Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mki hülye, flamet most.
bardocz
55monk is szerintem nerfelve lesz mert lehet vele farmolni ez nem hír ezt ÉN TALÁLTAM KI
Szaruman
Ether renewalt is tönkrecseszték. Ez van, ha egy skill túl tápos, akkor azzal kell vmit csinálni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem kulonosobben erdekel HA, de most mar sehol sincs bombing, mert nem lehet lancreakciot csinalni. Ennyi erovel ki is vehettek volna a jatekbol a skillt.

Szaruman
Nincs edzsbomb HA-ban?^^

aaa, kezd tele lenni a hocipom az egyre idiotabb nerfekkel. Ujabb skill lett a hasznalhatatlansagig nerfelve.

bardocz
ááááááá rohadt szerver kifagyok FoW-ba emrt hol máshol
bardocz
shing yeába is lehet storage upgradét csinálni 50 goldért
no para, nemsokára jön a nightfall, és eljön a sötétség kora ^^
bugok lepik majd el az eget, hogy nem is fog látszódni a nap fénye, és lecsapnak a lépcsõkbe beragadt szerencsétlen játékosokra, akik öngyilkosságok kísérelnek meg vampiric weaponokkel 😊

cenobite
Behalt nekem is. 😞

gamertag: kenobita

Tombi
Gw teljesen szétesett elöször visszadobota az egész csapatot a townba küldi közben (lol) Aztán most nem tud connectálni...nagy zür lehet

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

cenobite
Köszi mindenki! 😊

Carlos
Nemhiszem. Van egy olyan a Xunlaiknál, hogy Xunlai Storage Upgrade vagy valami ilyesmi. Ott áll azis.

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Megtaláltam, visszaszívtam az elõzõt! 😊

Szaruman
Kaeningben van egy spec nevü emberke a xunlai agenteknél

Btw, megint befosott a login😊

ott áll storage mellett

cenobite
Köszi! És ott kinél? Mert a Xunlai agent-nél nem tudtam, Merchant-nál sem. Quest-hez kötött?

Carlos
Jaja...nem is lehet felmenni.

Þór vígi þessi rúnar

Győri Devi
már vmit megint elrontottak a gameben

やられたらやり返す。倍返しだ!

Carlos
Kaineng Center

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szaraxik a GW... Eltünt a frendlista, offline lettem, holott játszottam... LOL.

Þór vígi þessi rúnar

Az elõbb leküldtem 10 sört, mégse rugott be a karim. Sztem megint elcseszték 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

cenobite
Megvettem ma a Factions-t. Hol lehet pontosan ezt a Storage bõvítést megejteni?

jaaa!!
de honnan lehetett tudni, hogy van 5. szint, ha sohase kapcsolódott be? na jó, ez már szõrszálhasogatás ^^

neem. A részegségnek van 5 szintje, és az utolsó szint effektje nem aktiválódott, akármennyit ittál is

magyarul nem lehetett valaki rank5 drunkard? ^^errõl nem is tudtam

a részegségnél a 4. szint után nem kapcsolta be az 5.et

lol
Azt látom hogy nekem válaszolt ^^ De valahogy nem fogom a dolgot. Szóljon aki engem látott az utóbbi 10 hónapban iway, vagy vimway buildban...
Mert akkor valaki más is használja az acountomat... attól meg hogy valamiben van egy eoe, nemhiszem hogy ebbe a kategóriába sorolandó... mind1 nem nyitok vitát.
Inkább módosítom a mondatot: Nagyon sajnálok mindenkit, akinek ez gondot jelent (persze ugyanúgy ironikusan)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

"Fixed a bug in the appearance of the intoxication effect."
tudja vki, hogy ez mi/mi volt?

lego neked írta ^^ nem magában beszélt 😊

😄 Jajj te szegény 😄 Úgy sajnállak.... 😉

fene, ígymár valami balanceddel kell próbálkozni 😞

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
dervist kell nerfelni egyedül mert túl erõs többit hagyhatnák ugy ahogy van
Nah... Megint megtanultunk valami ellen védekezni (eoebomb), esetleg megtanultuk elõnyünkre fordítani (értem itt, hogy használj/tuk pl mi is "kicsiben" eoe-t), és most nerf...
Miértis? Iway? szerintem már nem olyan erõsek igysem, csak sokan vannak és unalmas... EoEbomb? már kifejezetten erre nemigazán épitenek pvpben, mostanában már az iway is inkább kihagyja, mert mindenki készül rá HA/HoH -ban és igy ök sz.vnak...
Pve-t nemtom ott sosem használtam, de ha ezzel farmolni lehetett valamit, annak biztos lõttek...
tehát: nemörülök

Ennek most nem örülök. Megnehezítették így az urgoz b/p-k dolgát. Ejnye.

BF3: csucsorr

Mivan az edgel?

Carlos
Helyes.

Þór vígi þessi rúnar

EOE NERF! ^^ Edge bombnak befellegzett a HA-ban, farmolni sem lehet vele ezentúl. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Bakker, õ még az én guildemben is tag volt, jelenleg asszem az MBA-ban tevékenykedik. Tõlünk is olyan 1 hét után lelépett, de allyn belül maradt, és még bocsánatot is kért, hogy kilépett. Azt mondta, hogy az MBA-ban van uncsija is vagy mi. Mostmár rákérdezek nála, köszi a nevet. 😄

BF3: csucsorr

scribe-ban írták, h új fegyók jönnek factionsbe, uw-ba meg fow-ba...

btw, kár hogy nincs benne kiegyenesített kasza ^^bár lehet hogy belerakják még 😄 vmi weapon contestre nevezhetne vki tehetséges egy olyannal ^^

a dárdákra meg a kaszákra gondolsz? ^^

bardocz
nekem van pénzem most bõven(lehet van akinek az semmi...)és voltmár hogy adtam vkinek 2k-t mert segített nekem sokat neki meg szüksége volt rá d egy idegennek leginkább semmit
új fegyókról van már bõvebb infó?

Krezga
Én szívesen adok kölcsön, de csak annak akit ismerek😊
cenobite
Én ennyit tuti nem adnék, idegennek mégha teszem azt 10k-m lenne sem. Kértek már tõlem "pártíz" aranyakat, azt persze adok szívesen, vagy volt, hogy run-oltam alacsony szintû karit és a végén adtam neki ajándékba néhány upgrade cuccot, vagy egy jobb fegyvert, amit én úgysem használok, de a több ezres kölcsön az már lenyúlásgyanús.
Óvatosan!

LOL! Õ benne van az Alliance-ban. Lehet már kirúgták, de láttam írkálni Alliance Chat-ben.

hoy ehh

Sajna ez nem csak Veletek fordult elõ!!!<#levele><#rinya>

14465<#nezze><#nemtudom><#falbav><#falbav><#falbav>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

EmThor
nem 😊 nézem, mondom ez egy birthday doboz, wtf ^_^

oh, azt hittem, acc függõ