Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
[/cserf][/fülünyúl]
Az assa drága(ább) mulatság lesz a 15k-s imperialt néztem ki nekije.^^
A monk: hát õ speckó dolog. Ha sikerül ide linkekem 😊
A Ranger: még nem döntöttem el. Ewbben a kariban van a legtöbb játék idõm. Nagyon szeretem.
MMO szleng szotar
Eszerint a grind a kovetkezo: "To repetitively kill mobs in an area, usually to for experience.", de manapsag mar ennel tagabb ertelemben hasznaljak kb olyasmire amikor az ember a szuksegesnel nagyobb mertekben a az esszeruseg hatarait surolva aknazza ki a jatek lehetosegeit a leheto legnagyobb haszon remenyeben. Hasonlo a farmhoz, de nem a tevekenyseget jellemzi hanem inkabb a jatekstilust ahogy az ember jatssza a jatekot, amolyan egeszpalyas letamadast jelent atvitt ertelemben.
Pl. gw-ben a kovetkezok tipikusan grindelik a jatekot chestrunnerekre (=treasure hunter titlet grindelik), trollfarmerek (=xp-t grindelnek) vagy pl. fort aspenwoodban (faction) a faction leecherek (=luxon faction-t grindelnek)
GVG-ben/HA-ban a grind hasonlo ertelemben jelenik fel a nagyon durva fokent warrior alapu pressure buildeknel, akik minden ellenfelre nagyon nagy nyomast helyeznek. Gyakran hangzik el ilyenkor a kifejezes hogy grindelik az ellenfelet
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
A ritu - male jön be egyedül, úgy igazán amiért hajlandó lennék, nem bármit, de egy két dolgot megtenni. szal arra esetleg összegyûjteném...
"Deviszontmivelmert" nincs ritum és amúgy is female lenne ez a veszély sem fenyeget 😊
Nem a játék, hanem saját maguk ;-)
"Egyetertek veled egyebkent a jatekot jatszani kell, nem grindelni meg rusholni."
A rush rohanás, gondolom a játékban azt jelenti amikor vki csak beszalad a célba és már done is a feladat. A grind mit jelent?
"Hat a kreativ munka valoban szivas, de sokkal jobb mint a punnyadas amikor csak bambulsz ki a fejedbol a kezed meg csinalja a megszokott rutint. Es a szivas mellett az is benne van hogy a sikerelmeny is sokkal nagyobb ha elersz vmit, mint ha tudod hogy 40 borsokonzerv becsomagolasa helyett, aznap 50-et sikerult becsomizni (tyuuuha😊"
De legalább a termelési igazgató meghív egy pizzára :-D Amúgy ebben is egyet értünk ;-)
Szóval mi értelme mindig ezzel jönni itt? Ok, hogy poén volt meg minden, de már én is unom, pedig még nem túl rég járok ide ;-) Ezen kívül a kezdõk nem értik és azt hiszik, hogy ez is olyan mint a wow...
Egyetertek veled egyebkent a jatekot jatszani kell, nem grindelni meg rusholni. En is sok idot toltok komotos pve-vel, nem kapkodom el a jatek vegigjatszasat stb. Ez a resze jo is, pont errol beszelek😊 de a farm nem jo😊 a farm rossz, a farm karos, a farm nem tokeletes:-) (tibitibiiiitibiiitibiiitibiii😊 En nem is csinalom mar nagyon reg ota😊
Hat a kreativ munka valoban szivas, de sokkal jobb mint a punnyadas amikor csak bambulsz ki a fejedbol a kezed meg csinalja a megszokott rutint. Es a szivas mellett az is benne van hogy a sikerelmeny is sokkal nagyobb ha elersz vmit, mint ha tudod hogy 40 borsokonzerv becsomagolasa helyett, aznap 50-et sikerult becsomizni (tyuuuha😊
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
<#wave>#wave>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Az igaz, hogy lennie kell kihívásnak, de nekem például nagyobb kihívás a klánra odalfigyelni és csapatokat szervezni, minthogy fissure-re gyûjtsek. De persze szívesen segítek másoknak ha neki kell az armor (klánon belül).
de itt legyen 1 link annak aki szeretné megnézni: Obszidián avagy Fissure armor
<#vigyor2>#vigyor2>
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Azert mert jol nez ki.
"Szoval szerintem egyertelmuen atlathato hogy ezt a jatekot ugy alkottak meg hogy ha valamit el akarsz erni akkor farmolni kelljen, akar ectot, akar zold cuccot, akar kanaxait vagy mittudomain mi most a meno, hiaba obegatjak mindenhol anetek hogy de ok nem😊"
Hát, ebben nem egészen értek egyet ;-) A játék célja nem a fissure armor megszerzése, akkor a címe ilyesmi lenne, hogy "Quest for the Fissure Armor". :-D Miért kell olyan armor bárkinek is (ismétlem, nem tudom mi az :-D)? Mert 2 millióba kerül és õ azzal akar felvágni? Szerintem a fissure armor nem létszükséglet a játékban. Sosem farmoltam még és mégis mindig meg tudtam csináltatni azt a páncélt amit szerettem volna, sõt még maradt is pénzem. Ennyi nekem bõven elég.
"Es az en allaspontom hogy ha ugy alkotnak meg egy "jatekot" hogy a jatekos az eredmeny erdekeben ra van kenyszeritve hogy monoton folyamatosan ismetlodo mechanikus hosszantarto unalmas tevekenyseget kell folytatni, az tobbe nem jatek."
