Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyázat, a leopárd harap!
Nefürgyé le!
És én ígyis király vagyok.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
hoy ehh
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én sok pvpst ismerek aki pl. egy elit küldetés leader-eként teljesen megállná a helyét . Errõl ne nyissunk vitát sztem <#wave>#wave>
Én mondtam a #16080-ban ilyesmit és még mindíg fenntartom <#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Általánosságban pedíg PvEre a komolyabb helyekre is viszonylag általános buildeket viszek, szerintem nem fontos túlságosan specializálódni és minden skillt 1-1 területre szabni (és itt NEM a farmról beszélek, ahhoz semmi közöm :>😉
Meg valaki mondta, hogy aki tud PvPzni, az PvEzni is tud. Kérdés milyen fokon? 😊 Sok PvPs akit ismerek roszul kezelni a hencseket, meg nem ismeri a pályákat vagy roszul választ célokat, illetve egyéb taktikai hiányosságokat is láttam már 😊
I Speeder I
"Party doing mission and bonus, whisper to join" vagy valami ilyesmit... Namost lehet, hogy ez meglepõ, de a legtöbb idióta egyszerûen nem képest whisperelni. Inkább ír a közösbe, hogy vegyék be, ilyesmi 😛 Ezzel együtt, ha pl W/Mo csatlakozik, akkor azért kikérdezem a buildjével kapcsolatban... Ha meg mending és semmi lényegi sebzés vagy wari védelmi skill, akkor byebye 😊 Így gyakran még jó fej embereket is meg lehet ismerni, és max 5%ban van nem-kívánatos ember 😛 (viszont lassabban jön össze a party!)
Más téma: Qkacekkel általában nem értettem soha egyet, de egyszer mondott egy olyat, hogy (legalábbis GvGben) nem igazán érdemes saját buildeket kidolgozni, mert 1 hét alatt meglesz ellene a védelmi stratégia, és a jobb csapatok beépítik a balanced buildjükbe. Viszont elég sok lehetõség van különleges és egyben JÓ nem-balanced buildek létrehozására, csak sokat kell agyalni 😊
Egyébként szerintem a GW PvPnek a profi skilles játék a lényege, tehát nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak, ha korlátoznák a játékosok buildjeit akár a HAban... Unalmasak az IWAY vagy EoE szerû buildek, de a csapatoknak meg kell tanulni felkészülni ellenük. Amelyik pedíg képtelen erre, az esetleg nem érdemli meg, hogy feljebb jusson a tournamentben.
Persze elnézést, ha valakinek beletaposok a lelkébe, én csak így látom a dolgot.
I Speeder I
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nézd meg a rune tradernél, hogy ott virít az új runa és -35-ös!
(Ezt írták korábban is.)
Vigyázat, a leopárd harap!
mert hát ugye minden fegyobol kell a furious / sundering / zealous / vampiric / ele dmg és ez máris 15 darab, ezenkivül kell még egy wand, egy longbow, egy pokfarmer balta, a többi meg funfegyver 😛
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
hoy ehh
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- volt elõtte is ilyen rúnám (el se bírtam adni rúna tradernek, nem tudta beazonosítani (???) ), néztem utána is de az assasin és ritualist major rúnák -50HP-sak maradtak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ha teheted a jelölt területen fussál néhány kört. Elég jó a drop - a Gipsy Ettin-eknél szinte mindig van cucc, amibõl rúnát tudsz salvage-elni, valamint nekem GOLD fegyókat is hajigáltak a Mergoyle-k, fõleg a tengerparton - XP-t is lehet gyûjtögetni, úgyhogy hajrá! És toljad a questeket! <#zavart1>#zavart1>

gamertag: kenobita
jut eszembe újra kéne regelnem mert nem vok már petes
Amúgy ekkora szart is rég játszottam mint ma 😊
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
!!!Gothic forever!!!
#16081 Krahen: Ez az én dumám!😄 "Védd a fákat, egyél hódot!"
#16084 Oriza: Köszönöm, hogy a WSS-nek köszönöd, de az a WSS már csak nevében, egy tagjában és bennem él most. Akiknek köszönöd azok már nincsenek itt, és tudod kikre gondolok. Viszont én is köszönöm azokat a szép napokat az érintetteknek, amikor még olyan csapattal tudtam játszani, amelyiknek volt sansza nyerni, (illetöleg egyáltalán volt guild csapat) és ha össze is kiabáltunk utánna megkövettük egymást érte. Meg sorolhatnám... Hiába is gyüjtögetem a különbözö title-ket, igazából szinte mindig azt a rankomat használom amit még azzal a WSS-el értem el, mert erre vagyok a legbüszkébb, ezt volt a legnehezebb összehozni, ugyanakkor a legnagyobb élményeket a GW-ben az idevezetõ úton éltem át. (Emlékszem például az elsö HoH gyözelemre aminek én is részese voltam. Hihetetlen sikerélmény volt, és rettentö büszke voltam a Guildre.) Az a kor sajnos rég lezárult, és méginkább sajnálom, hogy úgy-ahogy. Részben az én hibám is volt, mert nem becsültem meg eléggé azt a csapatot, de hát az ember mindig utólag a legokosabb, amikor már nincs mit tenni. Szolgáljon ez tanulságul másoknak is.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Nefürgyé le!
eddig az összes felszerelésem közül a sup str sapkát találtam a legkevésbé hasznosnak, eddig talán még nem is használtam warriorkodásom alatt, arra lehet hogy nincs szükség, de a többi az mindenképpen hasznos. 😊
Nefürgyé le!
igy értettem.
A hozzászólásod második felére csak annyit tudok mondani, hogy 30 fame power.
Sokszor indul magyar csapat és az iway, vimway, eoe csapatokat kivétel nélkül megöljük mindet, ugyanúgy ahogy a legtöbb jó csapat, amikor ezt hallom hogy heroes ascent mindíg ezzel jön valaki hogy iway, ugyanmár, kitalálhatnátok valami új szöveget is. Mert ez már baromi unalmas.