Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
Nekem az a mkmixer gyanúsan hangkártya, vagy TV tuner kártya drivert feltételez. Meg kéne nézni melyikhez tartozik és keresni hozzá újabb drivert, ha azzal sem megy akkor venni egy más típusú kártyát. Hangkártyából ajánlom az Audigy szériát, vagy vékonyabb pénztárcához az SB Live! szériát.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
Keményen nyomja a csávó... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ahogy nezem kb 2002 ota 😄

Saint of Underworld N/Me

haha Timba, te itt? 😄
mióta? 😄

Carlos
Na, Téged is ideett a fene!!! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
ez nem az nekem is hullot már ilyen cuses wand healing és air magiccel
Timber
tuti fotosop ^.^ Ismerlek mar annyira 😛 😛

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

MrPrise
Ok, már meg is találtam a választ:
"The other big addition to the Guild Wars series in Nightfall is the use of heroes. These are companions to your main character that will accompany you in your adventures and follow basic commands. You may have up to three in total, and you can assign them instructions such as attack, defend, and stay back.

Heroes will be fully customisable, down to the equipment they use and the professions they follow. What this means is that the top-end dungeons can now be attempted by just two players, each with a main character and three heroes, totalling up to the maximum of eight characters. This will hopefully make it easier not just to assemble groups for the dungeons, but also to take the pressure away from some of the more role-playing-minded gamers who would prefer to dally a little more and take in the story. "

MrPrise
Most olvastam a Nightfall újdonságai között, hogy "Testre szabható hõsök (a csapatot kísérõ segítõk)"
Ez azt jelenti, hogy végre lehet nekik adni fegyvert, páncélt? Esetleg meg is maradnak hosszabb távon is már, úgy mint a Diablo 2-ben? Tud errõl vki bõvebb infot? Nem akartam megvenni még a Nightfall-t, mert még a Factions-höz sem kezdtem hozzá, de lehet hogy erõsen elgondolkozom a minél elõbbi megvásárlásán :-)

<#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Teccik nem teccik, (nekem annyira nem) az alföldre helyeztük át székhelyünket, és én ugyan még mindig Makón unom magam, de Juanka immár Szegeden rontja a levegõt, úgymond az építõiparban dolgozva. Azért esténként hazatér hozzám, még szép 😄

nekem volt hasonlo hibam , csak akkor nem kekseggel , hanem hibauzivel lepett ki. Azt irjak a supportnal az ilyen hibakra , hogy hardweres problema , Melegedik a proci vagy a ramok nincsenek rendben stb.
En megcsereltem a ramoknak a helyet es egybol jo lett. Ha valami hardweres ujitast csinalt a haverod akkor szerintem ott lesz a problema forrasa.

Saint of Underworld N/Me

Carlos
😄

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
én ilyet wand-ba tlálta bibibííí 😄
Atisz
Lol

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Győri Devi
cheatereknek jo lesz

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Carlos
Szép új arany tárgy a háromkasztú játékosoknak:

Þór vígi þessi rúnar

Kreeder44
Lenne egy kérdésem...egyik havernak az a problémája, hogy a GW bizonyos idõ után "általában változó idõszakonkén, de minden belépés alkalmával" kifagy =>"kékhalál"...valami mkmixer.sys -re hivatkotik...formázás és újratelepítés után is,egyik sem segített...elõre is thx a segítséget

kösssz!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Carlos
Vermin, Senji-böl kifelé.

Þór vígi þessi rúnar

Hi all!

Tudnátok mondani olyan helyet factions-ben ahol jól lehet farmolni w/mo-val vagy akár mással...Elõre is kösz!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Én tök nyugodtan várom a CE-t, az hogy milyen in-game cucc jár hozzá, majd kiderül. Ha emlékszel, itt írták néhányan, hogy próbáltak Factions CE-t rásózni az emberekre, mert sok volt belõle.

Most leginkább a cinematic trailer érdekel, nemsokára annak is meg kell jelennie 😊

Atisz
Van rajta 4-es metró is? xD

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
steamboy-t tetszettem nézni 😊

Én gyorsan megrendeltem, szerencse, h elsõ nap észrevettem, h kint van😊 Kiv. vok, h mennyit hoznak most, azt írták, többet, mint Factions CE-bõl...

spatz
<#eljen><#smile>

Ez nagyon ott van:
"A player can have at most three heroes under his control."

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

kisfigi
Én tegnap megrendeltem de nem kaptam azóta sem e-mailt 😞(((((

Destiny. The design is clearly ancient.

*Szegeden

Nefürgyé le!

I believe in you<#nyes>

Nefürgyé le!

Húúúúúúhaaaa <#crazya>
Btw.... Szegedem teccik már a levegõt javítani családostul, Juanostul, etc? Vagy még mindíg a hagyma fõvárosában, Makón lesz ami lesz?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

R34N
nekem a Piny Tenis jobban tetszett ;D

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

dougO
Tegnap egy gvg-n láttam a köv nevet: Nupid Stoob 😄DDD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Hmm...centaur Hero!!!!!

List of Heroes

Némmá nem Emthor posztolta ki ezeket az uj infokat. 😄
Szombat esti kutatómunka ftw. 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Guild Wars Nightfall Impressions

Profession váltó boss érdekes lesz! 😊
4v4 3-3 Heroval ugyszintén, és mostmár csak két ember kell a Hero-kal a high-end contentekhez is. 😊
Hát ez egy PvE kieg lesz, de ezt eddig is tudtuk. 😊

Most énis CE-t tervezek.^^
Lesz vmi ingame effectje, mint az eddigi CE-knek??
vajon köv hétvégén lesz már külön Paragon meg Dervish tánc?? 😊

cenobite
Én CE vásárlást terveztem. Remélem sikerül és nem kapkodják el. Elõször megpróbálom a helyi RPG bolton keresztül, - jövõ hétre kiderül okés -e -, ha ez nem jön össze, akkor valahol neten rendelem meg.

gamertag: kenobita

Ily sokan vennétek CE-t?

Dág kissé szabadosan (értsd: szlengesen) fogalmazta meg a katapult szót, érthetõ módon a nagy izgalom hatására. XP még nem kezdett ilyen tanúlságos és körültekintõen felkészült builddel szezont. De bizony nagy mulatság volt, naaaagyon élveztem!

szerintem arra

kisfigi
lehet 😄

Kata
Migraine-re gondolsz?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem rólam van szó. *esküszik* 😊

[/cserf][/fülünyúl]

kisfigi
nem tudja valaki hogy annak az (elit?) mesmer skillnek mi a neve ami aztat(😄) csinálja hogy az ellenfél amíg ez rajta van csak mittomén mennyiszer annyi idö alatt tudja aktiválni a skilljeit!(?)

aha

cenobite
Köszi! Tehát csak a sztori legvégén? Ha minden "pajzsos" küldetést megcsináltam?

Elõbb csináld végig a fõküldetéseket és utána tudsz beszélni vele.

És ehhez milyen Armor-t, és Attrib elosztást ajánlanál?

hoy ehh

cenobite
A Droknar-ban lévõ Vision of Glint-tõl mikor tudok küldetést felvenni? Mert hiába térdelek le (18+)<#idiota> , állandóan azt nyökögi, hogy "your ascension is not the end..." bla-bla...

Thx! Ki fogom próbálni.

hoy ehh

sever

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.