Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quad
hát de te honnan tudod hogy én milyen kemény vagyok a kinai penge eltörik rajtam <#vigyor><#vigyor><#vigyor> de nem is ez a lényeg , hanem hogy nyertem 3 aranyat bardocztol <#ravasz1>

nekem meg mondjuk egész gw-hu nem jön be 😛

Teljesen 1et értek !!! Mire jóó ez?

bardocz: Szerintem nem kellenne keménykedned, és mások háta mögül kiabálnod!!! Attól soha nem leszel nagyobb, és erõsebb!!! Ezt nem rossz szándékkal mondom!!! Ennyire ne légy kretén, és ne rontsd a hírünket!!!

quad: Nálad meg sokkal keményebb vagyok ezt tudhatnád, így majd én küldök oda embereket ha jónak látom <#eplus2> <#eplus2> <#eplus2>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Jagi
sztem egyenesen ül, térd összezár, kezek rá, bájos mosoly és a topik nem lesz bezárzva...
õszintén szólva sajnálnám, (mert a gw.hu-s fórumrendszere nekem nem jön be)
szóval, ha magatokért nem is másokért tessék kultúráltan fórumozni
remélem tudja kinek szól és megszívleli... (csak jótanács nem flémkeltõ utasítás)

peace

bardocz
következõ flamenél vagy még ma?
bardocz
aki ingyen akar FoW-ozni annak ajánlom a német szervereket nagyon kedvesek bár az ingyen partik ma mind leaveléssel értek véget😄 viszont hullott egy ruby 😊
Ne idegeskedj, pár hete, (vagy a nightfall megjelenésével, nem emlékszem pontosan) volt rejtett update. Lényeg: teljesen véletlenszerûek lettek a ládák..., azért látom, még olyat nem nyitottál, hogy üres lett volna, de majd az is eljön <#eplus2>
megszünt a csak arany, csak lila láda, amúgy úgy vettem észre, hogy az újabb kariknak több az arany láda (lehet, hogy ez csak a nagy számok törvénye miatt van)

JaSoN HuNTeR
OMG!!!No comment.Nem szép dolog.😛

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MrPrise
Hihetetlen, hogy mi megy itt néha... Akik normálisan próbálnának meg itt társalogni, azok kedvét is elveszi az a pár iq huszár...
Többiek: gyertek a Guildwars.hu-ra!

bezarva?

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

ColdFire
Messer Killer ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

milyen néven tolod? ;]

ColdFire
hát én még a lv11emmel vagy hánnyal nemtom ^^
van egy küldi amit nem tudok megcsinálni, amikor a köveket kell pakolgatni ideoda :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Zomil
asszem megyek és kidobom a gw-t...annyira feldühitett
megyünk guildel chest run uj elite helyen elsö gyerek nyit: arany, második arany, nyitom én lila..., utána köv run: elsö nyit arany én nyitom lila, utána én nyitom elsönek lila másodiknak nyitja a gyerek arany...nah ezt magyarázza meg nekem valaki...a vicc az h kukac farmon is ez van

eddig nem ugy volt h egy láda v csak arany v csak lila?
mert mostmár nagyon felb*szta az agyam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ColdFire

ColdFire
megrendeltem egy játékot (TMOt) cdgalaxisból, és adtak hozzá egy GW posztert <#eljen>

thx!

cenobite
Visszaolvastam a mai termést.

xtremepvefarmer, te ritka nagy primitív prosztó vagy, ugye tudod?

gamertag: kenobita

Zomil
köszönjük, bár a bezárásnak nem örülök😞 kéne egy házigazda aki néha rendet tesz😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

😞

Kandurex
Miután többen panaszkodnak a moderátor topikba. Elsõsorban megszabadulunk pár embertõl, másdorsorban pedig bezárom a topikot. Szóval, csak ésszel, nyugodtan, nem flamelve, nem spamelve, kultúráltan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ColdFire
<#eljen>

quad
jösz 3 arannyal 😄😄😄

bardocz
1. Guild Wars - MMORPG
2. XBOX360
3. '80 as évek zenéi
4. World of Warcraft
5. Windows: Vista (Longhorn)
6. PlayStation 3
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Partyarcok
9. Logomûhely
10. Football Manager

köszönjük^^
Jagi
Aztabüdösqrvaélet xDDDDD

csinálok popcorn-t és elolvasom megint 😊)

bardocz
nekem meg nem egy oldalon jelzi a fórum az üzeneteket hanem kattingatnom kell folyamatosan hogy olvassam
szegény gorla nem érti
van élet ugy látom 😊

quad
hát nem olyan hatásfokkal mint régebben 😊

Tudod, hogy Qkac-ot egyáltalán nem érdekli az egész és Speeder meg olyanhoz nem nyúl hozzá, amihez Qkac-nak köze van. Én meg tudom mi volt elrontva, colka-nak is javítottam, ha Solon még nem mondta volna neki.

Na most már jó és bocs, hogy rajongói oldalt irtam én hivatalos gw oldalt akartam csak elgépeltem

Zomil
sajnálattal látom h a modik baxnak benézni ide nah mind1...pedig már pár napja meg lett emlitve, h tisztogassanak
jah igen és egy házigazda se ártana egy-egy büntipont talán visszafogná az embereket

hm, most ovlastam vmit h nem lehet amr farmolni?^^

még mindig szar, lehet, hogy hivni kéne Qkacot õ ért hozzá
vagy esetleg Speedert?

quad
már csak lekell forditani 😄

unlokkoltam Razah-ot <#violent>

dougO
Ez a fórum ma a csúcsa a világszínvonalnak! xD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Bocs, de titkos fórumok felszámolásra kerültek.
Amúgy most jó már?

quad
<#ravasz1>

Gorla ha már úgy is ráérsz mi lenne ha a magyar ranjongói oldal forumát megbütykölnéd, h ne csak az offtopicot lássam hanem a sok farmbuildet és nyavajgó 12 éves kisfiúk hozászólásában gyönyörködhesek. Ja és most kivételesen úgy csináld meg, hogy lássam a super titkos IL forumot is.
Köszike.

quad
mit gondolsz én mér vagyok itt? ;]

Zomil
looool, istenem jobban elszorakozok itt mint ha egy vicc topicot olvasnék😄DD

quad
nekem is van ilyen , mert 2 storyline is van

GamerAdams007
asszem van olyan rész, ahol ketté ágazik a sztori, majd újból összeér a két véglet, vagyis helyenkét kapsz 2 missiont, és választhatsz melyiket csinálod meg a másik csak opcionális, így maradt meg sztem neked az a 2

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bardocz
szerintetek az hogyan lehet nf-ben hogy haladoka játékban elõre és van két miss ami nincs is megcsinálva<#confused><#nyes>
quad
igen volt és lesz is , és kérlek irj listát , hogy kik miatt volt még aztán tedd ki a gw.hu-ra hogy legalább frissüljön 😉

Pedig pár ember megérdemelné.

quad, te meg 20 éves létedre 10 éves szintjén viselkedsz és már volt flame miattad.

quad
akkor azért a féloráért érte meg 😄

bardocz
gogadunk 3 aranyban hogy fél óra mulva írni fog? 😄
quad
nekem megérte ha coldfire elcsöndesült ..

bardocz
biblia<--és itt is elég sok infot találhatsz térképekkel meg mindennel érdemes itt is szétnézni
nemlesz banolva senki sztem

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.