Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Simán megcsinálta:
1 - Mehtani Keys, 500g
2 - Jahai Bluffsg, 1p
3 - Nightfallen Jahai, 3p.
4 - The Sulfurous Wastes, 2p
5 - Domain of Pain, 3p
6 - The Hidden City of Ahdashim, 2p
7 - Issnur Isles, 500g
8 - Arkjok Ward, 1p
9 - The Mirror of Lyss, 2p
10 - The Ruptured Heart, 2p
11 - Forum Highlands, 2p
12 - Bahdok Caverns, 1p

Ez 20p egy karival <#circling><#wink>, ha még eladta a dobott tárgyakat és mondjuk 3 karival megcsinálta....(mondjuk tudom, hogy 5 karival már végigvitte....tehát akár 5x is csinálhatja a questeket és nem kell mindet...)<#wink>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

PanzerWolf
Kapja be az ANET!!!!!!!!!!!!A hülye 15 atributions-os küldibe a hülye lovet rohadtúl védeni kell.Mindíg elõremegy harcolni.Ott vagyok a végénb erre ez nem berohan gyakni és hiuába gyógyítom a hõssel nem elég!Meee mindenki õt gyakja!A tököm tele van az ilyen buzeráns küldetésekkel!!!Bocs de,rohadt ideges vagyok!

EmThor
Boldog Karit!

arc😊

Hol vagy mivel szereztél 100k-t???

Nem is rossz az ötlet <#buck> Tényleg Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Eredményekben (illetve játékban) Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek 😊 <#worship> <#puszis> <#law> <#law> <#law> <#puszis> <#worship>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

JaSoN HuNTeR
Ott a kezdõ szigeten 2 outpostba adja 2 quest😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

PanzerWolf
Hol lehet megszerezni a 2. 15 atributionos küldit Factionba?

kellemes ünnepeket mindenkinek 😊

Zomil
én már 1 karakteremmel végignyitottam mind, kivétel a vortexen belül lévöket, mert azért mazoista nem vagyok😄DDD
és sajna csak 1 karival mert csak 1-el vittem végig, de igy is jol dobott

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
azért kapok jutalmat ha az utolso helyezettet eltaláltam? xDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jó ez a karácsony srácok, már 100 platinát kerestem...
aki nem tudja, hogy vannak kulcs nélküli kincsek berakva:

minden nightfall területen 3 van, a fórumon találtok térképet.
ládában pénz (független, hogy hány emberrel mész ki) és arany tárgy (de nekem már dobott zafirt, gyémántot is)
ugyanazt a kincset 1 karakter csak egyszer nyithatjakincses térkép - meg kommentek

Zomil
hol lehet megnézni h mi lett a szavazos cucc eredménye? mert én szavaztam csak elutaztam és nem voltam itt mikor a meccseket játszották

kivették, ha átlehet venni a cuccokat, újból berakják

Carlos
Srácok.
Volt ez a szavazós dolog a guildwars.com-on.
A három fõvárosba megjelent már a xunlai tournament agent?
Wiki szerinte Kun Shao-nak hivják. Én még nem találtam meg. Valaki?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
ROFL 😄

yo dogg, don't touch my rénszarvas 😄

dude, that was hot 😊

kawaaaaai ^_^

jézus mi lesz itt 😊

A Yuletide TonicXD <#banplz><#banplz>

nekem igen, bár a tavalyiakat hanyagolhatnák

JaSoN HuNTeR
Nem tetszenek a event küldik...Nektek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

GamerAdams007
Yee végre van Candysmith!! 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szép munka, gratulálok 😊
Gratuláljunk Doritine Bamboonak, 4-dik helyezett!!!

Tiltsák a herokat a hero battle-bõl is! 😄D

GW: Dor Von Hun [HD]

azért írtam, h örülnék egy 1v1-es arénának is😛

Ha olvastátok volna amit belinkeltem, kevesebb zöldséget hordanátok össze. Cenobite járt legközelebb, 1+3hero vs1 +3hero meccseket fognak honorálni. Theát mint a jelenlegi hero battle. Ahol már most lehet szerezni title-t. El is indult a title farm...
mi nemrég rendeztünk guildben 1v1 bajnokságot, de ha rank-rendszer is lenne hozzá, akkor minimum egy pvp arénát is szeretnék mellé

cenobite
Az okés, de arénákban, random - esetleg kihívott - ellnfél ellen lehet most 1v1-et nyomni? Mert én azt szereték.

