Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól tudom, akkor a meghirdetett idõben vége lesz, vagyis hétfõ reggel 8 óra, de majd kiderül.

Kizártnak tartom, esetleg ha írsz az anetnek, hogy tegyék át 😊
rezo: nem kell, van nyílt, mindenki számára elérhetõ kulcs, használd azt.
dougO
Hallott valaki olyasmi hírt, hogy tovább tart az event, mivel elbazilikázták, és nem reggel indult idõben?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Elérted a lvl20-at? Megcsináltál minden küldit vagy csak végigrohantál?
Dejoo neked, mehetsz pvp-zni és/vagy mégujabb skilleket unlockolni! xD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Hi all!

Ehhez a 2 napos játéhoz le kell törölnöm 1 karit hogy nyomulhassak(nekem mind a 6 slot foglalt)?
VLB
egy prophecys karit át lehet küldeni egy másik prophecys accountra?

Lalikum

ez igy a jo es korrekt sztem ;]

Saint of Underworld N/Me

R34N
nah azt hiszem végigvittem a prewiew hétvége kinálta játékot. Ha vki esetleg találna vmi továbbmenése lehetöséget a Blacktide Den coop mission (nem város, coop mission) után az irja le pls. 😊
bár számomra nagyon ugy tünik hogy a kontinensre nem mehetünk át ezen a hétvégén...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Timber
Mas ... ritualistrol mi a velemenyetek? Szerintem kurva jo kaszt lenne ... csak a foldhozragadt spiritek erosen gyengitenek a dolgon ... (egy AoE es oda a spirit-had)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Amugy mennyire vannak magyar PvP guildek? Mert nekem a legjobban a PvP tetszik ... egyelore elbohockodom a Random Arenakban de azert kesobb szeretnek melyebben belebonyolodni a PvPbe 😛
(lehet kene egy .gw>>code osztag? 😛)

Timber
szep nagy kep de hogyan? 😛 nekem ezt csak a PVP only kariknak adta be

Carlos
A karakter nem lesz törölve, csak resetelve.
Márha úgy lesz, mint a Factions-nél.
Megmarad a karid ahol kreáltad, csak mindene törölve lesz, xp, pénz, inventory.
TEhát szerintem csináld azt, hogy mindent eladsz és unlockolod a skilleket, mert szerintem azok maradnak.

Þór vígi þessi rúnar

mindenképp törölve lesz

VLB
nekem tetszik, paragon vagyok.
Ugye arra esély sincs hogy az event végén megarad a kari, és majd ha ijön a teljes játék, akkor folytathatom?

Lalikum

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Meg kell majd csinálnod a profession átváltós küldiket szerintem a sivatagban (prophecies), vagy mindegyiket felvenni legalább egyszer senji-ben (factions).
Utánna lehet csak!

Þór vígi þessi rúnar

Timber
de nincs ott csak a Monk es a Monk/Ritualist

csak kiválasztod K betunél az újat, és kész.

Timber
Amugy ez a secondary profession valtas most hogy fog mukodni? Mert eldobni mar latom, hogy lehet ... de ha ujat akarok felvenni akkor mit kell csinaljak (Factions kampany)?

Timber
masnak is total behaltak a serverek? mar szinte semmit nem lehet csinalni az allando d/c miatt >.<

azt írják ,h questek megcsinálása után többet is elérsz...én nem nyilatkozom, mert elsõ faluban megálltam az esetleges spoilerek miatt.

Timber
Izom Tibor (a prophecy-s warriorom) melle elfer ^.^
Igazan nekem a factions karakterek jonnek be ^.^ Ott mar igyekeztem normalis neveket adni mint pl Ding Yun (felhocske kinaiul) ... bar gondolkodtam a Cai Ni Ma Bi karakterneven is, de azt lehet hamar ban erte volna ^.^

Timber
sok lammi mind dervish-t vagy paragont csinal ... pedig a Nightfallos Elementalista csaj armorja ... yummie ^.^ meg a nekro csaj is nagyon ott van 😄

Titan
Lehet én vok a láma, de ott csak a nigga van...ahhoz szeretnék még rakni..lehet, h még nem lehet?

