Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Oswal
hi van egy olyan kérdésem hogy mer nem kapok faction pontot amikor pár menettel ezelõtt kaptam?

JaSoN HuNTeR
Nekem meg 64-es 3000+-os van és minden megy rajta tök jól.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MrPrise
Most találtam egy ilyen arany színû kardot:
Sundering Falchion of Enchanting
Slashing dmg: 15-21 (req 10 sw)
Armor penetration: +20% (chance 20%)
Enchantments last 19% longer
Mennyiért lehet eladni ill. nem kell vkinek?

Zomil
nekem 64-es 2800+ van és megvok vele elégedve😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
OFF:

holnap megyek uj procit alaplapot venni szerintetek megéri az AMD ATHLON64 3800+os? ami 2400en pörög asszem légyszi irjatok véleményt meg tapasztalatot ha van 😊

ON

Én guildem is széthullott 1 pár napja, de sebaj, már van másik xD

azthittem csak névváltás volt 😮
Még van, max nem olyan sokan vannak már a céhben és egy hónappal ezelõtt GvG-ztek utoljára. Forrás
Még tegnap az IL-t is láttam a ladder-ön.

Szaruman
+l

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Még nyárom hulott szét.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
vazz manapság minden guild széthullik?<#confused>
széthullott
Az XP nevû guildnek milett a sorsa?
GamerAdams007
Price Check Plz!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

a régi pve-s kerékvágásba...
JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Hungarian Knight guild tagokat keres.Kurzik,van már guild hall,és kezdünk bevásárolni a guild hallba dolgokat.Bárki jöhet.Nekik irjatok privit ha beakartok szálni: Jason Hunter Hun,Aragorn Hun,Rudolf Benhanin,Sas Cool. Jah és szövit keresünk.Itt is irhatok privit.
Guild Honlap:Hungarian Knight Guild

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Midgard
Ezse régóta van, akik sokat váltottak kasztot és sok buildbõl építkeztek azoknak megváltás volt a Nightfall elõtti nagy update...<#worship>
Azóta mükszik így.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

MrPrise
Ja, ok! Már értem! Ez a megoldás még jobban tetszik. Azt hittem mindig vissza kell menni a skillváltó emberhez.

Ez úgy müködik, hogy ha egyszer már váltottál pl. az elédnek monk másodlagos kasztra a prof. changernél, onnantól kezdve bármelyik városban választhatod a monk másodlagost, ha éppen más lennél. De ha pl. még sose voltál nekró, akkor el kell menned a prof changerhez és nála kell váltani nekróra. De onnantól kezdve azt is bármikor és bárhol választhatod (csak városban persze).
Szal kicsit olyan, mint a skillek, azokat is csak akkor teheted be a skillbarba, ha már megvan a skill.

Jagi
Miután megcsináltad a küldit szabadon...

MrPrise
Hogy-hogy? Nem csak bizonyos helyeken lehet?

Carlos
Ment privi!

Þór vígi þessi rúnar

- lehet, jelenleg 2 (vagy most inkább 1) prophecies karival téblábolok

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Midgard
De ezt csak akkor tudja ha már minden Path questet (Tyria-s karinál), vagy mindegyikre váltott Senji (Factions) - Command Postban (Nightfall). Amíg nem váltott 1 bizonyos kasztot addig a K betûs panelnél sem tud...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

- másodlagos kasztot én most bármely városban tudok váltani (mindhárom játék megvan) a K betûre feljövõ panelen

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

jah nf es ele ruhákból az néz ki a legjobban sztem 😊

azért a vabbian férfi ele ruha szerintem nagyon ott van <#eljen>

EmThor
kösz, bonus egyenlõre nem izgat, de akkor gondolom elég a középsõeket leverni?!...

<és végre visszatértünk a normális fórum-kerékvágásba...>

Brigadeführer
Nem könnyü, de egyedül is hencsekkel/herokkal meg lehet csinálni masterre. (Tapasztalat😛) Amint felmész a lépcsõn, onnantól nehéz, mert két felé kell figyelni. Taktika: Mivel tudod, hogy idõközönként jön egy csapat a spiritekre, megvárod, lehetõleg minnél elõrébb, és lenyomod. Aztán behúzol egy "állomásozó" csapatot és lenyomod. Aztán a következö patrolt várod (ha elég gyors voltál) és így tovább. A két szélsõ lépcsõn fent van a masterhez kellõ két plusz mob. Ott fokozottan figyelni kell, mert a lépcsõ melletti margonite-ok is beaddolnak, ha behúzod a bonusz mob csapatát. Ha sokáig elhúzódik inkább vonulj vissza, középre, várd meg a patrolt és utánna öld megint a lépcsõs csapatot. Ha leölik az elöl lévö spiriteket, akkor két patrol között hurcibálj elõre egy pár gömböcöt. Nehéz és babra munka de nem lehetetlen.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

MrPrise
Köszi! Annyi a baj, hogy ahová menni kellene ott nagyon hamar lenyomnak ;-)

GamerAdams007
Word Of Healing skillt Nightfall-ban hol lehet Capture-ozni? Wiki-be csak Prop, meg Factions-t ír.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MrPrise
Arról ne is beszéljünk, hogy nem hinném, hogy maguknak csinálnák a játékot ;-) Remélem... :-)

