Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jhonny
aha szal menyek el es vegyem meg es abba/azon van egy key?

Vigyázz promó, jövök!!

Zomil
boltba van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jhonny
aha koci es akor hogyan és olyan vegleges key nincsen?😊)

Vigyázz promó, jövök!!

GamerAdams007
10 óra játékidõ, 2 hétig érvényes

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Jhonny
kocce és hogyan kerhetek probalkulcsot es az mennyi idöre van ha eggyaltalan ugy van?

Vigyázz promó, jövök!!

Próbakulcsot kérhetsz itt vagy gw.hu-n, hogy kipróbáld milyen a játék vagy boltba elmész és megveszed valamelyik fejezetet.

Jhonny
megcsinaltam az accuntot...
kell addolni egy acces keyt vagy mi a faszomat tod az az 5betüböl 5 részhez kell beirni azokat a kodokat na ojan kene nekem mert azt irja h nem alkalmas az accuntom magyarul nem tok karaktert csinni

Vigyázz promó, jövök!!

GamerAdams007
Másodikak vagyunk a ranglistán, gyerünk írjatok már valamit legyünk mi az elsõk^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MrPrise
Hát, ebbõl szerintem senki sem találja ki mi a bajod...

MrPrise
Látom, hogy sok nyelvre már le van fordítva a GW. Magyar lesz vmikor? Lehet esetleg jelentkezni segíteni fordítani? ;-)

Jhonny
Hiho all
most kezdenek gwzni csak az accuontommal van gond az az acces key vagy mi a farok baja van tudna vki segiteni

Vigyázz promó, jövök!!

Tombi
jaja régen dölt a pénz, ha farmoltál. Avval rontottam el hogy akkoriban nem farmoltam szét magam és öriztem meg sok lóvét gondolva a jövõre... 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

nekem nem jön be az oldal, miért?<#banplz><#banplz>

/sry
www.LookAfterThisOnGoogle.com/CozTheeseAreLotsOfStupidQuestions

Tombi
Nem tetszett* <#beka3>

Tombi
Csak hero armorról irnak de én olvasok a sorok között 😊
Nekem tetszett a wari fow armor, ezért nem is gyüjtögettem rá, amúgy a farmot a NF-al kezdtem el (verminezés) pedig már tolom megjelenés óta.

R34N
menj vissza az idöben ugy 15-16 honapot és farmolj solo UW-t prot bondos 105 hp-s monkkal ^^
nekem ugy lett meg anno a fissure armorom méghozzá 3 hét farmolás alatt. ah a régi szép idök.
nekem kedvencem a warriorom, neki 3 db 15k-s szettet is vettem, a legujabb az ancient (ami ugyan csak 10k-s, nade mindegy), ami eddig a kedvenc armorom, simán veri azt a rusnya warrior primevalt. dervishemnek primevalt vettem, monkomnak van a FoW rucija, rangeremnek még régröl 15k-s druid (neki volt elöször 15k-s cucca), elémnek luxon 1,5k-sat vettem mert szvsz az a legszebb nöi ele armor ^_^. továbbá assámnak van 15k imperial, amit igy utolag megbántam, inkább 15k kurnyákot kellett volna venni neki. Huh most hogy igy összeszámolom böven 2,3 milla fölött költöttem armorokra... és akkor még a fegyvereket nem is számoltam... és még van pofám PvP orientáltnak nevezni magam xD

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

kisfigi
igen és hogy? 😊
Mi az az e-bay?

Destiny. The design is clearly ancient.

GamerAdams007
xD

GamerAdams007
csak hero armor...

Tombi
nem kell nekem E-baj, lefarmolom magamnak a fow armort 2x is..Mert tudjátok Csák Norrisz 2x is lefarmolta 😄

MrPrise
Nem tudom, csak ötlet volt. Jelenleg tagja vagy egy guildnek.

Zomil
nah ne basszanak má ki velünk😄 már farmolni sem lehet,nehéz lesz összeszedni 1 millát
marad az ebay xDDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kisfigi
mi az az ebay? ;D

Tombi
"New Gems, New Weapons, New Hero Armor"

Tehát lesznek új drágakövek és sztem ezek kellenek majd a Domain Of Anguish armorhoz. Újabb FoW ársávú armor van születõben ?!?!

