Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
szerintem egy f*** vagy...
BEAST
"reális képet"? heh , azért érdekelne hogy ki vagy te hogy egy teljesen szubjektív dologról ilyen képet alkoss ... mint már írtam neked nem tetszik ez van , leírtad a negatív véleményed, amit mindenki nyugtázott , elolvasták ... nem értem miért jó az neked hogy a te betonbiztos véleményeddel teleszemeteld a topikot amikor feltûnõen senkit sem érdekel <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

panther112
Szerintem itt te személyeskedsz, de mondtam nem érdekel a véleményed semmilyen szintem, mert egy ilyen ember véleményére nem adok, és nem csak gw kapcsán.

Itt #6145 és #6146.
Még így se rémlik?
Szeirntem most húzz el, mielõtt banolnak véglegesen.

panther112
Kipróbáltam a trialt, ahhoz kértem 1-2 tanácsot, kb. 3-4szer szóltam hozzá, amúgy meg mi köze ennek a játéknak a wow-hoz, egyáltalán miért kell összehasonlítani? A wow egy igazi rpg, ez pedig nem az, de ezt tudtam a vásálás elõtt is, nem ez a problémám. Szerintem ródd fel nekem azt is, hogy rendszeresen írok az AA-ba, mert biztos ezzel is a GW-t fikázom... Nc micsoa primitívek léteznek.

SZEG007
pvp karaktert kell kreálni, és ott végre hasznos elörre öszerakott karakterekböl is tudsz válogatni

Kata
Kettõnk közül asszem te vagy a fanatikusabb rajongó, csak éppen a wow-é. Felesleges idõnként bejönnöd és baszogatnod az itteni társaságot, meg leugatni a játékot. A kutya sem kíváncsi rá.
Személyeskedni pedig jobb ha nem kezdesz el, mert esetleg kitiltódsz a pitsába az sg-rõl. Szevasz.

[/cserf][/fülünyúl]

panther112
Ez azért nem egészen így mûködik. Ez egy közösségi fórum, ahol egy adott játék nyílt feltárása folyik, amibe a negatív kritika is beletartozik. Már csak azért is, hogy máok, akik esetleg gondolkoznaka játék megvételén reális képet kapjanak róla, na csak elborult elméjû fanatikusok nyálas ömlengését.

Sajnos én beleéptema csapdába, és megvettem, kötelességemnek érzem, hoyg mások figyelmét felhívjam arra, hogy ez a játék nem az, aminek itt fel van tüntetve.

BEAST
nem mindenki ilyen , de mindegy is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

panther112
Te tényleg ennyire sötét vagy, nem érted, hogy megvettem egy játékot, amit itt mindinki agyon dícsért, feltelepítettem, és nekem egy kalap szarnak tûnik. Ezekután nyilván megkérdezem azokat az embereket, akiknek tetszik, hogy mégis mit tudok vele kezdeni, mivel kiadtam érte x összeget. De azt hiszem ilyen fanatikus rajongóra, mint te nincs is szükségem.

BEAST
ha nem tetszik akkor mit kell ezen cifrázni , menj keress mást ami tetszik , htxbye

panther112
Nézetet tudtam váltani, de mind2 kidolgozatlannak hatott. Rémisztõ még az is, hogy itt nincsenek valódi terek, egy alagútrendszer az egész, amire egy grafikailag nyitott tér illúziója vetül, ez sztem 2006-ban botrány. A pvp részhez pedig csak az rpg részen keresztül tudtam megnyitni spelleket, abból pedig köszönöm nem kérek, mert az játszhatatlan.
Amúgy a kérdésemre nem válaszoltatok. 5-en elkezdtetek hisztizni.

