Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeretettel vár mindenkit egy kedves és barátságos társoság. (ha esetleg vkit érdekel van ventri és honlap is). Jah és még annyi h az XP allyba vagyunk 😊
Jelentkezni lehet nálam: Zom Shadow és God Thunder-nél
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mert az 576 és a cdgalaxison ois csak az a verzio van fent ami a bonus disc..akkor mo mikor???
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Nem az SPQR-be vagyok hanem az XP ally-ba😊 a VBK leadere vagyok😛
BF3: csucsorr
Igazából ugye illegális a valós pénz és a Gw-s online pénz közti kereskedelem, de így egybõl legálissá változik.
GW: Dor Von Hun [HD]
Forrás: GWOnline
With the current problems that GWO is experiencing, a lot of people may have missed Alex Weekes posting about the availability of the Grey Giant mini-pet in Europe.
In summary:
UK - PC Zone – 7/12-3/1
SPAIN - Micromania – 26/10-24/11
FRANCE - Joystick – 7/11-4/12
ITALY - The Games Machine – 10/11-10/12
GERMANY - Gamestar – Dates to be confirmed
CZECH REPUBLIC - Score – 16/11-14/12
GREECE - PC Master Magazine – 24/10-22/11
HUNGARY - Gamestar – 10/11- 8/12
ROMANIA - Level – 2/11-2/12
SERBIA - Gameplay – 1/11-1/12
SLOVENIA - Joker – 15/11-15/12
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- igaz, csak pár órát toltam egy Heroval, de mondjuk azt a részt nem értettem, hogy beraktam neki valami elit skillt (baromira nem vágom a warriort) de nem nagyon akaródzott használnia (de néha magától is elsütötte, de nem vitte túlzásba), ha meg én 'mondtam meg' neki, hogy ugyan már azt el kellene tolnia, akkor sem reagált azonnal, hanem amikor egyszercsak úgy gondolta
- fenti eszmefuttatásból csak azt akarom kihozni, van bennem némi félelem, hogy majd a hõsök skillbárjait nyomogatom harc közben, a karakteremmel meg rohangálok mint mérgezett egér...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
btw nekem nemgyerebe pvp 😛 szval ezt elfelejtheted😛
"de majd eccer' Te is megoregszel es akkor megkapod" 😄
Mi az ingame neved? 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
igazad van btw, para még oke, de nezd meg dervish 4-5 féle alakba at tud valtozni, sztem tul nagy ujitas lesz tobbi kaszthoz képest, mivel oylan sokmindenre elsz képes, tuti emg egy jdoarabig tápos is lesz, pveben is uber meg pvpben is...tök irigykedni fognak majd nepek mert "Rt miert nem tud", es vegulsi valahol sztem jogos mert sokkal amgasabb szinvonalra emeli a karaktert ha van neki iylen "extraja"....undorodom tole pfujj, be sem lépek majd oylan partyba ahol van dervish😛
pláne h ha joltom sok itt az spqr-es 😄
pl engem az elején a nyomornegyed fíling eléggé zavart NF-be meg ujra szép nyilt terepek 😊
uj kasztokrol véleményem: pfff, fostalicska!
én csak uj armorok miatt veszem meg...
eventet kis em probaltam, illetve, elkezdtem,d e mikor full feksönsz feeling volt egész, meguntam kb 5 perc utan, azt mondtak feksönsz csak balance miatt kellett, es ez lesz az igazi, hááát, ugylegyen!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Egy villamosmérnõk, egy gépészmérnõk és Bill Gates utaznak egy autóban, mikor megáll alattuk a kocsi.
-Nézzük meg a gyújtást! - javasolja a villamosmérnök.
-Inkább a porlasztót! - így a gépész.
-Száljunk ki és száljunk be újra - javasolta Bill Gates
/off
Hazaértem és a játék megy rendesen.
Pedig hozzá se nyultam a legutobbi újratelepités után.
Hát ez megint a számitástechnika "furcsa" mükédésére irható. <#taps>#taps>
De a lényeg, hogy most müködik!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven