Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kivéve, ha full a party-ja annak, akit meg akarsz találni...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
beírod nevét felveszed party-ba, katt space a nevére és már szaladsz is oda... ingame chat-el fél perc alatt lebeszélhetsz egy talit akárkivel, azért ez nem rossz!

Hát, azért egy usert igy megtalálni a 160 másik között nem éppen júzerfrendli.

A NF intro nekem is hiányzott...

GamerAdams007
Nyomva tartod a bal ALT-ot, és akkor kiírja a területen az összes NPC-t, város egyik végébõl a másikba is elér a hatóköre.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Zomil
a gw trailere meg az fc-jé is szinvonalas volt ezért is haragszom Anet-ra h az Nf-hez nem voltak képesek egy ütöset összerakni😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
Nah végre.Lehet hogy már valaki belinkelte de én is felrakom.Guild Wars Discover

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hát igen, szvsz elviselhetne a világ pár ilyet filmben is, ne csak a Final Fantasy porosodjon a winyómon 😛

Carlos
Nem mondod...
Én kérek elnézést!

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Nem kell tõle lehidalni, mert nem ingame 😊

Viszont nagyon bejönnek az egész video, iszonyat látványos

Carlos
Nem a gw tehet arról, hogy feloszlott a klánod!

Þór vígi þessi rúnar

quad
becsapva érzem magam amiért megvettem a gw-t 😞
guildem is feloszlott már a 3. 😄

vicc az egész..

A vegen meg elkezdek wow-ozni <#vigyor2>

Tombi
Ez télleg über videó !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
Aki teheti, nézze meg a WoW: Burning Crusade Pc render trailer-t.
Beszarszbehugyozol kategória!
link

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Hája 😊 GWTC xDDDD már látom full lag lenne 😊

NightFall Trialja senkinek sincs már?

MrPrise
A Ryzom-ot ismeritek? Próbáltam, elég összetett a rendszere. Tetszett pl a kapálás ;-)

MrPrise
A minipet eladása csak azokon segít akiknek van ;-)

EmThor
dark and light ígért sokat de csúnya bukta lett... majd a warhammer online, vagy a fallout, de az még 5 év...

gw-ben akarsz pénzt, eladsz minipetet... sajna ez van, nem fogok 1 órát üvöltözni, hogy TALÁN eladjak egy pár cuccot...

MrPrise
Igen, azt írták, pontosabban én ;-) Jó lenne ismerni a fejlesztõk álláspontját ebben a témában. Pl szoktak-e kereskedni a GW-ben és nem gondolják-e hogy marhára kényelmetlen? ;-)

Atisz
Bug, majd kijavítják. De lehet hogy egy újraindítás megoldja 😊
Sro-ban szoktak ilyet csinálni: mindig elcsesznek vmit hogy utána lehessen javítani 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
videókártyadriverfrissítés

volt tegnap vagy ma vmi rovid kis update, azota nekem a távolabbi VÍZ zöld, ami közel van az jo, ugyanoylan mint régen, de ami távolabb az zöld, mintha vid kártyám nem birná rendesen, sztem igéyntelenul nez ki, tapasztalt valaki hassonlot?>.<

Amugy van egy olyan érzésem, hogy nem is nagyon töri magát miatta az Anet. Végül is egy nagyon jó indokuk van miért ne kelljen egy csomó plusz melót ráfordítaniuk.
De azért ez egy rosszmájú megjegyzés volt és remélem nincs is igazam.
A "Trade Center" is jó név lenne. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De a nyersanyagokkal lehetne kereskedni. Ahogy láttam pár Dye-nak is jó ára van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atisz
WoW-ban van értelme, mert vannak jó cuccok...GW-ben nincsenek. Persze aki ectóval meg zöd cuccokkal akar kereskedni (kérdés hogy utána mit csinál az abból befolyt pénzbõl<#bee1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jagi
ebben van valami... vagy csinálnak egy hasonló rendszert és máshogy nevezik el... mondjuk Equip Mall vagy vmi

Az okát értem, de akkor is mocskos dolog.
Amúgy meg nem az Anet-ten rugtak egyet, hanem rajtunk felhasználókon. Nem hiszem, hogy az Anet-nek kevesebb felhasználja lenne csak mert nincs benne aukciós ház (legalább is számotevõen nem). Hisz ha valaki akar kereskedhet benne, csak sokkal körülményesebb (utcán rikkancskodás rulez). Mint ahogy azt sem gondolom, hogy aki WoW-ozik azaz aukciós ház miatt teszi. Az aukciós ház egy szolgáltatás, nem több. Amúgy azért nem értem, mert aukciósház mint olyan nem új dolog, hisz már nagyon régen van csak nem a játékokban. A játékba átültetés, meg szerintem nem számít "feltlálásnak".

Jagi
Van valakinek nélkülözhetõ Nightfall trial kulcsa?
Megköszönném...

