Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Ja, és a necronál death/curse/blood/sr helyett: corpse expoitation skill, debuffing skill, life spending skill.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ezek alfás képek, már béta idején szebben nézett ki, különben így nem fogott volna meg a játék.

Rip
Nem tudom láttátok-e már, de a lent említett GS oldalán vannak tök jó alphás/bétás GW képek.
Érdemes megfigyelmi a GUI-t! 😄

Egy kis WOW feeling 😊 :

Szõrös hátú ork-design:

Érdekesek, de egyébként igazán rakhatnának ki pár up-to-date képet is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

EmThor
legújabb gs már jobb mint a mostani guru... (pedig 98 óta guru-s vaok)

populáris télleg de nagy az infóhalmaz és elég komoly a gs + ott a gstv + külföldi támogatás

cenobite
Nekem valaki mondta egyszer, hogy a Gamestar olyan a szg.újságok között, mint mondjuk a blikk a napi sajtó között. Színes, sok képpel, pletyóval, még több kamuval és az iq-t is nagyon húzza lefelé.
Tehát eszerint kell értelmezni/olvasni.
(Én egyiket sem veszem, úgyhogy lövésem nincs a dolgokról, ne engem szidjatok 😊 peace!)

gamertag: kenobita

Ebbõl is látszik, hogy PvE orientált Nightfall, mert ezek a hõsök jobbak lesznek, mint a mostani henchek a következõ dolgok miatt:
- szintet lépnek, ahogy haladsz a játékban
- személyre szabhatóak (képességek, fegyverek, páncél)
- követik az utasításaid (na erre kiváncsi leszek, hogy jobb lesz-e a henchek-énél)
- HvH új PvP módba is lehet használni õket, ami úgy néz ki, hogy 1 igazi játékos + hõsei vs 1 igazi játékos + hõsei, legalábbis ez volt írva EBGames oldalán, míg le nem szedték

EmThor, hencheket nem fogják fejleszteni egy jó ideig szerintem.

De új accon nincs 3 karakter cuccokkal 😄

bardocz
hát jah😄és még meg is magyarázza hogy megéri xD
EmThor
szarul fordították, megesik 😄

az új hero vs hero PvP modot fordították rosszul és keverték a hencsik nagyobb fokú irányításának ujdonságával... mit vársz egy wow-os szerkesztõbandától? 😄

JaSoN HuNTeR
Srácok valamit nem értek nagyon a Gamestaros cikkben...Szintlépös,vagy skillezni kell vagy nem tom ez nekem magas😄"Nightfall új szintlépõs hõs rendszert vezet be, mely pontosan követi a játékosok parancsait harc közben, valamint a különbözõ eszközök és képességek is teljesen a játékos által lesznek kiválaszthatók."<#help>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem bisztos<#vigyor>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
az enyém jobb xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
Nah milyen a képem???

Carlos
Nem akarok belekötni, de újonnan 7.000 Ft. Te pedig használtan 8.000-ért adod?

Þór vígi þessi rúnar

HEllosztok!
Lenne egy GW faction MMORPG eladó. (Mivel 2 példányom van)
3 Saját kézzel felfejlesztett karaktert tartalmaz - Lila , gold és Green Itemekkel. Nyersanyagban bõvelkednek!!!!! A Játék Doboza leírásokkal, megvannak. (Vadonatúj állapotba vannak mivel a játék 3 hetes). Ha valakit érdekelné az írjon a : [email protected] email címre. vagy hívjon a 0620-3864678 as mobil számon. A játék ára. 8000 Ft.
Hellosztok
Carlos
Hát ez szép kerek volt.
És miután nekem tanitották is az ilyet, teljesen igazad van.
Csak nem tudtam volna megfogalmazni igy.
Meg persze eszembe sem jutott!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
GW közben. Alap!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
off

logo: ulead gif animator. háttérkép megcsinál, gif kép rárak és kész 😄

cenobite
Nagyon köszi!

Tombi
chatbe: /age

hali

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Zomil
R34N már kérdezte😊
Itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190
Megkértem a logokészitöket h a rangeres gif-böl csináljanak vmi szép logot, ök meg megcsinálták😊)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cenobite
Hol lehet megnézni, hogy hány óránál járok?

JaSoN HuNTeR
Tök jó a képed Zomil hogy sikerült össze hozni??

Zomil
Atisz kicsit változtatni kéne a stilusodon és nem ugy gondolkodni h "minden xar és baromság, csak ami nekem van az a jó és tökéletes és egyébkéntis húdefasza gyerek vagyok mert mindenkinek beszolok".....

Kata
Azért nevezed "egó armornak", mert neked nincs?

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Mert? Felvágsz itt az egó armoroddal aztán az hiszed hogy nem lesz rá reakció?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
Tudod mit Atisz? Inkább maradj csendbe légyszi...

ElfQT
Visszatérve a FoW páncélos hõbörgésre, hátha érdekel valakit.

(Elöljáróban, nem vagyok közgazdász, csak érdekel a téma. Az általam használt fogalmak és folyamatok szakmailag tévesek lehetnek.)

