Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én legalábbis igy gondolom
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt írják, hogy a Blizzard levédette az aukciót és az aukciós házat és az ArenaNet-nek a bíróság tiltotta meg , hogy legyen a GW-ben ilyesmi. Ha az ArenaNet azt akarja, hogy legyen a GW-ben akkor fizetnie kellene a Blizzard-nak érte. Ennek az egésznek a háttere az lehet, hogy anno az ArenaNet-et 3 volt Blizzard-os alapította... Ez azért elég durva...
Mondjuk lehetne vmi normális, mindenki számára elfogadott külsõ weboldal/program is. Ha az van a tiltásban, hogy a játékában nem lehet aukció, akkor külsõt kell csinálni. Lenne egy progi, megadod az accodat, lekéri a GW szerverérõl, hogy mid van, kirakod eladásra, aztán aki venni akar vmit, szintén belép és látja hogy árulod. Megveszi, a szerveren a progi elintézi a dolgot, aztán lehet menni játszani. Picit macerásabb mint a játékbeli aukció, de még mindig sokkal jobb mint a WTS/WTB... Ehhez nyílván kellene az ArenaNet supportja is, mert egyébként csak reverse engineeringgel lehetne megoldani. Szerintetek mit szólna az ArenaNet ha vki ezt meg akarná csinálni?
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
GW: Dor Von Hun [HD]
Ne kelljen már 100x megcsinálni egy questet vagy 10 karival végigtolni az egész játékot hogy felszereld magad. Na akkor ne is beszéljünk a fow armorról..
Engem is tönkretettek a kieggel anyagilag... pedig csak 180 kulcsot vettem, meg sup vigor rúnát a fontosabb höseimre... 😛
az télleg nagy ujdonság lenne és baromi élvezetes kis hentet lehet rendezni sok emberrel, amolyan kikapcsolodás de mégis PvP. más mmorpgkben remekül beválik a várostrom 50 v 50 meg a hasonlok is (knight onlineban pl 300 v 300 volt a hetente megrendezett nagy csata és én azt élveztem legjobban mindig tök vártam a csütörtök estét és akkor általában nem is feküdtem le aludni mert war volt 😄)
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Az Elonai elitet nem ismerem, de ahogy vannak kockák oda is lesz ideális csapat összeállítás elõbb-utóbb mint Deep-Urgozra is meglett.
Akik szeretnek felfedezni kisérletezgetni, hajrá! Akik meg kivárnak azoknak meg hamarost lesznek csapat összeállítások oda is...
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Questek - pénz meg beváltható cumó
Talán Zhetuka kvesztje ad valami újdonságot, de a reward az vicc..
Elonai elit mission meg egy átb*szás, nagyjából annyit csináltak hogy telenyomták a terepet 1 rakás mobbal + rengeteg szopatós "környezeti hatások" és hajrá.. gyilkold végig a terepet. Jutalmad egy átlagos ritu hero+ 1-2 olyan cucc amibõl már elivelg a régi játékosonak már van 1 tucat.
Na de GW-t sztem még korai temetni, meg kell várni hogy innen hová fejlõdik.
Sosem voltunk nagy pvp-ek, de sztem a pvp guildek között van a legtöbb mozgás változás.
Milyen lesz a kövi kieg, megcsinálják-e amit igértek, nagy kérdés. De tényleg az utóbbi idõben többen kedvtelenettek el. Ha volt is divat a GW, az már a múltté. Így is - Úgy is lesznek magyar guildek-allyk, sztem sg fórum is megmarad...
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
CH4 meg pvp-s lesz, egyetértek Fakival, ha nem lesz valami hihetetlen nagy újdonság, ami új szintre emeli a játékot, akkor vége.
- akinek meg van jó guild-ja az minek járjon ide?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Azért valahol igazuk van az elégedetlenkedõknek, mert sok más mmo-ban alapnak számító "szolgáltatásokat" (aukciós ház, lfg partiszervezõ) csak ígérgetnek, de a heroknak új armorokat tervezni volt idõ. Ja a reconnectrõl ugye ne is beszéljünk 😊
Na mind1, érdekel mi lesz a következõ lépése az Anetnek, azaz a megszokot sablon szerint készül a CH4 vagy lesz valami újdonság.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
az egész nf-ben nagyon kevés hely van csak, ahol mm-nek nem látod hasznát (pl. a legleglegvége)
Kellemes ünnepeket! <#wave>#wave>
- guildben talán még 1 embernek van NF, és az sem jár még erre (meg eddig csak 1x voltunk fent egyszerre mindketten)
- minek ide is MM? undeadekbõl is lehet idézni miniont, vagy a késõbbiekhez kell?
Ha még a gates-el birkózol, akkor: szögeld le minden emberkédet, ne fussanak homokba, illetve legyen egy jó mm-ed is. Esetleg szakitó ranger sem árt a resurrect-félék ellen.
btw messze van még nf vége?😛
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Ha lehetõség van rá 2-en(2 player) menjetek mert a herókat könnyebb irányítani.
a SOC - Signet of Capture amivel skill-t lopsz (cap-elsz).
- mi az a soc?
Röviden: le kell gyõzni egypár csapatot és rávenni a kukac királynõt arra, hogy téged is engedjen kukacot irányítani és lõn te is kukac lettél (pontosabban lenyelnek a kukacok téged és a hencsiket, herótokat)<#vigyor1>#vigyor1> jó szorakozást sztem érdekes 1 dolog.
Fontos: ha van nálad soc akkor azt a kukac skill-t nem tod használni! 7-esre sose rakjál SOC-ot!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Herokkal ez sajna nem megy, nem tudok 3 gömböcöt egyszerre vinni...😊
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu