Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
Hát ez az 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Hülye magyar.
Krezga
Ez tényleg olyan Speederes volt😊
BEAST
huh ez szép hosszú válasz volt <#eljen> de szvsz ennyi munkát nem ér meg egy ilyen vita 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

winona
az a legviccesebb, hogy ha kipróbáltad a trialt, akkor ott miért nem tûnt fel, hogy ez egy borzalmas grafikájú, dögunalmas, irányíthatatlan, vacak játék???
Helló mindenki!

Szeretnék válaszolni neked, panther, kezdeném a negatív kritikád elemzésével (saját vélemény és látásmód lejjebb)...

"Pár napja megvettem, és feltelepítettem a GW-t, mert mindenhol csak pozitív kritikát hallottam róla. Sajnos a játék nagy csalódás. Az rpg része dögunalom, a karakterek nyomorult törpék, a nõk még torzak is benne."

Véleményem szerint az RPG része egy játéknak a játékos játékmódjától lesz vagy nem lesz unalmas. Ha egy többjátékos szerepjátékot egyedül játszol (vagy a hencsikkel) néma csöndben (értsdd: nem chatelsz) és gyakor a szörnyeket, akkor ténylegesen nem lesz izgalmas, viszont a játék nem ilyen játékmód számára lett készítve. Az a Lineage 2 vagy Knights Online, ahol bárki szépen elfarmolhat magában, hiszen mindkettõ játéknak ez a lényege.
A karakterekrõl. Véleményem szerint a nézõpont az emberi szem látószögével nagyjából azonos, tehát, ha megfelelõen kezeled a zoomolás funkciót, akkor megfelõe méretûek lehetnek a karakterek. Az, hogy a nõi karakterek torzak-e vagy sem, az szerintem mindenkinek a saját véleménye lehet, tehát ezt itt senki sem fogja tudni megcáfolni, viszont úgy gondolom, hogy a játékosok többsége elfogulatlanul is nagyon jónak tartja a GuildWars karaktereit. És ebbe beleértem a WoW-al játszó haverjaimat is.

"A nézet borzalmas, a grafika szintúgy, talán egy b vonalas rpg-ben elmenne. Az egész rendkívüli módon primitívnek tûnt."

Amennyiben a nézõmódot kritizálod mondatod elsõ felében, akkor kérlek fejtsed ki, hogy miben más bármilyen fantasy jellegû RPG nézõpontjától? TPS nézet, zoomolhatod ahogy tetszik, és a kamerakövetési motor is teljesen a helyén áll. A képbõl a karaktered nem fog kimenni, csak maximum, ha egy fal mellé állsz rögtön, de olyankor pillanatok alatt FPS nézetre zoomolhatsz, és minden jó.
A grafikáról: Technikailag a GuildWars-t egy nagyon jól optimalizált DirectX 9es grafikai motor hajtja meg, amiben nagyon sok szépen kidolgozott effekt helyet kapott. A textúrái mindd magas felbontásúak, a bumb mapeket és glow mapeket is sok helyen használja a játék, és egyéb hasonló grafikájú RPGkhez képest a poligonszáma is óriási. Tehát a technikai részen szerintem a GW az RPGk világában a legjobbak között van kétségtelenül.
Nem technikai szempontból a GuildWars grafikájától az egyik WoWos haverom általában csak tátja a száját, tehát nem hiszem, hogy olyan rosz lehet, és a játékosok nagy része a GW grafikáját szokta említeni az egyik legnagyobb elõnyének. Ezenkívül a legtöbb grafikával kapcsolatos tesztekben az EVE Online és a GuildWars szokott a legjobb helyeken lenni az Online RPGk között... Namost én támogatom azt a felfogást, hogy birka dolog a tömeget követni eszetlenül, viszont a szépség mint fogalom mindenkinek a saját relativitása, így amennyiben neked nem tetszik, akkor az a saját magánvéleményed, viszont ezt ebben a formában hangoztatni nem helyes, mivel az emberek 99%a szerint a GuildWars eg szép játék, így a te kritikád nem egy reális darab, hiszen egy kritikának nem szabad szélsõségekbe esnie. Ez alapszabály 😉
(Hogy a valaha készült legjobb játékkal hasonlítsam össze, a WoWos játékosok mindig azzal jönnek, hogy a grafika nem rossz, csak meseszerû. Hát, szerintem ez a botrányosan alacsony felbontású, mosott textúrákra, a régi technológiájú és rosz minõségû effektekre.)

