Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha lenne biztos menne rajta.
mert 6000ft az alap játék
már javitva van😊
egyébként én TA-ba találkoztam vele azon a pályan ahol az a lényeg h minél többször öljük meg a másikat, és csak azért nyertünk, mert mikor a signet ölt meg minket akkor a másik csapat nem kapott pontot 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Destiny. The design is clearly ancient.
Destiny. The design is clearly ancient.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
mem unyolodás képen csak én silkes vagyok és megéri e kiprobálni mi a célja meg ilyenek
Signet of Might
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
ui.: signet of might elég vicces bug-ot produkál...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy nincs alapjáték, hanem minden rész önállóan fut.
Amúgy nem kötözködni jöttem, hanem lenne egy egyszerû és nagyszerû kérdésem: eddig csak a Profecies-el nyomultam haver accán, de most ez a Nightfall elgondolkodtatott, hogy meg kellene venni. A kérdésem az, hogy elég, ha a Factions-t és a Nightfall-t megveszem, vagy kell a Prophecies is ahhoz, hogy mindent elérjek a gameben? Esetleg elég, ha csak a Nightfall-t veszem meg? Gondolom nem 😊 De azért nem mindegy, hogy 21 ezret fizetek, vagy csak 14-et.
Köszi a választ.
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
altalaban a 10%os cuccokert nem adnak sokat en is 2 10%os green staffot vettem necronak 2k-ert
Saint of Underworld N/Me
- visszaolvastam már, láttam is árakat, de 2005ös hsz volt, a traders.gw-hez meg hülye vagyok egyelõre 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
sajna ha nincs üres slotom nem nájtfallozok 😞(((((((((

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
na végig toltam csak azaz egy gáz h nem lehet leadni a küldit😊
(és a küldi cimét is elrontoták)
やられたらやり返す。倍返しだ!
eladni nem lehet, ez benne a szép, pedig most 11k az ára
max tradeben, de az meg uncsi :S
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"