Kata
Mi nem megyünk át oda fikázni a WoW-ot. Ez a különbség.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Belelapoztam a WOW topikba, pusztán kíváncsiságból. Ott is irkál egy panther112 nevû, aki valószínûleg egy másik panther112 lehet ezek szerint.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
ez fájt 😞

panther112
Szerintem összekeversz valakivel, mivel nincs is wow-om

SZEG007
lol ha valoban nagy WOW rajongo akkor a torz karakterekböl ott nincs hiány😊

SZEG007
az rpg része valoban dögunalom
"a karakterek nyomorult törpék, a nõk még torzak is benne"<- lol ezt most hallom elösször szerintem vegyél szemüeget
"A nézet borzalmas a grafika szintúgy" a nézetet te állithatod be, standard TPS, és FPS nézetben is követhetetd a karakterd csak ugylátszik nem jöttél rá
a grafika veri a jelenlegi összes MMO grafikáját szal no comment
"Pvp-t csak kis mértékben próbáltam, de az is nagyon gyengének tûnt."
jelenleg ez a játék a legjobb PvP terén ,nemhiába kapott ezért dijakat is.

Kata
A WOW topik rendszeres látogatója, többet asszem nem kell mondanom ahhoz, hogy felmérjük hozzászólása hitelességét.

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
jah...
És már akkor megutáltuk...

Szaruman
mintha te 1x már írtál volna ide...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

panther112
Pár napja megvettem, és feltelepítettem a GW-t, mert mindenhol csak pozitív kritikát hallottam róla. Sajnos a játék nagy csalódás. Az rpg része dögunalom, a karakterek nyomorult törpék, a nõk még torzak is benne. A nézet borzalmas, a grafika szintúgy, talán egy b vonalas rpg-ben elmenne. Az egész rendkívüli módon primitívnek tûnt. A hangok monotonok, kidolgozatlanok. Pvp-t csak kis mértékben próbáltam, de az is nagyon gyengének tûnt.
Ezekután tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, mi az amit eddig sajnos nem sikerült nekem felfedezni benne.

(ha nem sikerül ráébresztenetek arra, hogy ez a játék, nem az hogy jó, de legalább játszható, akkor eladó 5500ft-ért)

Elõre is köszi

Kata
Nem baj, drága, veled együtt már ketten vagyunk. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

panther112
Pár napja megvettem, és felraktam a GW-t, mert mindenhol csak pozitívat hallottam róla. Sajnos hatalmas csalódás a játék. Az rpg része kegyetlenül unalmas, a grafikája nem ilyen játékhoz való, talán rts-nak elmenne. Minden karakter egy nyomorult törpe. A nõk gnómok, és idétlenek benne. Sajnos a pvp része is primitívnak tûnt, bár ezt nem néztem meg igazán, mert az egész nézet, grafika stb. annyira taszított.
Ezekután komolyan kérdezem, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, hátha rájövök én is, bár õszintén szólva nem hiszek benne.
Ha valakit érdekel a játék, akkor 5500ft-ért viheti.

EmThor
Lego a lovag 😊

tegnap céh lenn volt Urgozban, hát nagyon jó volt, hullott a cucc rendesen, sajna kilépések miatt az ominózus hídnál fel kellett adnunk (külföldiek mentek sajna 😞 ) ettõl függetlenül nagyon korrekt kis hely <#eljen>

Vedd már észre hogy mindenki leszarja a véleményed

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Most miért sértõdsz meg? Csak segíteni szerettem volna, hogy mint a dolog kitalálója és szellemi atyja, elõször juss hozzá egy pólóhoz.

Oriza: simán.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
nem az EW-röl beszélt hanem a koreaik-rol, és amugy én se használok sup runát monkomhoz mert teljesen fölösleges. Tombs meg egy más téma hiszen ott hemzsegnek a ritualistok a holding buildbe igy tökmindegy mennyi HP-d van de ugye gvg joval öszettteb mint a tombs igy nem mindig álhatsz be statikus védelemer mint ott.

