Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha mondjuk egy karakterrel már végigvittem az alapjáték kampányát akkor azzal a karival folytathatom a factions kampányát? Egyáltalán át lehet vinni karaktereket egyik birodalomból a másikba?

bardocz
6 alapkaszt nem?😄én még nem láttam olyan assát ami nem elöször halt ki xD
Győri Devi
sztem ne szedd ki mert az rohadt jo és ritka skin kiváló reqel

やられたらやり返す。倍返しだ!

veratas aura/gaze vagy gyilkold le öket
Krezga
jah, de gondolkozhatsz, hogy az 5 alapkaszt közül melyikkel kezdjél😄
és mármegint a farm....😄
bardocz
jah töb hely van farmra és még csak nem is kell gondolkozni azon hogy indits-e assát vagy ritut<#banplz>
Krezga
Az jó😊 szerintem jobb, mint a factions...
Egyébként Én is tervezem az alapjáték megvételét, asszem holnap fogom.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

köszke
Már logikai szempontból is hülyeség 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hi.ha én megveszem a GW factions-t akkor az tartalmazza az alap játékot?ismerõsöm azt mondta hogy tartalmazza de nemnagyon hiszem
Szaruman
Verata aura.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

R34N
Te valoszinüleg az Ally Battleben lévö minion masterekre gondolsz, mivel más PvP területen nem igen vannak ilyen szerzetek. ellenük a legtökéletesebb megoldás egy fire ele, egy smiter vagy egy másik minion master. warriorként max annyit tudsz csinálni hogy gyorsan lekaszabolod a minion mastert hogy utána a minionjai egymást kezdjék ütlegelni. (ez az esetek jo részében elég nehézkesen megy egy warrior számára, mivel a minion masterek dark bondot használnak)
szoval te, mint warrior, sajnos nem sok mindent tudsz tenni a MM-ek ellen.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Meg még az a kérésem lenne, hogy a legújabb The Scribe-ot fordítsa le nekem valaki! Vagy valahol megtalálhatom ennek a magyar változatát? <#help>

hoy ehh

Mostanában több idõt töltöttem a PvP-vel, és azt vettem észre, hogy elég erõsek a Minion Master-ek. Nem fogok lemondani a Warrior-ról, de szerintetek mi a leghatékonyabb megoldás ellenük<#kerdes>

hoy ehh

bardocz
ascalon citybe elindulsz éészek észekkelet felé lesz tábla ami azt írja hogy the great northern val na arra indulj el ott lesz az elsö miss
Krezga
a guild vs guild-ot úgy tudsz játszani, hogy belépsz egy guildbe, és ha van nekik guild halljuk, akkor ott tudtok játszani másik guild ellen.
Helló!
Most ott tartok, hogy lerombolták Ascalon-t és van Old Ascalon meg Ascalon City, utóbbi rom ugye, elõbbi meg vmi menekülttábor-féle és ott nem tudom mit kell küldi adó nincs kihalt az egész, alig van pár ember, és hol vannak a nagy guild vs. guild harcok???
PLS HELP ME!
igazándiból tök mindegy... mesmer skillekböl válaszd az energia szerzõ skilleket sztem

legoval értek egyet, legutóbb mikor néztem 75k volt a 20/20 sundering

sztem szedd ki a 20/20-at, többet ér

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
szerintem igen

Ez szerintetek mennyit ér? Érdemes bedobni aukcióra a gwgurun?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Chrystopher
Sziasztok!

Kicsit elkezzdtem nosztalgiátni az utóbbi idõben és a Diablo mellett elõvettem a GW-t is.

Szerintetek jó választás volt egy Elementalist mellé felvenni a Mesmer-t?

Valaki plz segítsen nekem! Szerintem egy olyan ember küldte nekem az e-mail-t, akivel üzleteltem/üzletelni fogok. Nem tudom mit jelent, de elég furcsa. Valaki plz küldje el privát üzenet-ben az e-mail címét, én továbbítom neki, és légyszi fordítsa le nekem! <#confused>

hoy ehh

bardocz
10 hp farm ez nagyon jóóó meghalsz UW-ba váltasz 33 hp-re azt -50hp cetse míg 10 nem lesz bár ez csak az elsö ölésig marad meg
bardocz
hát jah elég ügyes monkkal szoktam lemenni és elsö kveszt végéig se jutunk el sokszor és ha egy körben esik egy ecto az már jó
R34N
jah és azt kifelejtettem, hogy anno a divine boon tiggerelte önmagát, azaz ha ujra felraktad akkor is healelt. azota ez is nerfelve lett, ujrafelrakásbol nem kapsz healt, sem semmi olyan spell után aminek nincs konkrét célpontja.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N
az én elsö invincim valahogy ugy nézett ki hogy: prot bond, balthazar spirit, essence bond, bonetti's def, zealot's fire, divine boon, balthazar aura, symbol of wrath (😛)
még anno 105 élettel toltam, tökéletesen elegendö volt, hiszen nem voltak nightmare-ek UWben akik lekapják az encshantot, nem kellett menet közben prot spiritet pakolni (akkoriban a bond 1 energyt vont le minden támadásért ha bejött a +1 protection prayers az offhand itemböl / staffbol) és ami a legfontosabb: nem futottak szét a szörnyek az area dmg-töl, hanem szpen beleálltak a balthazar aurába és meghaltak. ahhoz buildhez amit én olyan egy éve használtam még elite skill sem kellett mint az láthato.
én ezzel a builddel kb 3 hét alatt kifarmoltam egy FoW armorra valo ectot. egyedül ki lehetett pucolni UW-nak jo részét (nem kellett necro az 55hp mellé) és a rekordom 7 ecto volt egy kör alatt ami mondjuk 20-30 perc volt.
szoval amit azota nerfeltek rajta:
1. prot bond legjobb esetben is 3 energybe kerül ütésenként
2. divine boonnak van recharge-a (1 sec) (anno mp-enként többször is lehetett tolni, mivel nem volt recharge-a, ezáltal brutális dmg-et osztva a zealots fireböl)
3. a mobok kiállnak az area dmg-böl (azaz szétfutnak mind a balthazar aura, mind a zealots fire miatt)
4. nightmare-ek felbukkanása az UW-ben. (ugye ök azok akik lekapják rolad egy mozdulattal az összes enchantot)
5. ecto droprate nerfelése (most már örülhet az ember ha 1-2 esik az egész run alatt a két embernek, anno meg 4-5 volt az átlag az egyedül farmolo monknak)

