Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pin = kitûzõ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem sem tetszett az egész kinézet. Shift+Del lett a Trial sorsa 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- mivel lehet a hero állatának a nevét megváltoztatni?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
#19687 "Ennyire unatkozol? Mennyél játszani!"
😊
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Sentry's insigna
upgrade component
+10 armor (stance alatt)
Na ezt nem tudom semmibe belerakni.Nem vogyok olyan kocka mint itt egyesek,hogy tudjam.<#nyes>#nyes>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
NFben rakás poénos quest van, kedvencem a virágöntözés meg levélszedegetés😄
Miért zavar téged ha visszatérõ poénok vannak? Más is elsütött már többször hasonló poént, és ugyanúgy tudtunk nevetni rajta. Ahogy Kata mondta: tényleg a felesleges flém óta szállóige lett ebbõl. Ezáltal pedig görcsölésed szándékos flémkeltés és kötözködés.
Nekem a te fajtádtól jobban támad hányingerem, mint a lazán viccelõdõ emberektõl.
na befejeztem😄
(igazából csak azért írok, h toplistás legyen a topic<#idiota>#idiota>)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Syl olyan oltást csinált volna az anyázásért, de értelmes ember.
Ez rólad kevésbé mondható el. Örülj a flémnek, amit okoztál!