Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
thx 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

grt a guild-hoz
quad
kb 500 körül ha jól emlékszem 😊

ColdFire
nekem jó, már guildom is van 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

😄 pedig nem értem a gw .hu nincs fen
Daweskie
jah mekkora már ez a szar? 😞

...-wanna to cure noobz-...

Titan
Neked se?? Gyere sírjunk 1üt! <#confused><#rinya><#rinya>

Daweskie
felidegel...

Daweskie
Nem az de engem egy ideje nem enged fel folyamatos connecting...
Mekkora ez a frissités mertr vagy már 300 megát letépett és nem neged be még mindig...

VLB
há én 200ér nme tudtam eladni...

Lalikum

31tõl, ad

Mad king mikor érkezik és ad tökfödõt?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

senki se válaszolt a kérdésem re 😞<#szomoru1><#rinya>
cenobite
Ja, és ezeket van aki 1k-ért árulja! LOL!!!

gamertag: kenobita

ColdFire
ranger mellé milyen prof-ot válasszak? most jutottam el odáig, de nem tudok dönteni...
melyik lenne a legjobb?
thx

cenobite
Halloween info... Szereztem Lions Archban két speckó halloween cuccot. azt a tököt vagy mit, meg absinthe-ot. A tök azt csinálja, hogy kb 5 mp-re lesz a fejeden egy áttetszõ töksisak, aztán eltûnik. Az absinthe hatása pedig az, hogy ha megiszod ilyen zöld aura vagy mi lesz körülötted kb. 2 mp-ig. Elég gagyi. 😊

SZEG007
nem kell farmolni😄

FoW armor? Jelenleg Dervishnek nem tudsz normális armort venni Ruby és Sapphire ára miatt, nemhogy 15k-sat vagy FoW-sat.
Valószínûleg 1 hónapon belül lemegy az áruk megfizethetõ szintre.
Forrás (mostanában GWGuru elég sokat lehal, szóval lehet hogy nem jön be a link)

cenobite
A trollok ugyanígy vannak. Tegnap mentem egy kört a barlangba. Nem lehetetlen leszedni õket, de kb. 3-szor annyi idõbe telik.

cenobite
Nem várok tesco-ra, ugyanis jövõ 7re 100% hogy lesz itt a szerepjáték boltban - és akkor még mindig megspóroltam az 1000 ft-ot. 😊 De ha addig is befut a tesco-ba, akkor ott veszem meg.

PanzerWolf
Elmondanák,hogy így hogyan fogják összeszedni a FOW-os armort?Így is rohadt nehéz volt eddig is de,így!Elonába a Minók elfutnak pihenni.Mikor pihentek egy kicsit utánna váltják az ott lévõk.Azok mennek pihenni.IQ!!!!Még értelmetlenebb így egy pár skill!

dougO
Légyszi aki bent van, posztoljon soksok infót ide Halloweenról mit hol lehet megszerezni mire jó, mikor jön a Mad King, stb. Nincs idõm a játékban lógni, de semmirõl sem szeretnék lemaradni! Köszi!! 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
most én se tudok sehova se menni megáll mindig 0%-nál a töltés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ColdFire
nem megy a szerver, vagy laggzik...

A 3 ban hol lehet halovin cucokat veni?
Dervish valaki elmondaná a képeségei jelentésér pl mistic meg ezek
Hi nem értem miért vártok a tescora mikor a cdgalaxis +1000 pénzért másnapra kiküldi futáral es nincs kecmec. Én mind a 3-at onnan rendeltem 😊 cdgalaxis.hu

cenobite
Hehe... Megjelentek a "Halloween Hiénák". 500 gold-ot kérnek sokan 1 db Decayed Orr Emblem-ért. Megyek élõhalottakat farmolni! <#idiota><#idiota><#zavart1>

VLB
én voltam tegnap, és azelött is Nagykaizsán teccsóba, de semmi, csak az a kib@szott wow...

Lalikum

cenobite
Én az alapot ott vettem, és régebben talán Factions is volt, bár azt már egy szerepjáték boltban vettem. Tegnap voltam teszkóban, még nem láttam Nightfall-t, de szerintem ma is elgurulok arra. Hátha...

ColdFire
ogaming.com

Emotes

Emotes are a method of controlling your character and expressing actions in game such as waving, bowing and sitting.

/afk
/agree
/attention
/beckon
/beg
/boo
/bored
/bow
/bowhead
/cheer
/catchbreath
/chest
/clap
/congrats
/dance
/doh
/doubletake
/drums
/excited
/fistshake
/flex
/flute
/friend
/goteam
/guitar
/health
/help
/highfive
/ignore
/jump
/kneel
/laugh
/moan
/no
/pickme
/point
/ponder
/pout
/prs = paper rock scissors
/ready
/roar
/roll <#>
/salute
/scratch
/shoo
/sigh
/sit
/skulk
/sorry
/stand
/stompfoot
/taunt
/violin
/wave
/whine
/yawn
/yes

Musical Emotes
/flute
/guitar
/drum
/violin

Looping
/violin, /dance, /bowhead, /sit (/afk).

Constant

Constant emotes where you will remain in position until moving or chaning the emote

/bowhead
/sit
/afk

Doom 4
jaja

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ColdFire
vagy inkább késõn feküdni? 😄

Zomil
vazze ti is tudtok korán kelni😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doom 4
SZTEM NAON KIR !!!!<#eljen><#worship><#taps>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

WE!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon remélem!

EmThor
'Emergency Maintenance: 7:20 p.m. PDT -- 27 October 2006
We performed emergency maintenance this evening to correct a matter that required urgent attention. Players were disconnected, but were immediately able to reconnect and resume playing. Thank you for your patience, and we apologize for any inconvenience that this brief interruption may have caused you.'

na ez pont 1 órája volt (3 perc híján) szal most már jó lesz minden 😊

Na, beszéltem egy adminnal, és azt mondta, h a tyriai karik nem látják a questeket, egy nagy updateben javítják a kellemetlen bugokat...hmm...

VLB
tescoban tuti lesz nightfall?
a régiek ovltak tescoban?

Lalikum

Zomil
jóvanna😄 a nagy NF lázba már irni se tudok😄
sorry moralosan😊

marlosan? 😄

Na jó, késõ van 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ColdFire
nincs benne játékélmény, ez egy katonai vadászgép szimulátor sry...
tárgyakat max csak raketakat vehecc... :|

bacardi93
csátok! milyen a játék?? milyen a feeling?? van benne jatélélmény?? sablanosak a szereplék vagy lehet egydit csinálni és tárgyakat szerezni neki??? THX

cenobite
kösze!

quad
btw... szerintem is jo az uj banner , mehetne kifele 😛
a kis szövegnek nem is kell sárgának lennie csak legyen kinnt 😊

Zomil
quad: 😄DD
marlosan: a jobb also sarokbol hiányzik a kis sárga szöveg és tökéletes xD
Cenobit: holnaptol ha jól tudom

quad
a sok nyivákoló koreai miatt? 😛

cenobite
cenobite
Nem tudjátok, hogy ezeket a speckó Halloween cuccokat (Witch's Brew, Absinthe, Ghost-in-the-Box, stb...) hol lehet megvenni? Vagy meg lehet egyáltalán? Mármint NPC-nél. Ja, és tökfejet majd a Mad King osztogat?

Elõre is köszi!

cenobite
<#eljen>

Nos, elkészültem a banneremmel, ha mindenkinek tetszik - természetesen örülök neki, ha igen - nyugodtan mehet fejlécbe 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"