Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
kell a faxomnak következõ ez is elég xar lett 😄
van már info köv kiegrol?😊

bardocz
de nálunk ign😄avid Mester de vegyél fel inkább friendnek mert nem csak azzal játszok
Nincs vhol tagfelvétel egy magyar kurzick guildba???

GamerAdams007
Az 2 hetes kód, de úgy 2 hetes, hogy 14 napon át érvényes, de csak 10 óra játékidõt biztosít!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

itt a forumon kérhetsz más playerektõl ha van nekik biztos szívesen adnak, nekem sajnos elfogyott 😞
de ha lesz és még nincs neked akkor küldök privibe

bardocz
Rögtön hármat? 😄😄😄😄😄😄
Helló

Kiszeretném probálni a Guild Wars t és azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet kodot kérni a kiprobálos verziohoz (az a egy vagy kéthetes )
elöre is thx

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

Helló

Kiszeretném probálni a Guild Wars t és azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet kodot kérni a kiprobálos verziohoz (az a egy vagy kéthetes )
elöre is thx

Helló

elöre is thx

GamerAdams007
Köszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Bow 5k-t,
Staff 10-15k-t guru szerint.

axe-ból vedd ki a vampiric-et, azt eladhatod ~5k-ért.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nem érdekel vkit egy Gray Giant és egy Varesh minipet???

GamerAdams007
Ezek mennyit érnek?

Szerintetek ez mennyit ér:

Vampiric Great Axe
Slashing Damage:6-28
Damage + 14%
Armor -10(while attacking)
Life Stealing:3
Health regeneration:-1

winona
milyen "repairing"? más programokkal/játékokkal is csinálja ezt?
(több infó kéne a gépedrõl, rendszeredrõl, driverekrõl)
GamerAdams007
Ez az esély egyenesen arányosan nõ a halál esélyével.

Zomil
ha egyedül vagy ez az esély megnö😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GamerAdams007
Az gáz... azért kösz.

Carlos
A zöld fegyverek dobási esélye egy olyan 0.1 és 1 százalék között van a ritkábbak esetén. Legoptimálisabb esetben 101-szer. Ha nincs szerencséd, 1001-szer.
De ami biztos: random számszor! (értelmezési tartomány: pozitiv egész számok, kivéve nulla)

Þór vígi þessi rúnar

GamerAdams007
Hányszor kell megölni egy boss-t egymás után hogy végre dobjon egy green bowt???

Carlos
Szerintem arra gondolt, hogy ne lementett dat file-ból játsz, installáld fel a prophecies-t és ezután nyomj egy gw.exe -image -et.
Ez ellesz egy fél napig, mire letölti, de akkor egy szüz dat file-od lesz.

Mert az is lehet, hogy a dat file sérült.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Milyen lementett dat file-t?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Köszi, megpróbálkozom vele, már nem tudok mit kitalálni...

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
és esetleg visszamásoltad a lementett .dat fájlt? mert akkkor ajánlok egy full reinstallt ugy h mindent letörölsz igaz igy egy fél nap mire letölt mindent de talán jó lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
-image-et próbáltad már?
Monjuk én ilyen repair cuccot még nem láttam hál istennek.
Esetleg egy XP reinstall?
Vagy egy kis scandisk/töredezettségmentesités?

Ez szerintem már nem a gw hibája lesz, mert ahogy halljuk csak nálad lesz gond. Szóval ez oprencer lesz szerintem.
Azt javaslom, hogy kezdj egy csökkentett mód, töredezettségmentesitéssel, majd ha ez megvan, akkor scandisk.
Ha nem javul meg, akkor egy xp reinstal kellene.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Az update óta _minden nap_ mikor belépek, simán elindul a játék (nincs már az a negyed órás repairing), de nem jelennek meg a karakter- és district nevek, csak üres csíkok. A hibás megjelenítés miatt pedig rendkívüli módon szaggat a játék. Ilyenkor hiába megyek másik városba, nem javul meg a helyzet, ki kell lépjek, és elindul a számomra szokásos repairing ablak a szokásos negyed órás várakozással.
Sejti-e valaki, hogy ez miért van, vagy miként lehetne orvosolni? A Nightfall óta már egyszer újratelepítettem a GW-t.

