Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you use attack skills, each point of strenght gives you 1% armor penetration.
...blabla sablon.
Ha minor rúnát használnál 11 a strenghten az 11% armor penetration, de te sup rúnát használsz hogy legyen +2% armor penetrationod -75 HP fejében.
Okostóni... Nekem csak 1.500.000 XP-m van, leszünk barátok?
A sup runas warriorokat en sem szeretem, mert eleg hamar meghalnak ha egy picit is csunyan nez ra az ellen. A PS meg csak direkt sebzes ellen ved, degen ellen nem es az a hianyzo 150 hp 7.5 masodpercet jelent -10-es pip-nel.
öszintén szolva magasrol teszek rá hogy neked mi jött be, én azt irtam le hogy mit érdemes csinálni az attribokkal. kétségtelenül több ember használ warriorként egy sup runát mind amennyi kettöt, ebböl az következik hogy az egy sup runás jobban beválik.
majd talán egyszer elkezdesz te is PvPzni és akkor rájössz miért.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
hoy ehh
Mert azt gondolom kijelenthetjük, hogy csak és kizárólag szerencsével nem lehet eljutni ilyen szintig.
Tudod, hányan támadják a tankot, mivel és a monk mit akar használni, hogy életben tartsa és egyáltalán hány monk van ott és azok hány emberre felügyelnek.
Ez a "ha rádspikeolnak egyáltalán nem mindegy..." ugyanis amolyan nesze semmi fogd meg jól mondat.
Megkérdezném, tudod-e mi a Protective spirit?
Ha igen akkor gondolkozz el azon, hogy mit könnyebb gyógyítani:- Prot Spirit alatt 44 HP veszteséget, vagy Prot nélkül pl. 120 HP-t.
A noob 600 HP-val sup rúna nélkül is monkok rémálma. Tudod van erre sztorim.
Deep mission:
W/E a csapatban nyílt! channelen fikázza a stance használókat (a P: emótot használta, amikor érdeklõdtem, hogy tett-e be stanceket és Dolyakot). Nem erõltettem rá semmit, szeretem, ha az ember a saját kárán tanul és egyébként is elveim szerint mindenkinek joga van az öngyilkossághoz.
A paraszt a 3. szobába került mindenféle stance és Dolyak nélkül (idõközönként KD, amíg le nem csapja a kanaxait). Itt és most elismerem, hogy az odakerülésében vastagon benne volt a kezem.
Én a 4.-ben voltam, itt nem lehet blokkolni a támadásokat (a stance-et a hajamra kenhetem), szóval én voltam a szarabb helyzetben.
És érdekes módon még is az én team-em vágta ki magát a szobából halál nélkül (mert az én csapatom monkja tudta, hogyan lehet életben tartani egy warriort 440 HP-vel), a gyerek pedig az elsõk között vérzett el a teamjével együtt.
A 440 HP nálam a pengeélen táncolás kategória és számomra elfogadható rizikót jelent (tudod szeretem az izgalmakat <#buck>#buck> ).
Stance-ben általában nem tudnak meg ütni (kivéve ha van náluk Wild Blow), caster ellen pedig a warrior is caster segítségére szorul.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Saint of Underworld N/Me
a két superior runát mindenképpen felejtsd el, a monkok rémálma hogy a tank kevés élettel álljon bele a szörnyekbe. (persze eztán szoktak az "über tankerek" kihalni és noobozni a monkot hogy mér nem healelt)
endure paint felejtsétek el PvPben, nem jo semmire. komolyan mondom, semmire.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
PvE-ben pure warriorként általában a 13 str (10+3), 14 weapon mastery (11+3), 12 tactics (10+1+1) leosztással szoktam menni.
tegnap már nagyon fáradt voltam 😊
akkor módosítok...: endure pain: jól jön, ha tudod, hogy spike csapat ellen mész, egyébként nem annyira
😊
hoy ehh
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
BF3: csucsorr
BF3: csucsorr
endure pain: ne használd, hacsak nem az az egyetlen eite skilled és te vagy a tank.
hoy ehh
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
hoy ehh
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- ez a rész engem megint megszivatott (vagy tényleg bug-os), a pavilonban leadtam a primary q-t, de újat nem adott!!! Ismét bepróbáltam az õrt, de nem volt semmi hatás. Ezek után a pavilonban már megkaptam a q-t (valami csatornás (sewers) a neve) amivel végre beengedett az õr (aki így is csak nagy nehezen akarta leengedni a hidat). A pavilonban az elõzõ q leadása után talán ki kellett volna mennem onnan és vissza, úgy egyszerûbb lett volna
- reggel próbáltam futni a Lutgardis q-t, egyszer felvettem a küldetést de úgy voltak Luxon ellenségek is, ha csak körbefutok és a végén veszem fel és adom le úgy nem kell azokat is kerülgetnem...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM