Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A játék eleve pvp-re vna kihegyezve (olvastam vmi mondtatot a hiv. honlapon, h ha a pvp-t szeretem, akkor ez az én játékom), ugye ladder, hohgyõzelem kiírása, rank emote, stb. PvE-seknek behozták a title-ket, de sztem ez kicsit csak tessék-lássék dolog. PvE játék pl a Silkroad (ott a unique bosst megölõt írja ki), vagy a diablo, ahol a ladderen a clvl számít. Vajon miért nincs pénzdíjjas pve tournament?😊
Mindezek ellenére seggnek tartom azt, aki lenézi a pve-seket. Végül is kinek a pap, kinek a papné (v a lánya😄DD).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Még ennyit fûznék hozzá, hogy nekem pl. van PvP-s tapasztalatom, de az én Pvp iránti iuényemet kielégíti az, hogy 3 havonta egyszer beesek a Noob Arena-ba és eltángálok pár emberkét. Amit a PvP jutalomként ad nekem, mint gyõztesenek (mindenféle szép, de egyébként haszontalan állat figura, pár cím meg rang), azok az én értékrendenben súlytalan dolgok.
Ez nem azt jelenti, hogy más számára is az kell, hogy legyen, csak engem egyszerûen nem hoz lázba és egyszerûen nem inspirál arra, hogy: "De nekem most PvP-znem kell, ha a fene fenét eszik is!".
Ennyi. Ettõl még a PvP-s is ember, de az a tény, hogy õk PvP-sek nem predesztinálja õket az "Über Soldat" státuszra (bármennyire is szeretnék ez közülük néhányan).
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Nem, békésen elfórumozgatunk, aztán egy ferraris elkezdi nyomni h a ferrari a király, akinek nics az egy lúzer. A trabi is tud sok olyat amit egy ferrari nem (pl explorable area - szép tájak). A trabira is nagy igény van. Trabis nem mondja h köcsög a ferraris, ez visszafele igaz!
A trabis azért haragszik mert a ferraris azt hiszi h magasabb szinten van egy trabisnál. Pedig be kéne látnia h ha nincs trabi akkor neki se lenne ferrarija! Ha csak ferrari lenne kevés lenne az adó (kevés pénz folyna be Anetnek), kevesebb, silányabb minõségû autóút épülne(csak pvp kiegészítõ...lol), megunnák hamar a száguldást mindig ugyanazon az úton a ferrarisok.
És sosem a trabisok kezdik!
Én meg így látom.
A flame itt a lenyeg, ne vesszunk el a reszletekben! 😊
De vannak, de vannak!!!! Hogy az isten..........
hehe 😊 szerintem tényleg vannak
de ez az én véleményem, és legyek akármilyen kurvaokosjófejszépstb még nem biztos hogy izé
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
És megint õk cseszegetik itt a népet és hangoztatják hogy mekorra szánalmas alakok mások.
Föleg ha igért nightfall téleg pve orientáltabb lesz.
Szal téleg az kell felfogni ez a game mindenek a keveréke ,és mindenre szüksége is van ennyi 😄!
Egy trabantos lehet, hogy sohasem érezné magát jool egy Ferrarriban (fordítva 100%, hogy nem.) De biztos vagyok benne, hogy vannak olyan trabisok akik ferrarrit akarnak vezetni, csak még nem tudják, hogyan "szálljanak át".
Huh, de szimbólikus vagyok ma!^^
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Kicsit olyan ez mikor a ferrarri söfõrje megpróbálja elmagyarázni a trabant sofõrjének, hogy milyen joo száguldozni, de a trabis csak bizonygatja, hogy mind a kettõ ugyanazon az országúton megy hasonló üzemanyaggal, és a ferrarris egy nagy köcsög, és ezért harakszik rá, aztán visszaszáll a trabiba. Szerintem ez teljesen érthetõ hozzáállás és az emberek nagyrészére (sajnos) ez a jellemzõ. Ugy ítélkezik valamirõl, h nem próbálta azt (komolyabban), aki pedig próbálta és ezt érezteti is az meg menjen a sunyiba.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a trabantosok seggfejek, félreértés ne essen. 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Õk ilyennek születtek ráadásul ezt a céhük rövidítése is megerõsíti.
Szval a pvesek színvonaltalan, igénytelenek is? komolyan beteg vagy.
StoneCold - lehet hogy szinvonalas külföldi fórumokon értemesebb kérdésekre és csodajó touch ranger és iway buildekre találhatnak a pvp-sek, de lásd be, valakinek itt is állnia kell a frontot, hogy a jövö GW játékosainak tudását megalapozzuk.
(pve és pvp csak együtt jó <#worship>#worship> Mindenki más kocka)
GW: Dor Von Hun [HD]
jaja, dervishsel megszerzem majd az Avatar of Tangsa elitet, és kapok +300 IQ-t, senki nem tud majd legyõzni szópárbajban és immunis leszek minden non player character támadására/skilljére ^^
Persze tudom a PvP játékosok az Istenek, mi PvE-sek noob faszkalapok vagyunk. Sértés, hogy egyáltalán élni merészelünk.
Vigyázat, a leopárd harap!
<#vigyor2>#vigyor2>
Így elfogadod?
Nefürgyé le!
gw-t megvették 1 millióan, abbahagyták 300ezren, azaz 70% játszik
persze ezek nem valós számok, csak ezt tudja valaki körülbelülre?....
szval ezek a kijelentések h megunod ugyis, BAROMSÁG, mert sokan nem így vannak vele, és miszter pvp emberek észrevehetnék h mindig is ök provokálják ki ezt a "vitát" <- írd már úgy h "én meguntam hamar a pve-t, de jó sokan nem". Nehéz mi? Muszáj válaszolni soakanak mert nemigaz amit írsz. A pve+pvp alkotja a gw egészét, ha vmelyik is hiányozna, MINDENKI sokat veszítene. (szvsz)
Hogy hányan fogják abba hagyni a GW-t azt majd sztem a Nightfall dönti el.
Na jól van, sztem zárjuk le a dolgot...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/