Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ElfQT
Tusy, _minden_ major rúna -35-ös a tradernél (a kitartó tagadásod miatt direkt most megnéztem mégegyszer droknar's forge-ban Murgurnál 😊 ). Ha pc-tõl vettél, akkor élek a gyanúperrel, hogy átvertek, egy értéktelen, régi rúnát adtak el.

Vigyázat, a leopárd harap!

SZEG007
természetesen 3 ahogy minden pro tanknak

2 vagy 3 superior rúnás?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Az én monkomnak van kb 4(omg még tíz sincs) offhand iteme, 1(-azaz egy darab, de mongyuk mind zöld) staffja és unlockoltam a Word of Healing nevû elitet.
És én ígyis király vagyok.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SZEG007
tank warrior lfg (final assault)

Lindi, te locsogó csacsogó pletykás szószátyár vénasszonyos kotkodácsolós fecsegö, megelöztél... eztet mégis hogy gondolod?

Ja, és lemaradt hogy megin beenged!

Carlos
Mostmár jó!

Þór vígi þessi rúnar

Ugyan má! Mindkettö tanulásában rengeteget segit, ha már ismered a másikat és bármelyikre "szakosodtál", az elején bénább leszel a másikban, mint az arra beállt karakterek. És ha pl. UW-be/Alli battléba kell menni, és választanom kell, a PvE-st vagy a PvP-st vigyem, egyszerü a döntés: azt a személyt viszem, amelyiket jobban kedvelem. Pont. <#duhos2>

Engem is kirúgott... <#szomoru1>

hoy ehh

Zomil
köszönjük anet😄 a poén az h csak eu xart be

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
izé, vmi😄DDD

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Beszart vki😊

Carlos
Engem sem enged be... 😊

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
code=013-al nem tudok belépni mi lehet a probléma?
TurboX
" Sok PvPs akit ismerek roszul kezelni a hencseket " stb..

Én sok pvpst ismerek aki pl. egy elit küldetés leader-eként teljesen megállná a helyét . Errõl ne nyissunk vitát sztem <#wave>
"Meg valaki mondta, hogy aki tud PvPzni, az PvEzni is tud. Kérdés milyen fokon? 😊 Sok PvPs akit ismerek roszul kezelni a hencseket, meg nem ismeri a pályákat vagy roszul választ célokat, illetve egyéb taktikai hiányosságokat is láttam már 😊"

Én mondtam a #16080-ban ilyesmit és még mindíg fenntartom <#vigyor2>

Nefürgyé le!

Jahés elfelejtettem, hogy a Rangeremnek is tartok egy rakat maszkot a különbözõ attribokhoz, meg 2 armour set-et. Fegyókból meg van zealous, lightning, sundering (vehetnék talán poisoners-t is 😄), long és recurve.
Általánosságban pedíg PvEre a komolyabb helyekre is viszonylag általános buildeket viszek, szerintem nem fontos túlságosan specializálódni és minden skillt 1-1 területre szabni (és itt NEM a farmról beszélek, ahhoz semmi közöm :>😉
Meg valaki mondta, hogy aki tud PvPzni, az PvEzni is tud. Kérdés milyen fokon? 😊 Sok PvPs akit ismerek roszul kezelni a hencseket, meg nem ismeri a pályákat vagy roszul választ célokat, illetve egyéb taktikai hiányosságokat is láttam már 😊

I Speeder I

Nekem az a taktikám csoportösszeállításban, hogy a chatbe beírom, hogy pölö
"Party doing mission and bonus, whisper to join" vagy valami ilyesmit... Namost lehet, hogy ez meglepõ, de a legtöbb idióta egyszerûen nem képest whisperelni. Inkább ír a közösbe, hogy vegyék be, ilyesmi 😛 Ezzel együtt, ha pl W/Mo csatlakozik, akkor azért kikérdezem a buildjével kapcsolatban... Ha meg mending és semmi lényegi sebzés vagy wari védelmi skill, akkor byebye 😊 Így gyakran még jó fej embereket is meg lehet ismerni, és max 5%ban van nem-kívánatos ember 😛 (viszont lassabban jön össze a party!)

Más téma: Qkacekkel általában nem értettem soha egyet, de egyszer mondott egy olyat, hogy (legalábbis GvGben) nem igazán érdemes saját buildeket kidolgozni, mert 1 hét alatt meglesz ellene a védelmi stratégia, és a jobb csapatok beépítik a balanced buildjükbe. Viszont elég sok lehetõség van különleges és egyben JÓ nem-balanced buildek létrehozására, csak sokat kell agyalni 😊
Egyébként szerintem a GW PvPnek a profi skilles játék a lényege, tehát nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak, ha korlátoznák a játékosok buildjeit akár a HAban... Unalmasak az IWAY vagy EoE szerû buildek, de a csapatoknak meg kell tanulni felkészülni ellenük. Amelyik pedíg képtelen erre, az esetleg nem érdemli meg, hogy feljebb jusson a tournamentben.
Persze elnézést, ha valakinek beletaposok a lelkébe, én csak így látom a dolgot.