"A hangok monotonok, kidolgozatlanok."

A hangok kidolgozottságáról nem tudok nagyon mi mást mondani, csak azt, hogy egy neves amcsi hang-stúdióban készítették a Prophecies hangjait (A Factionsben lévõkrõl nem tudok) szóval õk mégiscsak profik, szerintem dolgoztak a hangokon. Egyébként véleményem szerint a madárcsicsergéstõl kezdve a béka brekegésen át egy nyíl becsapódásán keresztül egy óriás felborulásáig reális és teljesen elképzelhetõ, beleélhetõ hangokkal találkoztam. A hangoknak semelyikében nem hallok semmi tömörítésbõl fakadó minõségromlást, szóval szerintem kellemesek, ha nálad nem, talán gondolkozz el egy jó minõségû hangkártya és hangfal/fejhallgató vételén... (Tudom ajánlani a SoundBlaster Audigy LS / Trust Silverline 551B fejhallgató párosítást, olcsón nagyon jó minõségû hangot tudnak)
A hangok monotonok... Egy harc hangjainak nem monotonnak kellene lenniük? Véleményem szerint ez reális feelinget ad egy ilyesmi harchoz, én szemény szerint így képzelnék el egy ilyen csatát. A monotonitást viszont mesterien törik meg a harcokon kívüli kis zörelyek, melyeknek változatossága és szépsége magávalragadó, ha idõt töltesz a megfigyelésükkel.

"Pvp-t csak kis mértékben próbáltam, de az is nagyon gyengének tûnt."

A játékbeli PvP részhez bizony ténylegesen kell PvEzned, mert anélkül tényleg nagyon nehézkes bekapcsolódnod úgy a rendszerbe, hogy ne legyél használhatatlan. Viszont a fejlesztõk még emellett is lehetõséget biztosítottak a Balthazar's factionnel, hogy PvE játék nélkül képes legyél csak PvPzni, bár beindulni kissé nehézkes úgy. De lehetséges!
A játékban sok, sok féle PvP mód létezik. A legrangosabb a GvG, azaz Guild vs. Guild, mely egyben a legösszetettebb is, és magánvéleményem szerint (talán pont az összetettsége miatt) a legélvezetesebb is. Persze jó csapatban és mégjobb taktikával!
A második legrangosabb játékmód a Heroes Ascent vagy régi nevén Tombs of the Primeval Kings (Tombs), mely nem összetévesztendõ a PvE pályákkal amik most a helyén állnak. Ebben különbözõ játékmódokban kell magad végigverekednie a csapatodnak a Hall of Heroes-ig, melynek a megnyerése egy viszonylag nagy teljesítménynek számít, és ezt láthatja minden GW játékos aki épp játszik. Ebben a módban a csapatoknak a többféle játékmód és nagyon sok ott mûködõ build (a csapat összeállításának taktikája) miatt nagy tapasztalattal kell rendelkeznie és a csapatmunkának magas fokon kell mûködnie.
Ezenkívül fõleg a Factions területén van még sok aréna, Az Alliance Battles-t például nagyon sokan szeretik, ezekhez az arénákhoz (fõleg a bennük játszó játékosok átlagos tudása miatt) kisebb tudás és taktika kell, tehát ezek inkább könnyedebb szórakozásra vannak. Ezek az arénák mindössze a sima kezdetei az igazi GWs PvPnek.

