Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megéri, de csak ha pvp-zni szándékozol. Pve-t hamar meg fogod unni...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én nem osztom a véleményedet<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Elég régóta játszom ezzel a játékkal, de pvp-ni nem szoktam, és mégis mindig nagyon élvezem<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#email>#email><#buck>#buck>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
lehet megjátszom az emblémás dolgot, kösz!
Vagy a céhedet ösztönözd és legyetek az 1. vagy 2. helyezett a mostani szezon végén és akkor is kaphattok, sok sikert!
Amúgy a kitûzõ a pontos megnevezés 😄
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Innen már el van rontva, szal rossz igét nem illendõ hirdetni egy kezdõnek 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Embere válogatja. Én pl. még hosszú hónapok múlva sem találom unalmasnaka pve-t, pvp-t csak ritkán nyomom, és akkor is csak a fun kedvéért bohóckodok egy kicsit.😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy nem ártana néhány dolgot frissíteni (faq, tudnivalók stb.), szóval lehet jelentkezni, aki eléggé lelkes az ilyen dolgok iránt 😄
Lehet, hogy meg is hirdetem nemsokára ezt.
Pl.: szívesen várnám a BEG oldalának szerkesztõjének a jelentkezését 😊
Szinte minden nap le kell írnod, de én örülök, hogy felvállaltad ezt a szerepet, és tájékoztatod szegény infohiányban szenvedõket, akiknek annyi lenne a dolguk, hogy felkeressék a www.guildwars.hu -t és tájékozódjanak...Gorla megvan még ott a FAQ vagy forummal együtt elveszett?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
fogalmazzunk úgy, hogy az mmorpg-k pvp részéhez képest 😊
nem normális dolog, hogy a thumperekkel lehet chamion pontot/ratinget farmolni... de ez csak egy példa. nézz meg egy átlagos gvg-t: hány primary vagy secondary monkot találsz? legalább 4et stb stb
Így már van értelme 😊
Nem pvezel, nem pvpzel, akkor mit csinálsz?😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
most nézegetek mmorpg-t és láttam a képeket a GW-ról, az érdekelne hogy milyen a gém pár szóban (ha lehet ilyet kérdezni <#idiota>#idiota>)
(ha jól tudom nincs havidíj?)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Spatz ott tévedett hogy nem akkor jelenik meg a játék hanem csak késöbb, bár már szept 15-töl lehet elörendelni, de természetesen csak a megjelenéskor (ami nem szept 15 hanem egy késöbbi idöpont) küldik ki a teljes játékot.
a megjelenés elött valamivel meg kapsz egy pre-order csomagot, ugyanugy mint factionsnél.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Ami szept. 15-étõl lesz elérhetõ, az az elõmegjelenési csomag és lehet hogy még arról se tudnak semmit.
Tisztelt Support!
Mikortól lehet a GW Nightfall elõrendelni, mert külföldi internetes fórumokon már szept. 15-tõl lehet kapni. Köszönöm
------------------
Válasz:
Kedves Spatz !
Annyiban téves az információja, hogy az Ön által említett idõpont az elõrendelés idejének kezdete. A játék maga csak késõbb jelenik meg !
------------------
Most én tudom rosszul és csak ekkortól lehet elõrendelni, vagy már ekkor lesz a játék is? Mondjuk a kérdésre nem válaszoltak....
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ennek mindig a legutolsónak kell lenni.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Saint of Underworld N/Me
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Van MSN-ed vagy Skype-ot és megadod szeretnék néhány dolgot kérdezni, aztán úgy könyebb...
pls help me!
(és nálam sincs logo - Rip)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De akkor vegyél fel msn-re mert fórum az nem erre való😊 címem: [email protected]
Destiny. The design is clearly ancient.