Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
1268×962 Ez milyen képernyõméret? <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Ha jolveszem ki: avicara scalp, fiery dragon sword,raven staff....
ezek trollok

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ne oly' hangosan, mer még sokan emlékeznek azokra a meccsekre... 😄
-szerencsére 1re kevesebben <#banplz>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ott van a képen, festéknek álcázott fát 😄.
Amúgy jól csinálja Carlos, farmol 3 green dye-t aztán átfest 3 fegyót és eladja 10K-ért <#banplz>

GW: Dor Von Hun [HD]

mit farmolsz ezzel a builddel?😊

Háhá ez tetszik, hasonló velem is elõfordult de ott dupla hanyat esést követtem el mert a srác egy zöld armort árúlt. 😛

cenobite
Hehe... tegnap esti aranyos történet: Ascalon City-ben trade-eltem és a chat ablakban láttam, hogy valaki unid Chaos Axe-t kínál 2k-ért. Nosza, privi, hogy miféle jószág, gold, vagy ilyesmi? Azt mondja a srác nem gold, hanem green. <#guluszem1>, mondom. Megnézhetem? Persze. Mutatja, egy tök átlagos (white) Chaos axe volt. Mondom ez sima, normál axe. Azt mondja dehogyis, ez green, az elõbb festette be green dye-al. Pafffffffff! 😄
Aztán mondtam, hogy a green az mást jelent... Pár perc múlva láttam, hogy már csak 1,5k-ért árulta. 😊

gamertag: kenobita

quad
én még nem láttam ezt a GH-t 😄😄😄 sorry

Carlos
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Igen, ez a GH-nk, telisteli traderrel, és -perfs paramétert kell irni a Guild wars ikonjánál a cél mezõben a gw.exe után és Lindi húzzál vissza dolgozni 😛

Shane
thx a választ quad...monnyuk nem lettem tõle okosabb 😄, de asszem a zeredeti lesz a befutó...

Ez mióta az eredeti Ascalon? Nem egy Wizard's Isle guild hallban ácsorog?
Bár lehet hogy elnéztem és Carlos tud vmi trükköt...
Az fps kiírásához meg vmi -prefs kell a gw.exe parancsikonjába asszem. De errõl már legalább 5-ször volt itt szó ezen a fórumon.

Nefürgyé le!

Nagy GRAT az Xp-nek, csak így tovább! <#eljen>

quad
te figyelj már Carlos , hogy mész vissza az eredeti ascalonba 20as szinten? 😊
azonkivül hogy iratod ki az fps-t? 😄

Carlos
Ma reggeli farm termés, LOL:
(persze inventory zárás-nyitás után helyretette a kavarodást):

Þór vígi þessi rúnar

quad
kampányilag és alaposságában szerintem az elsõ gw a legjobb , factions az kicsit gyorsabb kevesebb játékélmény sztem és több kaszt 😊

Shane
Hali GW fanok! egy kérdésem lenne...Az eredeti GW-t. vagy a factionst vegyem meg?
úgy hallottam , h megy a factions az eredeti nélkül is. plz. segítsetek melyik éri meg jobban.. elõre is thx.

Minden elismerésem!

dougO

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Már elkelt a kolléga. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

JaSoN HuNTeR
Huh ezek tényleg nagyon állatok!Köszönöm.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

quad
hol dobnak nagymennyiségben monstrous fangot? 😄

kisfigi
Hozzank is jöhetsz only 25-en vagyunk magyar black army ,whisper me or self invite XD

Destiny. The design is clearly ancient.

spatz
Attól függ mire használod, itt találod a fajtákat:Ele Armor

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

JaSoN HuNTeR
Elementalistnak milyen armor/ruha a jó?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mondjuk elég érdekes a szitu, miért hoznának Mo-ra amerikai infromatikai újságot😛 Azért nem adom fel, már folynak a tárgyalások külföldiekkel, leadják a kódot aztán jó lesz...remélem

spatz
Én is igy jártam, már egy csomó helyen voltam, de még csak az újságról se hallotak.....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

én próbáltam, és még páran is, de nem találtunk sehol😞(

spatz
Mo.-n meg lehet ezt valahol venni?

