Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
"az utána következõ frissítés során pedig javították a vérfarkas kinézetû ranger arcot és más csúnyaságokat"

bakker egy napot nem gw-ztem és lemaradok ilyenekröl 😄 miket is raktak,be konkrétan, mi ez a ranger arc?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azt már megcsinálták a skill balance-szal együtt és az utána következõ frissítés során pedig javították a vérfarkas kinézetû ranger arcot és más csúnyaságokat 😄
Csak a száj fog mozogni a játékon belüli videókban, azért is látszik sokkal több arcnál kissé nyitva.

Szaruman
Az egy fotosopos poén volt, nem volt a játékhoz köze.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Zomil
kira 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most olvastam, h végre megcsinálják az arcmimikát...emoteoknál kiv leszek

még régen csináltak poénból egy assassin elitet: zidane's headbutt a vb után (50-200dmg, kiütöd az ellenfelet és 20 másodperc múlva elhagyod a játékot, trágár szóra aktivizálódik) <#hehe>

ÁÁ, most jöttem rá én is!!! Csörög a páncél, ha mozognak a karik! Mindegyik máshogy😊)

BAKKER, megkukkantottam a videót alant, és nagyon állat lesz! Nem akartam magamnak lelõni a poént a holnap kezdõdõ eventtel,de ezek után nem tom megállni! Most úgy kell vennünk végül is, h 4 karakter 1 karislotban...

Szaruman
"Állítólag" az lesz😊

Zomil
jó tudni h Anetnek még megvan a humorérzéke 😄DDDDD

ÚJ, INGAME NIGHTFALL videó!!

LETÖLTÉS

Nem lepõdnék meg, ha KD-s képesség lenne.

Szaruman
Már a kari-kreálásnál lehet látni az új skilleket. Ott van, lockedként.

Zomil
megnéztem az uj videot és ez a hös-ös rendszer nagyon tetszik, és ahogy látom mi válogatjuk össze a skilleiket 😛

Zomil
ezt hol láttad te?

Szaruman
Kiváncsi vok, h kiállítás jár-e érte<#eplus2>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDD

BF3: csucsorr

Szaruman
Enadiz headbutt, warrior elite... Vkinek feltünik valami?😊

Zomil
az uj nekro kombo elég vicces😄 2-öt egy áráért😛

Timber
Csa Wini ^.^ Jaja jatszom ... Egyelore csak Factions-t tolom leginkabb de mar van Prophecies-es karim is (Izom Tibor neven egy warrior ^.^)
Mellette meg tolom a WoWot hebe-hoba ... majd ha kijon a kieg akkor megint WoW lesz eloterben (vagy nem 😛) egy kis ideig. De mostanaban kicsit besokalltam a WoWtol... GW PvP uber fun 😛

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

bardocz
akkor tudok kezdeni egy nightfallos rendes karit?(PvE)
akinek van accja annak nem kell...

Zomil
vki elmagyarázná h ez mit jelent? "Added new armor foley sound effects."

kisfigi
Ezt a kext mikor kell hozzáadni az accountomhoz?(lehet már me vagy csak holnap?!)

Destiny. The design is clearly ancient.

Atisz
ELÕRELÁTHATÓLAG október 27.
Az alap GW is tök ugyanazon a napon volt megvásárolható mint USA-ban, ezért elõreláthatólag.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

van egy pár új skill leírás a hivatlaos honlapon, a pvp kari screen-nél pedig látszanak az új skill nevek.

nem verte ki mivel olyan helyen voltam ahol a brozer nem jelenitette meg
kulonben nem kerdeztem volna de megnezhettem volna gw.com-ot is igaz ;]

Saint of Underworld N/Me

Vettem karislotot, semmi gond nem volt vele (2500 HUF volt, de forint USD/HUF arfolyam miatt valtozhat). Illetve a szokasos szarakodas a zarolt osszeggel, de ezt mar megszoktam. (Zaroljak a 2500 HUF-ot hetfon, levonjak az egyenlegbol kedden es a zarolast feloldjak kb egy het-ket mulva, mert lassan orolnek a kerekek.)

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Nem tudom eldönteni, komolyan kérdezed-e, és ha igen, miért nem veri ki a szemedet a Guildwars képen látható felirat a legutolsó hozzászólás fölött 8-10 centire 8P

kemeny voltal oblitsel ;]

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
no comment.....

mikor jon ki teljessegeben a nightfall? oktoberben?

Saint of Underworld N/Me

A grafikai újítások miatt picit nagyobb lett a gépigénye a Guild Wars-nak a kezdetekhez képest. Itt mindig a legelsõ és a legutóbbi fejezet gépigényét találod meg.

szedd le és egy próbakulccsal vagy a nyilt hétvégén próbáld ki... 😛

hát egy intel pentium m ~ 1700 mhz 2 mega kes, giga ram, intel gma 945 (kb 3500 - 4000 3d mark 2001) és 1024 med monnyuk. öcsi gépe is ennyit csinál 3dmark 2001 be kb és ott ment med + pici high ba de itt evvel kicsit szkeptikus vagyok.

az enyémen kitûnõen fut <#wave>

jah megtévesztõ
JaSoN HuNTeR
De milyen konfing?Nem kell hozzá nagy konfing ha alap graffba akarod tolni,de ugy ocsmány.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
több adatot is mondhatnál...

Sziasztok! Valaki segítsen légyszi! Kérdés: Hogy fut egy notebookon a játék? Valami intel csipszeten hogy fut! Légyszi próbáljátok ki nekem! Köszi!

Brigadeführer
Akkor mellélõttem. Nekem az ele pont az ahol elék spawnolnak...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

bocsi, elõbb írok, utána kattintok...

hétvégére van nyilvános kulcs a hivatalos honlapon, de ha kell a pre orderes próbakulcs is, oda tudom adni.

EmThor
katt

és no comment inkább...

bardocz
valaki meg tudna lepni egy próbakulcsal mert kéne az egyik haveromnak hogy tudjon játszani
aki tud segíteni plz írjon privibe
thx
végre 1 jo skill😄
éncsak azokat a skilleket szeretem amiknek jo a nevük

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Az nem kerengõ, hanem piruettnek hívják. Egy tök egyszerû, de látványos mozgáselem.
A paragon férfi tánca hasonlóan sok eddig kaszt férfi táncához, kissé buzisra sikeredett. A legjobb rész, mikor reszeli a répát. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az, de ahol lehet rá számítani, ott érdemes úgy készülni. Szétdegenezni, energiáját zéróra rakni, aztán hadd fusson, amíg tud. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Francba... 😛

BF3: csucsorr

Zomil
nekem is ez ugrott be mikor elsöre megláttam: "Hm... tiszta Jacko" 😄