Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Gyere álj ki ellenem!!!Meglátjuk hogy milyen jó vagy!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kata
Fantasztikus.

[/cserf][/fülünyúl]

HAHAHAHAHA TITEKET IS LEFARMOLLAK!
Én 4 hónapja játszok, és nagyon jó vagyok mind a kettõben, szerintem semmi különbség a pve és a pvp között, pvp ben ugyanúgy ledarálok mindenkit W/Mo-val mint az állat, de a legdurvább a Gladiators Defense! Sok hülye warriort kinyírom mert ütnek amikor Gladiators Defense van rajtam! Ha-ha! Nobok.
JaSoN HuNTeR
Nah most én jövök a wowot 6millioan játszák.Gw-t 3millioan csak ugy helyesbitek és a gwt sokkal többen hagyák abba.Mert nem játszik ki az igazi zamatát,és nem is egy barátom van aki megvette és már nem is játszik vele mert egyszerüen hülyék és gyorsan elitélik a gwt.<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szaruman
Egyrészt szánalmas a pve-sek lenézése. Az a n00b, aki mondja. Másrészt a pvp-sek jó része NEM a címek miatt játszik, hanem 1részt mert élvezi, meg mittom én😊 Van benne változatosság, ami nem mindig mondható el a pve-rõl. Mer ugye a sárga kiskockák mindig kihoznak vmi újat😊
A játék eleve pvp-re vna kihegyezve (olvastam vmi mondtatot a hiv. honlapon, h ha a pvp-t szeretem, akkor ez az én játékom), ugye ladder, hohgyõzelem kiírása, rank emote, stb. PvE-seknek behozták a title-ket, de sztem ez kicsit csak tessék-lássék dolog. PvE játék pl a Silkroad (ott a unique bosst megölõt írja ki), vagy a diablo, ahol a ladderen a clvl számít. Vajon miért nincs pénzdíjjas pve tournament?😊

Mindezek ellenére seggnek tartom azt, aki lenézi a pve-seket. Végül is kinek a pap, kinek a papné (v a lánya😄DD).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ez egy három pontos kosár volt. Tökéletesen összefoglaltad a lényeget.<#worship>

Még ennyit fûznék hozzá, hogy nekem pl. van PvP-s tapasztalatom, de az én Pvp iránti iuényemet kielégíti az, hogy 3 havonta egyszer beesek a Noob Arena-ba és eltángálok pár emberkét. Amit a PvP jutalomként ad nekem, mint gyõztesenek (mindenféle szép, de egyébként haszontalan állat figura, pár cím meg rang), azok az én értékrendenben súlytalan dolgok.
Ez nem azt jelenti, hogy más számára is az kell, hogy legyen, csak engem egyszerûen nem hoz lázba és egyszerûen nem inspirál arra, hogy: "De nekem most PvP-znem kell, ha a fene fenét eszik is!".

Ennyi. Ettõl még a PvP-s is ember, de az a tény, hogy õk PvP-sek nem predesztinálja õket az "Über Soldat" státuszra (bármennyire is szeretnék ez közülük néhányan).

- én kb. múlt év decemberében pvp-ztem igazán (akkor szereztem fame-t utoljára), azóta számomra egyszerûen nem jött össze úgy csapat, hogy érdemben tudjak pvp-re menni. Guild mindig csak alakult, most az utolsóban hatnál többen egyszerre soha nem voltunk fent és akkor sem merült fel a pvp gondolata sem. Kilenc szövetséges guild többszöri nekifutásra sem volt képes kiállítani egy 8 fõs pvp-s csapatot... ez egy idõ után részemrõl elegendõ ok volt a szövetség és a guild augusztus eleji elhagyására 😊 És mégis, esténként 1-2 órára illetve reggel 5-tõl 7-ig a gw-t indítom el más játék helyett, jelenleg gyûjtögetem a skill pontokat a hiányzó elitekhez utána meg talán találok más teljesíthetõ célt. Esténként esetleg AB vagy annak hiányában RA, próbálok részemrõl teljesíthetõ célokat kitûzni magam elé valamint annyit elérni, hogy a játék legyen az én szórakozásomért és ne én a játékért. Persze ettõl még lehetek szánalmas mások szemében...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

