Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPrise
Igen, az szerintem is, de ezt írják ott. Jó lenne ha vki megcáfolná és arról számolna be, hogy pár héten belül lesz aukció a gw-ben is.

Zomil
egyébként is ez kb olyan mintha egy mmo kitalálná h levédeti az arany tárgyakat és onnantol kezdve amelyik mmo-ban arany szinü spec tárgy van akkor fizetni kéne nekik... ez lol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ez hülyeség ugyanis aukcios ház nem csak wow-ba van, illetve nem ott jelent meg elöször...
én legalábbis igy gondolom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrPrise
Hm. Érdekes infót találtam neten az aukciós házzal kapcsolatban itt.

Azt írják, hogy a Blizzard levédette az aukciót és az aukciós házat és az ArenaNet-nek a bíróság tiltotta meg , hogy legyen a GW-ben ilyesmi. Ha az ArenaNet azt akarja, hogy legyen a GW-ben akkor fizetnie kellene a Blizzard-nak érte. Ennek az egésznek a háttere az lehet, hogy anno az ArenaNet-et 3 volt Blizzard-os alapította... Ez azért elég durva...
Mondjuk lehetne vmi normális, mindenki számára elfogadott külsõ weboldal/program is. Ha az van a tiltásban, hogy a játékában nem lehet aukció, akkor külsõt kell csinálni. Lenne egy progi, megadod az accodat, lekéri a GW szerverérõl, hogy mid van, kirakod eladásra, aztán aki venni akar vmit, szintén belép és látja hogy árulod. Megveszi, a szerveren a progi elintézi a dolgot, aztán lehet menni játszani. Picit macerásabb mint a játékbeli aukció, de még mindig sokkal jobb mint a WTS/WTB... Ehhez nyílván kellene az ArenaNet supportja is, mert egyébként csak reverse engineeringgel lehetne megoldani. Szerintetek mit szólna az ArenaNet ha vki ezt meg akarná csinálni?

lemike
Tényleg müködik még az 55 hp nekró ???

R34N
o, hát nem olyan kis hangyafasznyi pályára gondoltam ám én helyszinül mint a guild szigetek, hanem vmi igazán nagy csatatérre ahol a csapatmozgási stratégia is számitana. 😊 na meg aztán akin SS van az ne üssön... 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
nem csak az elején lévõ tanító részt csináltad mert ott egy idõ után nem ad már
Lord Oswal
nem mert mindet elvertem voltvagy 2000

Zomil
lol 10 emberre SS és a csapat eltünne xDDDD

WTS air, you can breathe if you buy it! Only 1K!

És az akukcós ház még a farm egy részét is kiváltaná, mert akkor ellehetne adni a sok zöld meg gold cuccot és az is hozna elég lóvét. Én már most a karácsonyi updateben is bízok valami újdonságban nemhogy a ch4-ben.

GW: Dor Von Hun [HD]

MrPrise
Az aukciós ház tényleg jó lenne, elég macera végigkiabálni az összes nagyobb várost, hogy WTS akármi ;-)

Faki
Eleve a farmot kellene kiváltani valamire. Pl tópartra kiül a fél banda és duma közben horgásznak, vagy GvG HA meccsekre lehessen fogadni, vagy tudomisén..
Ne kelljen már 100x megcsinálni egy questet vagy 10 karival végigtolni az egész játékot hogy felszereld magad. Na akkor ne is beszéljünk a fow armorról..

spikeok, meteor showerek, watch yourselfek, incoming, heal party... (usert már most is kirázza a hideg a gondolattól, bár lehet hogy érdekes lenne)

farmot tönkre? shiverpeak W farm müxik, a kukacfarm is. Hogy unalmas? Jah a farm már csak ilyen 😛

Engem is tönkretettek a kieggel anyagilag... pedig csak 180 kulcsot vettem, meg sup vigor rúnát a fontosabb höseimre... 😛

R34N
remélem lesz 50 v 50 madness ch4-ben 😄
az télleg nagy ujdonság lenne és baromi élvezetes kis hentet lehet rendezni sok emberrel, amolyan kikapcsolodás de mégis PvP. más mmorpgkben remekül beválik a várostrom 50 v 50 meg a hasonlok is (knight onlineban pl 300 v 300 volt a hetente megrendezett nagy csata és én azt élveztem legjobban mindig tök vártam a csütörtök estét és akkor általában nem is feküdtem le aludni mert war volt 😄)

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Midgard
igazat szólsz. De aki szeret csapatban játszani az úgyis megkeresi a többieket. De tényleg azoknak kedveztek akik 2-3 an szeretnek együtt játszani. Megjegyzem nem csak a farmot tették tönkre, hanem a pénztartalékokat is. Mert a lelkismeretes többkaris játékos pve kari mellett lévõ herótra mire mindent megvesz az nem kevés összeg, hát mégha valakinek 6-8 karija van (mint én, aki ráadásul nem is szeret farmolni).
Az Elonai elitet nem ismerem, de ahogy vannak kockák oda is lesz ideális csapat összeállítás elõbb-utóbb mint Deep-Urgozra is meglett.
Akik szeretnek felfedezni kisérletezgetni, hajrá! Akik meg kivárnak azoknak meg hamarost lesznek csapat összeállítások oda is...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Hát igen. A hero-rendszer elöny is és hátrány is a játékban, hisz sokkal kisebb az egymásrautaltság. Farmolni azért néhol még lehet, nem is rosszul. Azért ne panaszkodjunk, hisz tulajdonképp nem vettek ki semmit a játékból 😛 Bár sok újat se raktak bele... de egy visszafelé kompatibilis játékba gondolom elég nehéz újdonságot belerakni. Valami cél kéne bele, egy kicsit nehezebben elérhetõ, mint az utolsó mission...