- belestem fiam acc.-jára is, és meglepetésemre az ott felejtett pvp kari is kapott ajándékot 😊 Ráadásul az övé, a mini Burning Titan tetszett nekem a legjobban (Necro Horseman, Guardian van még)
- ahol nincs meg a factions, ott nem lehet a tárolót bõvíteni? Ha lehet, akkor hol lehet?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
OKOK

Þór vígi þessi rúnar

Timber
http://www.gwkb.org/cBuild.php?mode=Show&ID=5660

Ez mennyire megvalosithato szerintetek?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
de te aszontad ti foleg PvE ... en meg azert tolnam a PvP-t ... 😄 Meg azert ... veled egy guildben ... haaaaat ^.^ Nem latlak en eleget idebent? 😛

Carlos
Hozzánk is jöhetsz tesó!
Nem lett volna egyszerübb megkérdezni, az elöbb, amikor dumáltunk? Höje...

Þór vígi þessi rúnar

quad
gyere hozzank hungarian kft ( hunX )
jo sokan vagyunk de altalaban 5-6an vagyunk fennt
ha van kedved szolok a vezirnek

Timber
Skacok ... amugy van most magyar guild ahova lehet menni? PvE es PvP is erdekel (inkabb utobbi 😛)
Mert jol elvagyok hencsekkel is de azert messze nem az igazi ... meg van egy csomo olyan hely ami hencsekkel ... impossible.

Timber
tegnap csinaltam meg 2x is (karaktergeneralastol 1 ora 17 perc a cestaig 😄). Adja. 6.5K-ert meg is vettek az egyiket a masikat meg hasznalom (inkabb factionsos karijaim vannak amiatt nincs meg a 'main' karimnak 😛)

quad
jolvan ha ti mondjátok , akkor megcsinálom 😊
látom a logóra ki lett irva a leglényegesebb info 😊

bardocz
tuti hogy ad csak nem írja ki a rewardnál a tulajdonságokat
Felesleges volt ezt beírni, azt írja le, hogy milyen fajta átverés létezik és így akarják rávenni az embereket, hogy megvegyék drágán a -50 hp-s cestát, minthogy megcsinálják a küldetést.
Elõbb annak a résznek a címét olvastad volna el: Rumors claiming "this has been nerfed!"

Szóval NE vedd meg, hanem csináld meg a küldetést és kapod a cestát!

quad
bocs hogy nem egybe irtam ,Gorla de: " The conditions to make this quest available are not very straight forward. Thus if people arrive in Ascalon City and expect to find this quest immediately, they would be misled into thinking the quest has been nerfed. Additionally, the quest reward summary when accepting the quest does not show the full stats of the reward, especially the "-50 health" detail, misleading people into thinking the -50 health focus quest reward has been removed from the quest. " ez a wikirõl van amit belinkeltél 😊

quad
nincs tört szerver nem is lesz és ezt már ezerszer letisztáztuk , vedd meg szépen a boltban ne piázd el , hanem lesz egy jó játékod hosszabbtávra 😄

quad
Gorla , az a quest már nem adja sajnos... 😞

EmThor
sickbastard 😛

a Guild Wars csak eredetivel indul??
YouTube-on keress rá a nevére és megtalálod a döntõs éneklést plusz más egyéb fiatalét is.

quad: Cities of Ascalon küldetés jutalmaként kapsz -50 hp cestát és szerintem inkább ezt csináld meg, minthogy vegyél.

quad
elég durva 😄

Brigadeführer
***OFF***
Elöre is bocsánat, nem a témához tartozik, de ezt érdemes megnézni és föleg meghallgatni!
***END OFF***

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

quad
srácok -hps cestát már sehol nem lehet szerválni? ha nem lehet akkor ha van valakinek felesben , megvenném szivesen <#worship><#worship><#worship>

Hmm... Aki venne egy Gordac's Holy Rod-ot (req 9 divine, halves 2*10) az keressen a játékban, vagy privizzen itt (név alul).

😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"