Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Rendben.😊 Mondjuk nem tudom hétvégén hogyan leszek mivel megyek pestre bulizni.😊

Nincs a játékban, de még lehet 😊

winona
😊 ha a hétvégén fent leszek, lehet, hogy megkereslek - ha guildet nem is váltok, azért a friends-listában van még hely 😉
winona
vajon ilyen létezik kardban is?
PanzerWolf
Akkor gyere hozzánk!Mi nekünk sincs idõnk állandóan játszani de,legalább nem lennél egyedül.<#wave>Valaki szinte mindig fent van.Kivéve mikor nem.<#nyes>
Írd meg mikor vagy fent ha érdekel.Fenyeskardu Sturm néven vagyok bent.

GamerAdams007
Köszike

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kata
Mindegyik kampányból le lehet menni. Kicsit emelt nehézségû pályák az Underworld és a Fissure of Woe az alvilágban, de jó csapattal gyerekjáték kipucolni õket. Számolj rá minimum 1-1,5 órát (a random külföldiek kb. itt kezdenek el kilépkedni), teljes takarítás esetén 3-4-et. Propheciesben Temple of the Agesbõl, Factionsben Zin Ku Corridorból, a Nightfallban pedig Chantry of Secretsbõl lehet lemenni. Ja, hencsek nem lehetnek a partiban (herok igen), és 1000 aranyat kell fizetni az avatarnak a belépéshez.

[/cserf][/fülünyúl]

GamerAdams007
Ok és ez a Fissure of Woe meik kampányban található helyszín?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kata
Azt jelenti, ha lemész Fissurebe, akkor ott bárhol eshet a mobokból. Egyébként elég sûrûn potyog, csak az igazán használható ritka. Ha kimondottan jó bonuszosra vadászol, érdemes körönként 3-4 ládakulccsal lemenni, és azokat is nyitogatni, onnan elõbb esik jó tulajdonságú.

[/cserf][/fülünyúl]

GamerAdams007
Chaos Axe
Ilyet honnan lehet szerezni? Azt írja Fissure of Woe, és ha azt megnézem, akkor azt írja rá, hogy Campaign: Core. Tudtommal a Core azt jelenti, hogy minden kampányban benne van, vagyis akkor elvileg a Nightfall-ban is meg kéne legyen található, de én errõl nem tudok. Aki tud vmi infóval szolgálni azt megköszönném!

Atisz
<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jagi
de jó szemed van 😊

Atisz
Az a legjobb...abszolút konfliktusmentes megoldás 😊
Igaz pvp idején kicsit egyhangú 😞

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Melyik Forgotten Realms könyv az ott balról 4-ikként?

Jagi
Én is így vagyok, de nem gond ha van xD

Kata
Pedig IRL nem favorizálom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

aranyra akartam volt mondani XD

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Tudtam, hogyb a pénzre bux 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

winona
lol, nekem is van egy céhem, de csak én vagyok benne egyedül 😉
(mivel nem tudok rendszeresen játszani, nincs értelme, hogy "komoly" céhbe menjek)
quad
ja pont ezt akartam mondani ;]

bardocz
itt amúgy a fele sincs leírva
GamerAdams007
thx ^^

GamerAdams007
Kösz akkor már csak az érdekelne van-e magyar klán?

igen akkor minden karid abba a klánba lesz 😊
amugy hello all 😊

GamerAdams007
Ha egyik karival belépek egy klánba akkor az egész accom abba klánba kerül? Csak mer a másik karim is bekerült... :/ Van valami magyar klan amúgy?

uffffffffffffff
menynit érnek +5nrgis zodiac bowk?
gwgurunak nemhiszek...😄

Kata
😄DD Klassz! Nem vinnél el egy elonai shopping körútra? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ez a Para/Derv divine aura az, ami rettentõ módon idegesít. Ha lehetne olyat, hogy a mostani összefûzött accomra rátelepítem a friss prophecies CE-t, akkor azon nyomban megtenném. Csak support nem hiszem, hogy megcsinálja😞(((

GamerAdams007
Én meg csak Core és Nightfall skilleket használó Warrior/* Buildet keresek PvE-re, farmolásra, boss ölésre, mission, partyra, PvP-re, amire csak tudtok. (Néztem GuildWiki-n, de csak Nightfall + Core skilleket használó build nincs Warriorhoz...)

Valaki plz írjon nekem egy jól bevált Random Arena Build-et Monk-hoz. Legtöbbször az energiahiánnyal, és a túléléssel van gondom. <#help> Elõre is köszönöm! <#worship>

hoy ehh

Utóbbi.

BF3: csucsorr

MrPrise
A Nightfallban tényleg így lehet megnézni az aranyadat? Vagy ez csak poén?

Jagi
14k eddig... kis igényû vagyok 😊 nekem mindegy hogy sima vagy CE...
A Nightfall is beakad majd hamarosan, de nemtom mikor fogok játszani vele,
mert az assával még szét akarom játszani magam. 😄

HAX!!!4
EmThor
dagobert bácsi FTW 😄

volt frissítés, új céh emblémák, meg GW1 CE tánc a parának meg dervisnek

Itt a storage-om, a cucc nem Ebayrõl van<#buck>

EmThor
én csak kiemeltem keretébõl, és hátul kinyitottam 90-fokban a nagy kihajthatós részét és így megáll :/

Zomil
óh máj gád😊 ezer köszönet😛 csak az volt a gond h nem mertem feszegetni😊)))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem lett vmi jó a kép:

PanzerWolf
Ja,az elöbb az alap gaméról beszéltem.

PanzerWolf
Nekem 45k eddig a GW.3 CE.<#nyes>Én alapból CE-t akartam de,nálunk nem lehetett kapi.Megvettem a simát.Utánna meg jött a Pcdomehoz.Gondolkodtam,gondolkodtam és lecseréltem CE-re.<#vigyor>Újrakeztem a gamet annyi.Így bár 2 hónappal fiatalabb Fenyeskardu Sturm mint eredetileg.Valaki meg hozzámvághatna nyugottan egy jó kis Gotich swordot.<#nyes>Tetszik nagyon a kinézete!Ami van az sajna gagyi.

Carlos
Múltkori már nem fért volna el.
A két giant box rengeteg helyet foglal el.

Walkthrough a vares standy-hez:
Leszeded a keretröl. Kihajtod a nagy függõlegeset derékszögben. A középsõ kicsit pedig lefelé hajtod, hogy a polcoddal párhuzamos legyen. A két kis bemélyedés találkozzon össze és akkor bepattan. Ne parázz, elsõ alkalommal nehezen megy, mert be kell törni a papirt!

Þór vígi þessi rúnar

kihajthatós hátul😄

Zomil
nah éreztem h te se birod ki h berakj egy képet😄DDD bár a multkori szentély szebb volt😛

ui.: a varesh-es izét hogy tudtad felálitani mert én nem jöttem rá😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Az én polcom:

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
lehetett választani még megboldogult automex szt. lászló téri telephelyén: vagy harcos, vagy nekró mosolyogjon rám... ^_^

Zomil
😄D nekem is a nekros doboz van meg😛

nemjó a kép, a plüssbõl alig látszik vmi😊)

EmThor
😄