Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
a lead és az offhandet használtam eddig, csak az a gáz, h bár lvl20-as vagyok a sok lvl20-as afflicted loál ranger meg wari átüti a 1,5k-s armoromat és fexek tõlük :/ pl az egyik missionnál ez kecire idegesítõ

Midgard
pédaként 1-2 skill:

Palm Strike (Elit): a megérintett ellenfél sebzõdik x hp-t és ez a támadás kiváltja a off-hand támadást, tehát már után dual jöhet.
Black Lotus strike, Black Spider Strike: mindkettõnél hex-elve kell lennie az ellenfélnek és lead attackot vagy off-hand attackot kellett már kapnia.
Falling Spider: az ellenfélnek feküdnie (knock-down) kell...
ha nem fekszik vagy nincsen hexelve akkor is off-hand támadást kap, csak nem szevedi el a +káros hatásokat az adott skillbõl.
Visszafelé bármikor léphetsz, tehát offhand után lehet lead attack csak akkor aaz ellenfél jelölése is 2 sárga csíkból csak 1 lesz.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Jagi
teljesen thx 😊

késeket fogok dobálni mert így hamar kinyírnak a rangerek xDDD

Midgard
Válasz: 😄
Mindig elsõ a Lead attack (bevezetõ támadás, 1 sárga csíkkal a jobb felsõ sarkában a skillnek és a megtámadott HP csíkjának a jobbszélén)
utána van a Off-hand attack (váltó kéz támadás/balkezes, ahogy jobban tetszik 2 sárga csikkal ami keresztezi egymást)
végül a Dual Attack (kétkezes/dupla támadás 3 sárga csík keresztezi egymást).
alaphelyzetben ez a sorrend, de vannnak skillek amik kiváltanak off-hand támadást és utána máris dual jöhet, vagy van olyan off-hand ami dual után jöhet és így folyamatosan lehet ütni off-dual-off-dual.
Fontos: Ha valamelyik nem talál be (látod a hp csíkján az elennek) nem tudod a kombót összehozni, ép ezért nagyon sokat számít a miss és a block a assa ellen. A követelmények mindig a skillnél vannak leírva mihez milyen támadás szükséges.
Remélem érthetõen írtam le.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Jagi
Kérdés:
Valahol le van írva érthetõen az assa combo-rendszere? Mert amihez már 2 feltétel kell azt nem tom elnyomni :/

Gorla: Colka nevében is köszi hogy megjavítottad az accját
- egy csomó dolgot le fog tölteni, utána játszhatsz ahol abbahagytad. A bejelentkezõ háttérképed Nightfall-os lesz, ezen nem kell meglepõdni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Midgard
Válasz:
Nos neked csak 1-2 dolog változott (titulusok, skillek elrendezése, buildek mentése stb...), de az alapjáték nem változott lényegében
Ahhoz, hogy a másik két területre át tudj jutni, ahhoz meg kell venned a Factions-t és/vagy a Nightfall-t, ha az accounthoz hozzáadod az új key-t akkor át tudsz menni a régi karikkal az új területekre.
A kieg-ek nélkül is tudsz játszani, DE csak Tyria-n!

Pari
Kerdes:
nagyon regen,mikor megjelent a game,megvettem reggeltem,van is vagy 2 20as karim...aztan abbahagytam...most meg kiakarom probalni megint...de vmi nem megy...kotelezo upgradelni az accot? vagy lehet az "alapjatekkal" jatszani? hogy mukodik ez ujabban?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

- én sajnálnám, ha pár tahó miatt zárásra kerülne ez a topic, inkább õket kellene kizárni
- gw.hu az egyrészt nagyon nem jön be, és elég halottnak tûnt amikor utoljára arra jártam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

quad
kösz a tanácsot , megpróbálom majd , de egy idõre elég volt belöle 😊

Midgard
Üdv mindenkinek!

Õrültek háza volt itt a hétvégén? Tényleg elkelne itt 1-2 házigazda aki moderálna, lehet hogy nem lenne ranglistás a topic, de legalább a játékról szólna...

Quad: érdemes oda MM-et vinni aki vagy húzza a csapatokat vagy +1 monkkal védi a legutolsó szellemet. Legutoljára 4-en + herótok csináltuk meg 3 kardosra. Margoniták mindig a legutolsó szellemet támadják (feléjük a legközelebb lévõt). Csinálhatjátok split csapattal (2*4-es felosztással) a Margoniták ha több csapatot nem húztok be akkor elintézhetõk 4 fõvel is. Sok sikert!

quad
eh bocs hogy nem egybe , de a spiriteket kell védeni amik kinõnek a földbõl miután ledobod a saberin fényét. mindig hátra kell szaladni amikor támadják a spiriteket , egy csapattal sem birtuk a szuszt...

quad
fogalmam sincs én se tudtam megcsinálni 😄

EmThor
jennurs horde nagyon nehéz, tipp? megölik a mukit hátul mikor az elsõ lépcsoron kinyírjuk a monsztát...

bardocz
köszi<#wink>
Jagi
betyár! Grat. <#taps>

bardocz
nekem tegnap vagy tegnapelõtt esett egy nf-es ritu staff monkom azt használja +20 nrg-t ad ami elég jó 😊

Alem's Remedy (Req9 Restoration)
+15 Energy
HSR (20% all spells)
5^50
+30hp<--ezt tudja

touch rangernek is be akarok szerezni egyet 😊
Jagi
ja, igen neki is esett vmi rare az sem rossz 😊 csak már ergy rod kéne nekie 😊

bardocz
így viszont megérte^^
én a monkomnak szereztem így wandot hogy elmentem elitet cappolni vele 😊
Jagi
Csak útba esett és van a warimnak vmi normálisabb pajzsa végre^^

bardocz
szerintem nem érte meg ha ezért mentél hogy eladd ha meg csak útbaesett és legyaktad akkor megérte
Jagi
Dzsááááááááá!
a legelsõ junik ami esett^^
az "undercici"-ben dobta a lvl24-es kappa boss megérte szívni vele^^

bardocz
én is kb 3 hónap alatt vettem észre a leave my guild gombot<#idiota>igaz sose kerestem <#idiota>
NEOreg3
kösz, rákattiontottam a nevemre és ott volt, hogy disband guild 😮<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
szerintem ha elhagyod a guildet
NEOreg3
sziasztok!

tesóm csinált egy guild-et és sajnos az én karakteremet is oda teszi, így nem tudok más guildekhez csatlakozni

az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne törölni azt a guildet, hogy az emléke se maradjon meg?

köszi a válasz(oka)t

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
nem én erre mindenhol gondolok randomba megértem de fort aspenwoodba ahol 10 sec után úgyis feléled meg HA-ba utolsónak teljesen fölösleges meg csak idegesítés
Zomil
sztem arra gondolt amikor már csak 1 ember él és az elkezd körbe-körbe futkosni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
ennyi erövel te is légyszives menj be vmilyen arenába és öld meg magad. mert másokat esetleg idegesithet hogy te játszani probálsz. amit te futkosásnak nevezel az leginkább kite-olás csak mivel az ilyen randomba összedobos arenákban nem mindig van monk aki felhealelje az illetöt, ez lehet, hogy számodra csak eszetlen rohangálásnak tünik.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
marhára nem tökmindegy hogy futkosol oda vissza vagy nem plusz ha megdöglik kapod a factiont is
Nem tok mindegy, hogy futkosnak a luxonok? Ugyis meg kell varni az ido leteltet. Ha meg meghalnak ugyis ott vannak megint 10mp mulva.

quad
hát majd segit rajtuk az epilepszia :X

bardocz
sok kis vérpistikét inkább küldeném futóversenyre de hogy nem gépközelbe az biztos 😄
quad
annál már csak az rosszabb amikor randomban futkorásznak , olyannal is találkoztam hogy konrét run skillek voltak nála és vagy 30 percig futkorászott fel s alá , aztán kiléptem <#lama>

Carlos
Hû mi van itt!
Látom megy ez nélkülünk is...
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
de jó napom van ma eddig... megismerkedtem pár luxon olimpia bajnok futóval fort aspenwoodban<#vigyor3>
mért nem lehet tisztességesen meghalni és nem oda visza rohangálni valaki mondja meg!már nagyon unom a sprintereket...
GamerAdams007
Köszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

kisfigi
igaz 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

Kata
Másodlagos kasztod elitjeit is, természetesen.

[/cserf][/fülünyúl]

GamerAdams007
Signet of Capture-el csak a Primary Profession Elite skilljeit gyûjthetem be, vagy a Secondary Elite skilljeit is?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bardocz
belépsz megnézed a nevét és itt leírod 😊
mit csinaljunk vele? 😄 borlis pass?

A küldi nevét nemtom fõküldi Yak Bend után, a hegyekbe. De msnre vegyetek fel léccci : [email protected] PSLPSLPLS
1. A skiellek leírását nem leszedték, hanem nem tették fel az újakat.
2. Sztem bárki jelentkezhet segíteni.

GW: Dor Von Hun [HD]

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Hungarian Knight guild tagokat keres!!!Kurzik,van már guild hall,és kezdünk bevásárolni a guild hallba dolgokat.Bárki jöhet.Nekik irjatok privit ha beakartok szálni: Jason Hunter Hun,Aragorn Hun,Rudolf Benhanin,Sas Cool. Jah és szövit keresünk!!!Itt is irhatok privit.<#integet2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A küldi nevét nemtom fõküldi Yak Bend után, a hegyekbe. De msnre vegyetek fel léccci : [email protected]
gonolom én, nyugodtan nekiallhat forditani skilleket, kasztokrol hoszabb leirast kesziteni az, aki elégedetlen az oldallal, gondolom a "tulajnak" is van más dolga, es szeret neha jatszani(?), nem ejjelnappal azzal foglalkozni>.< ne fikazzatok már 😛

quad
kasztokrol ne is beszéljünk meg iszonyat sok hiányosság van rajta nem szemrehányásképpen csak nekem nem jön be..

kisfigi
jaja a skillek leírását is leszedték róla 😞igaz nekem nem hányzik de nagyon sokan vannak akik angolul nem tudják megérteni meik,mit csinál😊

Destiny. The design is clearly ancient.