Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Igen azt akartam.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Menj fel a hivatalos guildwars oldalra és a rajongói oldalon néz már meg mennyi hivatalos magyar rajongói oldal van fent.
Garantálom hogy csak egyet találsz, míg sima rajongói oldal lehet több is, de nem hivatalos.

kopaszrobert
Meg az újjaknak,hogy letölthetik a 14napoas próbaverziót a hivatalos oldalon.
INNEN

GW: Axino Hun;

bardocz
mért szerinted ez nem volt egyértelmû?majd a külföldi hivatalos oldalokon arról írnak hogy magyarországon a GS-be lesz szeptemberbe 14 napos próbakulcs
Na ne mond, te sem vagy különb, persze te olyanba is, amihez nincs is közöd.

Atisz
Alapból ingyenes...csak megvenni kell

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem rossz, bár a félmeztelenül játszó spanyol lány és a fehér ember kontra távol keletiek vita mindent überel. Sajnos errõl nincsenek screenie-jeim, meg különben is off lenne...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A PVP kiddie-k is tehetnek egy szivesseget... Rinyalni egyszerubb, mint skillt vinni a spirit a kinyirasara.

Az eoe nem használhatatlan, csak eddig túl erõs volt, a farmerek meg le vannak ...

SZEG007
te minden aproságba belekötsz....

Ugye hivatalos magyar oldalt akartál írni, csak eltévesztetted?

JaSoN HuNTeR
Szóval az új embereknek mondom:Anno,aki kiakarja probálni a játékot az a gamestar szeptemberi kiadásában talál a guildwarshoz egy 14napos probakulcsot!!!
infók a magyar rajongoi oldalon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Denisse91
Nehéz a játék amugy? Új vagyok ugyhogy elmagyaráznátok?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

köszke
bardocz
volta vagy 20x UW-ba és eddig 4-5 ecto hulott elég rosz a drop 😄
JaSoN HuNTeR
ez a 2006os kiadás

-Aktiváló kártya
- "The Lore of Guild Wars" c. 77 oldalas világ-történet-lények leírás,
- "The Challenge" c. 69 oldalas leírás, amolyan kézikönyv.
- Quick Reference - Skill típusok, illusztrált billentyûkiosztás
- Soundtrack CD,
- Bonus Itemes key,
- Friend Trial key,
- Poszter
-egyéb dolgok.

valaki el tudna mondani hogyha megveszem a GuildWars alap jatekot akkor az mit fog tartalmazni a jatekon kivul?
JaSoN HuNTeR
Jaja nekem is volt egy ilyen haverom.Tök jól ment rajta végülis ocsmány grafikán de jó volt.<#vigyor>

egyáltalán nem, haver p3-as gépén elvitte, tûrhetõ graffal

Denisse91
És kemény gép kell a játékhoz?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

hogy jól érezd magad, és kommunikálj a többiekkel...csomó emote van, amivel kifejezheted magad

Denisse91
????? Pls válaszoljatok

..

Denisse91
A táncolás mire jó a játékban?

kisfigi
thx

Destiny. The design is clearly ancient.

cenobite
GWGuru

GWTraders

Ingyenes regisztráció után tudsz adni/venni/fórumozni, stb...

gamertag: kenobita

kisfigi
Leírja valaki hogy mi annak a honlapnak a címe amin fegyver meg stb. coccokat adnak ill. veni szeretnének? Naon kéne<#help>

Destiny. The design is clearly ancient.

Beszélni kell a pappal és ott van két opció: lefizetés (50 arany) vagy harc.

Mivel nem tudom mi jár a nem-2006-os kiadáshoz, leírok mindent 😊.

Aktiváló kártya,
- "The Lore of Guild Wars" c. 77 oldalas világ-történet-lények leírás,
- "The Challenge" c. 69 oldalas leírás, amolyan kézikönyv.
- Quick Reference - Skill típusok, illusztrált billentyûkiosztás, meg még valami, ami most nem jut eszembe 😊.
- Soundtrack CD,
- Bonus Itemes key,
- Friend Trial key,
- Poszter,
egy ncSoft-os katalógus.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Carlos
Mi volt benne?