Atisz
Sajnos õk...más játékban a stall-system van, ami energiazabáló ezért kellementlen. Persze sztem lehetne csinálni hasonlót (el kell nevezne offline trading system-nek és mondjuk ingyen lehetne berakni a cuccokat)

Atisz
Lol, majd ha egyszer hall of heroes-ban kapsz dc-et, megváltozik a véleményed <#awink>

de van aukciós ház más gameban is nem?
nem hiszem, hogy a blizzard találta ki...

Midgard
2 oka volt rá:
1. Csak az övék legyen
2. a Blizzardból váltak ki a Anet alapítói, és rúgni akartak rajtuk 1 nagyot

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Lentebb nem azt írták, hogy a Blizzard levédte az Aukciós házat? Azaz nem tehetik be a Guild Warsba a jogi herce-hurca miatt. (Ami egyébként mocskos szemétség a bliz részérõl, nem is értem hogy tehette meg.)

MrPrise
Azt nem tudom, miért nem lehet egy menüt kapni az elérhetõ dolgokról amikor bemegyünk egy városba. Némelyik helyen percekig keresem a ládámat, mert ugye a nevét csak akkor írja ki ha közel van... Ezen kívül lehetne egy player lista is, ahol kaszt/lvl/nemzetiség/district szerint lehetne szûrni a játékosokat. Ja és kattra odamenne hozzá! Nem kellene írkálni, hogy: "hol vagy? Itt vagyok a ládánál. Én is! Melyik districtben?" Azt se bánnám, ha a láda is látszódna kereskedésnél. Mondjuk a xunlai agentek kiegyenlítik a számlánkat ;-)
Vagy ha ezeket nemi s akkor legalább könyörgem legyen egy shortcut arra, hogy a ládát bárhonnan meg lehessen nyitni. Ha már megnyitottam nyitott ládával lehet mászkálni, onnan csak egy lépés lenne a shortcut. A bizniszelésen is lehetne vmit fejleszteni. Az aukciósházat már nem írom, mert az alap. Jó lenne vmi trade assist vagy ilyesmi, ami pl szépen gyûjteni, hogy ki mit kínál eladásra ill mit akar venni. Ezt szépen elénk rakná egy listában, nem kellene abban a pár soros chatablakban görgetni, hogy kinek is kell a black dye? Mert ugye néha olyan gyorsan pörög a chat, hogy mire elolvasod, hogy vkinek kell olyan ami neked van, már rég nem is látod hogy ki volt az. Ezen kívül egyszerûbb lenne látni azt is, hogy milyen az árfolyam. Ha már itt járunk lehetne a játékban minden cuccnak vmi ajánlott ára, esetleg legyen értékbecslõ ember, aki vmennyi pénzért megmondja, hogy mennyiért érdemes eladni az adott cuccot. Esetleg bizonyos százalékért el is adja nekünk. Bizomány! :-)

Carlos
Szunya...

Þór vígi þessi rúnar

inter15
Szintén <#wow2>

Tombi
nálam még mindig gond van 😞

Tombi
Code=13 és gw dead :/

Faki
Döbbenet hogy a reconnectet is képesek vagytok fikázni <#vigyor>
Szvsz ez sem pvp sem pve fejlesztés, hanem közösség tupírozás, ugyanis pve-n is qrva jól jön egy rc. Lfg rendszer meg HA-ban randomokkal nagy segítség.

kisfigi
jah és lehet anyázni 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
ha egy kcsiit is hülyébbet kérdezek itt az sg-n tuti hogy lebszás nélkül nem megy válaszolni....
na ennyit errõl a fórumról

dec. 20 - január eleje, aki lusta rá

EmThor
december oda van írva, komolyan nem tudtok olvasni??

GamerAdams007
Nekem meg még nem is volt soha reconnectem :/

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

igaz, hogy valószínû hasonló, ha nem ugyanaz lesz a karácsony, mint tavaly, de ha újítanak akkor megéri kicsit játszani - élvezetesek voltak a questek <#nyes>a grincsszerû lényekkel

kikérheted a vélemenyét a gvg-eknek is, mennyire hülyeség a reconnect, de pve-ben is sok értelme van - szerintem...

Nagyon remélem hogy jó ideig nem lesz pve orientált ujitás...
Nekem a reconnectrõl valahogy nem az Oro farm jut eszembe <#sniffles>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Amúgy az aukciós ház szerintem is jó lett volna, ez a reconnect meg party szörcs engem is hidegen hagy, fõleg a reconnect. Semmi értelme.Érted kidob gyorsabb újra elkezdeni Orozar farmot mert mire visszacsatlakozik kinyíffan a fél csapat... nem baj remélem a következõ kieg pve orientáltabb lesz és lesz benne aukciós ház.
kisfingi
kisfigi
hát nem 😞