I Speeder I

Faki
Kitõl vetted?

- vettem újat ruhába, assasin és ritualist major rúna maradt -50HP

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ElfQT
Azok is maradnak! Csak az új dropok, vagy újonnan vettek -35-sek. Nem is veszik, elértéktelenedett, dobd ki nyugodtan.
Nézd meg a rune tradernél, hogy ott virít az új runa és -35-ös!
(Ezt írták korábban is.)

Vigyázat, a leopárd harap!

R34N
a fegyvereimet direkt nem is emlitettem, per pillanat a warriorom 22 féle fegyverrel rendelkezik, hogy a lehetö legjobban tudjam kihasználni azoknak a különféle tulajdonságait a különbözö a helyzetekben. erre a gyüjteményemre vagyok a legbüszkébb ugyanis csak egyetlen egy zöld fegyo találhato benne, a victos axe, a többi az mind perfect (vagy near perfect) rare cucc 😊
mert hát ugye minden fegyobol kell a furious / sundering / zealous / vampiric / ele dmg és ez máris 15 darab, ezenkivül kell még egy wand, egy longbow, egy pokfarmer balta, a többi meg funfegyver 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N
hajh a régi szép idök, emlékszem még mikor elöször kezdtem tombozni és ugy toltam a monkolást hogy Mo/E-ként pakoltam magam alá a melee wardot meg raktam magamra az armor of earth-öt. ^^ Orizának teljesen igaza van, valahol mindenkinek el kell kezdeni, jelen esetben tökéletes élö példa az EMP vagy az IAF, ott nincsenek r9+ emberkék mégis képesek HoH-ot nyerni, mert van összetartás, szeretnek együtt játszani. és ez épp elég. nem kell ahhoz valakinek kismillio fémmel rendelkeznie hogy sikereket érjen el a tomb (avagy ma már Heros' Ascend) területén. Csak egy jo guild kell hozzá. 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Atisz
Igaz. A pro szó vonzza a noobokat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ha a "pro"-t kihagyja a mondatból, akkor még inkább esélyes csapatot találni.

Atisz
"LFG pro party for main + bonus, no noobs pls." Ezt beírod és talán bevesznek valahova...bocs a közhelyekért.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mostanában kedvet kaptam a farmoláshoz, és múltkor kiírta, hogy ha sokáig farmolok egy lényt, akkor csökkeni fog a Drop Rate. Ezután nem hagytam abba, és most azt szeretném kérdezni, hogy ez mikor fog visszaállni a normalra, esetleg ez így fog maradni az Account-omon?

hoy ehh

Atisz
És nem alszanak el <#buck>

Szaruman
Backupoltunk, a rendes guilddel flawless😊

Atisz
Ez nem ér. Ezek sokkal jobb minõségûek mint az eddigiek...

Talán mert visszamenöleg nem javították a rúnákat, csak a runás patch óta dropoltak -35HP-sek. Nézde meg most a rune tradernél.😊
- volt elõtte is ilyen rúnám (el se bírtam adni rúna tradernek, nem tudta beazonosítani (???) ), néztem utána is de az assasin és ritualist major rúnák -50HP-sak maradtak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

cenobite
Én 19 vagyok (illetve már fél 20 <#vigyor2>) és kb. 80%-ban hencsikkel toltam. Szóval megoldható.
Ha teheted a jelölt területen fussál néhány kört. Elég jó a drop - a Gipsy Ettin-eknél szinte mindig van cucc, amibõl rúnát tudsz salvage-elni, valamint nekem GOLD fegyókat is hajigáltak a Mergoyle-k, fõleg a tengerparton - XP-t is lehet gyûjtögetni, úgyhogy hajrá! És toljad a questeket! <#zavart1>

gamertag: kenobita

sssshhhssshhuuhsssuuh... És árpi süvít

jut eszembe újra kéne regelnem mert nem vok már petes

Amúgy ekkora szart is rég játszottam mint ma 😊
Kata
Én már két hónapja ezt gyakorlom......

