Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek trollok
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
-szerencsére 1re kevesebben <#banplz>#banplz>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Amúgy jól csinálja Carlos, farmol 3 green dye-t aztán átfest 3 fegyót és eladja 10K-ért <#banplz>#banplz>
GW: Dor Von Hun [HD]
Aztán mondtam, hogy a green az mást jelent... Pár perc múlva láttam, hogy már csak 1,5k-ért árulta. 😊
gamertag: kenobita
Bár lehet hogy elnéztem és Carlos tud vmi trükköt...
Az fps kiírásához meg vmi -prefs kell a gw.exe parancsikonjába asszem. De errõl már legalább 5-ször volt itt szó ezen a fórumon.
Nefürgyé le!
azonkivül hogy iratod ki az fps-t? 😄
(persze inventory zárás-nyitás után helyretette a kavarodást):

Þór vígi þessi rúnar
úgy hallottam , h megy a factions az eredeti nélkül is. plz. segítsetek melyik éri meg jobban.. elõre is thx.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Destiny. The design is clearly ancient.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- ahol nincs meg a factions, ott nem lehet a tárolót bõvíteni? Ha lehet, akkor hol lehet?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ez mennyire megvalosithato szerintetek?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nem lett volna egyszerübb megkérdezni, az elöbb, amikor dumáltunk? Höje...
Þór vígi þessi rúnar
jo sokan vagyunk de altalaban 5-6an vagyunk fennt
ha van kedved szolok a vezirnek
Mert jol elvagyok hencsekkel is de azert messze nem az igazi ... meg van egy csomo olyan hely ami hencsekkel ... impossible.
látom a logóra ki lett irva a leglényegesebb info 😊
Elõbb annak a résznek a címét olvastad volna el: Rumors claiming "this has been nerfed!"
Szóval NE vedd meg, hanem csináld meg a küldetést és kapod a cestát!
quad: Cities of Ascalon küldetés jutalmaként kapsz -50 hp cestát és szerintem inkább ezt csináld meg, minthogy vegyél.
Elöre is bocsánat, nem a témához tartozik, de ezt érdemes megnézni és föleg meghallgatni!
***END OFF***
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"