Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok az ukrán aknaszedök, rájuk kell nyomni a hullarobbanós nekró enchantmentet, mehet elöre, aztán a hulla felrobbantása skillt... jó a sebzése! 😛

persze, ott a warriorról/fegyveres skillekröl beszéltem, ahogy az elöttem lévök is.

CASTEREKNEK MINDEN ATTRIBRA van egy külön superior sapka/fejfedö, amiket lehet cserélgetni a build függvényében. Javaslom másnak is.

van akinek még mindig nem esett le, hogy nem kell 5 sup rúna... azokat hívják 55 monkoknak, me necroknak ^^

- nekem necroval (PVE) kicsit neccesebb a felállás, kb. 3 féle ruhatáram van, de egyszerre mindig csak 1 super rúnát használok (nincs super vigor-om, sokallom érte azt a 34k-t)
-- blood-ként (Life Transfer) nincs gond a gyógyítással viszont jól jön az a +3 attrib (+2 még az awaken-bõl)... legalábbis ha nem a factions mesmerei között mászkál az ember
-- SS-ként is szükségét érzem a +3 attrib-nak, energy miatt SR-t viszont csak minor rúnával növelem... ilyenkor 2 cast között próbálok szaladgálni (hencsik degen-t következetesen szinte sose gyógyítanak, pug-ban meg nem divat a necro-t is gyógyítani)
-- necro érdekes lenne 2 super rúnával, kb. ránéznek és meghal 😊

- assasinnal eleinte 2 major rúnával próbálkoztam, de valamiért az assa major rúnja még mindig -50HP / db és ezt sokallom... itt viszont nem érzem szükségét super rúna használatának azért a +attrib-ért

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Az a baj hogy a PvP-ben mást láttok. Egyikötök GvG-szerü izgalmas csapkodást, ahol elötte összeállitott csapat berakta a legjobb skilljeit, a másik meg a HoH-t a (szerintem felettébb unalmas) W/R-jeivel, iway-jeivel, és az "élménnyel", ahogy az EoE egy hiján megöli az összes játékost.

Szvsz nem véletlen utálják meg a PvP-t a HoH miatt. Kéne valami szabály, ami csak balanced teameket enged vagy nem tudom...

R34N
kötöttség? én inkább tartom kötöttségnek azt ha folyamatosan ugyanazokat a monstereket gyilkolod mint azt hogy egy többnyire flexibilis builddel, HAban nagyon sok különbözö fajta csapat ellen mész. (aminek mondjuk még mindig kb 50%-a iway, de hát ez ellen nem lehet mit tenni) egyébként meg amit felhoztál hogy PvE területeken lehet buildet váltani (a deepes példára gondolok) ez PvPben még inkább jellemzö, hiszen ha valamivel nem megy a csapatnak akkor váltunk egy másik buildre ami gyökeresen más, ha csak icsit nem megy vkinek, vagy nem érezzük elég hasznosnak az egyik karit a buildben akkor csak azt váltjuk le, stb stb.
egy kis plusz kötekedés: endure pain esetében a +2 str az +28 életet jelent szemben a 75-el amit elvesztesz a sup runa miatt. igazán megéri. 😄

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Mi az hogy a legjobb elite skill illetve legjobb attribelosztás? Nincs legjobb. Attól függenek az optimális skillek és attribok, hogy hova, mi ellen mész. Az sem közömbös, hány és milyen monk van a csapatban... hányan vagytok, mennyire és hányan fognak téged ütni, milyen tipusú sebzést kapsz majd, bodyblockolni fogsz-e vagy sebezni próbálsz...

Ha pl. PC monkokkal egy csapatban megyek, általában a W/Mo healingjét és tactic-ját visszaveszem. Sup rúnát nem szoktam vinni (nem nagy elöny a +2). Telirakom magam hundred blades-el és adrenalinos ütésekkel, watch yourselffel.

Ha pl. egyedül megyek, sok harcos ellen (farm) viszont a tactics-ot maxolom ki, és 8as healinget csinálok. Glad def, riposte, stb. viszi be a sebzést és véd a sérüléstöl, Mending és Live Vicariously meg gyógyit.