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Van, nálunk volt 1 srác aki ugyanígy járt. NC-soft supportnak írt, pontosan nem tom hová... :S
De kis keresgélés, és még szerencséd is lehet

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Carlos
support

Þór vígi þessi rúnar

yayyyyyyyyy
amcsiban ragadtam :S
hova irjak mailt? ha joltudom volt mar oylan akit visszatettek nem? please valaki egy mailcimet ahova irnom kell, koszke

- tavaly augusztustól (addigra lettek unlockolva a skillek) idén februárig próbálkoztam pvp-vel (eleinte csak HOH, gvg-ben talán voltam 10x), nekem ez nem jött össze (este 7-tõl kb. 9-ig vagy reggel 5-tõl 7-ig). Ha van épp kedvem hozzá játszok vele fél órát, részemrõl egyelõre ennyi (most NF miatt kicsit többet toltam, de a kukacos mission lefárasztott annyira, hogy majd talán egy hét múlva ismét megpróbálom)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem az ad nagy élményt, hogy kitûzök egy célt pl: egy armorra alapanyagot (nem megvenni!) és azt farmolom néhány hétig hónapig és utána látom mennyire faszán néz ki 😊A HA-t nem kúrták el csak megváltoztatták, a hencs teameket (sf) könnyen lehet blockolni 2 extuingvishel vagy mivel. Persze az tény, ha nem lennének guildtársaim akkor rég abbahagytam volna a játékot. És ne azért játszd végig a játékot ,hogy kapj kigyó fos zöld staffot. Hanem azért, hogy élvezd.
Teljesen egyetértek ezzel. A választ Koge hozzászólásában találod meg, amivel szintén egyetértek.
Lehet, hogy nehét lesz átállni, de akkor is azt mondom neked: GvG. Véleményem szerint semmilyen elite mission, vagy quest, vagy farm, vagy unique green item, fow armor, minipet-gyûjtés vagy egyéb okosság nem ad akkora élményt, mint a világ legjobb gw játékosai ellen küzdeni élesben és esetenként legyõzni õket egy félórás 8v8 csatában. Ráadásul ha ezt még a kedvenc PvE karaktereddel csinálod, a kedvenc páncéljában és fegyverével, amire fél évig farmoltad a pénzt, akkor elmondhatod, hogy jól érzed magad<#vigyor2> Szóval szerintem GVG szerintem...

Nefürgyé le!

ha már ilyen mozdulatok vannak benne vérezhetne😄
meg mire kijön addigra megunom az összes játékot😄
SZEG007
Neked ez a játék kell majd: http://www.unleashthefury.com

ab nem pvp hanem pve-sek mészárlása
ha-t azért kúrták el mert nincs mindig 8 ember
ta-ban van monk tehát nem mázli és spiritspam elég szûk látókörüû vagy ha csak ennyit látsz
gvg-rõl szól a játék a többi csak körítés ha akarsz találni embert találsz meg akarsz tanulni játszani megtanulsz hozzáállás kérdése, mi is úgymond porból emelkedtünk fel kezdõkként és láss csodát nem unjuk a játékot...
minden csak hozzáállás kérdése, de fikázni könnyebb...
Faki
HA-t elqrták
AB fél év alatt szétuntam
RA, TA meg spriritspam és mázli (melyik csapat kap monkot)
GvG-ben van még fantázia, csak nehézkes mindig 8embert levinni.
Nálam egyértelmûen látszik, hogy 1,5 év alatt a változatlanságot untam meg, ilyenkor fére kell tennem a gw-t 1-2 hét (hónap) pihi és vissza szoktam menni.