Midgard
Én maradok a Black Eagles melett, lelkes fóromzók csinálhatnak egyet...
Mi lesz a köppenyetek?

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Ebayen veszi a pénzt<#nyes> (Just kidding)

Én inkább nem postolok képet a karaktereimrõl, mert szétröhögnétek magatokat<#vigyor2> Régóta szokásom, hogy amint találok vmi festéket, hogy ne foglalja a helyet, azt a karakter egy random ruhadarabjára azonnal ráborítom (kivétel a fekete, mert azt eladom). Ezért aztán néha ilyen lila csizma, zöld nadrág, narancssárga kabát, stb. összeállításban mászkálnak szegények, de ki nem sz**ja le? Legalább folyton változatosan öltözködnek <#vigyor2>

Nefürgyé le!

MrPrise
Csinálni kellene egy sg.hu guildet ;-) Fórumunk már van :-)

MrPrise
Nem hiszem, hogy bárki is azért ír ide, hogy feljebb kerüljünk a listán... Aki mégis az meg szálljon magába ;-)

Zomil
nah akkor gizdulok én is egy picit😛
természetesen a ranger áll a legközelebb a szivemhez😊 és ö a legidösebb karim is(nem kevés idö töltöttem már vele) 😄DD

persze van még emellett 5 másik karim csak ezek a kedvenceim😛

- simán eladtam az armort, a nekrómmal meg a monkkal van most 2 váltás ruhám (necrónak 4 superior rúna elosztása miatt), de nekem leginkább a tetkós ruci tetszik. Így sincs helyem, kicsit több cucc esne már rég eladtam volna õket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kisfigi
Vagy inkább avassatok abba be, hogy mi a módja egy obsidian armor vételnek...(pénzt honann, mit hogy, hogy mit, köcce 😉

kisfigi
Elárulnád nekem hogy te honann szerzed a pénzt?
plz😊

Midgard
Az armor divat miatt lassan de biztosan haladunk elõre a top listán... sok sikert <#eljen><#taps>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Kata
Ja látom, két 86-os hsz. lett. 😊

Hát nem is tudom. Annak a ruhának a fûzõs fölsõje jól néz ki, de a szoknya nem igazán. És sajnos egyben van a cucc, a szoknya rész is a chest armorhoz tartozik. :/

[/cserf][/fülünyúl]

tom, csak véletlenül rád kattoltam Válasznak, sry

kisfigi
mi most paráról beszélünk 😄

kisfigi
parának kurzick ruha? :/

mesmer

szerk.: oh, már értem, kisfigi helyett katának akartam írni, sry

Kata
paragonnak van kurzick ruha? :o

[/cserf][/fülünyúl]

a rakottszoknyás kurzick tetszik nekem a legjobban, sztem azt is beszerezhetnéd😛

Kata
Az is megvan még.

[/cserf][/fülünyúl]

kisfigi
Én dettó ugyanígy vagyok az armorokkal 😄 de komoly
És ez a paragon armor kombi nekem is bejön asszem ilyenje lessz az én parámnak is(de persze cask akkor ha ha kapok rá szerzõi jogokat 😉

sztem a sárkányos, 15k-s canthai jobb volt

Kata
Természetesen a mesilány obsidian kötelezõ darab, alap! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

MrPrise
Ma este csinálhatnánk egy közös képet a játékban :-D

Kata
Nem tudom a számát sajnos. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

GamerAdams007
lol törlés elõtt tuti beraktam volna mindent storagebe ami csak befér 15k-s armort meg tuti, inkabb kidobaltam volna mast onnan

- rangeremnek volt elõször és utoljára 15k-s armorja, sajnos 1 éve töröltem (slot hiány miatt, fiamnak volt 2 slot-ja, nekem volt a ranger meg akkoriban indítottam még valamit viszont pvp-zni is szerettem volna... ). Azóta viszont rangerem sincs...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

PanzerWolf
Jobban kinéz ki is esik.<#vigyor>