Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Meg a buildtõl. Meg az ellenfél armorjától.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nincs olyan, hogy legerõsebb. Helyzettõl függ.

Melyik ele a legerösebb??? Earth, Fire, Air vagy Water???

R34N, küldtem PM-et...
Kata
Semmi baj. *hátbavereget*

<#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

quad
akkor most te is azzá váltál gratulálok 😊
még mindíg nem kötelezõ ideírni 😊

csak példa volt, lehet akár mesmer is.
ez a fórum mindíg is szánalmas volt. a következõt kivédjük mesmerrel.
Faki
Frontálisan ütközõ nagy tömegek kivitelezése elég tré lehetne, mert bemegy pár SS nekro és elintézi a csataát 10mp alatt. De lehetne sorolni végtelenségig...
Szvsz csak úgy lehetne ezt kivitelezni, hogy a nagy tömegpusztitó skilleket kitiltják ezekbõl az arénákból, vagy +negatív hatások érvényesülnének azokra akik ilyen skillekel játszanak. A másik verzió, hogy minden kaszt saját buildet kapna amikor belép, tehát kb úgy mint a snowball arénában, csak mind a 7(+1res) skill kasztonként egyedi lenne.

SZEG007
wáááá még mindig az SF-röl megy a vita, amikor azt csak példának hoztam fel😄 ha 20 firestormot eltolnak, vagy 20 spiritual paint az ugyanugy büntet, mint 20 SF

Kata
Nem kötözködni akarok, de ügyesebb SF csapat nem egyszer képes sebezni nagyot területre, hanem mondjuk 1,5-2 percig folyamatosan. Mellesleg az SF partit is remekül meg lehet fogni/szívatni mesmerekkel. (Mással is természetesen, csak egy könnyû példa).

[/cserf][/fülünyúl]

quad
kösz te mindig elmondod helyettem és nem kell annyit gépelnem 😄D

R34N
mintha szarkazmust vélnék felfedezni a hozzászolásodban, vagy csak érzéki csalodás volna? Szeretném megjegyezni hogy a lelki éretlenség tökéletes megnyilatkozásának tartom ha vki azért hordja fenn az orrát mert jobb PvP játékosnak tartja magát a többieknél, hiszen ö ki tud biggyeszteni egy champion title-t. de is törödjetek az én véleményemmel, elvégre nekem még nincs champion title-öm, söt r9-em sincs, ugyhogy egy utolso senki vagyok.

a pistikékröl meg annyit hogy nyilván nem egy partiba kéne betolni a 40-50 embert hanem mondjuk 8-as csapatokba és akkor az egyik csapat pistikéje hiába hivná kétségbeesetten a targetet a maradék party le sem szarná, ahogy AB-n sem szokta érdekelni az embereket ki milyen targetet hiv, ha meg vki kimegy egy csapatban 8 searing flames-el az meg lehet hogy egyszer pusztit egy nagyot területre de utána meg lemészárolják öket...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Melyik ele a legerösebb??? Earth, Fire, Air vagy Water???

Szerintem is maradj csöndben Lego, a magadfajta ebayesek ide ne irogassanak hülyeségeket!<#ejnye1> Attol meg a pofám leszakad, hogy Pig a maga szerény PvP múltjával (mit tud felmutatni?...gyõztes GvG-ken monkolt olyan guildek ellen mint: War Machine, Esoteric Warriors, Peace And Harmony, Supernova Japan,...)idejön és osztja az észt. Az 50 vs 50 játékmód igenis jó lenne, egyáltalán nem lenne kaotikus, ujraindítanám Luckyval a rangerspikot, csak nem 4 rangerrel hanem 30-cal..igy legalább biztos meghal a tgt<#bohoc> Persze ha ez nem jönne össze, mert vmi über monk party window nélkül(vagy 50 játékos közötti scrollolással) infuseolja a spikot, akkor bemennék egy assával és "hátbadöfködném a castereket", egyesével megölném mind az 50et mielõtt észrevennének és fél másodperc alatt levágnának<#idiota>
PanzerWolf
Vannak hösök,szebb a táj szerintem,hangulatosabb.A zene jobban tetszik,fõleg az egyik harci zene(eddigi legjobb szerintem).Hirtelen ennyi.