MrPrise
Átfogalmazom: azt írod küldetések elvégzésével. Megcsinálok vmit és akkor úgy mint a legelején kérdi, hogy melyik kasztot akarom használni? Vagy van egy ember, odamegyek és megmondom neki, hogy cserélni akarok és kész is? wiki link is jöhet, ha úgy egyszerûbb. tudok olvasni, csak nem tudom hol olvassak ;-) Köszi!

ha arra célzol, hogy az ele az egyik kedvenc és sokat törõdnek vele, akkor nem telejesen értek veled egyet
igaz, hogy neki van a legtöbb skillje, de ne felejtsd el, hogy eggyel több attribja is van 😊 más részt a férfi ele skinek és ruhák nagyon szvsz nagyon gagyik, alig van 1-2 közöttük, ami jól néz ki, szerencsére az ele nõknél nem így van, de sajnálom
szerintem, akkor lenne a kedvenc kaszt az ele az anetnél, ha lennének normális ele skinek és ffi ele armorok
uff beszéltem <#vigyor4>

MrPrise
A Crystal Desertben pontosan hol? Már eljutottam oda ;-)

Ra/Me-bõl egy jó megszakítós karaktert lehet készíteni, egyik hõsömnek beállítottam egy ilyen buildet és nagyon jól használja.
Prophecies-ben ingyen lehet küldetések elvégzésével kasztot váltani a Crystal Desert-ben, míg Factions-ben (Senji) és Nightfall-ban (Zuwarah) 500 arany/kaszt áron lehet (ezt elsõ váltáskor kell csak fizetni).

Jagi
Én is csak ranger skillt viszek ki mindig a bow+poison nagyon büntet a maradék helyre meg a pet 2 szükséges (comfort+charm) skilljén kívül 1 "nagyonharap^^" + res. signet, simán lehet vele haladni
Nekem is mesmer a másodlagos, de egy darab skillt nem használok a Power shot, hunter shot, sokkal hatásosabb magasabb masteryvel és még a fdarkas is használható 😊
Majd a FoW-solo runnál 😊

GamerAdams007
Sunspear Sanctuary, azon belül is Command Post, és ott van egy Proffession Changer, illetve PvP területen Great Temple of Balthazarban is van egy ilyen NPC, de azt hiszem csak LvL 20 után tudod lecserélni a secondaryd.

GamerAdams007
LOLka FoW Forest farmer Ranger/Mesmer a legjobb. Itt a build: FoW Forest Farmer.
Illetve itt egy kicsit tökéletesítetteb, fejlesztettebb verziója: build. Utóbbin vannak videók is, illetve még másmien buildek.

MrPrise
Jut eszembe: vki írta már itt, hogy meg lehet majd a másodlagos kasztot változtatni? Hol, mikor, mennyiért, ki? :-)

MrPrise
Mikor válogatok a városban, hogy mit érdemes vinni a skilljeim közül, elég nehezen találok olyat amelyek a legtöbb esetben jól használhatóak a ranger/mesmer karakterem számára. A mesmer skillek (ami nekem van) pedig pláne olyanok, hogy a negatív hatásuk miatt inkább nem is használom õket. Nem is szoktam vinni mesmer skillt, csak rangert. A mesmer skillek közül a chaos storm és az amely folyamatosan csökkenti a életerejét (nem jut eszembe a neve) az amit néha használni szoktam. Inkább a petemet tunningolom fel csata elõtt + megszakító lövés és a Marksman's Wager.
Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a legütösebb kombináció ;-)

Az én para-mnak most van 77 skillje... <#beka2>

GW: Dor Von Hun [HD]

hümm-hümm... kihagytad a cap signetet, meg a sunspear+sima res signetet... legalábbis gondolom 😛

Kata
A prophecies alapkarakterek közül is azért látni, mik a nagy kedvencek. Az ele 134 skillt kapott ezidáig, a mesmer meg 127-et. Nem mintha sokat számítana, csak érdekes, és tényleg látszik a játékban (fegyverek, ruhák skinjei, skillek), hogy mely kasztok az Arenanet kedvencei.

[/cserf][/fülünyúl]

spatz
Csak úgy érdekesség képpen megnéztem kinek hány skill-je van:
(Core+Proph+Factions+Nighfall)
Assassin -> 100
Dervish -> 75
Ele -> 134
Mesmer -> 127
Monk -> 131
Necro -> 132
Paragon -> 75
Ranger -> 130
Ritualista -> 100
Warrior -> 130
összesen -> 1134 skill.<#wink>
Ez elég sok lehetõséget ad. Nem tudom minek hisztiznek az emberek ha vmit nerfelnek...<#nyes><#wave>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

R34N
figyelni kell rá hogy mikor probálnak elrohanni melletted a margonite-ok és öket levadászni akár olyan áron is hogy két grouppal egyszerre harcolsz. kell egy warrior vagy vki aki tud futni és magára huzza öket még mielött rámennének a spiritekre vagy a mukira. meg nem baj ha van player healer mert ö tudja healelni a spiritet is ha kell és tud rájuk figyelni ha esetleg a magadra huzás mégsem sikerül.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Thor ha kérsz segítséget mi (Lillith, Lyana, Dor) nagyon szívessen megyünk, kb. 15 perc és master lesz. A titok az MM-ekben lesz. 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

Jagi
k thx

Midgard
Ha hencsikkel mész akkor mindig jelölj nekik és berohansz a casterekre és utána kirohansz (return, aura of displacement esetleg shadow form stb). Ha jelölsz nekik és másikat támadsz talán 1 combóból annyira meggyengítesz 1 castert, hogy könnyen lecsapják. Sose maradj sokáig 1 helyen...