<#vigyor2>

De azért abban értsünk egyet, hogy mi nem vesszük ki a monkoktól a hex breakert, mert tudjuk hogy kanaxai nem hexel. -metafora

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

"Kicsit olyan ez mikor a ferrarri söfõrje megpróbálja elmagyarázni a trabant sofõrjének, hogy milyen joo száguldozni, de a trabis csak bizonygatja, hogy mind a kettõ ugyanazon az országúton megy hasonló üzemanyaggal, és a ferrarris egy nagy köcsög, és ezért harakszik rá, aztán visszaszáll a trabiba."

Nem, békésen elfórumozgatunk, aztán egy ferraris elkezdi nyomni h a ferrari a király, akinek nics az egy lúzer. A trabi is tud sok olyat amit egy ferrari nem (pl explorable area - szép tájak). A trabira is nagy igény van. Trabis nem mondja h köcsög a ferraris, ez visszafele igaz!
A trabis azért haragszik mert a ferraris azt hiszi h magasabb szinten van egy trabisnál. Pedig be kéne látnia h ha nincs trabi akkor neki se lenne ferrarija! Ha csak ferrari lenne kevés lenne az adó (kevés pénz folyna be Anetnek), kevesebb, silányabb minõségû autóút épülne(csak pvp kiegészítõ...lol), megunnák hamar a száguldást mindig ugyanazon az úton a ferrarisok.
És sosem a trabisok kezdik!
Én meg így látom.

Szaruman
Ja. Kezdem: Núb pvesek😄DDDDDD

Szerintem itt mindenki nagyon jol tudja hogy mind a PvP es a PvE egyarant elvezheto, egyik sem uberabb a masiknal altalanossagban. Van aki ezt kedveli jobban, van aki azt.
A flame itt a lenyeg, ne vesszunk el a reszletekben! 😊

"Pontossabn ekkora különbségek sincsenek már pve pvp közzöt mint egy ferrari vagy trabant."
De vannak, de vannak!!!! Hogy az isten..........
hehe 😊 szerintem tényleg vannak
de ez az én véleményem, és legyek akármilyen kurvaokosjófejszépstb még nem biztos hogy izé

Én eztmost tökre elhittem XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Én mind pvp és pve terén jártas vagyok, de mindkét ember bizonyította, hogy szánalmas pvp-s, akik megsértõdnek bármi miatt és belekötnek bármibe, akármilyen kis dolog is legyen az.
És megint õk cseszegetik itt a népet és hangoztatják hogy mekorra szánalmas alakok mások.

Pontossabn ekkora különbségek sincsenek már pve pvp közzöt mint egy ferrari vagy trabant.
Föleg ha igért nightfall téleg pve orientáltabb lesz.

Szal téleg az kell felfogni ez a game mindenek a keveréke ,és mindenre szüksége is van ennyi 😄!