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
De azért az igazi playereket semmilyen hench nem helyettesíti, na meg azért mégis csak azért online játék, hogy másokkal játszunk, és annak meg is van a feelingje😊
Brigadeführer
Na igen. És végsõ esetre ott vannak a legmegbízhatóbb társak a henchmenek. Igaz AI-beli hiányosságaik mellett van néhány vitathatatlan elönyük. Pl, nem lépnek ki játék közben, nem panaszkodnak a laggra, nem kell játék közben kimenniük a mellékhelyiségbe vagy zoknit stoppolni. De ha megtanulod hogyan kell öket "irányítani", akkor szinte minden missiot és questet meg lehet velük csinálni.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Szaruman
Nem 1edül kell tolni.

szablya
Hello mindenkinek. Nem tud valaki egy gyors modszert a fejlõdésre, mert mostanában egyedül játszok és Lion's Arch- nál simán kinyírják a 16-os karimat.

!!!Gothic forever!!!

Brigadeführer
#16071 Tusy: Talán mert visszamenöleg nem javították a rúnákat, csak a runás patch óta dropoltak -35HP-sek. Nézde meg most a rune tradernél.😊

#16081 Krahen: Ez az én dumám!😄 "Védd a fákat, egyél hódot!"

#16084 Oriza: Köszönöm, hogy a WSS-nek köszönöd, de az a WSS már csak nevében, egy tagjában és bennem él most. Akiknek köszönöd azok már nincsenek itt, és tudod kikre gondolok. Viszont én is köszönöm azokat a szép napokat az érintetteknek, amikor még olyan csapattal tudtam játszani, amelyiknek volt sansza nyerni, (illetöleg egyáltalán volt guild csapat) és ha össze is kiabáltunk utánna megkövettük egymást érte. Meg sorolhatnám... Hiába is gyüjtögetem a különbözö title-ket, igazából szinte mindig azt a rankomat használom amit még azzal a WSS-el értem el, mert erre vagyok a legbüszkébb, ezt volt a legnehezebb összehozni, ugyanakkor a legnagyobb élményeket a GW-ben az idevezetõ úton éltem át. (Emlékszem például az elsö HoH gyözelemre aminek én is részese voltam. Hihetetlen sikerélmény volt, és rettentö büszke voltam a Guildre.) Az a kor sajnos rég lezárult, és méginkább sajnálom, hogy úgy-ahogy. Részben az én hibám is volt, mert nem becsültem meg eléggé azt a csapatot, de hát az ember mindig utólag a legokosabb, amikor már nincs mit tenni. Szolgáljon ez tanulságul másoknak is.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Igen sajnos ez igaz, egy éppen arra járónak tényleg kevés szórakozást fog jelenteni a HA, de hát vhol el kell kezdeni. Szerinted én tavaly augusztusban úgy léptem be a pvp Tombba, hogy már tudtam mindent? Egy fenét, szépen fogtam a pve monkomat és beálltam néhány teljesen random csapatba. Persze, hogy mindig kikaptunk, halvány lila fogalmam sem volt a jó buildekrõl, skillekrõl meg ilyesmikrõl, amik oda kellenek. És csak ámultam bámultam, amikor ilyen kriksz-kraksz nevü emberkék azt int1 districtben ilyeneket kiabáltak, hogy rank7 warrior lfg, meg hasonlók. Hogy a fenébe tudnak ezek itt nyerni, ráadásul annyit, hogy rank7? De nem úgy jöttem el onnan, hogy ez egy szar, mert közöm nincs az egészhez, hanem szépen összeálltam egy még mindig létezõ magyar guilddel (WSS), pontosabban sokat hívtak monkolni, mivel õk is akkoriban kezdték a tombozgatást és ha nem voltak elegen, akkor hívtak. (Utólagos köszönet nekik ezért!) És velük együttjátszva szépen fejlõdgettünk, egyre többet nyertünk, ellestünk jó buildeket másoktól kipróbálásra, pedig akkor még nem volt observer. Úgy gondolom, hogy ezt ilyen formában bármelyik mostani magyar guild, akik még soha életükben nem pvp-ztek, úgyanígy meg tudja csinálni, ráadásul az observer is segítségükre lehet. Persze mindezt akarni kell, mert nem akarásnak vakarás a vége.

Nefürgyé le!

Akkor inkább a fegyverekre vigyázok. Több sebzéstipust viszek és ellenfélfüggöen váltom öket, nagyon nem mindegy, 7-11 vagy 14-18 a sebzésem ugyanazon a dögön ütésenként... (droknarban az óriások, amiket farmolok ha unatkozom pl. tüzérzékenyek, de az aviarca-k egyike elementalista sebzésre, másik vágásra érzékenyebb - meg ilyesmik.)

