Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg mondjuk egész gw-hu nem jön be 😛
bardocz: Szerintem nem kellenne keménykedned, és mások háta mögül kiabálnod!!! Attól soha nem leszel nagyobb, és erõsebb!!! Ezt nem rossz szándékkal mondom!!! Ennyire ne légy kretén, és ne rontsd a hírünket!!!
quad: Nálad meg sokkal keményebb vagyok ezt tudhatnád, így majd én küldök oda embereket ha jónak látom <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2>
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
õszintén szólva sajnálnám, (mert a gw.hu-s fórumrendszere nekem nem jön be)
szóval, ha magatokért nem is másokért tessék kultúráltan fórumozni
remélem tudja kinek szól és megszívleli... (csak jótanács nem flémkeltõ utasítás)
peace
megszünt a csak arany, csak lila láda, amúgy úgy vettem észre, hogy az újabb kariknak több az arany láda (lehet, hogy ez csak a nagy számok törvénye miatt van)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Többiek: gyertek a Guildwars.hu-ra!
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
van egy küldi amit nem tudok megcsinálni, amikor a köveket kell pakolgatni ideoda :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
megyünk guildel chest run uj elite helyen elsö gyerek nyit: arany, második arany, nyitom én lila..., utána köv run: elsö nyit arany én nyitom lila, utána én nyitom elsönek lila másodiknak nyitja a gyerek arany...nah ezt magyarázza meg nekem valaki...a vicc az h kukac farmon is ez van
eddig nem ugy volt h egy láda v csak arany v csak lila?
mert mostmár nagyon felb*szta az agyam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xtremepvefarmer, te ritka nagy primitív prosztó vagy, ugye tudod?
gamertag: kenobita
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. XBOX360
3. '80 as évek zenéi
4. World of Warcraft
5. Windows: Vista (Longhorn)
6. PlayStation 3
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Partyarcok
9. Logomûhely
10. Football Manager
köszönjük^^
jah igen és egy házigazda se ártana egy-egy büntipont talán visszafogná az embereket
vagy esetleg Speedert?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Amúgy most jó már?
Köszike.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
quad, te meg 20 éves létedre 10 éves szintjén viselkedsz és már volt flame miattad.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.