dougO
Mielõtt valaki elkezd anyázni, ez nam azt jelenti, hogy a trabantos lúzer a ferrarris meg milyen fasza csávó. Pusztán objektíven szerettem volna szemléltetni a helyzetet.
Egy trabantos lehet, hogy sohasem érezné magát jool egy Ferrarriban (fordítva 100%, hogy nem.) De biztos vagyok benne, hogy vannak olyan trabisok akik ferrarrit akarnak vezetni, csak még nem tudják, hogyan "szálljanak át".
Huh, de szimbólikus vagyok ma!^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Érthetõ, hogy aki csak pve-zik az sértõnek érzi ezt a magatartást.
Kicsit olyan ez mikor a ferrarri söfõrje megpróbálja elmagyarázni a trabant sofõrjének, hogy milyen joo száguldozni, de a trabis csak bizonygatja, hogy mind a kettõ ugyanazon az országúton megy hasonló üzemanyaggal, és a ferrarris egy nagy köcsög, és ezért harakszik rá, aztán visszaszáll a trabiba. Szerintem ez teljesen érthetõ hozzáállás és az emberek nagyrészére (sajnos) ez a jellemzõ. Ugy ítélkezik valamirõl, h nem próbálta azt (komolyabban), aki pedig próbálta és ezt érezteti is az meg menjen a sunyiba.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a trabantosok seggfejek, félreértés ne essen. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Stone-tól elvárom, mad-et annyira nem ismerem.

De most õszintén, ezt hogy várhatod el Mad-tõl és Stone-tól?
Õk ilyennek születtek ráadásul ezt a céhük rövidítése is megerõsíti.

Szaruman
Az mondjuk igaz, h a magukat überfaszának gondoló "pvp"-sek is visszaszállhatnának a földre.

"..., inkább a külföldi színvonalas pvp fórumokat látogatják, mert sajnos magyarból nincs ilyen. Így tehát itt a pve-sek vannak "fölényben"..."

Szval a pvesek színvonaltalan, igénytelenek is? komolyan beteg vagy.

úgy biz'

Aha szóval tök okosságot írt, mindenki aki pves egy lúzer, oké 😄 te is nagyon okos vagy. 😄😛

Meg különben is

mi van a BEG oldalával?

StoneCold - lehet hogy szinvonalas külföldi fórumokon értemesebb kérdésekre és csodajó touch ranger és iway buildekre találhatnak a pvp-sek, de lásd be, valakinek itt is állnia kell a frontot, hogy a jövö GW játékosainak tudását megalapozzuk.

(pve és pvp csak együtt jó <#worship> Mindenki más kocka)

Nem azért van mindig leugatva, mert ökörségeket ír. Azért mert a magyar pvp-sek nagy része nem olvassa ezt a fórumot, mert nem kiváncsi a "hé lehet tört szerveren játtszani a gw-t?" , "miért nem raknak be új fajokat a gw-be" és hasonló buta hozzászólásokra, inkább a külföldi színvonalas pvp fórumokat látogatják, mert sajnos magyarból nincs ilyen. Így tehát itt a pve-sek vannak "fölényben", ezért van leugatva MadPig.

Nemtom észrevetted-e h mindig le vagy ugatva, mert ökörségetek írsz. Nem ártana elgondolkozni ezen egy kicsit.

Sztem inkább szidjuk együtt a Wow-osokat és ne a PvP vagy PvE-seket 😄

GW: Dor Von Hun [HD]

Derék hozzáállás. Végre egy pvps akinek értelmes a hsz-e. Igen van akit a "skilles" része nem érdekel, csak elvan a gyönyörû világban, jókat coop-ol a guildtársaival és ilyesmik. Nem értem szeget miért olyan nehéz ezt megemészteni 😛P

ja meg a paladinokéra is!! és ha W/Mo, 55 monk, 55 necro vagy egyéb farm karakter a radar körömön belülre kerül, az azonnal meghal 😄D

"Persze tudom a PvP játékosok az Istenek"
jaja, dervishsel megszerzem majd az Avatar of Tangsa elitet, és kapok +300 IQ-t, senki nem tud majd legyõzni szópárbajban és immunis leszek minden non player character támadására/skilljére ^^

Honnan tudod,hogy nem képes? És ha csak nem akar?

Persze tudom a PvP játékosok az Istenek, mi PvE-sek noob faszkalapok vagyunk. Sértés, hogy egyáltalán élni merészelünk.

