Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 - Mehtani Keys, 500g
2 - Jahai Bluffsg, 1p
3 - Nightfallen Jahai, 3p.
4 - The Sulfurous Wastes, 2p
5 - Domain of Pain, 3p
6 - The Hidden City of Ahdashim, 2p
7 - Issnur Isles, 500g
8 - Arkjok Ward, 1p
9 - The Mirror of Lyss, 2p
10 - The Ruptured Heart, 2p
11 - Forum Highlands, 2p
12 - Bahdok Caverns, 1p
Ez 20p egy karival <#circling>#circling><#wink>#wink>, ha még eladta a dobott tárgyakat és mondjuk 3 karival megcsinálta....(mondjuk tudom, hogy 5 karival már végigvitte....tehát akár 5x is csinálhatja a questeket és nem kell mindet...)<#wink>#wink>
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
és sajna csak 1 karival mert csak 1-el vittem végig, de igy is jol dobott
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
aki nem tudja, hogy vannak kulcs nélküli kincsek berakva:
minden nightfall területen 3 van, a fórumon találtok térképet.
ládában pénz (független, hogy hány emberrel mész ki) és arany tárgy (de nekem már dobott zafirt, gyémántot is)
ugyanazt a kincset 1 karakter csak egyszer nyithatjakincses térkép - meg kommentek
Volt ez a szavazós dolog a guildwars.com-on.
A három fõvárosba megjelent már a xunlai tournament agent?
Wiki szerinte Kun Shao-nak hivják. Én még nem találtam meg. Valaki?
Þór vígi þessi rúnar
yo dogg, don't touch my rénszarvas 😄
dude, that was hot 😊
kawaaaaai ^_^
jézus mi lesz itt 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GW: Dor Von Hun [HD]
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az elején felidézi a dicsõséges múltat, amikor még szegény Immortal Legio küzdött a Taipei bejutásért (régi szép idõk <#rinya>#rinya> osztán rizsa majd jön a lényeg. 30 napja a guildedben kell lenned hogy játszhass a tournamentben. No smurf guild etc. Úgyhogy már most kezdje el szervezni a guildjét aki komolyan akar játszani. Osztán a rencer is változik, valami automata nyavaja lesz, hogy könnyebb legyen megszervezni az idõpontokat. Ami legjobban lelkesíteet, az az 1vs1 tournament lesz!! Rank és hasonló nyalánkságok. Tehát ha utálod a guildtársaidat mert halál noobnak tartod õket, (õk ugyanezt gondolják rólad) lehet menni 1vs1-ezni, ahol aztán csak magadat szidhatod (meg a hülye AI-t). Remélem karaj lesz!<#violent>#violent>
én is már nem egyszer csináltam hogy egy percet se aludtam kb 36 órán át nem lett semmi bajom 😊)
BF3: csucsorr
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
[/cserf][/fülünyúl]