Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
nekem teganp esett életem 3. black dye-a szoval valamit tuti csinálltak😊

KulacsKa
Nálam az összes npc elõre hátra ugrál gyönyörüen nézz ki másnak is van ilyen bug vagy mi .

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

cenobite
Én mind2t megcsináltam, nekem mûködött. Igaz még múlt héten, festékpotyogás elõtt.

gamertag: kenobita

quad
nálam akkor történt ez amikor rosszul voltak benyomva a gépembe a ramok , de lehet tulmelegedés is de sztem mindenféleképpen hardwer hiba

Zomil
én is pont ezeket találtam csak az a röhej h az update elött még müködtek xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ezen a dupla esélyes festékpotyogós hétvégén még egy darab sem esett. Elõtte viszont 2-3 festék is hullott naponta...

[/cserf][/fülünyúl]

X Revenge
Nincs itt olyan ember aki megunta az alapjátékot és eladná féláron?<#hehe>

[X]

winona
hm, az elsõ 2 részben nem nagyon találkoztam bugokkal, de itt meg már rögtön a kezdõ szigeten belefutottam 2-be is:
- a Missing shipment-nél nem veszi fel a földrõl az ink shipmentet
- a To Dye For-t meg hiába csináltam meg, mert ha lenyomom az accept-et, nem történik semmi. (amikor a jutalmat kéne adnia)

úgy látszik, hogy ezen a hétvégén nincsenek festékes questek...

valahol meg lehet nézni, hogy mik a jelenleg ismert bugok?
Zomil
lol XD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
láttam ma gw-sarcokat metrópótlón de negatív élmény volt<#nyes>amikor meghallotam hogy az elének armageddon skill kéne ami arra jó hogy mindenhonnan potyog minden....<#banplz><#taps><#lama>
Köszi szépen! Ez bejött.
Musztafa
Zomil
ahova mutat a csillag a szobor elött elnyomni egy /kneel parancsot😊

HELP HELP HELP.
Zéró szintû angol tudással de 20-as szintû Dervissel még mindig a NF kezdõ szigeten szenvedek. Egy War preparations küldit nem tudok teljesíteni a GHOST recconanciant mert nem tudom hogyan lehet Dunkoroval szellemet idézni. És azt hiszem e miatt nem tudok a kontinesnsre jutni. Segítsen valaki mit kell csinálni.
Musztafa Alii basa 😞<#shakehead>
Titan
"Guild Wars detected a possible hardware mailfunction. This may be due to a faulty or overheating processor or memory chip. The application will now terminate."

Mi lehet itt a hiba??? A kollégám a NightFall-t próbálta felrakni és néhány perc után ezzel az üzivel elköszön a játék.. <#confused><#kerdes><#sir>

bardocz
hozzánk jöhetsz keress meg a játékban😄avid Mester
Guild Wars Acc eladó :
(Alap+Factions- t tartalmazza) Mo/Me Lvl 20 Full Fow Armor Összes weapon green W/Me Lvl 20 15k Gladiator R/Me Lvl 20 15k Green weapon (black) Me/Mo Lvl 20 15k end armor Green weapon Összes skill megvan (black) N/Me Lvl 20 kaineneg armor +1 free slot Összes me skill UNLOCK Rank 4 account

Érdeklõdni: Boy- mail@freemail. hu IÁ:12k
KulacsKa
Tényleg van valami guildetek amibe be lehet férkõzni .

PanzerWolf
A csapdákat sehogyan se tudod kikerülni.Max ha látod kb hova rakják ki õket.

'n' betût lenyomod, és beírod a nevét a friendlistbe, majd rákattolsz, és whisper

bocsika a sok kérdésért
😄
és hogy találhatom meg õt???
oks köszike akkor megpróbálom majd 😊 a csapdát h lehet kikerülni a csapdákat???
PanzerWolf
Add meg a karakterneved és felveszlek.Az a baj,hogy nekem nincs kicsi karakterem az elején.Szóval 20-as karakterrel az elején menni és segíteni neked.Nem lenne gond csak legyilkolnék elõled mindent.Monkkal meg halálra gyógyítanálak.<#nyes>De szívesen segitek!Ha van mikrofonod ott még könnyebb beszéd közbe.Amúgy van egy új guildtag,õ is most kezte nemrég.Asha Snow néven van bent.Beszélj vele.Hátha tudtok nyomulni együtt.Én meg majd besegitek.Ja majd ha mondossz engem akkor említsd meg neki az Ulv nevet.Õ így ismer.Majd szólok én is neki.