"Ezekután tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, mi az amit eddig sajnos nem sikerült nekem felfedezni benne. "

És akkor itt jõjjön ami nekem tetszik 😊
Én már nagyon régóta játszom a GuildWars-al (az elsõ alpha tesztek óta), és a játékom nagy részét a PvEzéssel töltöttem, de volt részem már –KOMOLY– Tombsolásokban és GvGkben is.
A GuildWarsban a PvE részhez, hogy érdekes legyen, szerintem a játékos is kell. Van pár igazi RPG, melyekben ténylegesen a játékmenet annyira lefoglaló és a történet annyira minent körbefogó, hogy a PvE képes az embert olyan mértékben lefoglalni (Baldurs Gate sorozat, Neverwinter Nights – a kiegészítõiben, az alap az tényleg uncsi, Icewind Dale, hogy a kedvenc Forgotten Realmsosakat említsem, de akár Star Wars, Knights of the Old Repulic) Ezek viszont mindd offline egyjátékos játékok, egy netes egymással interaktív kapcsolatban lévõ játékban ilyet nem lehet megvalósítani! Egy ember nem fogja azt csinálni, amit egy NPC, ez ugye logikus. Innentõl szerintem az online játékokban a szerepjáték rész magukon a JÁTÉKOSOKON áll, és nem pedíg a programon, mint az igazi klasszikus szerepjátékokban is. Az, hogy te vagy akik veled vannak szerepjáték szerûen állnak-e hozzá vagy sem, az mind rajtatok áll, viszont nem róhatod fel a játék hibájának a saját hiányosságodat. A történet, ha beleéled magad szórakoztató, és a questek, ha veszed a fáradtságot, hogy elolvasdd, hogy mit mondanak neked találékonyak és változatosak. A mission-ök pedíg pont a játék csapat-rendszerébõl és nem MMO rendszerébõl adódóan mesterien kivitelezettek! Minden a helyén van. A World of Warcraft, a kedvelt ellenpéldában tény, hogy a PvE rész valamivel (magánvéleményem szerint roszabb) komolyabb, mivel a játék erre van készítve, mindenki aki WoWozik azt a részét fogja használni, de azért nem valami változatosak éppenséggel... (menj ide, öld meg ezt)
Hogy az ellenpéldánál maradjak, ahogy hallottam az ismerõseimtõl, a WoWban ezt a PvE részt a játékosoknak a nagyon erõs többsége pedíg úgy ahogy van át is ugorja folyamatos grindeléssel és farmolással, melyet – én – nem tudok játéknak tekinteni, mivel dög unalom az egész, és ha unom magam, akkor nem játszom, hiszen a játéknak pont az unalomûzés a lényege. Ha pedíg nem játszom, akkor egyáltalán mi a halált csinálok? Dolgozom? O_o
Sajnos egyébként a GuildWarsban is sok játékost a farmolás hajt ezt persze elismerem!
Viszont a GuildWarsban farmolás nélkül is lehetsz jó játékos (Nem az megy, hogy az nyer aki többet farmolt a felszerelésére, hanem aki okosabb és felkészültebb a másiknál) és ez minden esetben így van, ugyanis azonos szintû és embermennyiségû csapatok harcolnak mindig. Tehát, a játék nem kényszerít farmolásra/grindelésre, és én ezt egy nagyon nagy elõnynek tartom mind a PvE, mind a PvP oldalán a játéknak.
A GuildWars világában lehet látni számtalan szemkápráztató területet, és számomra kellemes kikapcsolódás olyan helyek felkutatása, tudom ajánlani például ezt a részét. (Persze, ha neked nem tetszik a grafika...)
Én személy szerint szívesen segítek rendesnek tûnõ idegenek megcsinálni ezt, vagy azt, illetve ismerõsök újabb karijait segítgetni, ez is egy jó kikapcsolódási mód lehetne.
Összesítve, én szinte teljesen biztos vagyok, hogy a WoWos képzeteidet próbálod a GuildWarsba ültetni, ami persze nem is mûködik, hiszen nem lehet a GWben WoWot játszani… Két különbözõ játék ugye. Ha esetleg elvonatkoztatnál a WoWtól, akkor esetleg még élvezhetnéd is a játékot, ehhez persze kell egy bizonyos szintû akarat és intelligencia szint (hiszen a GWben, mint mondtam a tudásod határozza meg, hogy milyen jó vagy, éshát… A WoWban az óóóhhdejó raidekben fele annyi taktika sincs, mint egy top100 (és még csak nem is top20!!!) GvG csatában! Ezt pedíg tudom, láttam, hallottam és méghozzá egy komoly WoW guild Raid vezetõjénél.

