Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
szoval te, mint warrior, sajnos nem sok mindent tudsz tenni a MM-ek ellen.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
hoy ehh
hoy ehh
Most ott tartok, hogy lerombolták Ascalon-t és van Old Ascalon meg Ascalon City, utóbbi rom ugye, elõbbi meg vmi menekülttábor-féle és ott nem tudom mit kell küldi adó nincs kihalt az egész, alig van pár ember, és hol vannak a nagy guild vs. guild harcok???
PLS HELP ME!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ez szerintetek mennyit ér? Érdemes bedobni aukcióra a gwgurun?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Kicsit elkezzdtem nosztalgiátni az utóbbi idõben és a Diablo mellett elõvettem a GW-t is.
Szerintetek jó választás volt egy Elementalist mellé felvenni a Mesmer-t?
hoy ehh
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
még anno 105 élettel toltam, tökéletesen elegendö volt, hiszen nem voltak nightmare-ek UWben akik lekapják az encshantot, nem kellett menet közben prot spiritet pakolni (akkoriban a bond 1 energyt vont le minden támadásért ha bejött a +1 protection prayers az offhand itemböl / staffbol) és ami a legfontosabb: nem futottak szét a szörnyek az area dmg-töl, hanem szpen beleálltak a balthazar aurába és meghaltak. ahhoz buildhez amit én olyan egy éve használtam még elite skill sem kellett mint az láthato.
én ezzel a builddel kb 3 hét alatt kifarmoltam egy FoW armorra valo ectot. egyedül ki lehetett pucolni UW-nak jo részét (nem kellett necro az 55hp mellé) és a rekordom 7 ecto volt egy kör alatt ami mondjuk 20-30 perc volt.
szoval amit azota nerfeltek rajta:
1. prot bond legjobb esetben is 3 energybe kerül ütésenként
2. divine boonnak van recharge-a (1 sec) (anno mp-enként többször is lehetett tolni, mivel nem volt recharge-a, ezáltal brutális dmg-et osztva a zealots fireböl)
3. a mobok kiállnak az area dmg-böl (azaz szétfutnak mind a balthazar aura, mind a zealots fire miatt)
4. nightmare-ek felbukkanása az UW-ben. (ugye ök azok akik lekapják rolad egy mozdulattal az összes enchantot)
5. ecto droprate nerfelése (most már örülhet az ember ha 1-2 esik az egész run alatt a két embernek, anno meg 4-5 volt az átlag az egyedül farmolo monknak)
szerintem ez éppen elég nerfelés volt az invinci monknak, többet már nem fogják zargatni 😊
3.
Nálam még annyi volt az eltérés, hogy 4 superiorral és 1 majorral mentem és -50hp cuccot se használtam. Így volt 130 hp-m, amit a boonal simán kigyógyítottam, a degen nemtudott elvinni és azsem volt utolsó hogy sosem tudták megszakítani a heal skillemet. Ezis már egy módosított "55 build", de nekem ezjött be a legjobban, párszor még megis csináltam vele az 1. ésa 2. uw-s questet 😊
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
A Protective Bond lett nerfelve PvP miatt, de az nem szerepelt az alap 55 buildnél, amit a srác legelõszõr kitalált.
Valahol még megvan GWOnline-on, ahová elõszõr berakta a srác a buildjét.
Nem nagyon erõltették a szépséget, a Gloom Shield jól néz ki a többihez képest.
Kérdezzétek meg a guild vezetõt, hogy miért vette fel ezt az embert, miért lett egybõl officer és hogy kárpótoljon titeket.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az 55 monkot soha nem fogják teljesen nerfelni. már több mint egy éve létezik, azota annyit nerfeltek rajta hogy már alig hasonlit arra ami eredetileg volt és kb fele annyira hatékony mint az eredeti volt.