Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akor az 1 rész bocsánat a profiktol én csak most probálgatom
másoltra vagy letöltöt re gondoltam mert 6000ft nem adnák ki fölöslegesen csak ha muszály
Faki
Milyen alap játék? Itt nincs olyan hogy alap játék, minden chapter egy önálló rész, elég ha az egyiket megveszed és máris játszhatsz havidíj mentesen.

nemtudom kiprobálni a proba kulcsal 😞
természetesen megy tört szerveren, csak nincs tört szerver.😊
de ha lenne biztos menne rajta.
tört szerveren nem megy?
mert 6000ft az alap játék
kössz! így megy
Zomil
"Fixed a skill bug that was being exploited in PvP matches."
már javitva van😊
egyébként én TA-ba találkoztam vele azon a pályan ahol az a lényeg h minél többször öljük meg a másikat, és csak azért nyertünk, mert mikor a signet ölt meg minket akkor a másik csapat nem kapott pontot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
senkit nem bannoltak, guild a ladderen 2. helyig felhuzta ezzel, guild meg kb 200-300 famet szedett vele össze fejenként azzal hogy bekempeltek HoHba és a két ghostra tolták ezt.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

kisfigi
szivesen látnálak a friend listomon,mi is a játékbeli neved? <#vigyor3><#hehe><#vigyor3><#nevetes1><#puszis>

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
áááá röhögõgörcsöt kapam XD LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Destiny. The design is clearly ancient.

Tombi
LoL !
😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Timber
en nem tudom megkockaztatnek-e egy bant ... vagy exploitert nem jar? ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Atisz
Wehee akkor páran elhúztak a ladderen 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A Gyurcsány az illusion-ös mesmer, nem? <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Faki
Egyszer kell kifüzetni a játék árát, aztán ingyen és bérmetve nyomhatod.

Brigadeführer
<#worship><#taps><#eljen>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

itolvasom hogy füzetös menyit kell füzetni?
sziasztok mienek a játéknak a lényege?
mem unyolodás képen csak én silkes vagyok és megéri e kiprobálni mi a célja meg ilyenek
Imádom!<#szeret><#szeret>

EmThor
többek közt megvan a pygmy hippopotamus pet ^^

<#eljen><#eplus2>

EmThor
O_O <#worship>

EMBEREK, hamarosan rendkívüli hírekkel jelentkezünk, a GW-s társadalom LEGNAGYOBB csatájával!!!

Ezért szeretem a GuilWiki-t, ott minden apróságot felraknak.
Signet of Might

dougO
Mit produkált? Már javították...ahogy látom. Mi volt a bug? Csak egy meccset láttam observerben de ott mindenki halt folyamatosan.^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
nem kicsit, nagyon xD

ui.: signet of might elég vicces bug-ot produkál...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
mert elk*rták, tegyük hozzá! 😊

Zomil
12orával meghosszabitják az eventet 😊

Faki
Hát ha minden skill illetve minden kaszt birtokába szeretnél jutni, illetve a bebarangolható terep, különbözõ elite, uw, fow helyszínek, akkor be kellene szerezned mind3 részt. Skilleket elvileg megveheted online store-ban, kasztokat még nem 😊 Alap kasztok: warrior, monk, ranger, nekro, ele, mesmer ezek minden részben jelen vannak, ritu + assassin -> factions, dervish + paragon -> Nightfall
Amúgy nincs alapjáték, hanem minden rész önállóan fut.

Lateof
Ez a "The Time is Nigh", mint elrontott cím poén akart lenni? Ha nem, akkor ajánlom, hogy nézz utána a "nigh" szócskának a szótárban.

Amúgy nem kötözködni jöttem, hanem lenne egy egyszerû és nagyszerû kérdésem: eddig csak a Profecies-el nyomultam haver accán, de most ez a Nightfall elgondolkodtatott, hogy meg kellene venni. A kérdésem az, hogy elég, ha a Factions-t és a Nightfall-t megveszem, vagy kell a Prophecies is ahhoz, hogy mindent elérjek a gameben? Esetleg elég, ha csak a Nightfall-t veszem meg? Gondolom nem 😊 De azért nem mindegy, hogy 21 ezret fizetek, vagy csak 14-et.
Köszi a választ.

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Carlos
GRATU! <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
én ilyen holy rodot req9 healingel 10k-ért láttam de nekem sikerült eladnom 25k-ért vmi amcsinak
ebbol sztem csak a Drago cuccos er sokat
altalaban a 10%os cuccokert nem adnak sokat en is 2 10%os green staffot vettem necronak 2k-ert

Saint of Underworld N/Me

Kérhetnék Tõletek pár pct? 😊
- visszaolvastam már, láttam is árakat, de 2005ös hsz volt, a traders.gw-hez meg hülye vagyok egyelõre 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dougO
csinálj egy külön accot, max nem lesznek a skillek unlockolva...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

kösz

sajna ha nincs üres slotom nem nájtfallozok 😞(((((((((
bardocz
nekem csak egy primary küldim volt ez normális mert én sehol se találtam 😄
spatz
Közben megtaláltam:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Zomil
az egész kezdö szigetet

spatz
Tegyél már fel egy térképet mennyit lehet bejárni...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

lehet, h csak nem fért ki a cím<#idiota>

Győri Devi

na végig toltam csak azaz egy gáz h nem lehet leadni a küldit😊
(és a küldi cimét is elrontoták)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
ehh, néha ugy érzem, h a download képernyönél fogok megöregedni...

nem, bármilyen ellenre gondolok itt. Ez a homokóra effektus akkor is elõjön, ha pl belépek egy mapra, míg nem tölti be a skillbarom képeit, homokóra van a kép helyett..

ha a herora gondolsz, akkor állítsd át "Passive" üzemmódra és nem csinál semmit csak azt amit parncsolsz neki

Eh, elég érdekes, interruptolnék, de nem tudom mit, mert a skill képe helyett egy homokóra van, mire megjelenik a skill, már elnyomta, lol..remélem korrigálják, mert elég zavaró így játszani

dougO
nekem meg az egyik hárpia xD
eladni nem lehet, ez benne a szép, pedig most 11k az ára
max tradeben, de az meg uncsi :S

JaSoN HuNTeR
Igen van egy kulcs a hivatalos oldalon találhatod meg.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mekkorát röhögtem, kidobott az egyik Termine egy Black Dye-t 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"