Mikor kicsi és tapasztalatlan voltam, teli voltam sup rúnával és úgy is jó voltam... bár 300hp-vel, de voltam olyan jó mint a többiek. Viszont mikor leesett, hogy fölösleges a sup axe rúna a kardos warimnak, egyszercsak megugrott és halhatatlan lettem 😊
Azóta 2 sityakom van, 1 min. tacticsos és 1 sup tacticsos. Lehet váltogatni.

JaSoN HuNTeR
Bent vok

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nah?
ascalonba vok
Ranger Wizard
JaSoN HuNTeR
Mond meg mi a neved a játékba azt ha fentvan egy officer megebszélhetjük<#alien>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

guildot keresek
ja
JaSoN HuNTeR
Guilddot keresel???

Szaruman
De.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

nincs itt véletlen guild vezer?
Aki tud pvp-zni az tud pve-zni is. És ez nagyon nem ugy van ahogy mondod. Nekem van 5 kijátszott pve karim, valamennyire tudok pvpzni is, ugyhogy lehet több fogalmam van róla, mi a jó és mi a rossz. A strengthre rakott supruna kb olyan mint a soul reapingre vagy fast castra rakott.

A kötöttség dologról, te mindig ugyanaz ellen mész. Nem hiszem, hogy mindig új szörnyek spawnolnak urgozban vagy deepben, viszont pvp-ben nem mindig ugyanolyan csapatok ellen játszol. Sztem a továbbiakban mellõzd a warrior két suprúnával nagyszerûségének bizonygatását, mert mindannyiszor meg lesz cáfolva.
Szaruman
www.guildwars.hu, ott kinn vannak a magyar guildek.

te játszol most?
Krezga
mindenfelé, szerintem keress egy guildet és csatlakozz hozzájuk, õk majd tudnak segíteni.
merre vannak magyarok a guild warba mer egyet se láttam eddig?
Szaruman
#16051 starfistnek ment

Szaruman
Omg, erre nem mondok semmi, butaságot írtál.

ki guild warozik jelenleg es mi a neve?:p
A STR nem elsõsorban az AP-rõl szól, ez nagyon gyenge érv volt.

És nem, barátok sem leszünk, tudod ahhoz nincs elég XP-d. <#mf1>

respect
De kisérletezni lehet PvP-ben is csak ott általában a csapattal együtt kell vagy legalábbis közölni a team-mel hogy kiszeretnél probálni valami újat.

GW: Dor Von Hun [HD]

Nem szoktam PvP-ni, PvE-s vagyok és kérlek kímélj meg az Über Soldat dumától <#vigyor1>, ne indítsd újra a fikázást.

Oké. Véled ezt most megvitatom, az értelmes emberek közé tartozol.

Elõre leszögezem, nem érdekel a PvP. Maradjunk annyiban, hogy PvE-s vagyok, mindent ebbõl a szemszögbõl nézz.

A Sup str-t nem az AP miatt használom, az a pár százalék szinte semmit sem számít, hanem az olyan str atribhoz tartozó skillek miatt mint, pl. a Dolyak signet, Endure pain stb. A lvl 13 Dolyak 18 sec-ig van rajtam és ad +34 páncélt, miközben 20 sec az újratöltõdési ideje. így nagyon minimális az az idõ, amíg nincs meg a +34 armorom.

Egyébként van PvE karid vagy csak kizárólag PvP-d. A PvP tapasztalatok sok esetben nem mûködnek PvE alatt. Te PvP-ben ritkán tudsz felkészülni az ellenfélre, nem tudod milyen skill összeállítással fog jönni stb.
PvE-ben ha kismerted a Deep-et vagy Urgozt, akkor készülhetsz az ellenfelekre, mert ismered az erõsségeiket vagy gyengéiket és mehetsz olyan skill/stat összeállítással, amit PvP-ben nem mernél bevállalni.

Maradjunk a Deep-nél. Az alap csapat összeállítás 4 tank, 4 nuker, 4 monk. Azonban mentem már 3 tank, 3 nuker, 3 monk, 1 BiP necro, 1 SS, 1 Spirit Lord összeállítással is (és akad még pár variáció). Mindegyik karakternek van 1-2 alap skillje, ami mindenképpen kell a sikerhez, de a fenti skilleken kívül mindenkinek a kreativitására és kísérletezõ kedvére van bízva, hogy milyen buildet rak össze.