"Egyetértek. Én már csak a guildtársak miatt járok fel, nem találok számomra értelmes célt a játékban😞 " pvpzz ezermillió lehetõség van rá
Egyetértek. Én már csak a guildtársak miatt járok fel, nem találok számomra értelmes célt a játékban😞 Unalmunkban minden nap megdöntjük challenge missionökban a saját magunk által felállított rekordokat...Hiába van még ott Pre-Searing, ha jön AION , annak is vége lesz😞

persze azért hozzátenném én is szoktam pvezni mert a sztori érdekel vagy ha nagyon akarok gvgre vinni pve karit akkor azért végigtolom még mindig fless 15k necrotic ruhában virítani gvgn (hiába ódivatú mutassatok szebb necro armort😛 vabbi?😄DDDD) köbö erre jó a pve hogy nem ugyanolyan karakterekbe botlasz pvpben
Kata
Van olyan guild, ahol sokat pvp-znek (fõleg HA), akad pve is, minden nap 6, vagy annál több online ember van, és van tagfelvétel is náluk?

[/cserf][/fülünyúl]

Pve-zni olyan mint q3ban botok ellen nyomni... unalmas, ez egy pvp játék
EmThor
viszont sok mindenben igazad van....

Carlos
Röhögni fogsz. Én imádnám, ha lehetne horgászni, bányászni, mint WoW-ban. Utálom a WoW-ot, de tény: PvE-ben szétb***a a GW-t.
Sajnos most egy olyan dolog van bennem, ami nem jó. Kicsit meguntam a GW-t. Valahogy a nincs kedvem játszani. Nemtom miért van ez. Most éheztetem magam egy kicsit. 2 hete alig játszom és ez sux.
Végigtoltam Lindi-vel, megvan a 95%, megvan az összes elit. Ennyi. Ez volt. Persze van még két karim amivel végig kellene tolnom, de valahogy olyan futószalag szerü lett az egész.
Miért? Egy pöcs tárgyért játszak?
Ez a jutalom? Szopatnak ezerrel, meg minden és kapok egy olyan cuccot, aki mindenkinek lehet.
Nagyon egyszerü...olyat kell csinálni, ami egyedivé tesz valamit. Diablo-ban ez megvolt. Nevesités. Fika dolog, de mégis:
Allmighty Fire Staff of the Forgotten for Ey Lindi

Csillog villog, f***m. Erre mi van? Kapok egy gyökér kigyós botot, aminek még csak a szeme sem világit. Igaz 5 energiával többet ad, nem mintha lenne energia problémám...Szóval...useless...

Nem hagyom abba a GW-t, mert szeretem, meg ugye a csapat, ami mindennél fontosabb...
De egyre jobban kezdem érezni, hogy át vagyunk b***a.
Nincs content-je a játéknak! Kapunk pár szopó küldetést (mime plö) és ennyi. Kapsz egy szép credits-et meg egy tüzijátékot és kampó.

Igaz, a CE doboza gyönyörû. De lehet, hogy bele kéne pakolni valami játékélményt is.

Elit misszió? Röhej! F***m sem akar a hülye környezeti hatások miatt sz***i, mint Urgoz-ban, ahol úgy érzem kifejezetten arra mentek rá a készitõk, hogy mesterségesen hosszabbitsák meg a pályát.
Szerencsétlen monkok meg healeljenek 5 energiából 8 embert. Köszi...

Kicsit most depis vagyok. Lehet, hogy nem kellene ezt elküldenem a Sebhelyes arcú végignézése után. Mind1. Elmegy...

Jó8.

Þór vígi þessi rúnar

MrPrise
A közös guild ládát már én is kérdeztem a többiektõl. Dexion salgo polc kell :-D

Zomil
sztem mindenki ismeri, de ez azért nem olyan, mint fogod bemész a városba behuzod az aukcios ládádba a cuccokat és csak azt veszed észre h több pénzed van😊
egyébként én egy közös guild ládának is örülnék

GamerAdams007
Fire/Lighting/Cold damage-es Bow upgrade-je olcsón az érdekelne! Egész pontosan pár száz goldnál többet nem igazán tudnék érte adni, de ha valakinek van egy csomó és ingyen adja annak nagyon örülnék, mert kéne egy Barrage-es buildhez.

JaSoN HuNTeR
Szóval lesz aukciós ház a gwben?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MrPrise
Pontosabban ezt. Az aukció részére gondoltam.

MrPrise
Ismeritek ezt az oldalt?