Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
Hát azt olyan tud adni aki megvette a simát és a trial acess key-t neked adja,mert olyan jószivû<#vigyor3>

Destiny. The design is clearly ancient.

beamkiller
hogy lehet probakulcsot szerezni?

kabalthenbk
Vki dobjon meg egy próbakulccsal, kéremszépen!

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Na, megtaláltam GWOnline-on a témát itt, persze ennek a megnézéséhez kell regisztráció, de a lényeg a hogy hamis.
Én is megnéztem, nem kell gyakorlottnak lenni, hogy ilyet meg lehessen állapítani, pixelekre jobban kéne figyelni, aki hamisítani akar 😊

<#vigyor2>Biztos most sok õrült koreai is elkezdi salvage-elgetni a crystallineját, hogy nehogymá nekik ne legyen ilyen😊

Szerintem photoshop, amíg nincs bizonyítva normálisan (pl ArenaNet megerõsíti, hogy eddig volt egy "titkolt" alapanyag vagy GuildWiki-n megtalálható információként), addig nem hiszem el.
Van sok olyan hülye ember, aki imád felhajtást csinál, fõleg ilyen képtelen dolgokkal.

Kata
Valóban érdekes. Három sárga béka. Ritkán látni ennyit így együtt.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én ilyenhez nem értek. <#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

Nem írtad be a ezt a parancsot a GW shortcut-nál az elérési útvonalhoz (ahogy a jelszót és fps mutatást is)?
Mert akkor nem szóltam semmit 😊

R34N
nahát. ez érdekes.

a csávo állitolag véletlenül salvage-olt egy rare, req11, +13% ench, zealous, +7 shelter crystalline swordot és ezt kapta az upgradek helyett. én spec még soha nem láttam ilyesmit, talán azért mert ez az elsö a játékban. elvégre ki lenne olyan agyament hogy egy crystalline swordot salvage-ol, hátha nem a mod jön ki belöle. 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Kata
Hol? <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi a válaszokat!!Már tuti hogy megveszem, mert kellene már egy kis kihívás!!!Az Fps-eket már unom úgyhogy kellene már egy kis újdonság!!!

valakitõl kérjél aki most vett 2006 edition gw kiadást

kabalthenbk
honnan lehet szerezni próbakulcsot?

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Hát hogyha bent hagyod a -repair parancsot, akkor persze.
Nem ártana kivenni 😊

Tombi
szóval ezért indul mostanában lassabban a gw?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
szerezzenek kárpótlásul úszó EB-s puli - plüss-t, nekem olyan kell!!

Kata
Most minden nap, minden indításnál végig fog menni ez a fél órás Repairing data archive? Bedobom az Anet ablakát egy téglával...

[/cserf][/fülünyúl]

hi lenne néhány eladni való cuccom.mennyi érhetnek?

1. Urgoz Shortbow

2. Arany Exalted Aegis
Armor16 (req11 tactics)
Hp+45 while stance
Reduce physical dmg by 5 (19%)
gondolom a stance miatt nem sokat ér, de nem vágom

3. Ironwing Flatbow (req.10)
Clean, golden max dmg
dmg+15% -10armor while attacking

4. Golden Max Dmg Zealous Bramble Recurve Bow of Marksmanship (req.9)
dmg+15% -5 energy
energy gain on hit 1, energy regen -1
+1 marksmanship (19%)

5. Golden Max Dmg Zealous Zodiac Longbow of Shelter req.9
dmg+15% while stance
energy gain on hit 1, energy regen -1
armor +7 vs physical

6.Gold Zealus Oni Blade of Fortitdue(req 9)
max dmg,health +20,energy gain on hit 1, energy regen -1
dmg +14%

Tombi
Én mmorpg-ra vágyom, de mégis ezt játszom
😛

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

És tévedsz, ki lehet próbálni ingyen, csak szerezned kell próbakulcsot.

Szaruman
Ha mmorpg-re vágysz, akkor ez nem a te játékod. Ha egy versenyszerû csapatjátékra, akkor vedd meg.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

EmThor
1. igen
2. nem
3. tényleg nem

1: igen
2: ez relatív 😊 van benne kihívás bõven, ha azt szereted, de ha inkább a sima utakat járod, az is lehetséges
3: tényleg. de hidd el, hogy egyáltalán nem hiányzik

HI!!!Meg szeretném venni ezt a remek játékot és ezért lenne pár kérdésem, mivel demója nincs és ingyen se lehet kipróbálni!1.Megéri megvenni???2.Nagyon nehéz???3.Tényleg nem lehet benne úszni,ugrani???Láttam pár videót róla és nagyon megtetszett!!Várom a válaszokat!

lions archból

Nah nincs válasz?
lemike
Melyik Tyriás városból lehet átutazni Canthába ??

