Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam kis vidit a pvp eventen, van benne dervish, istenek meg owning. 😄
Íme: http://www.adul.net/gw/dervish_gods.wmv

UI: (owning nincs, gyakorlatilag senkit sem tudtunk megölni ezzel a sok pancser dervishsel ^^)

JaSoN HuNTeR
Most ez a próba verzió ami nightfallos lesz mennyi lesz és ha megveszem utána majd tudok menni eredeti szervere?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kisfigi
Köcce 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

Tombi
Black Eagles Canthai Skillek nemrég lettek kész a canthai skillek leirásai és ott megtalálod az assát is 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

kisfigi
Nincsen valami átlátható skill táblázat (mint a guildwars.hu-n a többi kasztnak) a Assassin skilljeirõl?(ami leírja magyarul hogy melyik skill mit csinál)
Elõre is köszi!

Destiny. The design is clearly ancient.

dougO
Observer élõben jah 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Akkor elõbb olvasd el, mielõtt hülyeséget kérdezel 😊

"Radio iTG's Rob Khonsu will be SHOUTcasting this match to you the instant they are posted up on observer mode."

bár nem olvsatam el azt a linket, de hogy lehetne élõben közvetíteni?... 😊 azt bizony föl lehetne használni csalásra is...

Kata
<#schmoll2> *duzzog*

priv 😊

[/cserf][/fülünyúl]

dougO
na ez érdekesen hangzik 😊 holnap 19:45-tõl german hardrock, 20:15-tõl élõben meccs közvetítés 😊 ugye jool értettem? 😄

ááá voltam Urgozban...ezt az értelmetlen sz*patást...méghogy dupla rare dropp, 4 óra szenvedés árán (a végén csapat nagy része 60ban, 3 leaver) megöltük Urgozt és dobott 3 flatbowt hát lol....semmi értelme...az utolsó órában már mindenki le akart esni a székrõl, meg ásítozott. Bele se gondolok ennyi idõ alatt hány HoHot lehet nyerni 😄DD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Na, beszéljük csak meg...
Szóval. Ha kedves leszel velem, akkor lehet, hogy tehetek valamit az ügy érdekében.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Jóvan. Megjegyeztem. Pedig épp szólni akartam, hogy van némi ízelítõ a múltkor kért képekbõl. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Ügyesen... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
EW vs iB meccs shoutcastolva lesz :http://www.radioitg.com/

Kata
Azt hogy?

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Na, beszereztem énis a kis Nika-t...
Aranyoska! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Nálunk nem mostanában lesz klántali.

Amúgy én vinném a Fülünyulat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
Akkor ott több mint 40 doboz lenne😄 (meg persze mindenki vihetné a posztereit, és a többi GW-s nyalánkságot😄)
áh, semmi, semmi... <#crazya>

Télleg, a klántalira lehozhatná mindenki a gw-s dobozát... Guiness rekord lehetne belöle 😛

Kata
<#conf>

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
Jájj😊
azért jópofa ^^

talán:
GWvel kapcsolatban csináltam egy videót, csak egy kicsit gagyi lett.

fordítói kiegészítés: GW témájú szinkront írt egy jelenethet, de nem sikerült túl jól
Carlos
Dekódert!
Hogy is mondod?

Þór vígi þessi rúnar

kopaszrobert
Csináltam egy videót csak egy kicsit gagy Gw-vel kapcsban csináltam:
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1513866

GW: Axino Hun;

EmThor
emergency maintance... ezt is elb@szták 😞

Katincám, azért ugye nem vagy fetisiszta? <#vigyor3>

már megint nem jo 😊

Saint of Underworld N/Me

Rip
Na, már jó.
De ez a mocsok elvette az arany Celestial Bow-omat, amit disco elõtt pár perccel szereztem!! Grrrr! Pedig már félretettem a rangeremnek...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ha nem játszottál pvp hétvége óta, akkor kb 200 megát leszed, NF fájlok.
Panther,neked még várnod kell egy ideig, sztem feküdj le, reggelre lejön😛

panther112
És Te se tudsz belépni, nekem vlmi code=013-as hibajelentést ad be. (ma vettem meg a GW-t és most telepítettem fel 1 órája se, még karakterkreálásig sem jutopk el) - nekem 500 megát is letöltött már, és nem állt még meg.

Krezga
Már több mint fél órája tölt a GW a bejelentkezõ menüben, eddig 122 megát szedett le, és nem akar megállni...
dougO
Factionszös elit missionökre milyen monkos skillbarral érdemes menni? Illetve mik ott a sikered buildek ugy általában?

Kata
plüss!! <#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

ÚRISTEN!!! MIDNENHOL A TE NEVED VAN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BANNOLJÁTOK MÁR

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

hm..akkor megvárom, míg megunod GW-t, oszt megvásárolom tõled a dobozokat😊)

Krezga
Hihi😊 Nem rossz a kis papírbábú. Látom azért neked is nõ a szentélyed😊
Carlos
A kis naiv.
Hidd el... Vezetek. És ha jól megy, akkor nagy elõnyre teszek majd szert! <#ravasz1>
Versenyszellem lol.

Þór vígi þessi rúnar

hm..bár ha a tesóm cuccait is melléraknám<#eplus2><#fogmosas>

a képek sajnos picik, de íme.

Itt az assa:

Itt a szentély

Katának raktam oda egy plüsst<#vigyor2>

Carlos, te vezetsz, de nem sokáig! <ördögi kacaj>

Krezga
Gyorsan találd meg😊
Carlos
Helyes.

Þór vígi þessi rúnar

amint megtalálom usb-kábelt, lesz😊

Carlos
Fénykép róla?

Þór vígi þessi rúnar

kb 20 centi, jól néz ki<#eljen>

Carlos
LOL...Azért nem. A nika kartonbábu viszont érdekelne (mekkora plö?)

Þór vígi þessi rúnar

Ma vettem át a Guidebook-ot, amire megnyertem a licitet.

A marketinges emberke, a licitem miatt adott még pár dolgot, nagyon állat! Kaptam Prophecies-es egérpadot, egy Nika karton-bábut, 4 factios-ös posztert, hatalmas reklámdobozokat ( meg kaptam wow-os posztert és matricát ). Majd berakok képet, gyûjteményem így már talán Carlos-ét is felülmúlja<#beka2>

Mindenkit buzdítok a licitre, mert bár sok új infót nem kaptam a guide-ból, de tartalma minõségi, és tényleg gyönyörûek a képek! Fanoknak kötelezõ darab!!

cenobite
A GWGuru Nálatok normálisan ment/megy most délután? Beleõszültem mire felpakoltam vagy 5-6 cuccot eladásra.

gamertag: kenobita

G G
most az összes baromijófejazthiszivicces gyerek ebben fog rohangálni.... remélem tévedek