quad
jo nagy hülyeségeket beszélsz ... szerintem maradj inkább csöndben 😊

Megint arról van szó hogy pig idejön osztani az észt. ugyan mi a francot tudna a searing flames mûködésérõl, mikor még teljes fow armorja sincsen!?
Majd pont õ fogja megmondani aki még eskimo csapattal sem volt mallyxot farmolni! Tök gáz hogy úgy jön ide osztani az észt pvp-rõl, hogy közbe még csak nem is pve-zik, pedig ott meglátná a skillek mûködését pvpben...

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

A porbléma a Searing Flamesel az, hogy ha kivéded akkor a többi build ellen lazán vesztesz.
szerintem nem igy lenne, bár számomra kérdés, hogy mondjuk egy 50 v 50 ben, hogy lenne a csapat elosztás, hogy a monkoknak se kelljen görgözni a party ablakot. De monkok nélkül is kivédhetõ lehetne ez a searing flame. Sõt szerintem nem is minden ele searing flameval jönne <#beka3>

Hát én nem tudom, hogy ez hogyan is müködne, de van egy olyan érzésem, ha Pistike behív 1 targetet és "hirtelen" mindeni searing flames-t castol a targetra, akkor a target és mindenki körülötte meghal, persze ez nem biztos ...

quad
jah kb 😊

GamerAdams007
vagyis kb. újraraktad a játékot szinte <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

quad
letöröltem a .dat filet 😄

bardocz
ujra generálás alatt mit értesz?
quad
nekem is 30 volt most ujra generaltam a cuccost es felugrott 60-70re 😊

bardocz
oké nem baj 😉
GamerAdams007
jah sry én hibám a csak-ot meg-nek olvastam

bardocz
tudsz-e olvasni?vagy nem tudod értelmezni?"nincsenek HOSOK,CSAK HENCSEK"
ez azt jelenti hogy nincsenek benne hõsök csak hencseket tudsz használni vagy valós embereket....
GamerAdams007
mér ne lennének hencsek????

A factionsban pl nincsenek hosok, csak hencsek 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Miben jobb?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PanzerWolf
Az NF sokkal jobb mint a Factions.Én azt javaslom.

A Factions kieg-be is tudom közvetlenül irányítani a Hõsöket?Skillezni õket stb..
Lehetõségem van beszerezni a Factons-t vagy estleg a Nightfall-t.
Melyik játszódik hangulatosabb környezetben ami nem hasonlít az alap játékhoz?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bardocz
akkor ha már fps 30 körüli az normális?
quad
reggelt mindenkinek , regebben volt szo az fps csokkenesrol , es , hogy hogy lehet korrigalni , valaki letudna nekem irni privat uzenetben?

elore is koszi

R34N
OFF
ez itt off, de Xigenon-on 😛 ah a régi szép idök, azt sem tudom van-e még egyáltalán Xig szerver...
/OFF

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N, melyik szerveren toltad KO-t?
Miért te mit tudsz felmutatni?
én is 😊

grat 😊

Koszonom a gyors infot.

Zomil
nyertem két zöld cukorka fegyvert😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Faki
- AB = Alliance Battle. Ha van factions-od és a guild vezetõje a Kurzick/Luxon fõvárosban csatlakozott a frakcióhoz, akkor a guild hallból tudsz jelentkezni rá. 4 fõs csapatba kell tömörülni, ilyenbõl ha 3 összejön akkor mehettek 12vs12 AB-t
- az armort majd valaki más

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ket kerdes, mi az AB es hol lehet Revenant's armort szerezni? 😊

PanzerWolf
Még kérdés.Az NF-be nem értem az új upgarde cuccokat.PL Inscription:"The Riddle of Steel".Az ilyen upgradek azok mire jók?

Az armoron light damage-re kapsz plusz sebzést, nem pedig holy damage-re. Nagy különbség.

R34N
tévedsz.

SZEG007
te se igazán értesz a pvp-hez