Nyílt térrõl – Menj a sivatagba! Ott van üres nyílt tér erre is, arra is! Nagy üres mezõkön nem lenne könnyû érvényesíteni sok a GWben használt taktikai tényezõt. Például szintkülönbség elõny-hátránya, tereptárgyak kihasználása védelemként a nyilak/lövedékek ellen, stb.. A GuildWars motorával nyílt sík területeket is lehetne csinálni minden különösebb gond nélkül, és 1-1 térkép mérete a GWben azért jelenthetne pár percet, hogy keresztülfuss csakúgy. Szóval, biztos azért nem nagyon csináltak olyan helyeket, mert végülis unalmasak lennének!

" (ha nem sikerül ráébresztenetek arra, hogy ez a játék, nem az hogy jó, de legalább játszható, akkor eladó 5500ft-ért) "

No comment, hajrá, sok szerencsét!

"Elõre is köszi"

Semmi gond 😉

U.i.: Anyuci nem tanított meg kultúráltan beszélgetni? Mert mostmár lassan ideje lenne!

Kérlek, ha válaszolsz vagy további kritikát, akkor ezt végiggondoltan, MEGINDOKOLTAN és normális stílusban tedd 😊 "Elõre is köszi"

I Speeder I

Ha meg nem vetted meg, akkor kaki vagy.
Szia Panther, azért örülök hogy kiadtál sok pénzt és jól megszívtad!<#ravasz1>
winona
azt hiszem, lehet törölni megint...
Áh, ne még, írok neki egy szép választ 😊 Csak sokáig tart, mert ez is ilyen Speeder-es lesz 😄D

I Speeder I

Szaruman
Kultúrált leszek: valaki bassza már innen ki ezt a wowos faszt, mer kibaszottul nem kíváncsi rá senki. Köszöntem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem emlékszel rá?
Miatta lett egyszer kitörölve vagy 100 hozzászólás.

Úristen ki ez az okostojat? Nem veszitek észre, hogy palira vesz titeket és csak kötekedni jár ide? Biztos valami unatkozó 11 éves, akinek túl hosszú a nyári szünet és nem tudja mivel elütni, mert nincs haverja (érthetõ okokból). Ugyan hagyjátok, had tomboljon magában...
Győri Devi
Azt hogy mondhatod h a GWnek nincs sztorija? A játékhoz adtak egy könyvet nemtom h észrevetted-e amiben szépen levan irva egy történet de sztem te csak feltelepitetted a gamet és elkezdted darálni. Nos igy tényleg nincs sok értelme de ha szépen végig haladnál megismernél egy jo kis történetet amilyen a wowban nincs...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

szerintem a GW topicban nem azzal ésszerû népszerûsíteni a wowot, hogy az rpg mivoltáról (ami a divatgame koncepció miatt nemnagyon van) vagy a grafikájáról (3-4 éves technológia) beszélsz, mivel az itteniek nyilván azért játszanak minden nap, mert meg vannak elégedve a gw-ben ezeket a maga módján magába foglaló játékmenettel, akármilyen is az a te szemedben.
Inkább mondanád el azt, hogy a kiegészítõben megújul a pvp rendszer; lehet 2v2/3v3/5v5 csatákat vívni miniguildekben, akár frakción belül és szerverek közt is, és b.net stílusban lesznek ehhez 3 havonta új ladderek, rewardok. Ez a rész talán felkelti majd néhány GW játékos érdeklõdését is.
/off