Minden (online) játék, ahol van termelés (valamilyen tevékenységbõl értékhez, pénzhez jutsz), és ezt az értéket van mire becserélni, már van rögtön kereslet és kínálat, és piac. Van gazdaság. Aminek a szabályait nem lehet pusztán techikai megoldásokkal áthágni.

Ha egy gazdasági rendszerbe bekerülõ pénz nincs összahngban annak kikerülésével, akkor mi történik? Rengeteg pénz halmozódik fel. És ha a kínálat nem bõvül (félretéve most azt, hogy a npc árusok is igyekeznek kereslet kínálati alapon árat megállapítani) akkor ez inflációt jelent.

Az infláció pedig roppant káros a virtuális gazdaságra (és ezen keresztül a RL érdekeltek gazdaságára is 😊 ).

Mit kell tehát tenni? Kivezetni, vagy lekötni a pénzt.
Ha olyanra költöd a pénzt, ami továbbra is értékesíthetõ, az ennek a szempontnak nem felel meg. Megfelel viszont, ha az érték "eltûnik" a rendszerbõl (pl. sör, cukor, XP scrollok), vagy kikerül a gazdasági körforgásból - és meg is érkeztünk az extrém drága páncélok létjogosultságához, mivel a páncélok rögzítettek a vásárlójukhoz, vagyis kikerül az érték a piacról.

Hogy színesedjen a kép, egy olyan extrém drága páncél, ami mondjuk valamiben erõsebb is mint egy olcsóbb, nem felel meg teljességgel a fenti célnak. Mivel egy már kicsit is összetett gazdaságban kialakul a szolgáltatás, vagyis a karakterek szolgáltatást nyújtanak (lásd pl. runnerek), bérbe adják tudásukat, ugyanakkor javaik (pl. extrém jó páncél) használatát is - vagyis egy jobb eszköz (páncél) megnövelné egy ilyen szolgáltatás árát, azaz az értéket lekötnénk ugyan, de szolgáltatás formájában továbbra is a gazdasági körforgásban maradna az értéke.

Az az igazság, hogy jól mûködõ virtuális gazdaságot nem egyszerû felépíteni, viszont annál könnyebb tönkretenni, elrontani, egy olyan közegben, ahol lehetséges a való élettõl eltérõ mûveleteket gyorsan végrehajtani.
(Emlékszünk még az infláció miatti visszaállításra? Ennek az oka a kereskedõk árainak piactól való elszakadásában leledzett.)

Egyébként szintén gazdasági okai is lehetnek annak, hogy nem vezetnek be (legalábbis nem sietik el) Aukciós Házat, de ennek kiértékelésétõl most elteintenék.

Vigyázat, a leopárd harap!

N1ggA
Nem is ettél, nem is ittál? Vagy esetleg azt is gw közben? 😊

Spread De Love!

Tombi
tegnap elõtt néztem és 1400+ óránál járok..ehh

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Atisz
Please take a break...and give me 5 k, lol stfu ty...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Akkor drakulálok...

Carlos
Nekem még sosem volt gondom a gw-s órával. Mindig jól müködött.
És sajnos télleg ennyit toltam. (reggel 8-tól 23-ig kábé)

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
a logomat csináltattam itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190
😊)

Krezga
Vannak progik, pl photoshop, easy gif animator,ulead gif animator stb amivel lehet ilyeneket csinálni, de szerintem nézz be a logomûhelybe(itt az oldalon ez egy topik)
Krezga
😄 ennyit egyhuzamban sem bírok ébren lenni😄
errõl az jut eszembe, mikor már 8 órája nyomtam, erre kiírja h "U've been playing for 3 hours ago..." azt tudni kell hozzá, h a gw-s órám nem megy jól, mindig máshogy számol.

Zomil
omg...😄D

Carlos
Lehet, hogy ma egy kicsit túlzásba vittem (kábé 50 elit skill cap-elése):

Þór vígi þessi rúnar

R34N
off
Zomil, Emthor, hol/hogy csináljátok a logóitokat? 😊
on

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

EmThor
7k/14k gondolom 😄

JaSoN HuNTeR
Mennyibe fognak kerülni?
-Sima?
-CE?
DVD-s lesz???<#help>

bardocz
én nem hiszem hogy a megjelenésnél meg fogom venni a nightfallt majd késõbb
Az a baj ezekkel a nem-virtuális GW-s cuccokkal, hogy annyira fanatik vok, hogy mindegyiket meg kell vásárolnom. Ha egy CE-ben tegyük fel lesz 1 kitûzõ, akkor bele sem merem gondolni, mi lesz<#buck>

JaSoN HuNTeR
Én már félre is rakom a pénzt!!!<#nyes>

dougO
Szerintem az egész sorozat jár majd hozzá. (8db)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
aztaaaa már csak a doboz miatt CE-t fogok venni😄DD

Zomil
kb oyasmi lehet az mint akik licitáltak a könyvre és kaptak kis assát 😛

Kata
Valszeg cserebere lesz belõle. Meg a kis papírfigurákkal is (character mini-standee).

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Én egy Cripshot-nak örülnék viszont most azon elgondolkodtam ha ezek a kitüzök véletlen szerüek lesznek összegyül egy csarnokba a magyar gw közösség és cserélget😄
-Kinek kell egy egy Soj?
-Cserélném Iway-re xDDDDD