gamertag: kenobita

bardocz
vazz 1v1-et már nem tom hány hete is játszottam.... guild társ ellen...meg ally társ ellen is
cenobite
Húúú, ezt az 1vs1-et mindig is hiányoltam. Juhéééééj! (Nem mintha a Guildtársaim noob-ok lennének (sõõõõõõõõt). Én vagyok az pvp-ben és így végre magamat szidhatom ha bambázok! <#zavart1>)

gamertag: kenobita

Szaruman
Hm, érdekes. Végre vmi újdonság😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem tudom olvastátok-e az alábbiakat, de belinkelem mert fontos s érdekes infok vannak benne:a PvP változásairól
Az elején felidézi a dicsõséges múltat, amikor még szegény Immortal Legio küzdött a Taipei bejutásért (régi szép idõk <#rinya> osztán rizsa majd jön a lényeg. 30 napja a guildedben kell lenned hogy játszhass a tournamentben. No smurf guild etc. Úgyhogy már most kezdje el szervezni a guildjét aki komolyan akar játszani. Osztán a rencer is változik, valami automata nyavaja lesz, hogy könnyebb legyen megszervezni az idõpontokat. Ami legjobban lelkesíteet, az az 1vs1 tournament lesz!! Rank és hasonló nyalánkságok. Tehát ha utálod a guildtársaidat mert halál noobnak tartod õket, (õk ugyanezt gondolják rólad) lehet menni 1vs1-ezni, ahol aztán csak magadat szidhatod (meg a hülye AI-t). Remélem karaj lesz!<#violent>
Egyébként is hülyeség hogy elsején kapunk csak sapit!!!!Sztem a karácsonyi event elsö napján kellett volna adniuk, vagy karácsonykor!!Nem akkr amikor már minden ünnepnek vége!!Akkor már minek???Tartogassuk jövöre???

mitõl lett volna bajod? 😊

bardocz
szilveszterkor minek alszol el? 😄😄
én is már nem egyszer csináltam hogy egy percet se aludtam kb 36 órán át nem lett semmi bajom 😊)
Csak jan. 1-jén lehet majd sapkát szerezni? Mert nem hiszem, hogy sok ember lesz otthon, szilveszter másnapjára való tekintettel, én is többnapos bulit tervezek. Remélem az Anet ilyesmire is gondol, és kihelyez majd egy emberkét, mint a dragon masknál volt.

BF3: csucsorr

EmThor
semmi 😊 de így nem sok értelme van... accon belül meg megvan mindenkinek minden ami event-en voltam, max ha x elákomnak nincs meg a szutyisisak ami a warónak meg megvan akkor talán megy a copy...

GamerAdams007
Szerintem inkább az ArenaNet-et hibáztasd, ne szegény Katát! 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kata
Bocsi.

[/cserf][/fülünyúl]

legalább nem nekem kellett😊

Koszonom szepen az infot. Akkor jegelem magam ujevig 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

EmThor
elrontottad a karácsonyomat te 😞

Kata
Majd január 1-én lehet csak sapkát szerezni, az event utolsó napján. Ugyanúgy, mint halloweenkor.

[/cserf][/fülünyúl]

eventeken lehetett kapni Halloween 2005 Wintersday 2005, Factions opening, Dragon festival, Halloween 2006, és a mostani wintersday 2006. A mostanit majd jan 1.-én kapod meg(2féle: mikulás sapka, és rénszarvas agancs) és másolhatod ezerrel a többi karidnak. Ezeket a sapkákat majd ujfajta modszerrel lehet tárolni vagyis nem kell karinál illetve storageben tartani. Remélem kielégítõ volt
Igen, ezt irta a guildwiki, hogy csak sajatot lehet klonozni. Csak azt felejtettek el leirni, hogy honnan lehet az elso sajatot megszerezni 😞

Kata
Másét nem tudod másolni, kipróbáltuk.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
akkor kölcsön kell kérni, ha úgy mûködik a sapikopi! Lyan, remélem számíthatok Rád 😊 úgyis karácsony van 😄

Az oke, de honnan szerzem meg a legelso darabot?

csak azokat kopizza, amik már megvannak...