Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha! Mr. FrenzyHealSig
Strenght.
When you use attack skills, each point of strenght gives you 1% armor penetration.
...blabla sablon.

Ha minor rúnát használnál 11 a strenghten az 11% armor penetration, de te sup rúnát használsz hogy legyen +2% armor penetrationod -75 HP fejében.
Okostóni... Nekem csak 1.500.000 XP-m van, leszünk barátok?
2.5 mil XP-hez nem szerencse kell, hanem pl sok troll farm 😊
A sup runas warriorokat en sem szeretem, mert eleg hamar meghalnak ha egy picit is csunyan nez ra az ellen. A PS meg csak direkt sebzes ellen ved, degen ellen nem es az a hianyzo 150 hp 7.5 masodpercet jelent -10-es pip-nel.

R34N
igazad van. mindenki tegyen magára 5 sup runát, a monk majd ugyis pakolja a prot spiritet 7 felé és hát ugye 5 hp-t könnyebb healelni prot spiritben ha 55 hp-ja mindenkinek mint 120 hp-t prot spirit nélkül ha 515 hpja lenne.
öszintén szolva magasrol teszek rá hogy neked mi jött be, én azt irtam le hogy mit érdemes csinálni az attribokkal. kétségtelenül több ember használ warriorként egy sup runát mind amennyi kettöt, ebböl az következik hogy az egy sup runás jobban beválik.
majd talán egyszer elkezdesz te is PvPzni és akkor rájössz miért.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Krezga
Ha kettõt használsz nem adódik össze.
Ha 2 db Absorbtion Rune (?) -t használok, akkor az erejük összeadódik? És hogy van ez a Knight Armor-al? <#confused>

hoy ehh

EmThor
új guild emblémák!

beamkiller
Vki tudja hol lehet megvenni Komáromban ezt a játékot? pls PM

Tudod, ennek a 440 HP-s warriornak van több mint 2.500.000 XP-je. Urgoz kivételével jártam már vele mindenhol. Így azt mondhatom, nekem 440 HP-val is mûködõképes a warriorom.

Mert azt gondolom kijelenthetjük, hogy csak és kizárólag szerencsével nem lehet eljutni ilyen szintig.

Kicsit konkrétabban írd már körül, hogy milyen helyzetre gondolsz.
Tudod, hányan támadják a tankot, mivel és a monk mit akar használni, hogy életben tartsa és egyáltalán hány monk van ott és azok hány emberre felügyelnek.

Ez a "ha rádspikeolnak egyáltalán nem mindegy..." ugyanis amolyan nesze semmi fogd meg jól mondat.

egyetértek, 440 hp több, mint elég<#hehe>

Ha te képtelen vagy életben tartani egy warriort 440 HP-vel, akkor töröld a monk karidat, mert a csapattársaidnak nem sok öröme lesz a tevékenységedben.
Megkérdezném, tudod-e mi a Protective spirit?
Ha igen akkor gondolkozz el azon, hogy mit könnyebb gyógyítani:- Prot Spirit alatt 44 HP veszteséget, vagy Prot nélkül pl. 120 HP-t.

A noob 600 HP-val sup rúna nélkül is monkok rémálma. Tudod van erre sztorim.

Deep mission:

W/E a csapatban nyílt! channelen fikázza a stance használókat (a P: emótot használta, amikor érdeklõdtem, hogy tett-e be stanceket és Dolyakot). Nem erõltettem rá semmit, szeretem, ha az ember a saját kárán tanul és egyébként is elveim szerint mindenkinek joga van az öngyilkossághoz.

A paraszt a 3. szobába került mindenféle stance és Dolyak nélkül (idõközönként KD, amíg le nem csapja a kanaxait). Itt és most elismerem, hogy az odakerülésében vastagon benne volt a kezem.
Én a 4.-ben voltam, itt nem lehet blokkolni a támadásokat (a stance-et a hajamra kenhetem), szóval én voltam a szarabb helyzetben.

És érdekes módon még is az én team-em vágta ki magát a szobából halál nélkül (mert az én csapatom monkja tudta, hogyan lehet életben tartani egy warriort 440 HP-vel), a gyerek pedig az elsõk között vérzett el a teamjével együtt.

ha rádspikeolnak egyáltalán nem mindegy, hogy 440 vagy 515 hp-d van, mivel ez plusz másodpercet jelenthet ami sokszor a túlélést is jelenti.
De azt én is elismerem, hogy a 400 alatti HP már tényleg az istenkísértés kategóriába tartozik (én sem játszanám meg).

A 440 HP nálam a pengeélen táncolás kategória és számomra elfogadható rizikót jelent (tudod szeretem az izgalmakat <#buck> ).

Az említett felállással Victo axe és Exalted Aegis használata mellett van 440 HP-m (warrior/x). Sup str nélkül lenne 515. Ezt én úgy közelítem meg, hogy abban a helyzetben ahol 440-el meghalnék, ott 515-el is meghalnék (max 1-2 másodpercel élnék tovább). A +75 HP egyel több Eviscerate csapást jelent a Tombban vagy egy lvl 16 Fireballt az Arénában (ismétlem monk nélkül). Jó bonderrel és/vagy healerrel a hátam mögött nem probléma a 440 HP.
Stance-ben általában nem tudnak meg ütni (kivéve ha van náluk Wild Blow), caster ellen pedig a warrior is caster segítségére szorul.

R34N
már megbántam hogy beirtam azt a hozzászolást, soha többet nem fogok itt elmagyarázni senkinek semmit. egyszerüen nincs értelme.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Győri Devi
nemtom Lindi de sztem nekem még annyi sincs

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Atisz
Str-re nem kell sup rúna, mert az a -hp amit amiatt levon nagyon rizikós...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ejj de szépen felderítetted.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Itt ilyenek nincsenek. Silkroadban az a probléma hogy a készítõk néha maguk sem tudják hogy mi-mi célt szolgál. Legalábbis angolul nem tudják magukat kifejezni...

szerintem nem kell kioktatni senkit , es azert mert szerinted ismetlem szerinted nem jo semmire , en attol meg hasznalni fogom , mert tudom , hogy nekem müködik ;]

Saint of Underworld N/Me

R34N
szerencsére még megkimélt a joisten a hozzád hasonlo két sup runás warrioroktol mikor monkot játszottam PvEben. amit a warrior attribokkal a leginkább érdemes az a következö: weapon mastery: 16 (12+3+1) tactic és strength pedig annyi amennyi a pajzsodhoz kell egyenként egy-egy minor runával. én tactic 10 (9+1) strength 10 (9+1) -el szoktam menni PvEben ha mindkettö attribhoz van skillem a skillbarban.
a két superior runát mindenképpen felejtsd el, a monkok rémálma hogy a tank kevés élettel álljon bele a szörnyekbe. (persze eztán szoktak az "über tankerek" kihalni és noobozni a monkot hogy mér nem healelt)
endure paint felejtsétek el PvPben, nem jo semmire. komolyan mondom, semmire.

A GH tegnap elverte az EW-t.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szvsz nem érdemes maxolni. Ha van valami tárgyad, aminek strength követelménye van, akkor annyi tegyél rá, amennyit a tárgy megkíván. Én 13 fölé még sohasem emeltem a str-et, inkább a fegyverhez szükséges weapon masteryt emeltem legalább 14-re.

PvE-ben pure warriorként általában a 13 str (10+3), 14 weapon mastery (11+3), 12 tactics (10+1+1) leosztással szoktam menni.

ne aggódj, ezek nem hiányosságok, inkább a késõ estére fognám, egy keményen átdolgozott hét után 😊

basszus.... ez már kezd ciki lenni...
tegnap már nagyon fáradt voltam 😊

ó, ezt beszoptam ^^
akkor módosítok...: endure pain: jól jön, ha tudod, hogy spike csapat ellen mész, egyébként nem annyira
😊

Köszönöm a válaszokat! <#worship>

hoy ehh

endure pain akkor jo pvp-ben mikor megvannak mar warriorodnak a sup abs es sup vig runak akkor lehet igazan hasznossa tenni , szerintem. :]

Saint of Underworld N/Me

ja Wininel vannak hianyossagok , de nem baj , szerintem bepotolja ;P

Saint of Underworld N/Me

Krezga
Igen, az endure pain nem elite skill. Pve-ben nyugodtan lehet használni(esetleg még futásoknál jó vészes helyzetben), viszont pvp-ben nem ihazán szeretik a monkok, mert amikor hitrtelen véget ér az endure pain eléggé meglepõ, hogy hirtelen leugrik az a sok élet, és a monk azt se tudja hova kapjon😄
bardocz
+warriornak elsödleges attrib a strenght
Amire te gondolsz az a defy pain lesz, sztem.

