Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekem is NOD32-m van, de gw-vel még soha nem volt problémám *lekopog*
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Namost azóta nekem a vírusírtómnál (NOD32) be van állítva hogy a gw-t ne buzerálja.
Reinstall megoldott nálam mindent.. sajna látom nálad ez nem jött be.
Ezt is megcsináltam de a hiba továbbra is fennáll.
Tüzfalat is kikapcsoltam semmi változás.
Routert is kivettem semmi változás.
Na és itt megakadtam. <#falbav>#falbav>
Nem értem idáig ment a game és tegnap óta meg nem!!
Akinek esetleg még van valamilyen ötlete azt szivesen venném!!
THX
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
oriza: hadd ne soroljak fel neked 64 skillt 8 emberre lebontva 😛 😛
én beismerem nem vagy okvmi nagy build kreáló, de az observerrõl mindenki meríthet ötleteket, mégha eslõre annyira nem is tûnik ez szimpatikus dolognak
(egyébként is, mint azt már tapasztaltam néhányszor, van build amit egyes csapatok baromi jól tolnak, mert passzol a játékstílusukhoz, van amit meg szarul tolnak stb)
Újratelepitettem de ugyanaz a hiba.
Frissiteni frissiti magát de belépni nem tudok.
Azért köszi a segitséget, a többit majd holnap megpróbálom.
THX
Megtudnátok nekem mondani , hogy volt vagy esetleg lesz e valamikor Trial errõl a játékról mert szivesen kipróbálnám, fõleg , hogy nincs havidíj hehe.
Régen még az 1. bétában játszottam és akkor elég kezdetleges volt a játék , nem is lehetet sokmindent csinálni.
Kösz
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Hibakódok itt találhatók meg kigyûjtve.
Amúgy egy érdekes dolog, hogy a gw.dat megfelelõ mérete az 2.7GB, akinek ennél nagyobb van és lagos a játék, akkor az töltse le ezt és a következõt csinálja:
- contig.zip kicsomagolás, contig.exe berakása a gw.dat mellé (legalábbis én odatettem)
- Start -> Futtatás -> cmd -> könyvtár elérési útvonalának megadása, ahol gw.dat van
- a következõt beírva megtudhatjuk mennyire van szétdarabolódva a gw.dat: contig -a "gw.dat"
- a töredezettség javításához a következõt kell beírni és ez el fog tartani egy darabig: contig "gw.dat"
Angolul megtalálható itt.
Egy sima újratelepítés az -image paranccsal lehetséges (CD-ket el lehet felejteni), ami a legfrissebb adatokat tölti le és ebbõl áll össze a 2.7GB
Érdemes egy külön frissítési parancsikont létrehozni a normál Guild Wars parancsikon mellé.
Ezeket a surge mesmereket már vagy 2-szer gyengítették (ezt gondolom tudtad Kata), de most a blessed lightos, distortionös, dark escapes monkok nagyobb energiaigénye miatt kicsit hatékonyabbá váltak. A gvg buildekben pedig már elég régóta szinte általános karakter 1 mesmer, néha 2.
Nefürgyé le!
Más fórumokat olvasva megpróbálom újra feltelepiteni hátha sikerül.
Ha nem akkor próbálkozok mással.
Töltik fel a arenatetesek az Elonát,ezért vannak kisseb hibák a szerveren,lag,disconnect stb stb....(Szerintem)<#wave>#wave>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Kapcsolodáskor a 058-as hibára hivatkozik!
Tudna valaki segiteni, hogy ez miért lehet.
A GW fórumban is vannak többeknek ilyen próblémája!!
Segitségeteket elõre is köszönöm!
Mennek a szerverek mert sajnos nálam nem hajlandó csatlakozni??
Köszi
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Így van ez az iway-jel, ranger sipke-kal, vimway-jel stb is. Azért aki komolyan foglalkozik vele, az továbbfejleszti ezeket a buildeket (lásd ma már nem 8 warrior nyomja az iwayt sem). Aki meg megragad a lemásolt buildnél, az meg úgy is hamar fûbe harap, mert általában 1-2 nap alatt megszületik minden új build ellenszere is.
Most, hogy szép sorban majdnem minden kasztot már felhasználtak szívatós pvp kombók kialakítására, (majd ezután nerfek sora jött), elérkeztek a mesmerhez, most jönnek rá, hogy abból is lehet jó és hatékony partit építeni, mert tud valamit a 'meghaláson' kívül is (tény, hogy a mesmer a legkevésbé ismert kaszt). Aztán majd ezt is nerfelni fogják, ha már mindenki ezt másolja. (Eddig mondjuk örültem, hogy a mesmeren nem igazán rontottak semmit). De majd ennek is fennmaradt bõvített, módosított változata mint az iway meg spike csapatoknak.
[/cserf][/fülünyúl]
Wini: ettõl egy kicsit konkrétabbra gondoltam, mert a 2 warrioros spike builddel meg a balanceddel én is nagyjából tisztában vagyok<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Innentõl fogva nem verseny- hanem szerncsejáték, de ezzel nem lehet mit kezdeni ennek tudatában kell játszani.
GW: Dor Von Hun [HD]
Vagy ha ennyire imbának ítélitek, miért nem viszitek?^^
Nefürgyé le!
Vagy ha éppen eldugta azt a kevés energyt, a monk, amit birt, akkor meg tolnak egy elég durva adrenalin spike-ot vmi puhatestû karakterre, és mire szegény monk visszaváltja az energyjét, addigra meghal a páciense, esetleg még a spike közben egy shamet is a fejére raknak, hogy biztos elfogyjon az a kicsike energiája, amit nagynehezen kifacsart a - energy cuccaiból...
A következõ spike-ot tutira nem fogja meg a semmibõl. Hát nagyjából ennyi az utóbbi pár nap tapasztalata részemrõl. Vagy beállunk mi is és szördzsölünk és toljuk az adrenalin spike-ot mint állat, vagy veszítünk, más ötletem nincs.
Nefürgyé le!
Ráadásul amikor területre kapjuk a dupla weariness-t, akkor a többi karakter is meggondolja hogy mikor álljon be wardba vagy ilyen szûkebb helyekre.
Nefürgyé le!
Sztem is azért lesz 6v6 a HA hogy több capat legyen és nem is bánom.
Mostanában angol d-ben szinte nem találok megfelelõ teamet, állandóan inter-be kell menni hogy legyen. Az igaz hogy ide nem Pug-al kéne menni, hanem guild tagokkal de 6 embert a guildbõl is könnyebb összeszedni.
In lieu of the previously announced special weekend, we've decided to postpone the "Green Drop Weekend" until next week. This week's big news is the conversion of Heroes' Ascent into a 6v6 map. Yes, one of the most popular events will become a permanent element of the PvP game, along with a lot of exciting map changes, too. This will all go live sometime Friday, so stop on by and check it out.
Green farm weekend eltolva a jövõ hétre (ódekár...), ezen a héten csak a HA-t változtatják át örökre 6v6 csatákra. Hát nem tudom...könnyebb lesz csapatot csinálni talán? Vagy mi lehet a háttérben? Kevés a meccs?
Nefürgyé le!
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Double Green Weekend
This weekend, every boss monster that you slay will be twice as likely to drop a special, or "green," item. The start of this event will be Noon PDT on Friday and the greens will continue to drop at double the normal rate through 11:59 p.m. PDT on Sunday.
gamertag: kenobita
Double Green hétvége lesz. A Faction-ös boss-ok nagyobb eséllyel hajigálnak zõdet, mint amúgy. Hajrá! Start asszem a szokásos, péntektõl.
gamertag: kenobita
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever