Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
No azért mégis...

Megéri, de csak ha pvp-zni szándékozol. Pve-t hamar meg fogod unni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na ehhez a témához nem szólok semmit, mert akkor megint az lesz hogy nekem nem tetszik semmi, stb-stb...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
persze, már önmagában megérné, mint teljes játék ennyiért + havidíj sincs (amennyiben nem szereted a netes dolgokat és van elég nagy géped, ennyiért vehecc obliviont 😄)

Most azon gondolkodom 7000-ért megveszem, szerintetek???Megéri???
Sziasztok<#worship><#worship><#worship>

Én nem osztom a véleményedet<#felkialtas><#felkialtas> Elég régóta játszom ezzel a játékkal, de pvp-ni nem szoktam, és mégis mindig nagyon élvezem<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#email><#buck>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

itt volt a nyelvemen<#buck>
lehet megjátszom az emblémás dolgot, kösz!

Igen, de akár csinálj egy szép céh emblémát és ha nyersz, akkor is kaphatsz 😊
Vagy a céhedet ösztönözd és legyetek az 1. vagy 2. helyezett a mostani szezon végén és akkor is kaphattok, sok sikert!
Amúgy a kitûzõ a pontos megnevezés 😄

EZEK a bigyók csak eventeken vásárolhatók?

Tombi
Én is csak a pve miatt játszom, de néha a gvg igazi felüdülés 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

"hanem pvp-verseny játék"
Innen már el van rontva, szal rossz igét nem illendõ hirdetni egy kezdõnek 😄

JaSoN HuNTeR
Én is inkább pve,vagy néha ab.Pvpbe nem tudom annyira bele élni magam.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

én inkább a gyp-sre tippelnék 😛

pvps?<#banplz>

na ja, azt hogy ki mit szeret, személyisége válogatja. aki meg nem hiszi el, hogy van aki tényleg a pve-t szereti, az ..... mi is?

Rip
"A mobok elleni küzdést gyorsan meg lehet unni. "
Embere válogatja. Én pl. még hosszú hónapok múlva sem találom unalmasnaka pve-t, pvp-t csak ritkán nyomom, és akkor is csak a fun kedvéért bohóckodok egy kicsit.😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Az oldal megvan, fórumot nem tudom 😛
Amúgy nem ártana néhány dolgot frissíteni (faq, tudnivalók stb.), szóval lehet jelentkezni, aki eléggé lelkes az ilyen dolgok iránt 😄
Lehet, hogy meg is hirdetem nemsokára ezt.
Pl.: szívesen várnám a BEG oldalának szerkesztõjének a jelentkezését 😊

dougO
Ezt te már szövegfájlból másolod ki RP? 😄
Szinte minden nap le kell írnod, de én örülök, hogy felvállaltad ezt a szerepet, és tájékoztatod szegény infohiányban szenvedõket, akiknek annyi lenne a dolguk, hogy felkeressék a www.guildwars.hu -t és tájékozódjanak...Gorla megvan még ott a FAQ vagy forummal együtt elveszett?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

azt, hogy a balance zseniális, azért nem mondanám 😊😊
fogalmazzunk úgy, hogy az mmorpg-k pvp részéhez képest 😊

nem normális dolog, hogy a thumperekkel lehet chamion pontot/ratinget farmolni... de ez csak egy példa. nézz meg egy átlagos gvg-t: hány primary vagy secondary monkot találsz? legalább 4et stb stb

Bár köztudottan pvp-s, a pve-sekkel is törõdnek (pl most volt ugye vmi elit mission hétvége ). Irányításban jobbat még nem láttam. Gyönyörû még kis teljesítményû gépeken is. A harcrendszer, skillek, dual class és balance zseniális sztem. Egyedül a kereskedés ami katasztrófa (az is marad, AH ide v oda). Nincs havidíj.

Szaruman
Gondoltam😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

köszi<#buck>

A mondat szerkezete helyesen: "sztem egyáltalán nem unalmas ..."
Így már van értelme 😊

Szaruman
He?😊
Nem pvezel, nem pvpzel, akkor mit csinálsz?😊

sztem egyáltalán unalmas szörnyeket ölni, alig pvpzek, és még mindig játszom. Vedd meg, és élvezd😊

Szaruman
Gw nem mmorpg, hanem pvp-verseny játék, habár rendelkezik pve résszel, de NEM az a lényege. A mobok elleni küzdést gyorsan meg lehet unni. Akkor vedd meg, ha inkább pvpzni szeretnél.

jó. nagyon. de tényleg!