Zehtuka quest? Ez a mostani majorben volt? Mert a 4 quest item itt figyel nálam, csak nemjó semmire.

Faki
Csak az a gáz, hogy a pve klánok is szívnak, mert ezzel a hiró rendszerrel mégtöbb fantomjátékos lett (elvannak magukban, mert herokkal elég babán lehet haladni). Farm nincs, vagy nagyon gáz, egyéb pve-s közösségi program max annyi hogy lenyomod 10-100x egyik másik missiont, illetve elit missionök ha még nem unja a nép, illetve ha össze tud a guild hozni egy ütõs csapatot és nem hal le 2perc után az egész banda.
Questek - pénz meg beváltható cumó
Talán Zhetuka kvesztje ad valami újdonságot, de a reward az vicc..
Elonai elit mission meg egy átb*szás, nagyjából annyit csináltak hogy telenyomták a terepet 1 rakás mobbal + rengeteg szopatós "környezeti hatások" és hajrá.. gyilkold végig a terepet. Jutalmad egy átlagos ritu hero+ 1-2 olyan cucc amibõl már elivelg a régi játékosonak már van 1 tucat.
Na de GW-t sztem még korai temetni, meg kell várni hogy innen hová fejlõdik.

Midgard
Nem tudom, hogy a többi guild, hogy van vele, de a Black Eagles nem bomlott fel, max kiléptek és beléptek tagok, ugyanúgy 60-70 között van a taglétszám napi 15-25 fenntlévõ taggal. Igaz ez nem olyan sok, de akik akarnak társaságot ventrin a guildban (vagy az ally-ban) találnak. A WSS ally-ában vagyunk és ott 1-2 guild cserén kívül nem volt nagy változás...
Sosem voltunk nagy pvp-ek, de sztem a pvp guildek között van a legtöbb mozgás változás.
Milyen lesz a kövi kieg, megcsinálják-e amit igértek, nagy kérdés. De tényleg az utóbbi idõben többen kedvtelenettek el. Ha volt is divat a GW, az már a múltté. Így is - Úgy is lesznek magyar guildek-allyk, sztem sg fórum is megmarad...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

jaja, szomorúan vesszük mi is észre, h az összes ally felbomlik, mert megszûnnek a guildek. Szerencsére mi még mindig egyre nagyobbak leszünk. El is mennek páran (a lent említett változatlanság miatt), de minidg jönnek helyettük újak. Most kb 20 ember jön fel napi rendszerességgel játszani, ebbõl kb 15 marad fent több órán át. Van még 20 ember, aki hétköznapi teendõi miatt csak hétvégén, vagy adott napokon tud csak fent lenni.

CH4 meg pvp-s lesz, egyetértek Fakival, ha nem lesz valami hihetetlen nagy újdonság, ami új szintre emeli a játékot, akkor vége.

- talán nincs aki sírjon, tavaly májustól idén áprilisig 4 guild-ben fordultam meg, azóta meg kb. másik 6-ban. A 'régi' guildek bármelyikében majdnem annyi _aktív_ tag volt, mint az utóbbi 6 guild bármelyikében az összes játékos (ez is a fõ okok között szerepelt, amikor elhagytam õket). Jelenlegi guild-emben 5-en vagyunk aktívnak mondhatóak (2 napon belül azért belépünk játszani), de látok tagokat, akik 2-5 hónapja léptek be utoljára
- akinek meg van jó guild-ja az minek járjon ide?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Faki
De nagy a csend errefelé, pedig a külföldi fórumokon megy a nagy sírás, hogy a GW lassan 2 éve nem változott semmit. Najó annyit igen, hogy herokkal lezúzták az eddig is haldokló közösséget, HA-t szétbarmolták, 2skilles buildeket reklámoznak (seering flame) a Gw honlapon. Egyedül a GvG-ben van még talán valami.
Azért valahol igazuk van az elégedetlenkedõknek, mert sok más mmo-ban alapnak számító "szolgáltatásokat" (aukciós ház, lfg partiszervezõ) csak ígérgetnek, de a heroknak új armorokat tervezni volt idõ. Ja a reconnectrõl ugye ne is beszéljünk 😊
Na mind1, érdekel mi lesz a következõ lépése az Anetnek, azaz a megszokot sablon szerint készül a CH4 vagy lesz valami újdonság.