R34N
én a warriorral is 6 féle sapkát és 3 féle armor szettet használok. van minden attribra sup runás sapim plusz egy minor axe-os is, meg van külön gladiator, knights meg 100 armoros ruhám is, plusz a stoneskin kesztyü természetesen. a warriornál is igen hasznos tud lenni ha cserélgeted az armorod meg sapikat, hiszen nagyon nem mindegy hogy 12 vagy 16 weapon masteryvel mész. szerintem.
eddig az összes felszerelésem közül a sup str sapkát találtam a legkevésbé hasznosnak, eddig talán még nem is használtam warriorkodásom alatt, arra lehet hogy nincs szükség, de a többi az mindenképpen hasznos. 😊

Eat Beaver Save Tree !
Jól látod a dolgokat, tényleg eléggé összerakott karakterekkel kell játszanom pvp-ben, de ez nem jelenti azt, hogy mi nem szoktunk kisérletezgetni különbözõ buildekkel és összeállításokkal. Éppen ez a nehéz benne, hogy nem tudod pontosan, hogy mire kell felkészülnöd neked és a csapatodnak, ezért vmi olyasmit kell kitalálni, ami minél több csapat ellen megállja a helyét és akkor még nem adtuk hozzá a taktikát, amivel vesztes helyzetekbõl is lehet még fordítani (bár ritkán sikerül). Ettõl még temészetesen van PvE karim, a Prophecies-t 3 karival, a Factions-t csak eggyel játszottam végig. Urgoz és Deep témában nem tudok nyilatkozni, sõt nem is akarok, mert még sosem voltam egyik helyen sem. Elfogadom a véleményed és nem is akarom megcáfolni, max. csak azt a részét, hogy a PvP tapasztalatok nem mûködnek PvE-ben, szerintem ez pont fordítva van. Úgy gondolom, hogy bármilyen missionben vagy questben megállnám a helyem mondjuk monkkal, míg ez valószínûleg rólad nem lenne elmondható egy GvG-ben, vagy HA-ban esetleg. De gyorsan felejtsük is el amit írtam, mert rám izgulnak a PvE-sek és kezdõdik a flame elõrõl. Ettõl függetlenül még mindig azt gondolom, hogy a -75 hp +2 pont strenghtért nem éri meg, még Dolyak Signet vagy Endure Pain esetében sem. Vagy igen? Pl. az EP 10-es strength-tel minor runával +230 hp-t ad és 14 sec-ig van rajtad, 12-es strength-nél 16 sec-ig ad +258 hp-t, úgy, hogy a sup rúna miatt 75-tel kevesebb a max életed. Ugyanez a helyzet a dolyakkal is, 2 sec és +4 armor -75 életért cserébe. Persze ahol a Dolyak az a skill amivel életben tudsz maradni, ott biztosan másképpen kell ezt értelmezni, de én azokat a helyeket nem ismerem, az a Te asztalod, ez meg az véleményem volt, nem cáfolat vagy vita<#vigyor2>

Nefürgyé le!

És a mondatomat sikerült félreértelmezned, ha igy jobban megfelel: "ahol elötte összeállitott csapat berakta a az általa legjobbnak tartott skilleket"
igy értettem.

Érdekes, ahhoz képest meglehetösen sok 4W/R, stb. buildet láttam odabenn... biztos épp máshol voltatok... És könnyen jöhetsz a húdejóvagyok dumával, ha van fix csapatod vagy ilyesmi, de egy "odatévedönek" (hacsak nem fog ki véletlenül egy nagyon jó csapatot) meglehetösen kevés szórakozást fog nyújtani.

- sose szerettem warriort, gondoltam abba szólok csak bele amivel játszok is (assasinnak is van ilyen fejfedõje pedig az sztem nem is caster 😊

Nincs legjobb skill, egy build 8x7skillel ( 8-rez) együtt mûködõ képes, és ha tényleg így lenne ahogy te állítod, hogy a legjobb skillekkel játszik mindenki, nézz végig 10-15 meccset observerben, biztos vagyok benne hogy 65% -ban nem ugyanazt fogod látni mindenkinél.

A hozzászólásod második felére csak annyit tudok mondani, hogy 30 fame power.
Sokszor indul magyar csapat és az iway, vimway, eoe csapatokat kivétel nélkül megöljük mindet, ugyanúgy ahogy a legtöbb jó csapat, amikor ezt hallom hogy heroes ascent mindíg ezzel jön valaki hogy iway, ugyanmár, kitalálhatnátok valami új szöveget is. Mert ez már baromi unalmas.

- ha lenne invinci necrom talán még 7 super rúna is kellene... 😊