Szaruman
Wow, veszekedjünk^^

ElfQT
Én tudok, azok akik úgy gondolják, hogy nekik és csak nekik van igazuk, és márpedig ezt a játékot úgy kell játszani ahogy az szerintük van, és minõsítik a többieket, nos ezt a hozzáállást nevezik korlátoltságnak. Kicsit énközpontúak vagytok.

Vigyázat, a leopárd harap!

SZEG007
1,5 év

SZEG007
arra hogy valaki majdnem 1,5 után se képes tovább lépni, és leragad PvE-nél arra nem tudok mit mondani

eszembe jutott, hogy egy alfatesztertõl hallottam, hogy az alfás fórumon a pve fanatikusok beírták: szeretnének pve observert!! pl megnézni hogyan nyírja ki az EvIL vagy az EW Urgozt/Kanaxait 😊)) loál

<#eljen>

Na most figyelj: Én már vagy 1 éve meguntam a PvE-t, azóta csak nagyon ritkán keveredek ilyen helyekre. De jó sokan nem így vannak vele és jól érzik magukat. Mindenki eldöntheti magának, milyen stílusban játszik, mivel foglalkozik, mikor belép (farmol, questel, missiont csinál, futkos pénzért, arénázik, gvg-zik, stb.). Annyi azonban elmondható, hogy ha fejleszteni szeretnénk a játéktudásod, ügyességed, taktikai-vezetõi képességed (Tudjátok, az a kis mondat ami rá van írva a dobozra: "Your skill will be your legend.") akkor a PvE az zsákutca lesz, legalábbis nekem annak bizonyult. Ha viszont ez a része nem érdekel, akkor is játszhatsz a játékkal nagyon jókat és élvezheted minden pillanatát.
<#vigyor2>

Így elfogadod?

Nefürgyé le!

Hát adatokat nem tok, de hozzánk jött jó néhány régi wow-os, viszont több gw guild is a kihalás szélén van szóval innen is mennek el játékosok. De engem igazából az sem érdekelne ha a wow-val 20 millióan játszanának a GW-vel meg csak a klánom (háhá akkor lenne esélyünk GvG-be) én akkor is gw-t nyomnám.

wow, szal helyesen: "nem, én úgy gondoltam..."

nem ény úgy hongoltam, hogy mondjuk wowot megvették 2 millióan, abbhagyták 1 millióan, azaz 50% játszik
gw-t megvették 1 millióan, abbahagyták 300ezren, azaz 70% játszik
persze ezek nem valós számok, csak ezt tudja valaki körülbelülre?....

ha megnéznénk hogy hányan pveznek és pvpznek gwben, sztetek ki nyerne? A HA, TA és GvG districtek vagy esetleg a tyria+cantha......
szval ezek a kijelentések h megunod ugyis, BAROMSÁG, mert sokan nem így vannak vele, és miszter pvp emberek észrevehetnék h mindig is ök provokálják ki ezt a "vitát" <- írd már úgy h "én meguntam hamar a pve-t, de jó sokan nem". Nehéz mi? Muszáj válaszolni soakanak mert nemigaz amit írsz. A pve+pvp alkotja a gw egészét, ha vmelyik is hiányozna, MINDENKI sokat veszítene. (szvsz)

Anyagilag a wow az biztos 😊 De játékosokban sztem GW, de kitudja meddig?
Hogy hányan fogják abba hagyni a GW-t azt majd sztem a Nightfall dönti el.

ha megnéznénk, hogy hányan vették meg a wowot, hányan a gw-t és a vevõk hány százaléka hagyta abba a játékot, szerintetek ki nyerne?...

És akkor most az jön hogy: én már rég óta Pve-zek és abszolút nem unom, csak ritkán PvP-zek. 😄
Na jól van, sztem zárjuk le a dolgot...

Tombi
WoW-ot a legtöbben megunják és otthagyják a fenébe, igaz ott nem cska a pve-t unod meg hanem az egész játékot 😮

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Szaruman
Mintha ugyanezt írtam volna^^