Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gardan de thor
Destiny. The design is clearly ancient.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amugy ha valahol ilyen emberböl officer lesz akkor a helyedben körülnéznék a leader háza táján
BF3: csucsorr
Tegnap vagy azelõtt jött a guilde egy új gyerek.Érdekes volt és furcsáltam is de amint ide jött egybõl Officer lett!Érdekes egy ember volt nevét nem mondhatom el,de lényeg (ilyen problémája volt már másnak is) hogy kért tõlem 3k-t hát én adtam is nekei!Pedig milyen rohadt sok idõmet kellet gyûjtögetésre szenteljem hogy azt összegyûjtsem akármilyen vicces/hihetetlen akkoor is.Szal odaadtam neki,és láttam egy másik guild társamtól meg 7k-t kért és mivel õ is segítõkész/jószivû adott is neki és meg még kb 2 embertõl kért 7-8k-t és mindenki adott neki...Erre me arra lépek be a játékba h KILÉPETT A GUILDÕL!!
Eltûnt a halál f*-ra és kb. 30k-t elvitt a guildtõl...
Én nem értem az ilyeneket hogy nincs utána lelki-ismeret furdalásuk?
Én ezt egyszerûen nem tudnám megcsinálni,de úgylátszik vannak még nagyon szemét emberek.
És az biztos hogy soha többet nem adok pénzt cska olyannak akit jól ismerek!
Nekem ez a véleményem errõl.
Destiny. The design is clearly ancient.
Erre reagáltam. De ezesetben örülök hogy egyetértünk ^^ téma sztornó.
TurboX: "Én sok pvpst ismerek aki pl. egy elit küldetés leader-eként teljesen megállná a helyét. Errõl ne nyissunk vitát sztem" Szerintem se nyissunk, mert én azt mondtam, hogy van PvPs, aki... nem-túl-jó PvEben... Nem pedíg azt, hogy a PvPsek mindd roszak vagymi 😛
I Speeder I
jó, mindegy, hanyagolom a témát 😊
örülj hogy az anet ilyet is csinál és ha van kedved az eventnek megfelelö elfoglaltságot választod
ha meg sok noob szintén az eventen tevékenykedik csak örülhetsz mármint pvp szempontjábol hiszen könyebb lesz a dolgod
ha meg nem érdekel csinálsz valami mást ez event csak 1 lehetöség semmi más
na mindegy, én nem a tavalyi béte eventekrõl beszéltek, hanem a mostaniakról... midnen hétvégén kitalálnak vmi marhaságot amit megdupláznak:
gvg faction *2 ---> mindenki láma idióta buildekkel farmolt (durvább volt a helyzet, mint most ladder végén)
tombs faction *2 --->dervish buildek.... nc
chestes rare dropja *2 ---> mindenki chest runolt.... eszement farm.. nem szeressük
deep+urgoz rare drop *2 --->oké, ez annyira nem izgat ^^
ja meg a dupla gladiator pontok... zaishen elitet lehetett farmolni, nem csoda, hogy rank 4-5ös gladiatorok rohangálnak...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak azt akartam szemléltetni hogy:
Pvp weekend event -> sok kíváncsi érdeklõdõ -> pezsgõ pvp móka -> sok fame
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
mindennek csak rontják az értékét
" Competitive Weekend of Fun
During the weekend of August 18 to August 20, you will earn double Kurzick, Luxon, and Balthazar faction in the Fort Aspenwood and Jade Quarry competitive missions! Additionally, all PvP characters that have access to Factions will now be able to participate in these missions simply by talking to the special Luxon Diplomats or Kurzick Recruiters that will be located in the Great Temple of Balthazar! The double faction fun starts at Noon PDT on Friday, and ends at 11:59 p.m. PDT on Sunday, with the PvP character access remaining open even after the event ends. Come join in the fun this weekend watch those faction points rack up! "
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ez biztosan be fog kerülni a Scirbe-ba, mint a kurnyákok legnagyobb gyözelme 😛
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
やられたらやり返す。倍返しだ!
BF3: csucsorr
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.