Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írd meg mikor vagy fent ha érdekel.Fenyeskardu Sturm néven vagyok bent.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
[/cserf][/fülünyúl]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
[/cserf][/fülünyúl]
Ilyet honnan lehet szerezni? Azt írja Fissure of Woe, és ha azt megnézem, akkor azt írja rá, hogy Campaign: Core. Tudtommal a Core azt jelenti, hogy minden kampányban benne van, vagyis akkor elvileg a Nightfall-ban is meg kéne legyen található, de én errõl nem tudok. Aki tud vmi infóval szolgálni azt megköszönném!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igaz pvp idején kicsit egyhangú 😞
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
(mivel nem tudok rendszeresen játszani, nincs értelme, hogy "komoly" céhbe menjek)
amugy hello all 😊
menynit érnek +5nrgis zodiac bowk?
gwgurunak nemhiszek...😄
hoy ehh
BF3: csucsorr
A Nightfall is beakad majd hamarosan, de nemtom mikor fogok játszani vele,
mert az assával még szét akarom játszani magam. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A két giant box rengeteg helyet foglal el.
Walkthrough a vares standy-hez:
Leszeded a keretröl. Kihajtod a nagy függõlegeset derékszögben. A középsõ kicsit pedig lefelé hajtod, hogy a polcoddal párhuzamos legyen. A két kis bemélyedés találkozzon össze és akkor bepattan. Ne parázz, elsõ alkalommal nehezen megy, mert be kell törni a papirt!
Þór vígi þessi rúnar
ui.: a varesh-es izét hogy tudtad felálitani mert én nem jöttem rá😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"