Kata
Gondold el hányszor kell elpatkolnod, hogy a 10-es szintû mob annyit szintet ugorjon, hogy egy csekély xp-t kapj érte. Na és mire levernek téged a 0-2 sebzéseikkel, ott hullana ki a hajad.

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
érdekes title...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

cenobite
Nekem is dobott az event elõtti napon kb. 5 perc alatt 1 fehéret, meg egy feketét. Néztem is nagyot.
Mióta event van, semmi. 😄

gamertag: kenobita

Én így jártam kétszer is, kezdõsziget-low monsta-fehérfesték. Ez az elsõ két nap volt, azóta nem fordult elõ.

GW: Dor Von Hun [HD]

Krezga
Szép! Grat!😊
dougO
Defender of Ascalon title track

You will earn the "Legendary Defender of Ascalon" title if you reach level 20 prior to the Searing. Progress for this title is not shown until the character reaches level 12.

The most common method of reaching level 20 is by not completing any quests until you are level 16. Once you are level 16, complete all quests which will boost your level to 18. At level 18 the only way to get higher is to death level. Death leveling involves leveling an opponent monster past or near your current level by allowing it to kill your character over and over—there is no death penalty in pre-Searing. Once the monster reaches an appropriate level (preferably one higher than yours) it can be killed for experience.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
jó neked én a kamadan feletti részt többször kiirtottam aminek csak 2zöld dye meg egy narancs lett az eredménye...ez jó is csak az a baj h event elött is kb ennyi volt az arány xD

winona
fehér festék mindenkinek esik? nekem tegnap dobott egyet egy tök low level szörny a kezdõ NF szigeten - még az event elõtt -, amin csodálkozok, mert fekete még sosem esett az elmúlt másfél év alatt.
kosz mindenkinek😊) hat az a 11 a legnehezebb😄

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

quad
jah ezert tok felesleges is az egesz , puszta reklam 😄

akkor nem lenne kedved valamikor kicsit 1üt nyomni velem? kicsit még bele kell szoknom kicsit még béna vok azt pl nem értem h azokat a csapdákat h lehet elkerülni úgy h nem megyek bele mert mindig olyan hejekre rakják h ne tudjam kikerülni xd
Gratula! Még 11 hátra van szóval hajrá...<#eljen><#vigyor>

GW: Dor Von Hun [HD]

Persze, duplázzák a dye esését, mint ahogy minden duplázós hétvégén történt.
0.1% -> 0.2% vagy valami ilyesmi, szóval a duplázás szép szó, de ha nem gondolsz bele, akkor saját magad vered át.

PanzerWolf
Hát igen ez a baj,hogy én is szinte egyedül nyomulok.<#sir>hol van a régi szép guild amikor még voltuk 20-an meg még többen.Sokat nyomultunk együtt.Hjaj<#szomoru2>

Győri Devi
grat 😊<#worship>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

KulacsKa
HM kicsit mókás ez a szerver update

KulacsKa
MOST EVENT VAN VAGY MI MERT EZ A DYE ESÕ NÁLAM ELMARAD DE NAGYON 😊

KulacsKa
Nekem ez a még l2 ben volt és akkor csinálta amikor be volt aktiválva a wingman kormányka a gépbe kicsit bezavart pörögtem mint valami örült.

Titan
Lag???

Nivea
Akkor azt árulja el nekem vki h ha elkezd pörögni mások szeme láttára a karakterem de nekem nem tünik fel csak irok és nem jelnik meg, és log outol azmicsoda? másnál is láttam már missön közben h elkezdett pörögni aztán kilépett! hmmmm? ez miért van?

háát megmondom õszintén tetszik a játék csak így egyedül kicsit unalmas...:S gondolkozom azon h megvegyem-e de mindenesetre nagyon köszönöm a cd kulcsot.még gondolkozom és játszok 😄 köszi
grat 😊
Ez is szépen néz ki. Mármint novembertõl kezdve 😊
Szegény Noszi, most még többen fogják zaklatni 😊
Megteszek minden tõlem telhetõt.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Zomil
hát...csak annyit tudok mondani h grat😊

Sracok, nem szokasunk nyilvanosan oromkodni, de olyasmi amit mar muszaj bepsotolni😊))

Blame The Monks

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

[/img]

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

jaj bocs én voltam a láma ok kösike
😄