EmThor
húbazmeg kurzick elite, eljutottunk a hídig 😊 utána a farkasok megettek 😞( zodiac kard drop & brambled vagy milyen íj a jutalom ^_^

de egy élmény volt <#eljen>

OK kérdezd meg PLS! THX
kisfigi
Azt nem te állítod be hanem oylan vagy amilyen guildben vagy!(a guild-nál meg ki van írva hogy melyik)

kisfigi
Én megkérdezhetem!

u.i: belépnék most egy GUildba!

Van olyan akikhez mehetnék most?
Sziasztok!
LEhet már 11000x elhangozott, de hogy lehet beállni Kurcziknak vagy Luxonnak?
Illetve az Amber Chunks material amit 1000Kurzcik pontért lehet kapni az jüó lesz valamire vagy eladjam a pcsába? Van 3db és 700at ad érte a Merchant!

Köszi!
én annyi változást vettem észre, hogy szinte minden teremben dobott vkiknek 2 kulcsot...

"javították" de most több szart dob, rare cucc ugyanugy semmi.
Bár tegnap éjfél körül voltam lent és az 1ik srácnak egy zodiac hammer 15^50 esett egy ládábol.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

hát, nem javították a drop-rate-et, most jöttem ki.

Ja, jó régi darab, mindenesetre szerencse, hogy miután kész lett a GW, már nem sok köze maradt hozzá. Örülök, hogy kihagyták a szokásos fantasy ork-gyaknivalót és helyette a charrokat tették bele, szerintem kiváló újítás.

😊)

R34N
hm lehet hogy ez a video csak nekem uj vagy már tul régen láttam ahhoz hogy emlékezzek rá, de mindenesetre most találtam és tetszik ugyhogy bepostolom 😊
guildwars intro

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Olvastam a hsz-t, amire hülyeséget válaszoltál és ezért írtam, hogy ne írj hülyeséget.
Erre most te mit írsz? Hülyeséget, hogy továbbvigyük ezt az értelmetlenséget, grat, ehhez aztán nagyon nagy figyelmetlenség kell. Csak egy picit koncentrálj jobban!

TurboX
(ha már a noobokrol van szó)Elit hétvége :

-Elsö csapat (trap)Urgoz’s Warren : Az eleje nagyon jól indúlt, nah mondom f@sza ezekkel eljutok a végéig. 2 óra folyamatos játék után hirtelen 5 embernek elkezdett "játszhatatlanul" lagzani a gamma...Érdekesség : 1 guildbol valók voltak mind az 5-en....

-2. csapat (b/p)Urgoz’s Warren : A csapat Leader ugygondolta nem szaraxik felvett 12 R/Mo-t --> Leave

-3. csapat (b/p)Urgoz’s Warren : 6 R-böl 2-en hoztunk petet, egyiknél nem volt barrage, 3 monkból mind1ik boon protos volt. Hullottunk mint a legyek (leave)

-4. csapat (ismét trap)Urgoz’s Warren : A végefelé jártunk, 3 an beírják brb toilet, 2 en elmentek inni , 1 afk .... A maradék ugy gondolta hogy minek várjunk a többiekre hiszen már idáig eljutottunk és erõsek vagyunk mint a talján bika. (hogy mitörtént azthiszem nem kell részleteznem)

A folyamatos leaver-ekröl és rambokról nem akartam külön kitérni.
hát lehet hogy dupla drop rate van de 20x annyi láma is, ezért sztem nem érdemes most hétvégén lemenni

A dupla rare-drop elvileg fixalva lett az elite missionokben. Ha valaki tudna ezt igazolni mielott megint lenn toltok 6 orat, megkoszonnem.

olvasd el azt a postot, amire válaszoltam, mielõtt hülyeségeket írsz 😉

és az micsoda?😛

EmThor
mondtam már héten láttam jól lefóliázott gw:f gyûjtõt a Z-árkádban?

Nagyon jó koreográfia, fõleg az elsõ ritualistos rész, nagyon jól sikerült, grat. 😊

hamár mindeki beszúrja a kis videót, amit késíztett, akkor már én is 😊
http://www.youtube.com/watch?v=i1FkdJI9rC0

jó a zene^^