Lynx_TWL
rpgnek hagyjuk meg nwn-t +hasonlókat, wow távol áll tõle sajnos
a lore meg szép és jó csak éppen szétbaszni készül blizzard.

sztori hiánya? 10 percnél tovább játszottál?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

JaSoN HuNTeR
De a gwnek jobb a graffja.De szerintem keres magadnak egy másik fórumot.Menj wowozni(fizesd) és ne okoskodj.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

panther112
Jó befejeztem, de annak örülnék, ha a nagatív kritika megmaradna magáról a játékról. A többi hsz-omat törölhetitek, azok lényegtelenek. Azt hiszem egy játék topik elemi követelménye, hogy minden, a játékkal kapcsolatos egyéni véleményt tartalmazzon a minél jobb, és sokrétûbb tájékoztatás végett.

Üdv

&?

panther112
Azt hiszem a wow-wal tényleg nem lehet összehasonlítani, mivel az talán a játéktörtenelem eddigi legnagyobb alkotása.
Ezenkívül a wow valódi rpg, ez pedig nem az, de mint mondtam már, ettõl még lehetne jó is a játék, csak sajnos nem az. Ahhoz pedig hogy ez a játék nem rendelkezik valódi nyitott terekkel, hanem csak alagútrendszerre festett térillúzióval semmi köze a grafikának, állíthatod akármilyen, a csõrendszer csõrendszer marad.
A GW-nek gyak. nincs sztorija, vagy ha annak tartjuk, akkor talán még siralmasabb a helyzet. A wow egy trilógia meglévõ történetére épít. Ha a wow-ot enm történetét tudod 'átlátni' akkor a hiba abból adódik, hogy enm ismered az warcraft sorozatot.

Kandurex
Megy a sírás - rívás, hogy ebbe a topikba zülleszted a közösséget. Légyszíves próbáld magadat moderálni, kerülni a felesleges hozzászólásokat. Szívem szerint én hagynám, ahogy hagytam is a topik sorsát, de már panaszkodtak egy páran.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

panther112
Mindent maximumra állítva játszottam, de attól még a grafika rossz, mivel ez rts-hez való nézet, és grafikai megközelítés. P4 2.8GHz; 1Gb ram, 6600Gt szerintem ez több mint elég...

JaSoN HuNTeR
Milyen olyan mmrpg van amibe van filmes átvezetõ vagy van ilyen jó kis stori,ilyen okokban a wow átláthatatlan mert ott tényleg lehet fikázni a stortyt.de ott nem az a lényeg hanem a kaland.Itt pedig a pve és a pvp ami nagyon jó.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
LoL,ez tiszta hülyeség és neked milyen mmorpg tetszik akkor nézd meg a Silkroadot...vagy mittudomén.

attól, hogy ilyen kifejéseket használsz, még nem tûnsz okosnak
de aahogy gondolod, leírom, hogy mi tetszik:
tetszik a grafika (persze ehhez kelelegy normális gép), tetszik a történet, tetzsi ka felépítés, tetszenek a kasztok, tetszenek az armorok, tetszenek a fegyverek, és még tetszik az is, hogy ha találtam egy jó guildet, akikkel jót tudok játszani és legfõképpen az tetszik benen, hogy szórakoztat
remélem ez kielégíti tudásvágyadat

Krezga
szerintem zárjuk már le ezt az egész témát...kár is volt hozzászólni...
panther112
'Ezekután tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, mi az amit eddig sajnos nem sikerült nekem felfedezni benne.' Ami szintaktikailag nem kérdés, az attól még szemantikailag az marad.