Spoil Viktort sose használom, nem tetszik 😛 SS és insidious parasite nekem jobban bejön, a fö mobokat meg curse-os nekróval sima Barbs-al arcontolom, SS, ins. parasite, aztán várom hogy az mm hero a minionjaival szétkapja 😛

Faki
Nekró elég vicces kaszt, MM-el népet írtassz, SS-elszintén csak kicsit másképpen. Ha bossok jönnek akkor spoil victor (Varesh és a többiek ellen) egy kis reckless-el fûszerezve és seperc alatt elpusztulnak. Szal érdemes a hírókat is valahogy így buildelni.

- az tényleg elég rossz eset lenne, ugyanis én rakok be egy minion idézõt meg ami gyógyítja õket (a maradék meg SS, hogy ölni is tudjak azért)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kenjed tovább, mindjárt vége 😛

Gate of Pain

Gates of Pain 😛 de ez is uncsi 😄

legrosszabb esetben belöled idézi a csontikat 😛

az egész nf-ben nagyon kevés hely van csak, ahol mm-nek nem látod hasznát (pl. a legleglegvége)

Hali! <#worship> Ha valakit érdekel plaync account: Guild Wars / City of Villains / Lineage2 (ezzel a 3 game.el) dobjon meg egy msg.el... karácsonyra tekintettel akciós áron <#vigyor2>
Kellemes ünnepeket! <#wave>

- nekem az a q is elég nehéz volt, ahol negyedik nekifutásra méltóztatott jönni az enemy (sztem bug volt), ezért inkább érdeklõdök
- guildben talán még 1 embernek van NF, és az sem jár még erre (meg eddig csak 1x voltunk fent egyszerre mindketten)
- minek ide is MM? undeadekbõl is lehet idézni miniont, vagy a késõbbiekhez kell?

vagy kérd meg a klán/allitársaid hogy segitsenek 😛

Hiszen még el sem érted a nehezebb részeket 😛

Ha még a gates-el birkózol, akkor: szögeld le minden emberkédet, ne fussanak homokba, illetve legyen egy jó mm-ed is. Esetleg szakitó ranger sem árt a resurrect-félék ellen.

GYáááááááááááá nagyon kivagyok kukacos resztol........pööööccsom televan egésszel reggel ota genya prim questekkel cumizok de marhauncsi
btw messze van még nf vége?😛

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

conjurer melyik guildbe voltál? ja és megvan már a r12? 😛
Midgard
A sárga homokot kerüld az ként bocsájt ki és attól halsz meg. A mobok majd kijönnek...Palawa majd mondja a szöveget. A kukac királynõt kell majd megagyalni párszor, mire behódol. Amikor a mobok visszahúzódnak akkor nem szabad utánuk menni.
Ha lehetõség van rá 2-en(2 player) menjetek mert a herókat könnyebb irányítani.
a SOC - Signet of Capture amivel skill-t lopsz (cap-elsz).

MrPrise
Hû! Ez érdekesen hangzik! Kár hogy még nem járok ott.

- elsõ nekifutásra addig jutottam, hogy rámentünk néhányan a sárga homokra, ahol frankón ki is haltunk. Viszont így baromi nehéz lesz kihúzni a dögöket, ha nagyon hátra rakom a hencsiket akkor elõbb hal a necróm minthogy kijönne a mob, egyébként meg ráfutnak a homokra és attól halnak... majd próbálkozom
- mi az a soc?

Midgard
Akkor ismét a jó öreg bibliát ajánlom Gates Of Desolation mission.
Röviden: le kell gyõzni egypár csapatot és rávenni a kukac királynõt arra, hogy téged is engedjen kukacot irányítani és lõn te is kukac lettél (pontosabban lenyelnek a kukacok téged és a hencsiket, herótokat)<#vigyor1> jó szorakozást sztem érdekes 1 dolog.
Fontos: ha van nálad soc akkor azt a kukac skill-t nem tod használni! 7-esre sose rakjál SOC-ot!

Gate of desolation?

- kukacokkal? ma hajnalban jutottam el valami helyre 'amin halandó élve nem kelhet át', ezekrõl a kukacokról van szó? Erre szívesen vennék valami taktikát (vagy egyáltalán mit kell itt csinálni), a herok+hencsik nem túl bõbeszédûek 😊

ColdFire
Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

EmThor
na jó de az eredmény a lényeg, nem baj, most a kukacokkal szopunk 😊

Brigadeführer
Runner nOObs!<#banplz><#taps>
Herokkal ez sajna nem megy, nem tudok 3 gömböcöt egyszerre vinni...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
jahnurs horde meglett 5 perc alatt, de csak 10edszerrel, 3 fénnyel berohantunk oszt csá 😄

PanzerWolf
Amit adtak petet az újsághoz a Gray Giant-ot (arany minipet),azt mennyiért lehet eladni?Nem kell.Meg adnék el minipeteket,eddig senkinek se kellenek.Csak foglalják a helyet.Egyedül a Kuunavaagot akarom megtartani.

bardocz
lehetöszegyült 10k vagy amenyit te tudsz tárolni