van 3db és 700at ad érte a Merchant!
Köszi!
Bár tegnap éjfél körül voltam lent és az 1ik srácnak egy zodiac hammer 15^50 esett egy ládábol.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
guildwars intro
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Erre most te mit írsz? Hülyeséget, hogy továbbvigyük ezt az értelmetlenséget, grat, ehhez aztán nagyon nagy figyelmetlenség kell. Csak egy picit koncentrálj jobban!
-Elsö csapat (trap)Urgoz’s Warren : Az eleje nagyon jól indúlt, nah mondom f@sza ezekkel eljutok a végéig. 2 óra folyamatos játék után hirtelen 5 embernek elkezdett "játszhatatlanul" lagzani a gamma...Érdekesség : 1 guildbol valók voltak mind az 5-en....
-2. csapat (b/p)Urgoz’s Warren : A csapat Leader ugygondolta nem szaraxik felvett 12 R/Mo-t --> Leave
-3. csapat (b/p)Urgoz’s Warren : 6 R-böl 2-en hoztunk petet, egyiknél nem volt barrage, 3 monkból mind1ik boon protos volt. Hullottunk mint a legyek (leave)
-4. csapat (ismét trap)Urgoz’s Warren : A végefelé jártunk, 3 an beírják brb toilet, 2 en elmentek inni , 1 afk .... A maradék ugy gondolta hogy minek várjunk a többiekre hiszen már idáig eljutottunk és erõsek vagyunk mint a talján bika. (hogy mitörtént azthiszem nem kell részleteznem)
A folyamatos leaver-ekröl és rambokról nem akartam külön kitérni.
http://www.youtube.com/watch?v=i1FkdJI9rC0