Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Magyarul meg itt: mondjuk nem annyira részletes
Pet

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hajrá, sok sikert a szabályok kitalálásához <#vigyor2> Egy kis érdekesség, a Magic the Gathering gyûjtögetõs kártyajáték szabályainak értelmezései 129 A4-es papírra férnek rá mostanság...ennyire azért ne bonyolítsd túl.
A guildtalin meg inkább igyatok, az legalább meglátszik<#nyes>

Nefürgyé le!

Nincs számottevõ különbség az állatok között, max sebzés típus (már amelyiknél ezt lehet tudni) szólhat bele a döntésedbe. Az evolució meg saját elképzelés alapján megy.
Bõvebb infó itt

Salut! Ranger fanoktól kérdezném: melyik petet a legcélszerûbb használni, ill meg tudnátok-e mondani h mi jellemzõ az egyes fajtákra(úgyértem támadás, élet, védelem sb.)...Elõre is TY!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Győri Devi
deep az a luxon oldali elite miss a másik meg urgoz

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

quad
azt mondták nekem hogy deepben is esik amibe cavalonbol lehet eljutni

elite mission-ban (factions)

quad
srácok megtudjátok nekem mondani hogy hol esnek Zodiac cuccok?

Itt megtalálod a Dervish Form képességeit és mindegyiknél van kép hogyan is fog kinézni a karakter az aktiválás után.

kisfigi
ezek a kártyák.... ROHADTJÓK !!!!!!

Destiny. The design is clearly ancient.

tudtuk <#wave>

kisfigi
rájöttem valamire 😄
Ahogy a ritunak vannak (jellegzeteségei) a weapon spellek amikor a fegyót átvoltoztatja és az csinál valamit az is a neve hogy Weapon Spell,oda van írva a askillben a legfelsö sorban!
Nos amikor dervishhel játszottam én arra következtettem hogy neki a "Form"-ok lesznek a jellegzetességei,és egy csomó mindnené tud majd átváltozni!

UI.:Ha már tudtátok lécci ne ugassatok le 😊

EmThor
reggelt! (lyssa avatar)

dougO
he? 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

te meg gyere msn-re, ha tudsz, mert épp konferencia van^^

EmThor
váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😄

mászthev. nuff szed 😄

SZEG007
kártyával játszni in-game élmény után elég uncsi lehet, mégha meg is valosithato😛

SZEG007
nemrég váltottak arcot aminek örülök is😊

Zomil
eddig is ilyen részletes volt a ladder? o.O

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én már elkezdtem magamban:
táblát készítesz magad elé, mondjuk 10x10-et...kirakod magad elé a 8 lapot. Amit használni akarsz, azt berakod a táblázatba, arra a helyre, ami az értékeinek megfelel (pl 5 sec recharge), akkor az 5. sorba rakod. Egy kör egy mp-t takarna. Interrupttal közbe lehet vágni, ugye...stbstb...szal csak fantázia kell hozzá.. van tovább is, de nem akarlak untatni titeket😛

SZEG007
szerintem képtelenség

bardocz
szerintem is
ki lehet találni szabályt mellé, az ingame szabályrendszerhez hasonlóan, sztem

dougO
Ezekkel a kártyákkal nemtudsz GW nélkül játszani...
Ez csak arra joo, hogy random skilleket kapj, s azokkal 4v4! 5k és 10k arena is így volt. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

bardocz
jaja 😄 vagy a kismalac megette a csigát 😄
varázsló vok^^

bardocz
lol elöbb még ugyan azt muattta xD
bardocz
pont egy pár és pont ugyan olyan 😄
Lol, látom megint van pár elmés kép😊

Oké, csinálok neked is egy paklit, de szavadon foglak!<#vigyor3>

Kata
Ha csináltok ilyen kártyákat és megtanítotok engem is játszani, még én is elmennék. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hát ja...asszem tudunk mit fogunk csinálni az ital mellett következõ guildtalálkozón^^

dougO
Pontosabban 4x16-ot kap a 4 fõ és csapaton belül lehet csereberélni. 😊
(Plusz egyéb szabályok: res signetet betehetsz meg van egykét balance módósítás charm animallal meg assa combokkal, h legyen értelmük, ld: hivatalos oldal)

ingame versenyt ezekkel úgy csinálnak, h kapsz egy random paklit, és azon skillekbõl kell gazdálkodnod..szal mák kell hozzá rendesen..

dougO
Talán azért, mert hasonló a koncepció (messzirõl, de rokonok), csak a gyûjtögetés meg a játékmenet holt más! 😄

dougO
Jah, énis elmegyek patront venni^^

dougO
Hmmmm...naggyon joooo 😊)) Már töltöm is lefelé a 191 megás full verziót...+ a pdf-et

"Interested fan groups will also be able to sanction and run their own sealed play tournaments as well (sanctioned play rules coming next week)."

Vajon ingame hogy lesz ez megoldva??? Tök joo lenne 4v4 arena mapokon olyan szisztémában, mint az unrated gvg!!! Lehetne szervezni fasza kis országos bajnokságot belõle!!^^

Ki nevezne be? 😊

KATT ide, itt le van írva, hogy zajlik egy verseny...Kicsit Magic The Gathering-es, de csak picit😊

Kata
Egyik kasztot letöltöttem, megnéztem. Hogy kell ezzel játszani, vagy mire jó ez?

[/cserf][/fülünyúl]

<#finom>

bardocz
igen lehet de nem lesz meg az alap játék területe meg az ottani skiillek
igen

Más

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Annyira jók ezek a kártyák! Holnap elsõ dolgom lesz keresni egy korrekt nyomtatót, és kinyomni õket kartonra!

A Factions-szel is lehet alapjáték nélkül jáccani?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Zomil
lol? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sealed Play Cards

^^ Király, most már a vonaton is GWzhetek😛

Carlos
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

nincs mit, örülök, h segíthettem<#buck>

kisfigi
már megvan köszi 😛

Biztonsági Kód<#banplz><#banplz>

kisfigi
Meg tudja valaki mondani mi az a Security Code (CVV)?(a plus kari slot vásárláskor)