Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem már az is spoiler, ha meglátom mondjuk a játék azon területeit, amik késõbb vannak. Szal ha ez nem a tutorial, akkor kihagynám. Vki tudja?

Tombi
jelentem én már kreáltam is dervisht !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Zomil
hogy érted h lelöni a poénokat?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez a játszható terület megfelel a tutorial résznek? vagy a játék egy késõbbi szakasza? mert nem szeretném lelõni magamnak a poénokat..

Tombi
gorla msn pls 😊

Mert megint megállt a letöltése és nem tudom miért, de rohadtul idegesítõ.

EmThor
new build elérhetõ!

Zomil
gorla mért törölted ki a hsz-ed?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daweskie
Vazze leszedett egy nagy frissitést azt erre semmi.. Kezdhetnék már...!!!!

...-wanna to cure noobz-...

Timber
az mar csak 1 oracska! ^.^ Ugyis melo van ... szivatnom kell a tesztereket, akik ennek nagyon orulnek 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
honnet fogom tudni, hogy elkezdodott? Uj karit kell krealni? Vagy mi? 😄 Carlos baszik elmondani barmit is (mondjuk meg se kerdeztem 😄)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

EmThor
most azt mondják nekünk 5 körülig várni kell, remélem nem így van :/

Daweskie
Nekem még mndig frissít...😞

...-wanna to cure noobz-...

Meg nincs már külön attribute és skills panel, hanem egybe rakták és lehet ott kasztot is váltani meg inventroy-t is átalakították a Hero-k miatt. Szóval minden érdekes dolog, de nem a lényeg.

Tombi
2 update volt, de nem változott semmi

Zomil
már csomo mindent leszedett de még mindig nem lehet karit csinálni😞

EmThor
- hencsiket vigyetek ki küldire és csekkoljátok a térképet, parancsadás már mûkszik!!
- random observer mód mûxik.
- új skillválasztó + inventory mûxik...

lehet mi még 1 órát sz@punk. el@rták! nem kicsit, nagyon 😄

SZEG007
nekem ugy tünik hogy még semmi sincs

Zomil
végre!!!

Tombi
rekord sebesség : 8k/sec vagyün egy páran 😛

SZEG007
mert amerikai válalat?😉

EmThor
<#pias><#hehe>

már frissít

Zomil
mért nem elöször mi? 😞(((

Tombi
friss info: Megindult !

Persze, mert az õ szerverükre hamarabb felraktak mindent, most valószínûleg az európaira pakolnak felfelé.

Zomil
oh köszi😊

EmThor
amcsik már játszanak O_O

Nem írja ki a "A new build..."-et játékban, legalábbis nem mindenhol, kezdjetek el töltögetni, egyfolytában újabb és újabb frissítések jönnek.
Az erõltetett letöltéssel nekem gondjaim vannak, de más megpróbálhatja, a következõt kell beírni a parancsikonba: -image

Tombi
Tehát igazam volt, mert igazam van.

EmThor
"Update - Friday September 23
We had difficulty distributing the Live build using our normal distribution process, so we have been distributing it manually to file servers around the world, one server at a time. Therefore, players on some servers will receive the update sooner than players on other servers.

We expect to complete distributing the build to all servers within the next 15 minutes, and when the distribution is complete, we will open access to Elona and start the preview event."

😄

EmThor
hivatalos oldalt merész cáfolni, loller <#banplz> én meg utánanézek 😄

majd kiírja hogy új build elérhetõ bizti! nyugi

Tombi
nálam semmi nem változott.

Tombi
Cáfolnám..

Szaruman
World Preview Event Begins! 22 September 2006
The Nightfall World Preview Event has started. You can create new characters to explore Elona, or jump right into PvP. New skills, professions, items, armor, arenas, features, and a whole new region await you. For more info, visit the event page. And join the event now!

LOL😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tombi
random arénára én is haragszom, pont akkor nem müxik amikor kéne !

EmThor
KEZDÕDIK!

Zomil
természetesen random aréna mér is müködne😄DD

Gyors és tömör válasz 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

kopaszrobert
5

GW: Axino Hun;

JaSoN HuNTeR
Nos mikor lehet már játszani az eventel már?Aki tudd hirt irjon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

wedge31
Hát ugy néz ki,hogy többel...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az még oké, hogy páncélnak és ruhának adtak hangot, de tetoválásnak hangja? Mindegy.
Henchek még hülyébbek lettek, hiába írták az AI javítást szokás szerint és az emote utánzás ezt nem kárpótolja.

Szaruman
He?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Lol és van húga is? 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Új hang/zörej effektusokat csináltak az páncélokhoz...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Faki
Csúszik az event 4-5 órával 😞

kastil
Szeretnék venni egy iDS-t, de nagyon, req12ig felelne meg, többi nem érdekel, csak skin maitt kell funbol! bocs h ide irok btw ~_~

Ebben a fórumban nézelõdhetsz, ahogy néztem még mindig jelentek arc hibákat.
Pont az elsõ oldalon van az a ranger arc 😊

azért írtam, hogy "poénból" ...

én a páncélcsörgésnél lemaradtam, kb20 percig hallgattam, ahogy a gh-ban futkároztak a klántársak<#buck>