Erre nemtudok mit mondani, túl király vagy ide.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Régen az egyik GvG buildben az egyik monk így volt összerakva, semmi sup, major rúna (ha jól emlékszem, akkor EvIL buildje volt).
Ugyanolyan jó volt (akkkori helyzethez képest), mint bármelyik monk és persze több élettel, aminek az elõnyét meg is tapasztaltam.

Ja, majd elfelejtettem, az EW cripplishotos rangere is 16 expertise-el tolja, mikor van olyanjuk 😊

Tombba szerintem más karaktereknek is kellhet sup rúna 😊

Katára lehet szavazni? <#nyes>

Nefürgyé le!

Nem emlékszem pontosan, hogy hol olvastam, vmi koreai gvg übermájszter figura nyilatkozott ilyen pvp-s dolgokról, hogy mi az amire mindenképpen figyelnek és fontosan tartják a túlélés szempontjából. Az elsõ és legfontosabb dolog az volt, hogy nem használ superior rúnát (vigor és absorption kivételével). Semmilyen körülmények között nem rak be sup ezt vagy azt, így akár 600 körüli hp-val is el bír indulni 1-1 meccsen, ami sokszor az életet jelenti neki, ezáltal a csapatának is. Leszarja, hogy a mittomén milyen skill 16-os attribbal micsinál, neki csak 14 a legmagasabb, de a lényeg, hogy minél nehezebben dödöljön ki, akár degentõl, akár spike-tól, vagy bármitõl, ami az életére veszélyes lehet. És azt kell mondanom, hogy igaza van. Warrioron kívül már egy ideje semmiféle pvp-ben résztvevõ karimnak nem rakok be superior rúnát (vigor és absoprtion természetesen nem számít), ezáltal jelentõsen megnövekedett életpontjaim száma a túlélést jelentheti a nehéz helyzetekben. Hangsúlyozom ezt én csak pvp-ben tapasztaltam, missionben v. questben fogalmam sincs, hogy mi a helyzet, deepben vagy urgoziában sose jártam még, tehát tudok nyilatkozni.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Kata
Az én szavazatom is kettõt ér a személyi szám miatt. Legora voksolok. <#zavart1><#whatever><#vigyor2>

[/cserf][/fülünyúl]

590es warriorokat inditok pvp-ben

Saint of Underworld N/Me

Hiába még így sem tudlak legyõzni benne 😞
az kockulás. De írj a supportnak, azok szeretnek ilyesmivel foglalkozni

bardocz
<#idiota>ti bolondok vagytok én bushra szavazok xD(elõtte megmondom hogy regeljen)<#banplz>
Az duplán számít a beismerés miatt.

én magamra szavazok, olyat lehet?<#help>
Guild Wars-os, vagy Guild Wars Factions-os pólót hol lehet venni / honnan lehet rendelni? <#confused>

hoy ehh

Szerintem csináljunk olyan pólókat hogy: Faszláma SG-s. Minden héten összegyüjtjük a szavazatokat h ki kapjon, akire a legtöbben szavaznak, annak elküldjük.

És Starfistre szavazok.

és ilyen szar deepet meg urgoz warrent kell felhozni, képzeld én is megcsináltam már mind2-t
te még soha az életben nem pvpztél az biztos, csak ennyi hozzáfüznivalom van
Akkor bocs! Mindegy, mostmár megoldottam, csak venni akartam egyet, és sokalltam a 31K-t.

hoy ehh

jaj ilyet hallani nem akarok... én már arra várok hogy mikor megy vissza legalább 70k-ra ó, mint a régi szépidõkben

Mikor fog lemenni a Superior Vigor ára? <#wow1> 31 platina nekem kicsit sok... <#szomoru1>

hoy ehh

Te StarFist, pvp-ni is szoktál? Pont ilyen tökös gyerekeket keresek a klánomba, akik bármikor a mainstreammel szembe mennek. Igenis kell a 2 supruna, de barátom ne álljunk meg itt! Azt mondom legyen 3!
JOIN MY FORCE TODAY!

Respect...
(SG forum mindörökké)