Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részeges varázsló szeretnék lenni Kata bájolása, sörgólem idézése és ellenfél borrá változtatása spellekkel!<#finom>

quad
én olyan elementalistát akarok amelyik az összes azonos attributumu szpelljét egyszerre lövi el egy ellenre 😄😄😄😄

Kata
Ismerõs. 😊 Plusz olyan fast castinggal, amilyen a mesmer bossoknak sincs ugyebár... Nehogy véletlenül is megszakíthasson vki.

[/cserf][/fülünyúl]

R34N
ha már itt tartunk én factions-ös ele boss szeretnék lenni 20-25-ös attribbal, hogy még a flare-em is 400-at sebezzen meg le tudjak spiekolni egy partyt egy szál rodgorttal.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

siege wurm jobb,feljössz aftershock
Én Charr Shaman szeretnék lenni, aza legmenõbb.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nekem a diablós Druid is bejönne, szal ilyen kis alakváltó dög XD

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

hm, ez az északi, vagy akár keltás ötlet nem is rossz!

Brigadeführer
Ez nem az a fórum, ahol ezt a témát meg kéne vitatni.😉

El tudnék képzelni egy Észak-európai (ha már témánál vagyunk, mondhatni árja<#awink>) kieget, vikinges stílusban, vagy keresztes háborúk hangulatát idézõ páncélokat, sztorit. Új kasztnak mondjuk Pagan sámán és Inkvizítor vagy kétkezes pallost, csatafejszét forgató berzerker harcost.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
Gamespot bemutató + új képz

és hogy milyen új chapter lehet még? indiai theme nem hiszem, közép amerikai indiános annál valószínûbb...

Ez ügyben szerintem kérdezd meg a WSS Klán leaderét<#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#buck>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

cenobite
Miért? Sztem Scotch & Soda-ra gondolt. 😄 <#pias><#pias>

gamertag: kenobita

Zomil
loool xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
köcsög antiszemita😄

meg az SS jelenthet ........ ja az másik téma? 😄 😄

Pl. én nuker vagyok 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kisfigi
Röhöghetsz -s vagyok XDDDD

Destiny. The design is clearly ancient.

Timber
az SS jelentheti a Soul Strikeot is ... de csak Ragnarök onlineban 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Szaruman
Jaja.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

R34N
kiegészités: az ss jelenthet shadow strike-ot is, bár ezt a röviditést csak PvPben lehet látni, hiszen többnyire a bloodspike csapatokban használják ezt a skillt.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

THX...mondjuk a nukert gondoltam már csak a szó jelentésébõl is...

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

ss - spiteful spirit - olyan nekró skill, hogy ráteszed az ellenfélre, és x (kb 20 mp) ideig akárhányszor üt vagy varázsol, vagy akárcsak pislog, ö és a körülötte lévö szövetségesei sebzödnek egy jókorát. PvE-ben különösen durva, ha rápakolod a warikra, pillanatalatt kinyirják magukat és a közeben lévö szövijeiket.

nuker=olyan ele, ami hatalmas sebzést csinál területre, általában fire elementalista

...ja és a nuker elementalist

Hello all!
Minek a rövidítése az ss?

JaSoN HuNTeR
Igen van egy pár ember,pl én is oda tartozok.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok! Egy kérdésem lenne az XP-hez, ti Kurzick oldalon álltok allianceben?
Ahogy elnézem az itt lévõk legnagyobb része ugyanabban az féle alliancében van. 😊

BF3: csucsorr

Atisz
Ejha neked jól szétcsúszott...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ha most kiderül, h alliance-esek vunk, akkor röhögni fogok😊

kisfigi
hmmmm ugye nem mondod hogy a -ben vagy?!?!?!??!?!

Destiny. The design is clearly ancient.

Köszi az észrevételeket ezek nálam is rajta vannak a ToDo listán csak hát a nép már annyira türelmetlen volt hogy igy is kiraktam a dolgot.

A skin amúgy az SDDesign kreálmánya és még sokat kell a site blokkokat faragni hogy ezek a gondok mindenhol elmúljanak.

A Flash "gyönyörûszép rezgõ betüje" is megfog változni de az van a lista legvégén.

Egyelõre a fõ cél hogy a site minden szolgáltatása elinduljon és menjen az extra-n.
Ami ugyebár mivel ingyenes szerverrõl van szó hát minden csak nem triviális.

Amúgy ha regisztrálsz (természetesen szivesen látunk) Akkor be tudsz nézni a fórumba is. Ott is vannak még apró kozmetikai gondok.

Kata
Itt a jelenléti box kissé be van csúszva, de legalábbis a feléig ér az oszlopnak (lásd görgetõsáv).

Itt is a jobb oldali oszlopnál pozicionálási hibák vannak a chatboxnál, de lent a partnerek feliratnál is. A középsõ oszlopban nem tudom, szándékos-e az árválkodó, és a szöveget betoló kép, mindenesetre hülyén néz ki.

Egy kép nem található, és a cím csodálatos betûrezgetõs flash-ében a fõoldal gombnál beugrik a szöveg rollovernél (a kurzor a printscreen miatt nem látható a képen).

Ennyi, de bele nem lapoztam, ez csak a fõoldal.

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
50 perc????

Azt honnan nézed, hogy lekerül a teherautóról vagy hogy rárakják a fóliát? <#crazya><#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
29 nap 20 óra 50 perc a nightfall 😊 nem lehetne visszaszámlálót bannerba rakni? pls? 😄

EmThor
<#eljen>

<#buck>Grat

dougO
azért sikerült elírni a nevet, fasza. 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ma egy éves az Expect The Unepxected ! <#hehe><#pias><#taps>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Na ja 😄

Timber
Jaja ... van illegalis verzio a Guild Warsbol ... amikor bemesz a Mediaturnba es elemeled a polcrol. 😄
Van tort verzio is ... altalaban azoknak akik nagyon felidegesitettek magukat a jatekon valamiert 😄

Atisz
Miért késne?

Atisz
Miért? Te loptad? xD

Atisz
Azért mert nem tudsz róla, még lehet és nem hitegettem, pont az ellenkezõje...

Timber
En egy "Törtszerver monnyonle!" verziot szeretnek ^.^

Azért annál jobb a helyzet.

Az oldal Nuke-Evolution 2.0RC2 jelenleg. És fényévekkel jobb és biztonságosabb mint az eredeti php-nuke.

Ezt még nem birták a a török népfelkelõk tacsra tenni úgy mint a guildwars.hu-t pedig naponta próbálkoznak vele. 😊

Hmm,

Áruld el hogy hol esit szét mert akárhogy nézem több gép több explorerén nem nagyon akar szét esni. Viszont meg akarom kalapálni ha valahol szétesik.

Viszont adja neki egy esélyt és ne olyan géprõl nézd ami a felét nem húzza le mert mondjuk a proxy vagy a tûzfal nem engedi.

ez a guildünk oldala lesz, ha elkészül, csak az új dizájnra szerettem volna felhívni a figyelmeteket, még jócskán van mit fejleszteni az oldalon<#smile>

- ez most mi? valamelyik guild-nek az oldala vagy egy fan gw oldal?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Titan
PHP NUKE! Mit vártál?

Kata
Tele van buggal a honlap. Legalábbis explorerben eléggé szétesik.

[/cserf][/fülünyúl]