norbre
üdv
most nézegetek mmorpg-t és láttam a képeket a GW-ról, az érdekelne hogy milyen a gém pár szóban (ha lehet ilyet kérdezni <#idiota>)
(ha jól tudom nincs havidíj?)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

R34N
de. szept 15-töl lehet elörendelni mint ahogy azt a levélben is írták.
Spatz ott tévedett hogy nem akkor jelenik meg a játék hanem csak késöbb, bár már szept 15-töl lehet elörendelni, de természetesen csak a megjelenéskor (ami nem szept 15 hanem egy késöbbi idöpont) küldik ki a teljes játékot.
a megjelenés elött valamivel meg kapsz egy pre-order csomagot, ugyanugy mint factionsnél.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Értelemszerû a válasz, te elõrendelést kérdezted, azt senki se tudja.
Ami szept. 15-étõl lesz elérhetõ, az az elõmegjelenési csomag és lehet hogy még arról se tudnak semmit.

spatz
Irtam az Amex-tec-nek (Automex utódja)

Tisztelt Support!
Mikortól lehet a GW Nightfall elõrendelni, mert külföldi internetes fórumokon már szept. 15-tõl lehet kapni. Köszönöm
------------------
Válasz:
Kedves Spatz !
Annyiban téves az információja, hogy az Ön által említett idõpont az elõrendelés idejének kezdete. A játék maga csak késõbb jelenik meg !
------------------

Most én tudom rosszul és csak ekkortól lehet elõrendelni, vagy már ekkor lesz a játék is? Mondjuk a kérdésre nem válaszoltak....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

hát, én elötte is jártam urgozhoz, kevés sikerrel..tegnapelõtt esett egy urgoz shortbow, tegnap egy flatbow, szal most happy vok. Viszont sztem sem kellett volna ez a hétvége, a zöldek árai ismét csökkentek.

JaSoN HuNTeR
Srácok szerintem nagyon rossz volt a Elit hétvége nekem nem jöttbe.Jah és van egy jó farmoló hely,amikor kimész Gates Of Krtyaból északra ott végig farmolod 1kör/1-2k.<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

-perfs
Ennek mindig a legutolsónak kell lenni.

dougO
Melyik kapcsolóval lehet kiíratni az fps és egyéb statokat? Köszi

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Már egy ideje gondolkozok rajta, ha lesz valami a közösség elé tárom 😊

A Deep-ben ugyanez volt a helyzet hétvégén. Én is mesélhetnék sztorikat a noob haderõrõl.

valaki csinalhatna egy uj logot a regit ugyis untam 😄

Saint of Underworld N/Me

Rajta van a gw prophecies cd-n 😊 cinematic címszó alatt. Egyébként a factions-sé ezerszer jobb sztem (az meg a factions cd-n van).

Krezga
Nagyon jó lett!😄
kabalthenbk
[email protected] , még én is új vagyok, de nyugodtan kérdezz

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

[email protected] msn-re írhatsz nyugodtan

Köszi szépen!
Van MSN-ed vagy Skype-ot és megadod szeretnék néhány dolgot kérdezni, aztán úgy könyebb...
ha csak 7000-et fizetsz akkor a game saját keretein belül korlátlanul, de jobban jársz ha megveszed a factionst+propheciest együtt, mert akkor a szó szoros értelmében is korlátlanul játszhatsz. és nem kell havidíjat fizetni, mint a wownál.

kabalthenbk
nem, eccer megveszed a játékot, csinálsz egy accountot és azzal annyit jáccol amennyit akarsz, nincs havidíj. és majd ha meguntad az lapjátékot akkor meg beújítasz a kiegészítõ(k)re

Helló most tervezem a játék megvételét de kéne egy kis segítésg: Ha megveszem a játékot 7000 Ft-ért akkor utána korlátlanul jácchatok, vagy olyan wow formára fizetni kell mindig, hogy tovább jácchassak???
pls help me!
kabalthenbk
rendben, felvettelek

(és nálam sincs logo - Rip)

Rip
Fenti logo másnak sem jelenik meg?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kisfigi
Lehet h haver megveszi és akkor mondom neki h neked adja oda ok?😄
De akkor vegyél fel msn-re mert fórum az nem erre való😊 címem: [email protected]

Destiny. The design is clearly ancient.

kabalthenbk
jószívüek, tolongjatok!😊

kisfigi
Jah,és én odaadnám ha nem azt írtam volna be véletlenül elsõnek a rendes helyett<#hehe><#hehe>

Destiny. The design is clearly ancient.