Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát arra, ami a neve 😊
pin = kitûzõ

GamerAdams007
A skill pin-ek mire jók és hogy használandók? Tudtommal az is van CE-be de nemtom mire jó...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Tombi
Figy én vettem volna CE-t,de a megjelenés napján csak normál érkezett kicsiny országunkba, hidd el én már akkor se tudtam 2 hetet várni ! 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
szóval ilyen kevesen vettük meg az elsõ rész CE-jét 😄

Tombi
Szintén 35k 1 sima 2CE és úgy érzem ha megtehetem ezután és CE lesz 😊

EmThor
hát nem kicsit, és végre van pár "hasznos" cucc is a CE-kben (egérpad pl, az nagyon zsíros = minõségi)

GamerAdams007
CE miért jobb mint a sima csomag?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Eddig semmit, mert okos taktikával megvetettem apukámmal az NF-et, karácsonyra kértem egy kampányt, és a harmadikat meg lehet, hogy megveszem saját pénzbõl, így összesen 7k a 3 kampányér ^^

Zomil
35k szintén xD 1 alap+2 CE 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
35k 😄

Eddig ki mennyit költött GW-re???

GamerAdams007
Ha a sima Nightfall-os acc-ra benyomom a Factions kódját az úgy jó lesz, ugye? Remélem nem okoz gondot, hogy az újra rakom rá a régit...

Jagi
Ha kedvem lett volna írni ugyanezt írtam volna... xD

Tombi
WOW=Gumimacis grafika
Nekem sem tetszett az egész kinézet. Shift+Del lett a Trial sorsa 😊

GamerAdams007
sztem se néz ki jól... tudom nem a grafikai megjelenés számít csak, de a rózsaszín-sárga házak, és azok a formák nem az én mûfajom... maradok GW-nél, meg L2-õnél

Jagi
Amúgy sem jön be... nem tetszik a "rajza" xDDDD

Atisz
Lol ez jó...ezt, ilyen formában még nem hallottam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Különben is: más mûfaj.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ne népszerûsítsd légyszíves azt a kommersz hulladékot, jó? Különben is a WoW-ot már rég meg kellett volna unni és várni a kiegészítõre.

jaja, nem lehet😞

meggyõztél.
Jagi
láálé

Kreeder44
Szerintem nem lehet a Hero pet-jének nevet adni... aogy nekikse tudsz 😄 szerintem így logikus de ha nem akkor szóljatok 😛

- szereztem egy ranger hero-t, van neki petje is aminek nem tudok nevet adni. A '/petname Petneve' mûködik ugyan, de az az én petem nevét módosítja
- mivel lehet a hero állatának a nevét megváltoztatni?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- meg heronak (ha van NF)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

#19543 "Menny a francba!"
#19687 "Ennyire unatkozol? Mennyél játszani!"
😊

Én ottvagyok

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

KulacsKa
Beléptem egy klánba valami dotc valaki innen benne van vagy megtaláltam megint az egyik kiscsókák gyüliét :/ <#confused>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

csak elonai páncélokba rakhatod

PanzerWolf
Lol kérdés.
Sentry's insigna
upgrade component
+10 armor (stance alatt)

Na ezt nem tudom semmibe belerakni.Nem vogyok olyan kocka mint itt egyesek,hogy tudjam.<#nyes>

bardocz
vazz huzzá má a wowwal😄 (ha átjön kipróbálom tört szerveren<#banplz><#banplz><#banplz>)
Nekem Tihark Orchard mission a kedvencem, nagyon hangulatos, az egyetlen ilyen küldi a játékban 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

most 5 percig csend volt, szal témaváltás:

NFben rakás poénos quest van, kedvencem a virágöntözés meg levélszedegetés😄

quad
mert látatlanban mindenki ügyes és okos , tudom-tudom 😊

Mégis úgy viselkedsz.

quad
hát szerintem a görcsölés a lányoknak való amikor megjön a pirosász de szolj ha tévedek

Már poénszinten ül a dolog mindenkinél. Kivéve téged, aki unatkozik, és inkább beleköt, meg leprimitívez...
Miért zavar téged ha visszatérõ poénok vannak? Más is elsütött már többször hasonló poént, és ugyanúgy tudtunk nevetni rajta. Ahogy Kata mondta: tényleg a felesleges flém óta szállóige lett ebbõl. Ezáltal pedig görcsölésed szándékos flémkeltés és kötözködés.
Nekem a te fajtádtól jobban támad hányingerem, mint a lazán viccelõdõ emberektõl.

quad
hát legyen neked mondva én maradok az igazinál ( és nem a f*sznál amire te asszociálsz ) 😊

jobb mint f*szt szopni, lol

na befejeztem😄
(igazából csak azért írok, h toplistás legyen a topic<#idiota>)

quad
asszem nyaljátok a virtuális puncit 😊

asszem ez a bagoly mondja eset...

Lynx_TWL
inkább wowoznátok :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

quad
hidd el hogy nem bukom a betühalmazokra én csak azt nem értem mért kell elismételni egy olyan dolgot ami ugyanezt okozta 1 napja és én még mindig tök nyugodt vagyok eljátszogatok közbe várom hogy tovább lépjetek de ehelyett mindenki belelép ugyanabba a kakiba , lehet hogy én is ezt tettem amikor szóvá tettem de nem érdekel kicsit hányingerem támad az olyanoktól akik ha lecsengett valami még ráraknak egy lapáttal had legyen még jobb... no de mindegy legyen ennyi.

Zomil
lol ez teccik xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
irány ujra a legnépszerübb topic cim...

...

Fejezd már be. Minek kell egyfolytában basztatni, vagy fikázni valakit minden ok nélkül? Vagy gondolom tetszik Kata, és így próbálod a figyelmét felkelteni, de hidd el, nem így kell szerelmet vallani...

Errõl beszélek, de nem süllyedek le a szintedre.

quad
ez flém? akkor az elsõ helyen lennénk ... ugye-ugye...

Én meg azt nem értem, miért kell mindenbe beleugatnod?
Syl olyan oltást csinált volna az anyázásért, de értelmes ember.
Ez rólad kevésbé mondható el. Örülj a flémnek, amit okoztál!