Ez igaz, de úgy látom az eredmény definiciója nem ugyanaz nálunk :-) Nálam az eredmény a szórakozás, nem pl a fenti páncél megszerzése. Ha így veszed az egérrel való kattintás is ismétlõdõ dolog vagy akár bemenni a faluba és eladni a cuccot. Esetleg elkezdhetünk filozófálni is, hogy az egész élet egy ismétlõdõ folyamatos, rosszabb esetben unalmas tevékenységek sora. Felkelni, dolgozni, aludni, stb.
"Persze akinek sok szabadideje van annak okes, de ezzel kevesen vannak igy."
Pont ezért nem veszek havidíjas online játékot, mert idegesítene, hogy fizetek érte és mégsem tudok vele játszani. Ezért is örülök a GW-nek, mert akkor játszok vele amikor van rá idõm. Nem sürget senki. Igaz, én nem is akarok a fa alá fissure armort vagy 200k aranyat ;-) Lásd korábbi hozzászólásomat a türelemrõl ;-)
"Mondjuk az en munkahelyemen mar talalkoztam olyan emberrel aki azt mondta hogy "azert szerettem ezt a munkat, mert ezt gondolkodas nelkul lehetett csinalni, csak ugy mechanikusan". Erre nekem felszaladt a szemoldokom, de aztan megertettem hogy nem mindenki szereti a kreativ, gondolkodast igenylo tevekenyseget es nem mindenki unja sot elvezi az agyatlan monoton robotolast."
Ez is érhetõ vhol. Egy ilyen munka közben simán lehet bármi máson gondolkozni, ha már megy rutinból. A gondolkodást igénylõ munkák általában sok-sok szívásból állnak, de javítsatok ki ha tévedek ;-)
Nameg ott a HoH, sokat kell nyerni és a sigileket eladni <#vigyor>#vigyor>
Kivancsi lennek hogy mifele valaszt tud adni az anet vagy barki itt ezen a forumon arra az ellentmondasra hogy a keszitok nem szeressek meg elitelik a farmolast, de azert a jatekban van egy ilyen fissure armor nevu dolog ami nagyjabol 2 millio aranyba kerul, arra honnan van penzuk az embereknek? questekbol? Missionbol?😊))) Melyik az, hadd tudjam😊
Szoval szerintem egyertelmuen atlathato hogy ezt a jatekot ugy alkottak meg hogy ha valamit el akarsz erni akkor farmolni kelljen, akar ectot, akar zold cuccot, akar kanaxait vagy mittudomain mi most a meno, hiaba obegatjak mindenhol anetek hogy de ok nem😊
Es az en allaspontom hogy ha ugy alkotnak meg egy "jatekot" hogy a jatekos az eredmeny erdekeben ra van kenyszeritve hogy monoton folyamatosan ismetlodo mechanikus hosszantarto unalmas tevekenyseget kell folytatni, az tobbe nem jatek. Azt ugy hivjak hogy munka. Marpedig a legtobb embernek mar van egy munkaja (legyen az iskola, vagy valodi munkahely) es nem kell neki megegy a szabadidejeben. Persze akinek sok szabadideje van annak okes, de ezzel kevesen vannak igy.
Mondjuk az en munkahelyemen mar talalkoztam olyan emberrel aki azt mondta hogy "azert szerettem ezt a munkat, mert ezt gondolkodas nelkul lehetett csinalni, csak ugy mechanikusan". Erre nekem felszaladt a szemoldokom, de aztan megertettem hogy nem mindenki szereti a kreativ, gondolkodast igenylo tevekenyseget es nem mindenki unja sot elvezi az agyatlan monoton robotolast.
Mekkora mazli hogy a pvp titlekhez nem kell penz, a champion pont farm meg azert megis mas😄DD
Ha nem talál olyat egy játékban, amiért érdemes vele x idõt eltölteni vele az ne játszon szvsz. Pl annak sztem semmi értelme, hogy 2 hét alatt lerunoltatja magát "Drok's-ba" meg a templebe, feltápolja magát lvl20-ig, összeszedi az elitek egy részét összevásárolja magának a cuccot és beül a város közepére jaffázni, a FoW armorban és nem segít senkinek csak arcoskodik... attól függetlenül, hogy miként szerezte a lóvét rá.
Hogy miért is nem jó ez? A z élmény ami alapvetõen hiányzik.
A vizuális- és a sikerélmény egyaránt. Mert valjuk be, azért vannak nagyonszép helyszínek a játékban. Én pl egy romra is rá rudok csodálkozni, vagy... emlékszem mit éreztem amikor elsõnek esett rare tárgy^^
Náluk ez kimarad, sztem a bann mellett ez a legnagyobb büntetés nekik.
Úgyhogy csíterek, hajrá, ne a szórakozásért játszatok!
Nefürgyé le!
Mondhatnám felállítottam egy trap-et számukra :-D
Igazat adok neked sok sikert az ebay-t használóknak, nekik pedig az a jó.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Még egyszer: akit idegesít a játék azon tulajdonsága, hogy idõbe telik bármilyen jobb dolgot megszerezni, az NE játszon vele! A farmerek azért vannak mert igény van rájuk és azért van rájuk igény, mert sok embernek nincs ideje játszani, mindent azonnal akar...
Várom a csalók flame-jeit ;-) Bár eleve hátránnyal indulnak, mert az igazság velem van. Uff.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Azóta sajnos nekem is inkább az a valóság, hogy egyáltalán van-e mit berakni a storage-be...
[/cserf][/fülünyúl]
- ennyi pénz nincs is, legalábbis nekem sose volt 😊 (ha jól emklékszem) Haladtam tovább a q-ben, missionokban, semmit sem vettem csak eladtam és máris lett 2p, szal ha nagyon kell valami majd várok vele egy kicsit...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Farmolni lehet most is csak másképp.
GW: Dor Von Hun [HD]