Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szoval ebböl a szempontbol megvok elégedve gw-vel😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
itt a forum és azon belül price check
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ámen testvér! 😊
Tudom már 100000x elhangzott, de hol lehet a cuccok árát megtalálni. ( obsidian shards érdekelne konkrétan)
Köszönöm!
BF3: csucsorr
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ami a legtöbb embernek hiányzik, az az új tartalom, valami hosszabb távú cél vagy ilyesmi, nem az ugrás meg ilyenek 😛
grafika tényleg naon szép még lagzást se nagyon tapasztaltam....szerver leállásról se hallottam még...
Mount nekem nem hiányzik...(inkább léghajó kéne néha 😄 )
Goblin
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Guildhez nem csatlakozom, amig elkerülhetõ. Kizárt. Annyira még nem hevertem ki a wow-ot. Baráti körrel csak is szorakozásból party-znék. Ha jól tudom vannak Henchmenek. Jól használhatók? A PvP nem érdekel. Abból is elegem lett.
Hát kíváncsian várom mi az, remélem nem 15K-s hero armor <#idiota>#idiota>
Remélem nagyon nem vesztette el a kedvét...
Különben is sztem aki állandóan szidja a játékot menjen el Anet-hez játékfejlesztõnek.
Lehet, hogy van hibája a játéknak de egyenlõre még mindig sztem ez a legfelhasználó barátabb MMORG (bár az anet ezt nem tartja MMORG-nak).
Semmi nem lehet tökéletes (még mi sem). Szóval lehet hosszú-hosszú leveleket írni a fejlesztõknek javaslat/kérés/önéletrajz címén, kinek mi esik jól. Én csak 1 egyszerû játékos vok aki használja a játékot.
Sem agyon dícsérni, sem szidni nem érdemes. Akinek nem tetszik ne játszon vele...
További jó játékot mindenkinek!
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Itt nem az van, ha nincs tier 3-as szetted, akkor kampó.
Szóval itt a taktika számit (pvp)-ben és a csapat.
Több WoW-os is azt mondta itt nálunk, hogy a PvP bünteti a WoW-ban lévõt. Viszont a GW PVE-ben gyengébb, ezt aláírom énis!
Þór vígi þessi rúnar
Már bõ 1 éve vettem meg a GW-t, azóta játszogatok, de nem hardcore módon, szóval még én is kezdõnek tartom magamat. Nekem sokat segített, hogy szinte a játék kezdése után találtam egy magyar guildet akik bevettek és nagyon sokat segítettek. Neked is ezt tanácsolom, hogy keress egy segítõkész csapatot! Itt találtam én is rájuk! Ezen kívül olvasgasd a GuildWiki-t, hogy ne kelljen olyan sokat kérdezni ;-) Nekem mindig kellemetlen volt, amikor olyat kérdeztem amit késõbb megtaláltam a wikin is...
Úgy hogy be lesz szerezve a két kiegészítõ is. Mivel veterán wow-os voltam aki totál besokalt az egésztõl, hosszú ideig rá se bírtam nézni MMORPG-re. Haverom viszont meggyõzött, mondván ebben nem kell kockaguildekhez csapódni, 20-40 fõs HL insta run-okat csinálni, és nincs ez a gearelési hisztéria sem (na meg orvérzésig gearelni az újoncokat 6000x MC, ZG stb a wowosok tudják mirõl beszélek). Ezt meg tudjátok erõsíteni, hogy tényleg így van?
Grafika nagyon tetszik, szépek a figurák is, de nagyon az elején járok, úgy hogy hülye vagyok még mindenhez. Ranger/Necromancert indítottam, fogalmam sincs ez jó-e, majd kiderül. Bármilyen tanácsot szivessen veszek.
- igazad lehet, én anno ezt próbáltam és bejött. Ez is egy lehetõség (a te verziódat eddig nem próbáltam mert nem volt rá szükségem, de felírtam magamnak)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
-image paranccsal le lehet szedni normálisan és az általam korábban leírt contig porgrammal lehet töredezettségmentesíteni, ha szükséges.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
WoW-ot elvbõl nem játszom, GW-ben pedig a gvg az egyetlen igazán élvezetes játékmód (meg még a CTF HA-ben). Ha ezt nézzük a WoW BG-a is elég élvezetes mint pvp...
Ahogy mondtad, a játékbõl hiányoznak az "imba" cuccok, a legtöbbje csak kinézetben különbözik. Továbbá gond hogy nem adtak szabad kezet a fejlõdésben, hiányzik az RPG-kbõl ismert str, dex, int, stb. leosztás, csak a kasztodnak megfelelõ fegyvert használhatsz (amiknek szinte semmi sebzéskülönbsége nincs). Óriási gond (amit én már a játék legelején szóvá tettem) hogy csak 8 skillt vihetsz magaddal teljesen leminimalizálva a mozgásteredet (elnézést kérek de nekem 8 skill nem ad túl sok lehetõséget a taktikázásra). Tudom-tudom a numerikus billentyûzeten max csak 10 skill férne el amúgy is, de pl. milyen jó lenne ha még 10-et ki lehetne rakni a képernyõ vmelyik részére és azokat manuális kattintással mûködésbe hozni.
Nagy kár érte, én azt hittem hogy a kiegészítõkkel fognak vmi értelmes dolgot is beleimplantálni, de sajna tévedtem. Néhány kaszt, amiknek pár hónap múlva a skilljei a nerf miatt teljesen megváltoznak és új helyszínek és ugyanolyan, de máshogy kinézõ ruházatok/páncélok. Ez sajna kevés. 😞
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
32% esély HCT-re
4% esély QCT-re (vagyis negyedeli)