Magyarul PvP-ben te csak merev, kötött skill összeállítással fogsz játszani mert csak az mûködik és csak úgy, ahogyan kitalálták, mert különben a PvP csapatod elhajtana, mint a magzatvizet. Meg vagy fosztva az esetleges kísérletezés lehetõségétõl, Javíts ki, ha rosszul látom a dolgokat.

Szerintetek melyik a legjobb Elite Skill Sword-os Warrior-hoz?

hoy ehh

Engem érdekelne a GW játékod!!!!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

DonnieBrasco
A trollnak akkor teszel szívességet, ha reagálsz rá, foglalkozol vele. Egy ilyen akcióval a legszebb álmait váltanád valóra 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

hopp, bocs a dupla postért, nemtudom miért csinálta o_O

I Speeder I

De miért folytatjátok a témát? Ilyen nehéz lenyugodni? Nincs semmi gond, vissza lehet térni a flame mentes intelligens fórumozáshoz, panthert meg lehet leszarni amíg nem tud normálisan, megindokoltan írni kritikát... Itt mindenki csak mondja, hogy mekkora szemét, stbstb, de érdemi értelmes dolgokat kellene írni ahhoz, hogy értelmesebb legyen a fórum, ne pedíg olyan, mint amilyen ált. 😊

I Speeder I

Brigadeführer
Elolvasgattam ezt a troll dolgot, és szerintem van egy alternatív megoldás is. Nem csak a nem válaszolás megoldás, hanem pl lenyomozni az illetöt IP alapján (netszolgáltató ismeretség mondjuk jelentösen megkönnyíti😊), és személyesen felkeresni, lehetõleg néhány nagyobb méretü haver társaságában, biztosítandó a személyes meggyözés sikerességét...😛

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
Szép termés a mai.Panther legutóbbi látogatásakor is ugyanezt a taktikát vetette be, és akkor is bevállt neki... Mindenesetre remek alapanyagot teremtettetek neki egy újabb pszichológia dolgozatához....😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

JaSoN HuNTeR
Hát ja<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>!!!Asszem én segitetem ennek a gyereknek még a játékba valami Skizzo hun volt a neve,érdekes akkor még tetszet neki.<#nemtudom>

spatz
<#eljen>, teljesen igazad van

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

DonnieBrasco
Kicsit bõvebben....

(a szignóm is innen van....)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Krezga
mert tele lett írva az egész topik hülyeséggekkel😊
cenobite
Ehhh... az okés, hogy a játék nem tetszik, de ez a hozzászólásod nem más, mint egyszerû gyökérség, taplóság, bunkóság. Kb. ezt gondolom rólad is.

gamertag: kenobita

bardocz
bekerültünk top 10 topic legaktíívabb közé<#idiota>
rage: tudom én, hogy mi éri meg és mi nem! 😊

I Speeder I

ElfQT
Ez nem így van, panther112 (és xtremepvefarmer) ún. troll.
Bármilyen válasz ugyanolyan hiba (legalábbis értelmetlen a fórum szempontjából), mint maga az indító beírás.

Vigyázat, a leopárd harap!

Szép válasz speeder, de nem érte meg azt a 45 percet amit belefektettél
Speeder ftw :-) <#email><#taps>

bardocz
<#idiota>
Csak ne a GuildWars.Hu fórumán, mert onnan bannollak 😊
Tévedés... Értelmes választ, és a másikat indokokkal megcáfoló vitát mindíg megér a téma, amíg a másik ténylegesen be nem bizonyította, hogy idióta, és nem fogja fel amit mondanak neki... Ellenben flamelést télleg nem ér meg 😄 Olyankor kell szépen bekapcsolni a manuális ignoret, az pedíg úgy mûködik, hogy egyszerûen nem is olvasod el amit ír 😄
Krezga: >D

I Speeder I

bardocz
látom olvasni se tudsz én is válaszoltam