JaSoN HuNTeR
Mivan te kommodoron nyomod a gw-t???Mert amit leirtál az nem igaz.Igaz vannak fájó hiányzások,de ha átmennék wowozni akkor pedig ott nincsenek azok a dolgok ami a gwbe vannak.!!Te nagyon elvagy tájólodva.<#ticking><#boxer>

panther112
Budai Vár

Krezga
Miért te melyik nagyvárosban laksz õslakos?😊
1, rólem nem nagyon láthattál fotót
2, szerintem itt senki sem"szántó-vetõ", de miért te megveted a kétkezi munkát?
"Pár napja megvettem, és feltelepítettem a GW-t, mert mindenhol csak pozitív kritikát hallottam róla. Sajnos a játék nagy csalódás. Az rpg része dögunalom, a karakterek nyomorult törpék, a nõk még torzak is benne. A nézet borzalmas, a grafika szintúgy, talán egy b vonalas rpg-ben elmenne. Az egész rendkívüli módon primitívnek tûnt. A hangok monotonok, kidolgozatlanok. Pvp-t csak kis mértékben próbáltam, de az is nagyon gyengének tûnt.
Ezekután tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi tetszik ebben a játékban, mi az amit eddig sajnos nem sikerült nekem felfedezni benne.

(ha nem sikerül ráébresztenetek arra, hogy ez a játék, nem az hogy jó, de legalább játszható, akkor eladó 5500ft-ért)

Elõre is köszi"
abszolút nem értek veled egyet, de nem ez a lényeg, minek kezdesz el flémelni, azzal az indokkal, hogy miért nem váaslzolunk a kérdésedre? azé' me' nem volt egy árva kérdés a kommentedben, de ne zavarjon, csak állító, kijelentõ mondatok
amúgy nem kezdünk el gyõzködni arról, hogy maradj a játékban, ha nem tetszik...
ebben a játékban gondolkodni is kell, nem csak eszetlenül elnyomni a skilleekt, mint más mmo-kban

panther112
Ó elnézést már láttam rólatok fotókat is, egyedül Kata-ról nem, ha elöbb tudom, hogy mind szántó-vetõk vagytok Kicstarcsáról, Szentgotthárdról meg egyéb neves helyekrõl, és igazi õslakos ábrázatotok is van hozzá, akkor nem is kérdezek itt semmit.

panther112
Már meg is hirdettem, 5500 ft.

EmThor
na majd ha télleg megvetted gyere vissza 😄

panther112
A kérdésem tökéletes volt megfogalmazva, esetleg el kellett volna elõször olvasni.

Krezga
he...
panther112
Köszönöm a választ.

Egy vélemény pontosan az, ami, és teljesen önazonos, monadikus egész. Az már egy másik kérdés, hogy egy ilyen partikuláris dolognak, mint egy vélemény lehet-e egybeesése valamiféle objektívvel, persze az is kérdés, hogy egyáltalán felállíthatók-e mércék, ill. egyáltalán elgondolható-e valami reális, és önmagában, minde másra való tekintet nélkül igaz entitás, vagy pedig minden, mindig a partikularitáson belül marad. Az emberi tudás partikuláris tudások összességének az eredõje, és semmiképpen sem abszolút tudás. Ez viszont még a legbiztosabbnak tartott tudásunkat is ellehetetleníti végleges igazhatóságától. Azt feltárhatjuk, hogy egy tudás mitõl tudás, és milyen folyamatok, tényezõk tesznek valamit tudássá (tömeg, erõ, az ember szerkezeti felépítése stb.) az abszolút tudást azonban még csak felfogni se tudjuk, puszta fogalmánál paradoxonokba ütközünk.
Ennek fényében pedig a kritikád éle légüres térbe szúr.

Krezga
helesen szóltál😄
panther112: ha a grafika szerinted nem szép, tolj fel mindent maxra és biztos az lesz😄
Jah, meg szerintem kicsit játszál többet vele, hogy rendes véleményt alkoss róla. A pvp-be meg bele kell tanulni, a profi pvp-sek sem 1-2 hét alatt érték el, amit. Meg majd késöbb amikor majd esetleg rendesen pvp-zel, akkor felejthetetlen élmények lesznek a hoh gyõzelmek, a nyert gvg meccsek stb. Az, hogy most belekóstoltál a random arénába, az csak egy kis ízelítõ a pvpv-bõl, de ténylegesen nem az.
bocs a helyesírási hibák miatt...

