Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Vigyázz promó, jövök!!
kell addolni egy acces keyt vagy mi a faszomat tod az az 5betüböl 5 részhez kell beirni azokat a kodokat na ojan kene nekem mert azt irja h nem alkalmas az accuntom magyarul nem tok karaktert csinni
Vigyázz promó, jövök!!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
most kezdenek gwzni csak az accuontommal van gond az az acces key vagy mi a farok baja van tudna vki segiteni
Vigyázz promó, jövök!!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
www.LookAfterThisOnGoogle.com/CozTheeseAreLotsOfStupidQuestions
Nekem tetszett a wari fow armor, ezért nem is gyüjtögettem rá, amúgy a farmot a NF-al kezdtem el (verminezés) pedig már tolom megjelenés óta.
nekem ugy lett meg anno a fissure armorom méghozzá 3 hét farmolás alatt. ah a régi szép idök.
nekem kedvencem a warriorom, neki 3 db 15k-s szettet is vettem, a legujabb az ancient (ami ugyan csak 10k-s, nade mindegy), ami eddig a kedvenc armorom, simán veri azt a rusnya warrior primevalt. dervishemnek primevalt vettem, monkomnak van a FoW rucija, rangeremnek még régröl 15k-s druid (neki volt elöször 15k-s cucca), elémnek luxon 1,5k-sat vettem mert szvsz az a legszebb nöi ele armor ^_^. továbbá assámnak van 15k imperial, amit igy utolag megbántam, inkább 15k kurnyákot kellett volna venni neki. Huh most hogy igy összeszámolom böven 2,3 milla fölött költöttem armorokra... és akkor még a fegyvereket nem is számoltam... és még van pofám PvP orientáltnak nevezni magam xD
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
marad az ebay xDDDDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tehát lesznek új drágakövek és sztem ezek kellenek majd a Domain Of Anguish armorhoz. Újabb FoW ársávú armor van születõben ?!?!
Mi lesz a köppenyetek?
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Én inkább nem postolok képet a karaktereimrõl, mert szétröhögnétek magatokat<#vigyor2>#vigyor2> Régóta szokásom, hogy amint találok vmi festéket, hogy ne foglalja a helyet, azt a karakter egy random ruhadarabjára azonnal ráborítom (kivétel a fekete, mert azt eladom). Ezért aztán néha ilyen lila csizma, zöld nadrág, narancssárga kabát, stb. összeállításban mászkálnak szegények, de ki nem sz**ja le? Legalább folyton változatosan öltözködnek <#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
természetesen a ranger áll a legközelebb a szivemhez😊 és ö a legidösebb karim is(nem kevés idö töltöttem már vele) 😄DD
persze van még emellett 5 másik karim csak ezek a kedvenceim😛
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Destiny. The design is clearly ancient.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Hát nem is tudom. Annak a ruhának a fûzõs fölsõje jól néz ki, de a szoknya nem igazán. És sajnos egyben van a cucc, a szoknya rész is a chest armorhoz tartozik. :/
[/cserf][/fülünyúl]
szerk.: oh, már értem, kisfigi helyett katának akartam írni, sry
És ez a paragon armor kombi nekem is bejön asszem ilyenje lessz az én parámnak is(de persze cask akkor ha ha kapok rá szerzõi jogokat 😉
Destiny. The design is clearly ancient.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM