Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmit, az ég világon...

Mint Factions-ben is: /dancenew
DE inkább nem ajánlom a használatát, jobban jársz!

majd én majd én! 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

quad
nem gondolja valaki, hogy kellene csinálni egy uj bannert ide? 😛

Zomil
yesyesyes és megvan😊 sorry csak naon örülök már tolo is ezerrel uj táncnak(CE-s) mi a parancsa?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
kezdöszigeten a dye-s küldetést se kaptad meg? meg ilyeneket ? vagy mire gondolsz?

kisfigi
öszi de közben rájöttem és már second spear vagyok 😛

Destiny. The design is clearly ancient.

Kérdés: Eddig a legelsõ, kötelezõ quest kivételével csak primary questeket kaptam, guildemben mások is. Ez megint egy bug, mint a reggeli, vagy elõször meg kell szerezni a Commander (6) rangot? Tuti, h kellene adnia questet bizonyos embereknek, de nem teszik...

quad
1: a rez shrineoknál vannak Sunspear scoutok õk adnak neked missiokat és rangot kell szerezned a promotion pontokbol bal fölsõ sarokban kijelzi miután beszéltél a scouttal hogy miket kell ölni ahhoz , hogy promotion pontot kapj

Zomil
2: nem lehet venni mindenki tavaly kapta a Mad Kingtöl remélem idén is osztogat ugyanis én lemaradtam rola😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kisfigi
Lenne 2 kérdésem:

1.:a "The Honorable Genereal" primary Questnél (nightfall az elején) mit kel csinálni????
2.:Tökfejet hol lehet venni?

Lécci válaszoljatok köszi

Destiny. The design is clearly ancient.

ColdFire
elolvastam csak kihagy a memori 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Zomil
lol<#idiota><#banplz>

Tudom én is csak viccbõl mondtam, de Coldfire-t is megértem így sokkal nagyobb az izgalom és most ráfog jönni hogy mi itt jól összesküdtünk és elhittetük vele hogy milyen jó közbe mindannyian utáljuk a gw-t. <#buck><#zavart1>

GW: Dor Von Hun [HD]

Zomil
nem vagyok türelmetlen de pl mielött megveszek egy játékot utána olvasok stb és csak utána teszek fel kérdéseket😊 És a gw.hu faq-jában szinte minden alap dolog le van irva😊
Nf-röl nemtok nyilatkozni mert sajna még nincs meg Halloween-röl sem mert még nem volt idöm játszani xD

Zomil te milyen türelmetlen vagy...<#nevetes1><#banplz>
Inkább meséljetek valamit az NF-rõl vagy a Haloven-ról mert még mindig melózok és ezt már nem birom. 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

Zomil
istenem 2hete eldöntötted h megveszed és nem sikerült a gw.hu faq-ját még mindig elolvasnod???? rp kari végigtolod a történetet utána mehet pvp, pvp karinál egyböl max szintüt kapsz és összerakhatod saját izlésed szerint azokbol a cuccokbol amit elözöleg unlockoltál neki, természetesen csak pvp helyeken használhatod

ColdFire
rp vagy pvp? 😄
pvp ugye? 😄

vagy RPbe is lehet küldeni a pvpt?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
megvan a gond

ColdFire
van ennek vmi portja amit routeren engedni kell?

ColdFire
hmmm....
mi lehet a gond?

Sziasztok!
HElp me ha mád a direct songról van szó.
Nah az elsõ részhez letöltöttem a zenéket a directsongról. Nahmármost ugye a GWben a optionsban fel kéne hogy ismerje a számokat. :S De nekem azt írj no directsong.
Be kéne valahova másolni amitket letöltöttem? Vagy mi a megoldás? :S

Köszönöm!
Zomil
ha jól emléxem a faction-nál is a zene cd-tok hátulján volt a kod és a netcim😊 gondolom nf-nél is ott van

directsong.com/nighfall

spatz
Hogyan kell a Bonus Music Key aktiválni?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Zomil
király szurkoljatok h meg tudjam szerezni még ma😄 CE-re hajtok😛

Hát nem...
Megtalálsz benne minden kasztot, viszont nem találsz meg minden skillt, és csak az NF területen mozoghatsz. Minden kiegészítõ más-más területen (térképen) játszódik, és vannak skillek, amik csak adott kiegben (alapjátékban) érhetõek el.
röviden ennyi...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

ColdFire
me nem mind1 hogy alap vagy ez? 😄
nem ugyanaz a nightfall mint alap csak bõvítve? :|

Én azzal tisztában vagyok, szóval attól még tök hivatalos a csomag meg minden (ne nézz már hülyének).
Azt is tudom, hogy ugynannyiba kerül mindegyik fejezet, mondjuk én az alappal kezdeném 😛.

"loál"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ColdFire
majd biztos visszaküldöm loál...
a számlára is ez volt írva, és ugyanannyi, szval...

Tedd fel, és meglátod 😊.

Egyébként én nem örülnék annak, ha nem azt kapom amit kértem.

ColdFire
wáááá!!!!!
nem is a sima GWt küldték hanem a nightfallt!!!!!
jheeeee, imádom az 576osokat, pedig nem is ezt rendeltem 😄

Ebbe is benne van az összes alap kaszt? (pl ranger)

Lehetett már látni az event alatt 😊.

majd megtod😊

Amúgy már javították, és az elsõ mission a nagy szigeten odab*sz!

Carlos
ki az a kormir?

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
sziasztok, most megy az install 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

cenobite megnyugtatlak én sem tudok játszani, ha ez gyógyír lelkednek <#vigyor2> Bár én speciel nem a munka miatt <#hehe> Én vonaton ülök, és megyek szombethelyre, utána vissza budapestre<#buck> De legalább nyugdtan netezem a vonaton<#nyes><#email><#nyes>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

úgylátszik általános bug, a tyriai karik nagy része nem látja kormirt....

Titan
Skacok!

Mi a fegyvereknél ez az "inscription" és utána valami szöveg?? Mire jó az?

akkkor leírom az én sztorim😊

Elsõ primary után befagyott, nem jött be a bejátszás, és már leadtam a questet....ilyenkor mi van?

cenobite
Olyan szemetek vagytok! <#hehe><#beka2>

Én meg dolgozom mint állat, ráadásul csak jövõ héten lesz NF-em... (Illetve ha hoztak a tesco-ba ma, akkor ma)

gamertag: kenobita

spatz
végre elindult, nem hiába vettem ki ma szabit....<#wink>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

dougO
Kamadant nem is láttuk még nem Halloweenesen xD Majd az is biztos szép lesz! 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
utóbbi 72 órában aludtam 14-et.. 😄

dougO
Vazze azt ittem csak 9tõl lesz!!! xD
Nembaj 5-6 óra alvás azért kell! xD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Elindult az NF. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

EmThor
land of the golden sun, my ass 😄 halloween rulz 😄

WTF??????

EmThor
a karik a PVE eventrõl gondolom nullázva lesznek, lehet csinálok újat név miatt -> google, arab woman name generator 😄

Megkaptam!! Kiírja, ha új bonusitem van! WEEE!😄