Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Paragornhoz is jó a Jacko..."

nem rossz, a dervish tánc a valóságban is ilyen, a dervishez is jó a Jacko stílus, mindegy, hogy milyen bõrszínben indítod <#vigyor2>

jah elevel hullanak mint a legyek csak ha warriorral megyek akkor idegesit mikor 3 toucher ramjon mint a piocak ...

Saint of Underworld N/Me

dougO
Imádom a touchereket. 😄 Mindig elsõ helyen szerepelnek a halállistámon. Tudod, hogy csak közelrõl tud ölni, annyira kiszámítható... 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

nem tom a tobbivel nem vagyok igy , csak ez a toucher szarsag hat nem tom fogtam a fejem amikor kitalaltak ;]

Saint of Underworld N/Me

Teljesen igazad van, de sorolhatnál még ide néhényat<#vigyor2>

Nefürgyé le!

😄

Saint of Underworld N/Me

már le is van foglalva a név (olvastam a gwonline-on)<#eljen>

Már látom, hogy tuti lesz egy valaki aki Mc Hammer néven fog paragont indítani. ^^

BF3: csucsorr

nagyon helyes , untammar a sok barmot
sztem ez a toucher ranger egy iszonyat proszto build javitsatok ki ha nem igy van
proszto = igenytelen , eszetlen ;]

Saint of Underworld N/Me

új Paragorn skill: can't touch this - hallótávolságon belül a szövetségesek elleni éríntõ támadások sikertelenek.

Legalább tudjuk, hogy miért nem volt touch ranger nerf - használhatatlanok lesznek , <#hehe>

giga.de

új videó - német nyelvû interjú, de mutatják a játékot is 100mb, kb. 32 perc, aki tud németül annak külön jó - templomi mission csapdákkal, trükökkel, út outpost, pár ingame video átvezetés.

CE = Collector's Edition (extra tartalom, + pet, kitûzõ, zene CD, stb)
SE = Standard Edition

kérdezt Spatz-ot, habár ha jól emlékszem pár hete le is írta a folyamatot (simán tudott venni online)

az elemental defense point mesmeres.
- ha a guild hallba mész és ott megnézed a térképet miket látsz? (nekem az elsõ rész is megvan, onnan meg LA-ból kerültem át pvp-re) Mert elvileg azok lesznek az elérhetõ pvp helyek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Jah és a CE az kiegészítõ vagy mi? <#idiota>
Hi all! Nem lehet vhogy a pve karimat átvinni pvp-be?(akárhogy) Amúgy Factionom van(vagy nemtom már azt irja ki h Nightfall😄) Elõre is thx
kisfigi
valaki vett már kari slotot a játékban?(ott a kariválasztó képernyõ jobb felsö sarkában ami van azzal) csak mert én szeretnék,de nem merek^^

Destiny. The design is clearly ancient.

Még nem tetted meg??? <#wave>

EmThor
ennek hatására meg is rendeltem a CE-t 😄

Brigadeführer

Hány érdekességet találsz a képen?😊

(help:
1. 500:503 és mégis Kurzick gyõzelem. (Drawn maybe?)
2. A felirat szerint luxonok foglalták az ele pontot a minimapon mégis kék.)

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

dougO
exactly
Most hogy már GWfüggõ vagyok már teljesen mind1. 😄 Azért örülnék ennek annak. 😊
Ezek a hétvégés cuccok (ha nem is mind1ik, de egész jook voltak.)

Hát nem sok pvpujdonság lesz. 😞 Legalábbis uj játékmód csak ez a HvsH....
Azért egy félévig elleszünk két uj proffal, 2 uj arénával. meg 4 uj GH-val 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

megvan^^^^^^

Beszúrom, nosztalgiázzunk😊
KATT

Vki emlékszik még arra a hangfájlra, amiben a csávó felhív idegen embereket és GW-s szlenggel beszél velük? Vki tudna adni hozzá egy linket?

SZEG007
az a baj a nem havidijas játékokkal, hogy basznak a régi játékosok megtartására, csak az uj vevök a fontosak, és amint láthato anet is ugyanezt az elvet követi...

Kiv vok, hogy a buildmentésnél vajon az attribok felosztását is menthetjük-e?

Az új táncokhoz mit szóltok?😊) Paragon férfi^^

bardocz
szerintem vagy fõellenség lesza nightfall végén vagy vmi klény lesz majd
Zomil
miniature in-game Varesh pet, csak tudnám mi az a varesh😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hihi pont nemrég találtam meg én is😄 sajna csak dervis meg paragon skilles kitüzö lesz 😞(((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nightfall infók, CE-rõl is
Remélem a kitûzõkön nem valami vacak képességek képei lesznek

bardocz
wáááá megõrülök a sok núúúbtól!játék utolsó elõtti missionjánál egy hílert visz meg egy másik monkot aki smiter!aztán én vagyok lecseszve hogy bénán hílelek xD azért eddigre megtanulhatnák az emberek hogy minden csapatba befér 2 híler ami ráadásul elég is
EmThor
az barlang!

Kata
Én azt a "kék erdõt" barlangnak néztem a denevérek miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
yay átléptem a 700 óra játékidõt és kész a 4 maxos karim: az ijász ^_^

Zomil
mostantól akkor ez megy a trade chatbe: WTB new pets 😄
egyébként kedveskedhetnének vmivel csak az europaiaknak is:S (azonkivül h pl multkori CE-böl kifelejtettek egy kendöt 😄 )

A karaktervalszto kepernyon az a kek elvarazsolt erdo (a karakter hattal all neki) nagyon izgalmasnak tunik, boldog lennek ha lennenek ilyen helyszinek. Az ejszkai helyszinek is vonzanak, ahogy a tuz megvilagitja a kornyezo tereptargyakat. Ha a varazslatok fenyenek is hatassal lesz a kornyezet megvilagitasara, akkor azt mondom hogy ez az ami nagyon hianyzott es teljesen fel vagyok/leszek porgetve. 😊

bardocz
egyszer hencsek után rögtön oda kerültünk naggyon lol volt és ki is kaptunk....
EmThor
rohamozzuk meg a HoH-t 😄

Tombi
" Monnyon Le "
😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
Ja. Aztán megrohamozzuk és elfoglaljuk azt.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem a sztrájk szót, most hagynikéne! Még a végén valaki félreérti, és felbúzdítja a GWaktivistákat, hogy tüntessenek a Hungarian Aréna elött<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

dougO
Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérben. 😊 Akkor nincs mese sztrájkoljunk! 😄

"Pedig a legtöbb játékos európai..."

Pont ez a lényeg 😊

Japán-ban már szinte hagyomány, hogy az ember MMORPG-vel játszik és a Guild Wars nem aratott valami nagy sikert (GWOnline-on Reikai-t nyugodtan meg lehet kérdezni, emlékszem hogy õ írt nem sokkal japán megjelenés után, hogy szinte kudarc volt) és ezért valami ösztönzõ esemény kell neki.

dougO
Európának nincs külön bajnokság, Európában nincs bónusz minipet, Európában nincs sealed play...:S Pedig a legtöbb játékos európai...

Guild Wars Japán bajnokság
Ez minket csak közvetve érint, hogy új minipetek jelennek meg, mint a verseny nyereményei.
Név szerint: Kanaxai (8db), panda (16db), island guardian (24db). Képek az oldal alján.

nekem azzal volt a legtobb inkabb vettem liveot ;]]]

Saint of Underworld N/Me

Én az alaplapi hangkártyát ajánlom, nekem eddig azzal volt a legkevesebb gondom.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.