nem tudom mennyit játszottál a gw-vel, de biztos vagyok benne, hogy nem eleget, ahoz hogy megismerd. és ilyen felkészületlenséggel eljössz erre a fórumra, és úgy nyilatkozol a játékról, mintha amit te mondasz, az 100%-ig úgy van, mert te nagyon tudod. és mindezek után csodálkozol, hogy a többiek is hasonló stílusban válaszolnak. de én nem ilyen leszek.

ami nekem tetszik: az általad leszólt grafika. szerintem gyöníörû. az általad fikázott unlockolási rendszer. szerintem zseniális, hogy az ember úgy készüljön fel a pvp-re, hogy közben egy jópofa sztorit kell végigjátszania. mit szeretnél? megveszed a gw-t és egyböl top10 gvg-ken játszani?... (bocs a kitérõ miatt)
az általad nem nagyon próbált pvp-rõl pedig csak annyit, hogy a legszeniálisabb rendszeren alapszik amit ismerek. csak és kizárólag az számít, hogy te és a csapattársaid milyen jók. (ez a jók, itt eléggé összetett fogalom, illetve azért van egy pár kivétel, ahol nem csak ez számít)

Kata
Ennek õszintén fogunk örülni, köszönjük!
Mellesleg nem értem mi a felháborodásod tárgya, nem épp szeplõtlen a múltad ebben a topikban. Kérdése(i)d kultúráltabban megfogalmazva, valószínûleg segítõkészebb válaszokat kaptál volna. És üdv a 90%-ban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

panther112
köszönöm, ennyire voltam kíváncsi, azt hiszem a játék további részéhez nézek majd egy másik GW topikot, egy másik portálon, mivel ide 90%-ban nem emberek járnak.

SZEG007
pedig lehet, azért kapsz gyözelemért faction rewardot amit beválthetsz skillekre, runákra

panther112
MOndjuk vannak emberek, akik a lineage2-vel is játszanak, szóval semmin nem kell csodálkozni. Amúgy ismét felhívoma figyelmet arra, hogy az egyetlen feltett kérdésemre, még senki nem válaszolt, kizárólag egy hatalmas offolást csináltatok.

BEAST
mindegy , különösebben nem érdekel hogy mirõl/kirõl mit gondolsz , ha az eddigi válaszokból voltál képes annyit leszûrni hogy teljesen felesleges és értelmetlen amit csinálsz akkor sajnos azt kell feltételeznem hogy a nickedben szereplõ 12 a korodat jelzi , tudod minden játéknak megvannak a maga elõnyei és hátrányai , ha a GW már az elején ennyire nem fogott meg akkor teljesen mindegy mit csinálsz , akkor sem fog ... úgysem fogsz olyan játékot találni ami minden igényedet kielégíti , ha ennyibõl sem fogod fel a lényeget akkor csak sajnálni tudlak... nah én back to read only mode

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bardocz
PvP-ben kapsz egy olyat hoyg baltahazr faction abból öszegyülik 1k és hoppáá!!!!csak nem lehet unlockolni egy skillt?milyen érdekes
bardocz
te vagy az lsõ aki ilyeneket mondott a gémre és láccik sok rpg-t ismersz
Kata
Szerinted a te véleményed érdekel itt valakit? Csak úgy puszta kíváncsiságból kérdem...
A személyeskedéssel kapcsolatosan pedig felesleges vagdalkoznod, olvasd vissza a #15964-es hsz-ed. De ha gondolod, kiemelem benne a megfelelõ részeket segítségképpen.

[/cserf][/fülünyúl]

panther112
Az, hogy 3otokat nem érdekel nem jelent semmit, amúgy ez nem szemetelés, iylen alapon te is itt szemetelsz, jelzema kérdésemre/kérésemre még senki nem reagált érdemben.

panther112
De pvp-hez unlockolni kell a spelleket, az pedig ahogy néztem csak az rpg részen át lehetséges.