Party window -> Add a Hero
Rúnákat lehet majd bele pakolni. Egyébként lehet igazad van, mert a páncélzat erõssége a szinttõl függ....most már csak a közös attribbal van bajom, akkor.

bardocz
két err 005 egy nap alatt 😄 lesz ez még több is 😄
Titan
Nagggggggggyon zsííír lett!
Az, hogy külön pozíciókba lehet kûldeni a csapattagokan nagyon király taktikázást tesz lehetõvé! Kata a páncélokra nem kell gyûjteni, mert a hõsöknek nem lehet levenni a pálcálját nem?
Apropó hõsöket hogyan tudok hozzáadni nem figyeltem az elején biztos mondták...jelenleg a '70es évekbõl szalasztott mikrofonfejû négerem van...

cenobite

😊

gamertag: kenobita

cenobite
Az a név!! XDDDDD

cenobite
Még vagy 400 file... és nemsokára indulnom kell kötelezõ jellegû sörözésre... Brühühüüü.. <#rinya><#rinya><#pias><#pias>

Akiknek nem megy, tudom tanácsolni, h várják meg, míg a kisvillám eltûnik a jobb-felsõ sarokból😊 Hagyni kell letölteni mindent, ez több guildtársamnál bevált.

Timber
en Pum Pa neven ^.^ az egesz egyiptomisan hangzik 😛 😛 😛

Na, tömören..KIB*SZOTT TETSZIK, egyetlen dolog kivételével: Hõsök és fõkari összefûzés. Ez alatt azt értem, h például egyik Hõsrõl levehetek attrib pontokat, és odaadhatom a másiknak. Kicsit elrontja nekem a fejlõdés élményét. Ha jól vettem ki, akkor úgy néz ki, most 4 karinak kell majd armorokat venni:S Túl pvps lett pve, sztem....remélem megszokom, mert a körítés nagyon tetszik!

Mr Manson
Szabad Slot-om van , de a Nightfall ikon szürke marad 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Szabad Slot-om van , de a Nightfall ikon szürke marad 😞

cenobite
Mert még meg sem jelent. Okt. 27.

cenobite
Hehe, megkreáltam Végzet Két Lábon nevû dervisemet. Most frissít párszáz file-t, úgyhogy pihi...

Zomil
nem is kapsz +kari slot-ot okt.27-ig, és nekem simán engedte h csináljak uj karit nem adtam hozzá semmit😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Titan
Jó nektek...én már 2 hete elõrendeltem az 576-tól és a nyugtázó e-mail-en kívûl semmit se kaptam..<#wilting>

kisfigi
megy nekem is 😛PP csak nem lett plus kari slot hanem töröltem

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
háth ilyen nincs,hozzáadtam kiírta hogy a world prewiew event jó lessz meg minden elfogadta és nincs plus kari slot 😞((((((((((((

Mr Manson
nekem hozzá van adva, de mégse semmi

Nekem most már mûködik, hogy hozzáadtam, nem tudom mi baja volt eddig.

944NC-B1LJ4-MD6L9-718L6-1HM38

kisfigi
valaki leírja azt a nyílt hétvégés key-t?(vagy link vagy mittoménmi csak menjen már!!!)

Timber
en is erre gondoltam de azt irtak nem kell mert alapbol van O.o

Add hozzá a nyílt hétvégés kulcsot és menni fog 😊

Timber
nekem a rendes GW accomhoz nem engedett csinalni ... de van egy Preview Event Accom 😄 es azzal igen ... O.o

SZEG007
eddigi event-eken sem tutorial volt, de ki tudja lehet hogy most az lesz

Zomil
hogy a farncba?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"