Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hát volt 2. karim, ami most lett 1 éves, az utóbbi 12 hónapban 37órát raktam bele 😄

gardan de thor

kisfigi
Meegadnád a gw-beli neved? Léccike<#puszis><#hehe>

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Jah, tök igazad van neve: Xx Monika Kruse Xx

mi van? hogy kaptál 2-t?

EmThor
új hét, új minipet 😄 ezúttal egy mini fungal wallow járt és olyan mint egy hód meg egy hörcsög keveréke ^_^

Szaruman
ABzni nem lehet, mert a luxonosok szabotálják. Nincs opponent.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

persze..rögtön uj tagnak nem szabad adni..megismered jól és max utána,amugy megkérnék minden kurzickos guildet hogy nyomassák az AB-t mert a Luxonosok nagyon eltolták a határt😊

EmThor
nem rosszból, de én nem osztogatnám a pénzem minden vadidegennek, ahogy a való életben sem...

De most tényleg, hagyjuk hogy végiglopja a klánokat? Ha meg védi nálatok valaki, akkor téritse meg ö a károtokat.

SZEG007
Figi vadidegen emberel mért álsz egyáltalán szoba?
Amugy ha valahol ilyen emberböl officer lesz akkor a helyedben körülnéznék a leader háza táján

Krezga
Akkor Lana, amíg meg nem tudjuk a nevét, ne vegyél be új tagokat😄
Már pedig tedd közkinccsé a nevét! Úgy korrekt, ez igy nem infó. Talán másnak is tudnia kéne róla, mielött felveszi a guildjébe. Másfelöl, friss tagnak ne adjatok (kölcsön), csak ha valaki felelösséget vállal érte vagy ha képesek vagytok lenyelni az ilyet.

Nem tudom ,ismerjük egymást ?
Ja, én is így vagyok vele, de ha mégis adok valakinek, akkor csak annak, akit már ismerek és megbízom benne. Igaz, nem jártam még úgy mint kisfigi, de sok ilyenrõl hallottam már.

BF3: csucsorr

na ja... engem szerencsére soha nem húztak le, mert mindig is nagyon csóró voltam, mindnenkinek több zséje volt nálam ^^

kisfigi
Ezt nem hiszem el...Ilyen nincs!!!
Tegnap vagy azelõtt jött a guilde egy új gyerek.Érdekes volt és furcsáltam is de amint ide jött egybõl Officer lett!Érdekes egy ember volt nevét nem mondhatom el,de lényeg (ilyen problémája volt már másnak is) hogy kért tõlem 3k-t hát én adtam is nekei!Pedig milyen rohadt sok idõmet kellet gyûjtögetésre szenteljem hogy azt összegyûjtsem akármilyen vicces/hihetetlen akkoor is.Szal odaadtam neki,és láttam egy másik guild társamtól meg 7k-t kért és mivel õ is segítõkész/jószivû adott is neki és meg még kb 2 embertõl kért 7-8k-t és mindenki adott neki...Erre me arra lépek be a játékba h KILÉPETT A GUILDÕL!!
Eltûnt a halál f*-ra és kb. 30k-t elvitt a guildtõl...
Én nem értem az ilyeneket hogy nincs utána lelki-ismeret furdalásuk?
Én ezt egyszerûen nem tudnám megcsinálni,de úgylátszik vannak még nagyon szemét emberek.
És az biztos hogy soha többet nem adok pénzt cska olyannak akit jól ismerek!
Nekem ez a véleményem errõl.

TurboX
Sp3EdeR:"valaki mondta, hogy aki tud PvPzni, az PvEzni is tud. Kérdés milyen fokon? 😊 "

Erre reagáltam. De ezesetben örülök hogy egyetértünk ^^ téma sztornó.
Egyébként az, hogy könnyebb lesz a játék csak a kihívást csökkenti, és abban meg nincs sok poén... Engem pölö nem igazán tud vonzani már a Team Aréna, mert egyszerûen egy normális csapattal nem lehet szinte ellenfelet találni ott... És még semmi extra buildet sem rak össze az ember 😛

TurboX: "Én sok pvpst ismerek aki pl. egy elit küldetés leader-eként teljesen megállná a helyét. Errõl ne nyissunk vitát sztem" Szerintem se nyissunk, mert én azt mondtam, hogy van PvPs, aki... nem-túl-jó PvEben... Nem pedíg azt, hogy a PvPsek mindd roszak vagymi 😛

I Speeder I

vau

azt mondod könnyebb a dolgom eventeken?... szerintem te nem voltál sem a gladiator pontos eventen, sem a HA-s eventen... az egyik azért volt nehezebb, mert a jobb játékosok is ott voltak, a másik meg mert a D/Mo nem volt balanszolva...
jó, mindegy, hanyagolom a témát 😊