szerintem ez éppen elég nerfelés volt az invinci monknak, többet már nem fogják zargatni 😊
3.

Na, meg is találtam GWOnline-on itt, aki kitalálta.

Az én elsõ invincim ilyen volt: Protective Bond, Balthazar Spirit, Essence Bond, Bonetti's Defense, Blessed Signet, Balthazar Aura, Divine Boon, Zealots Fire.
Nálam még annyi volt az eltérés, hogy 4 superiorral és 1 majorral mentem és -50hp cuccot se használtam. Így volt 130 hp-m, amit a boonal simán kigyógyítottam, a degen nemtudott elvinni és azsem volt utolsó hogy sosem tudták megszakítani a heal skillemet. Ezis már egy módosított "55 build", de nekem ezjött be a legjobban, párszor még megis csináltam vele az 1. ésa 2. uw-s questet 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Köszike!!!!!
GameStar következõ számában találsz, guildwars.hu fórumán vagy itt megkérdezed, hátha van valakinek felesleges.

EmThor
allitolag következo gamestarban lesz 14 napos kiprobalasi lehetoseg, mintha a pcdome gw topicjaban olvastam volna..

Valaki tudna segíteni??????????????????
bardocz
ehez is mekkora ész kellet hogy kialálja 😄
Nem változott semmit: Protective Spirit és Healing Breeze ugyanaz maradt.
A Protective Bond lett nerfelve PvP miatt, de az nem szerepelt az alap 55 buildnél, amit a srác legelõszõr kitalált.
Valahol még megvan GWOnline-on, ahová elõszõr berakta a srác a buildjét.

bardocz
én 3-4 hónapja jáccok de milyen volt az eredeti 55monk?
bardocz
én 3-4 hónapja jáccok de milyen volt az eredeti 55monk?
Új fegyverek
Nem nagyon erõltették a szépséget, a Gloom Shield jól néz ki a többihez képest.

Tudja valaki valamilyen ingyenes kipróbálási lehetõségét ennek a játéknak mostanság???? Elõre is köszi!!!
Atisz
Hú ez tényleg nagy görénység, még akkor is ha 10 k-t összeszedni (de minek????) kb. 40 perc...
Kérdezzétek meg a guild vezetõt, hogy miért vette fel ezt az embert, miért lett egybõl officer és hogy kárpótoljon titeket.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Faki
Egész addig nincs baj a nerfel, amíg nem teszik abszolút értelmetlenné az érintett skillt, mint például a verata's sacrafice-t, nameg az eoe-t stb. Szinte az összes ilyen skill majdhogynem használhatatlan, akár törölhetnék is.

R34N
3 honap ota elöször ma voltam Ally Battle-ben, nem tudom ott miféle dolgok vannak. ha tényleg ott volt vmi akkor elnézést kérek a tájékozatlanságomért.

SZEG007
a probléma alliance battle-ben merült fel ha jol tudom, ahol elég nehéz kezelni....

R34N
az EoE nerfelése teljesen értelmetlen volt. a jobb balanced csapatok mostanában már inkább a javukra forditották az EoE-t és igazából sohasem volt tulságosan imbalanced. iway manapság már semmit nem ért vele, az edgebomb maga meg olyan egyszerüen foghato dolog hogy annál még a hencsway is nehezebb ellenfél.

az 55 monkot soha nem fogják teljesen nerfelni. már több mint egy éve létezik, azota annyit nerfeltek rajta hogy már alig hasonlit arra ami eredetileg volt és kb fele annyira hatékony mint az eredeti volt.

SZEG007
Nem a farmolokat nerfelik hanema pvp-t balance-olják, de aki csak PvE-zik annak fogalma sincs hogy pvp-be mennyire fontos a balance.

bardocz
de PvP-zek tény hogy kevesebbet mint PvE de azért szoktam most is HA-val szenvedtem végre öszeáll a team aztán hencsek ellen leavel 5
mert te nem pvpzel azért
bardocz
ezeka nerfek fölöslegesek én még semmivel se találkoztam ami hú de nagyon erõsebb lenne nálam kivéve a dervist