Þór vígi þessi rúnar

- ez tök logikusan hangzik (eddig sehol sem találkoztam ilyen marhasággal), ha másik frakcióé a terület akkor
-1 nem állnak velem szóba (máshol legalábbis nem szoktak)
-2 hogy tudom leverni õket? (merthogy zöld csík van felettük és akkor ezt hogyan támadom meg?)
-3 a shrine vhol a terület harmadánál van, addig el is kell jutni (ez se sikerült mindig)

- amúgy nekem már mindegy, most marad RA meg AB (valamiért mostanában ott is szelektálnak, alig akarnak bevenni (???) ), ha majd lesz több óra idõm játékra esetleg HoH (ahol megint ácsorogtam fél órát, de nem vok r6+++ meg iway és tsait sem akartam 'játszani')

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Unwaking watersbe a rez shrine-nal levo npc-kkel kell beszelni, vagy levered oket, vagy fizetsz nekik, onnantol kezdve rezelodsz.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Zomil
www.guildwars.com

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Denisse91
Ja és ingyen hol lehet

Denisse91
Hol lehet letölteni a játékot?

unwakingrõl volt szó, nem gyala hatchery explorablerõl.
Fúú gyerekek!

Most bontottam ki a 2006-os kiadást (most kezdem csak el a GW-t).

ELOLVADOK! 😄
Egyszerûen gyönyörû, annyi mindent adnak hozzá, állatira tetszik 😊!

Telepítem is 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tombi
lépnék be de error 013..szép 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

nekem volt hogy mintha reseltem volna azon a helyen. Szerintem küldetésfüggö, reselsz-e - pl. volt ott egy küldid amit nem fejeztél be... (pl. az a sea monster vagy mi a neve)

én az assámra ha nem volt pc monk, live vicariously-t és vig. spiritet tettem, aztán kasza...

cenobite
Ez az axe:

Asszem 2-3k körül vettem, úgy hogy a Health +28 helyett valami más volt benne. Csak volt egy ilyenem és inkább kicserétem.

GWGurun kell szétnézni, a napokban is láttam hasonló fegyvert aukción.

Krezga
Chaos Axe, el lehet adni, attól függ, mit tud.
(régen még a fehér nem maxosta is legalább 1, 1,5k-ért el tudtam adni...)
Chrystopher
Az a fénylõ Axe a kezedben! Az mennyit ér? Ellehet adni? A Monkomnak is esett egy, de bent pihen már jóóó régen a ládában...

én is indíottam egy assát, de sztem jobb a vigorous spirit és a way of perfection, én healing-re nem sokat rakok, viszont a criticla strikesra és a daggger masteryre rakok inkább

- ha ugrás után nem kapnék kb. 2 sec.-os lag-ot akkor talán így lenne. TI4200 VGA ennyit bír, ezért sincs MM necrom se. Ha hencsikkel mész nem annyira jó ötlet ugrálni, ugyanis akit épp nem támadnak az próbál utánad menni harc helyett mig ha próbálsz támadni valakit akkor azért a többség azt támadja. Ilyenkor jön jól a HB, ha közelharcost támadsz FB ha baj van SR. Ez mellett legfeljebb 2x 5 energy-s skillre telik, ha HB-t folyamatosan magadon akarod tartani (ami sztem célszerû)
- múltkor az egyik utolsó elitet 6. nekifutásra tudtam csak összeszedni, kb. 2 sec.-os késés elegendõ volt a teljes hencsi csapat kihalásához (unwaking water környékén van egy ilyen spirális marhaság, ha kihal a csapat nem újraéledsz hanem 'return outpost'). Akkor kicsit besokalltam pve-re, viszont az összes elit skill unlockolva lett, 2 karakterrel végigvittem a játékokat az assasinnal meg nem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

R34N
assasin esetében teljesen felesleges healre tenni bármennyit is szvsz, ami meg tud védeni az a Flashing Blades elite meg a shadow refuge nevü skill, ezeken kivül meg az ha nem probálsz meg tankolni. PvEben igen nehéz ezt kivitelezni, de meg kell probálni ide-oda pattogni, pl az Aura of Displacement nevü skillel. az assa nagy elönye a shadow step, ki kell használni, ez a kulcsa az életben maradásnak, nem a healing breeze. 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

cenobite
A mai nap gyöngyszemei:

😄

Krezga
bazz...tényleg😊
- A/Mo-val 8-as healing mellett Healing Breeze-el próbálom életben tartani az assasint, így persze lemondok a gyors ölésrõl cserében gyakran életben maradok (még hencsikkel is). Én konkrétan a dagger mastery-t maxoltam ki, a maradékot shadow-ra raktam (az 5 sec.-os gyógyítás miatt). Az energy fogyása miatt amúgy sem lehet folyamatosan skilleket használni

- LA-ban a skill-es fickó ad egy küldit, azzal lehet átmenni (nem elõfeltétel, hogy végigvidd a játékot)

cenobite
Hi! Nem tud valaki egy armor 16, HP+30 always pajzsot max 5k-ért.Gurun licitáltam rá, de utolsó pillanatban elvitték elõlem ezt a zõdet. 😊