(ami kicsit régebben volt, meg még most is van, hétköznap, eventeken kívül 😛)

nekem az alap gw tetszik, midnenféle hülye eventek nélkül 😊

EmThor
hú megnéztem a videót, derka derka, ez nagyon ott lesz 😊 mér a PoP ugrott be róla? :]

na most akkor mi tetszik neked?
örülj hogy az anet ilyet is csinál és ha van kedved az eventnek megfelelö elfoglaltságot választod
ha meg sok noob szintén az eventen tevékenykedik csak örülhetsz mármint pvp szempontjábol hiszen könyebb lesz a dolgod
ha meg nem érdekel csinálsz valami mást ez event csak 1 lehetöség semmi más

Lipcsébe 😛

egyébként lesz olyan, aki kimegy Leipzigbe?

és te október óta regisztrált vip fórumozó vagy?...

valaki mondta 2-3 napja ts-en, hogy a kövi contestben a pálcikaember tuti nyerõ lesz... hát ezek után simán el tudom képzelni....

ahhoz képest elég jól tartod a fórumon az iramot ^^

hmm, furcsálltam is.. dehát ki tudja manapság 😄

na mindegy, én nem a tavalyi béte eventekrõl beszéltek, hanem a mostaniakról... midnen hétvégén kitalálnak vmi marhaságot amit megdupláznak:
gvg faction *2 ---> mindenki láma idióta buildekkel farmolt (durvább volt a helyzet, mint most ladder végén)
tombs faction *2 --->dervish buildek.... nc
chestes rare dropja *2 ---> mindenki chest runolt.... eszement farm.. nem szeressük
deep+urgoz rare drop *2 --->oké, ez annyira nem izgat ^^
ja meg a dupla gladiator pontok... zaishen elitet lehetett farmolni, nem csoda, hogy rank 4-5ös gladiatorok rohangálnak...

Mindeki hozzon magával még egy Hódot !
Atisz
rank 7 vagyok tavaly november óta azóta kb. 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam fenn...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kösz, ez nem most volt hanem még tavaly májusban <#nevetes1>

Csak azt akartam szemléltetni hogy:
Pvp weekend event -> sok kíváncsi érdeklõdõ -> pezsgõ pvp móka -> sok fame

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lag+bugok... grat a rank3-hoz, de nem tudom hogy mi köze a látogatottságnak a fame szerzéshez... amikor dupla faction lehettett kapni tombsban, mindenki a dervish szart nyomta.

Atisz
Én a rank 3-amat egy ilyen pvp hétvége alatt értem el...2 nap - 200 faction <#vigyor2>

Atisz
Feldobja a látogatottságot...

nem tudom mire jó ez a sok hétvégi event szarság...
mindennek csak rontják az értékét

spatz
Dupla factions hétvége:

" Competitive Weekend of Fun
During the weekend of August 18 to August 20, you will earn double Kurzick, Luxon, and Balthazar faction in the Fort Aspenwood and Jade Quarry competitive missions! Additionally, all PvP characters that have access to Factions will now be able to participate in these missions simply by talking to the special Luxon Diplomats or Kurzick Recruiters that will be located in the Great Temple of Balthazar! The double faction fun starts at Noon PDT on Friday, and ends at 11:59 p.m. PDT on Sunday, with the PvP character access remaining open even after the event ends. Come join in the fun this weekend watch those faction points rack up! "

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

JaSoN HuNTeR
<#wave>Szerintem nem.De nem néztem.Valamit árulnak😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

- Droknar's-ban árulnak assasin rúnákat?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- runa tradertõl vettem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

R34N
szegény luxonok, minden városukat elvesztették 😞
ez biztosan be fog kerülni a Scirbe-ba, mint a kurnyákok legnagyobb gyözelme 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
LoL, suxonék visszaszorultak😄

Szaruman
Ez a videjó már kinnt volt vhol szar minõségben, úgy rémlik.

Győri Devi
a határral mi történt? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ja, én is pont erre gondoltam. 😄 A másikon meg a pajzson Gondor fája van. 😄 Vagyis hasonlít.: )

BF3: csucsorr

az 1. kép tiszta lions arch

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

OMFG!!! Ez a videó jött ki 2 hete nagyongagyi verzióban, de ez...ez...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ISTENI LESZ!!!

Nem húzom szét a fórumot, ide katt 2 képért!

KATT 1

KATT 2

KATT!NIGHTFALL ingame!

bardocz
-50hp-s rúnát már nem tudom mióta nem láttam...