Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Személyeskedni pedig jobb ha nem kezdesz el, mert esetleg kitiltódsz a pitsába az sg-rõl. Szevasz.
[/cserf][/fülünyúl]
Sajnos én beleéptema csapdába, és megvettem, kötelességemnek érzem, hoyg mások figyelmét felhívjam arra, hogy ez a játék nem az, aminek itt fel van tüntetve.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy a kérdésemre nem válaszoltatok. 5-en elkezdtetek hisztizni.
[/cserf][/fülünyúl]
"a karakterek nyomorult törpék, a nõk még torzak is benne"<- lol ezt most hallom elösször szerintem vegyél szemüeget
"A nézet borzalmas a grafika szintúgy" a nézetet te állithatod be, standard TPS, és FPS nézetben is követhetetd a karakterd csak ugylátszik nem jöttél rá
a grafika veri a jelenlegi összes MMO grafikáját szal no comment
"Pvp-t csak kis mértékben próbáltam, de az is nagyon gyengének tûnt."
jelenleg ez a játék a legjobb PvP terén ,nemhiába kapott ezért dijakat is.
[/cserf][/fülünyúl]
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ezekután tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, mi az amit eddig sajnos nem sikerült nekem felfedezni benne.
(ha nem sikerül ráébresztenetek arra, hogy ez a játék, nem az hogy jó, de legalább játszható, akkor eladó 5500ft-ért)
Elõre is köszi
Ezekután komolyan kérdezem, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, hátha rájövök én is, bár õszintén szólva nem hiszek benne.
Ha valakit érdekel a játék, akkor 5500ft-ért viheti.
tegnap céh lenn volt Urgozban, hát nagyon jó volt, hullott a cucc rendesen, sajna kilépések miatt az ominózus hídnál fel kellett adnunk (külföldiek mentek sajna 😞 ) ettõl függetlenül nagyon korrekt kis hely <#eljen>#eljen>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Oriza: simán.
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ugyanolyan jó volt (akkkori helyzethez képest), mint bármelyik monk és persze több élettel, aminek az elõnyét meg is tapasztaltam.
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
Saint of Underworld N/Me
hoy ehh
És Starfistre szavazok.
hoy ehh
hoy ehh
JOIN MY FORCE TODAY!
Respect...
(SG forum mindörökké)