Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
na mind1 beloggolok azt megnézem 😄DD

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
ez a party search ez már müködik? 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

Zomil
tök mind1 én már annak is örülnék ha az ectoimat meg fáimat berakhatnám eladásra:S
pvp-t meg sokat nyomtam igaz nem tul eredményesen😄 viszont a társaság jó volt, csak sajna a guild picit kihaloban igy már nekem sincs nagyon kedvem felnézni, bár eddig is volt h csak a társaság miatt mentem fel😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Menj PVPzni 😊 Amugy aukcios házat hoygan képzelitek? Mert ugyebár azt beláthatjátok h semmi értelme green (unique) itemekt betenni! Majd licitálhatsz mindenféle Koles Tormentre, és hasonlo értékes greenekre! Aukcios háznak csak abban lenne értelme, h egyedi gold (esetleg purple itemekt) lehessen betenni! Ebben a játékban azokban van vmiféle egyediség! Bár ez csak az én véleményem...😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Zomil
nah ugy látom egy véleményen vagyunk😊 akkor nem csak én érzek igy

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nah ezt viszont 5letesnek tartom😊 a lehet szavazni h ki lesz a winterfest event gyöztese😊

Tombi
Aukciós ház kellett volna és nagyobb storage ! reconnect és party search meg kb 1 éve kellett volna ! ennyi !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Zomil
sajna a reconnect hidegen hagy, a party search meg hülyeség...
beirod LFG xy ugyanaz az eredmény... inkább már aukcios ház
és gondolom ujra elöveszik a tavalyi karácsonyos cuccokat
sajna szerintem megint semmi ujdonságot nem ad számomra a gw
számomra már elvesztette azt a varázsát amiért 1.5 éven át napi több órát toltam😞(

EmThor
várjátok figyelmesen, mert amikor a villám piros lesz, dec. 24-én rénszarvasok lepik el a képernyõt és speckó játékbeli ajándékot kaptok!

hajrá!

a kis villám háttéranyagokat tölt, amikre késõbb lesz majd szükséged, és nem azonnali követelmény a játék futtatásához.

Szerintem a kis villám az internet kapcsolatod mutatja. Engem mindig akkor enged be ha elér egy szintet
EmThor
hát van isten!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

RECONNECT & PARTY SEARCH!!

akkor már csak 2 év, és lesz aukciós ház is😛

ezért érdekelt...

😄
na jó, lehet hogy tényleg olyan adatokat tölt (textúrák, map-ek, stb) amikre szükséged lehet, de jelenleg pl. nem rendelkezel vele, de ennek kicsi az esélye. A fogyasztás valószinübb. (abbahagyja, ha a gw datod akkora lesz, mint másnak is 😛)

az egy fogyasztásmérõ, mutatja, hogy a gw futtatása hány watt energiát vesz igénybe.

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a karakterválasztó képernyõn a jobb felsõ sarokban a kis villámocska mit is tölt valójában? Vagyishogy minek a letöltött mennyiségét jelzi?....

Eddig sose törõdtem vele, mindig azonnal indítottam a játékot, de ma úgy döntöttem, hagyom végigfutni. Jelenleg 175 MB-nál tart és eszében sincs megállni...
Accé hülyeség is. Mi van pl. a törölt karik halálaival 😛

Carlos
Számológép a barátod!

Þór vígi þessi rúnar

csak egyesével lehet megnézni, illetve én még nem hallottam olyanról h az accountét meglehet nézni

csak Te 😛
??

csak én veszem ugy észre, hogy gyarapszik a felkiáltó jelek száma a neved mögöt? 😊

Zomil
loool XD
flém powa 😛

nekem tetszene, de már fél banda idenött 😄 de flémelni mehetunk oda 😄

de megéri..😄

Zomil
hidd el nem a fow armor miatt fogják megvenni...aki megveszi szvsz elsö dolga lesz h az összes karit letörölje 😊

Sziasztok

Guild Wars Prophecies + Faction 6 lvl 20 as kari val + 1 Monk
Fow armorral eladó. iá:10E Ft
Ha érdekelne: [email protected]
MrPrise
<#banplz>

GamerAdams007
Mind a 6nak van FoW armorja?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MrPrise
+t

MrPrise
Némelyik mission fogja is ismételni :-D

Sziasztok

Guild Wars Prophecies + Faction 6 lvl 20 as kari val + Fow armorral
eladó. iá:10E Ft
Ha érdekelne: [email protected]
Köszönöm szépen. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Questeket sajna nem ismételheted, a fõmissziókat igen.

Ha kell valami segítség de éppen játszol nyugodtan privizz:

Gru Guen/... Berchen/ ... Ling

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ááámen 😊 de jo is volt núbnak lenni =(( mondjuk sokmindenhez még msot is az vagyok, és tök örülök amikor van valami amihez fingom sincs 😄
Hoz_Hun; Beast master nagyon kemény tud lenni szvsz, staff, druid armor, factionsben, van mana, expertise es a kicsike nagyon aprit 😄
csak uncsi hossztutavon, ezert is tetszett emg nekem ranger, valtozatos, legjobb kari 😊 most SS-t akarok, az is elfogadhato, MM unalmas nagyon, es wtb stonereaper 😛

GamerAdams007
pet gyogyitasa nem szukseges, ha halott akkor is kapja az xp-t, és amúgy több henchment is vihetsz egyszerre

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Örömmel hallom. Reméltem, hogy így lesz, mert nagyon gyorsan elmentt a lové a craftolásra. PvP amennyire lehet elkerülöm, biztos nagyon sok minden van hátra, ha mindent questet végig akarok játszani (ismételhetõk a questek?). A két kegészítõt még fel se tettem, remélem még nem vagyok PvP-re szorulva.
Tegnap kipróbáltam a Henchment. Elõször egy harcost vittem magammal, de azt hamar leverték, R/Ne vagyok így nem tudtam gyógyítani. Aztán kipróbáltam egy Monk Henchment. Azzal nagyon elégedett voltam/vagyok. A zuzos helyzetekben is életben tartott.
Egyedül a Pet-emmel vagyok zavarban; jó hogy van nagy segítség, de két helyet elfoglal az amúgy is szûkös skill sorból (a pet charm amitõl nálam van, meg a gyogyítása/feltámasztása).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem meg nem. És rengeteg más ember szerint sem. Ha igy lenne, meg se vettem volna, vagy rég a kukában végezte volna. Legfeljebb annyi igaz ebböl, hogy a PvP erösebb benne, mint más játékokban.

Hoz_Hun: Azok a horror árak megközelithetöbbek lesznek, ha komolyabb helyekre érsz, ahol többet ér a drop 😛 Én viszont pl. néha visszasirom a régi szép idöket, amikor komoly gondot jelentett egy-egy új armor megszerzése 😊

nem sok; 1.4k online jatek, csak pvevel, és nem unom.

Atisz
Hát pedig ez a játék a pvp-rõl szól...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ja oké. 😊 A Rune-ból runásra következtettem, mert láttam egy runaárust,... horror árakkal.

nem runasnal kell venni, hanem merchantnál

ér valamit egy req8 str eternal shield? +28hp always

Hú köszi! 😄
Az elsõ 5 szinten még a múltban összefarmoltam kb 1500 goldot, úgy hogy van lovém, bár a vagy 1000 már elcsesztem ruhákra. De akkor szétnézek a runásnál.

A Nightfall tartalmazza a 6 darab alapkasztot és két új kasztot, a dervisht és a paragont. A többi területet nem tartalmazza, megvásárlásával a Nightfallban megjelenõ Elona területén mászkálhatsz! Illetve a PVP szigeten...😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Volt már server leállás GW-ben közvelten a megjelenés estéjén kb 1 órára
de azóta én se tudok rola hogy lett volna max figyelmeztetnek hogy server fejlesztés stb lesz és adott idöbe lehet kidob a server stb

Lord RZA a PUNK
szasztok, nagyon uj vaok a GW terén és azt szeretném kérdezni , h ha csak a Nightfallt veszem meg, az helyettesíti az összes eddig megjelent verziót is? pl láttam hogy 2 uj kaszt van a nightfallban, ezekszerint csak azokból tudnék választani vagy abban már benne van a többi kaszt,terület, cuccok stb...?

GamerAdams007
nekem mind1on van, kivevo az ovtaskan

bardocz
csak egyik táskán lehet használni nem?