Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Palm Strike (Elit): a megérintett ellenfél sebzõdik x hp-t és ez a támadás kiváltja a off-hand támadást, tehát már után dual jöhet.
Black Lotus strike, Black Spider Strike: mindkettõnél hex-elve kell lennie az ellenfélnek és lead attackot vagy off-hand attackot kellett már kapnia.
Falling Spider: az ellenfélnek feküdnie (knock-down) kell...
ha nem fekszik vagy nincsen hexelve akkor is off-hand támadást kap, csak nem szevedi el a +káros hatásokat az adott skillbõl.
Visszafelé bármikor léphetsz, tehát offhand után lehet lead attack csak akkor aaz ellenfél jelölése is 2 sárga csíkból csak 1 lesz.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Mindig elsõ a Lead attack (bevezetõ támadás, 1 sárga csíkkal a jobb felsõ sarkában a skillnek és a megtámadott HP csíkjának a jobbszélén)
utána van a Off-hand attack (váltó kéz támadás/balkezes, ahogy jobban tetszik 2 sárga csikkal ami keresztezi egymást)
végül a Dual Attack (kétkezes/dupla támadás 3 sárga csík keresztezi egymást).
alaphelyzetben ez a sorrend, de vannnak skillek amik kiváltanak off-hand támadást és utána máris dual jöhet, vagy van olyan off-hand ami dual után jöhet és így folyamatosan lehet ütni off-dual-off-dual.
Fontos: Ha valamelyik nem talál be (látod a hp csíkján az elennek) nem tudod a kombót összehozni, ép ezért nagyon sokat számít a miss és a block a assa ellen. A követelmények mindig a skillnél vannak leírva mihez milyen támadás szükséges.
Remélem érthetõen írtam le.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Valahol le van írva érthetõen az assa combo-rendszere? Mert amihez már 2 feltétel kell azt nem tom elnyomni :/
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nos neked csak 1-2 dolog változott (titulusok, skillek elrendezése, buildek mentése stb...), de az alapjáték nem változott lényegében
Ahhoz, hogy a másik két területre át tudj jutni, ahhoz meg kell venned a Factions-t és/vagy a Nightfall-t, ha az accounthoz hozzáadod az új key-t akkor át tudsz menni a régi karikkal az új területekre.
A kieg-ek nélkül is tudsz játszani, DE csak Tyria-n!
nagyon regen,mikor megjelent a game,megvettem reggeltem,van is vagy 2 20as karim...aztan abbahagytam...most meg kiakarom probalni megint...de vmi nem megy...kotelezo upgradelni az accot? vagy lehet az "alapjatekkal" jatszani? hogy mukodik ez ujabban?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
- gw.hu az egyrészt nagyon nem jön be, és elég halottnak tûnt amikor utoljára arra jártam
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Õrültek háza volt itt a hétvégén? Tényleg elkelne itt 1-2 házigazda aki moderálna, lehet hogy nem lenne ranglistás a topic, de legalább a játékról szólna...
Quad: érdemes oda MM-et vinni aki vagy húzza a csapatokat vagy +1 monkkal védi a legutolsó szellemet. Legutoljára 4-en + herótok csináltuk meg 3 kardosra. Margoniták mindig a legutolsó szellemet támadják (feléjük a legközelebb lévõt). Csinálhatjátok split csapattal (2*4-es felosztással) a Margoniták ha több csapatot nem húztok be akkor elintézhetõk 4 fõvel is. Sok sikert!
Alem's Remedy (Req9 Restoration)
+15 Energy
HSR (20% all spells)
5^50
+30hp<--ezt tudja
touch rangernek is be akarok szerezni egyet 😊
én a monkomnak szereztem így wandot hogy elmentem elitet cappolni vele 😊
a legelsõ junik ami esett^^
az "undercici"-ben dobta a lvl24-es kappa boss megérte szívni vele^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tesóm csinált egy guild-et és sajnos az én karakteremet is oda teszi, így nem tudok más guildekhez csatlakozni
az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne törölni azt a guildet, hogy az emléke se maradjon meg?
köszi a válasz(oka)t
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
mért nem lehet tisztességesen meghalni és nem oda visza rohangálni valaki mondja meg!már nagyon unom a sprintereket...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
2. Sztem bárki jelentkezhet segíteni.
GW: Dor Von Hun [HD]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0