BF3: csucsorr

Ha jól tudom az endure pain nem elite, de bocs ha tévedek.

BF3: csucsorr

a fõ attrib és a számodra legfontosabb nem mindig ugyan az. warrioroknál pl tactics a primary attrib, de lehet olyan warit csinálni aminek 0 a tacticsa. általában érdemes egyébként 16os attribbal menni, pveben legalábbis. gvg-n már kevésbé. merthogy ettõl pont kevesebb életed lesz, nem pedig több.

endure pain: ne használd, hacsak nem az az egyetlen eite skilled és te vagy a tank.

Fõ Attribute-t, vagyis ami nekem a legfontosabb érdemes kimaxolni 16-ra, vagy elég a 15, és így több életem van? Meg még egy kérdés: Mi a véleményetek az Endure Pain nevü skill-rõl?

hoy ehh

bardocz
most vettem észre hogy ha senjisbe váltasz secondaryt akkor minden egyes kasztnál csak egyszre kell fizetni utána ingyen viszaállítja.tehát voltál pl Mo/W és váltasz Mo/Me-re akkor utána ezeket a kasztokat ingyen tudod váltogatni nekem most tünt fel csak azért mondom
JaSoN HuNTeR
Jaja,én is lagolok,és haverjaimat kidobja.:S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

- kicsit kezdek megzakkanni, most vágott ki 2x a propheciesbõl... (ugyanaz a mission (Riverside) ), nem vagyok én ehhez hozzászokva... ja, most vissza se enged...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
Jah...

Þór vígi þessi rúnar

Krezga
Akkor meglett monk nélkül?😊
Bocsi srácok, csak rendetlenkedik a netem.
Carlos
Devinek:

Þór vígi þessi rúnar

mielõtt félreértenél csak poén volt ^^

az hogy hackelsz.. persze fegyverzet, meg critical mi? inkább aimbot + /godmode on

Atisz
Igen és? A múltkor én is kinyírtam 2 4 szinttel magasabbat. Sok múlik a fegyverzeten criticalokon, attack rating-en, parry-n...mi itt a probléma?

Amikor még nem volt Factions kihagytam egy fontos Quest-et, a neve Defend Droknar's Forge. Tudnátok majd valamikor segíteni ebben? 20000 XP-s Reward-ja van, meg egy Elite Skill is kellene ott.

hoy ehh

Szaruman
Hm, az 1 69-es 2x van😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
A 67-es guildleadert 1 69-es könnyedén kinyirta 1 69-es. Sõt, az 1ik botterklán 4 70-esét egy másik botterklán 70-ese 1maga nyírta ki. Ez max a szar kategóriába tartozhat. Na de elég az offból😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Hát igen ez a hibája...különben a "jó" besorolást kapta volna. ha eléred a lvl 60-at onnantól azért már szépen lehet pvp-zgetni és nem kell annyira rámenni egyszuszra a 100000 mobra 😛

Ezért maptravel Kainengbe->Raisu pavilon, megint maatu keep és vissza az õrhöz, úgy tucc majd bemenni.
- ez a rész engem megint megszivatott (vagy tényleg bug-os), a pavilonban leadtam a primary q-t, de újat nem adott!!! Ismét bepróbáltam az õrt, de nem volt semmi hatás. Ezek után a pavilonban már megkaptam a q-t (valami csatornás (sewers) a neve) amivel végre beengedett az õr (aki így is csak nagy nehezen akarta leengedni a hidat). A pavilonban az elõzõ q leadása után talán ki kellett volna mennem onnan és vissza, úgy egyszerûbb lett volna

- reggel próbáltam futni a Lutgardis q-t, egyszer felvettem a küldetést de úgy voltak Luxon ellenségek is, ha csak körbefutok és a végén veszem fel és adom le úgy nem kell azokat is kerülgetnem...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM