Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
(mellékesen: a figyelmes szemlélõ észreveheti, hogy te próbálsz flémet kelteni gyakorlatilag a 19818-as hsz. óta, légyszi ne add rám az utat.) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
(" az mind te vagy és én mi vagyok?")
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
<#vigyor5>#vigyor5>
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
nekem is kéne vmi jó kis ily és igy sokkal szebb h ilynak irta😄DDDD
bocsi de ez nekem is betett😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2 perce röhögök😄DD
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Razah szerintem olyan lesz, hogy nem csak a másodlagos kasztját lehet megváltoztatni, ahogy a leírásából kiderül.
PanzerWolf, az még elég régi update és ki tudod cserélni:
2006. július 14.
Egy új collector került Snake Dance-be, rögtön Camp Raknor-on kívül, aki visszacseréli a Hagnon Warblade által adott, rosszul frissített Carapace pajzsokat. A pajzson lévõ festésre nincs hatással ez a csere.
BF3: csucsorr
(és kiderül végre hova bányásszák azt a sok jádét a feksüns-ben ^_^
HA-ba is lehet vinni heroekat 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- NF herok cuccaira (rúnák + insignák) elment a vagyonom fele (amúgy sem volt sok), sapkába megfelelõ minor rúna is elég, hogy megkapjam a +1 attrib.-ot
- pvp-ben fiam csak 1 helyet talált ahol herokkal tudott küzdeni, de ott csak hencsik jötek ellene (pvp szigetek 3. szigete). Talán még HA-ba is vihette volna õket, de azt nem próbálta. Nekem úgy rémlik volt szó olyanról, hogy emberek a herokkal küzdhetnek egymás ellen.
- Kérdés: tudja valaki, hol van ilyen hely? (vagy ez nem lett megvalósítva?)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF3: csucsorr

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0