Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Dárad bizony, de az semmi, mert még fárad is!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Gondolj csak bele:
Az aukciós ház lényege a licit. És itt nem az egymás alá licitálásra gondolok, éppen ellenkezõleg.

Van fent 2 egyforma gold tökmindegymi, az egyik 1000 gold, a másik 900.
Ez nem úgy mûködik, hogy 900-ért meg is kapod, hanem azt mondod, hogy ok, 900-ért elviszed. Jön a kolléga, aki azt mondja, hogy õ ad érte 1500-at.

Erre te licitálsz a másik tökmindegymire, ami 1000 gold. Újabb kolléga, újabb fölélicitálás, õ ad érte 1500-at. És máris ugyanott van a két cucc ára, mindegy, mennyivel indult.

És ez addig megy, amíg a licit véget nem ér, vagy valaki meg nem veszi "Buy now" áron. Ennek az értéke pedig nem fog ám lecsökkenni, mert miért adnám én oda a gold tökmindegymimet 900goldért, ha tudom, hogy liciten 1500-at is kaphatok érte.

A valódi értéke akkor csökkenne, ha a drop rate-je nõne.
De nem vagyok egy vértrader, meg lassan éjjel 1 óra, dárad az ember, majd az okosabbak kijavítanak, ha nem így lenne.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SZEG007
Amire eddig is kereslet volt arra ez aukcios ház bevezetése utáni is volna kereslet.

Faki
Account bannolás event, a leghülyébb kérdések között válogatva <#vigyor>

miylen event elsz?? ugyhallottam 2 uj kaszt?!
lehet h marhara felreinformaltak😄

EmThor
emberek, egyszerû: vagy elb@szok 5 órát az életembõl a fõtereken kiabálva, hogy talán eladjak valamit, vagy berakom az aukciós házba és játszok tovább?!

Brigadeführer
Nem tudom mi bajotok az aukciós házzal. Szerintem jó lenne ha in-game is lenne, mert legalább leegyszerüsítené a dolgot. Ugyanis most is van egy amit a GW-ben gyakorlatilag etalonnak használnak árkalkulációknál. Persze hogy a gururól beszélek. csakhát ugye a GW-t több millióan játszák, a guru meg 300 körüli usernél már erösen tendál a használhatatlanság irányába, ezért nem használják olyan sokan. Azonban ha valaminek az aktuális árát keresik, az esetek nagy részében a guruhoz igazodnak. Az árak pedig nem változnának egetverõen, hiszen amiböl kevés van abból ezután sem lenne több, és amire igény van annak mindig is magas lesz az ára.
Ha már szóbakerült az elemental sword, nem kell félni, hogy nagyon leesne az ára, hisz a droprátája hasonló a crystaline swordéhez (jó ezt csak saccolom😊), az pedig már lassan 2 éve potyog, és még mindig a hihetetlen árkategóriában mozog. Attól pedig nem fog több esni, hogy ha lenne aukciós ház.
Szinte teljesen eltünnének a kufárok, megszünne Droknar inter1-ben a kínai piac, megszünnénk a scammerek és több lenne az FPS😛

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

bardocz
igen 5k-s fegyók mellett nehéz finanszírozni de nem is zöld fegyókból kell megélni abból nehezebb mintha simán csak cuccra mész ha csak obsi-ra mennék fow-ban lenne max 4k hasznom így viszont van vagy 10k
Mondjuk erre az aukciós ház levédésre én kiváncsi vagyok. Sztem nemnagyon lehet valamit levédeni ami nem tõled származik, másrész meg vannak ám az anetnél nagyon jólfizetett jogászok(blizznél is ofc) és én azt látom reálisnak h egy szabadalmi per esetén õk nyernének.
Harmadik lehetõségnek persze ottvan hogy kicsengetik a pénzt-gondolom futná rá.
De azt én sem tudom elképzelni hogy miért tudnánk jobban cuccokat eladni, egynás alá mennének az árak percenként és kb ugy lenne h 15^50 CA délután 2kor 60k, este 8kor 40k.
Jelenleg 1 dologban érdemes utazni, ektóban és akármennyire is nerfelve lett a farm, egy ektót mindig el tudsz adni, de egy zöld cuccal sokáig kell ordibálni mire megveszik-ha megveszik.

Hydroceph, ha most esik valakinek egy elemental sword, stb. akkor az egy elég nagy lökés anyagilag, de lemegy az ára a picsbe, akkor már nemsokat fogsz érni vele, mert azt is szem elõtt kell tartani, hogy hiába olcsó a fegyó, egy jobb 15k-s armorra akkoris elmegy 100k.
-amit 5k-s fegyó árak mellett nehéz finanszírozni.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ezzel nem ertek egyet, guru aukcion is eladnak mindent, es nem eppen fillereker, haiab van fenn 10 egyforma item, a licitalas meg igy is van csak megy pmben, emrt ugye ha 3an arultok ugyanazt akkor guyis kapjatok pmet mind3an h menynire engeded le arat, es igyis ugyis legolcsobbat vewszi midngi is lesz ez ha van aukcioshaz ha nincs, persze kine ez kinek az, en szeretnem..

bardocz
aukciós házba licitálni lehet tehát minden kb egy áron kelne el...vagy akkor nem aukciós ház és mindennek van 1 ára de akkor nem lehet aukciós háznak nevezni...
R34N
gondolj csak bele: van egy +30 hp-s axe upgraded, benézel az aukcios házba, beteszed a legalacsonyabb áron majd elmész csinálni vmit, kb 20 perc alatt 40-en aládlicitálnak és máris cseszheted a cuccodat amit betettél. csak akkor tudnád értelmesen használni az aukciosházat ha ott ülnél 24/7 és figyelnéd az árakat meg hogy ki mikor mit tesz be. és ez ugye pont nem az idötakarékos kereskedelem körébe tartozik...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Ha netalan lesz akcios haz szeruseg lesz valamikor, akkor sem lesz kotelezo hasznalni, lehet tovabbra is orakat kiabalni a varosokban, csak nem sok ertelme lesz. Mondjuk most se nagyon van, mert local/trade chat alapbol ki van kapcsolva nalam. Ha eladni/venni akarok valami akkor egyszeruen felmegyek gurura. Ha ez mukodne ingame is az nagy kiralysag lenne. Az alalicitialashoz meg csak annyi hozzafuzni valom van, hogy kereslet-kinalat. Meg az a bajotok, hogy 1-2 itemen akartok sok let lehuzni. Amig a varosaban kiabaltok x idot egy itemmel y aron, addig en kiutok a*x itemet es gurun eladom mondjuk 2/3y aron, ugy hogy meg csak jatekban sem kell lennem. <#integet2>

Zomil
egy véleményen vagyok, és mivel egyre kevesebb idöm van játszani ezért az is fontos lenne h néha kiüritsem az invertorym ugyanis vannak ott jó cuccok meg föleg uprage-ek de nincs kedvem kamadan d1-be ordibálni 2orát h aztán találjak egy vevöt, mert ugye vevö mindenre van, csak megtalálni baszott nehéz. persze lehet mondani h lemennek az árak de inkább eladom olcsobban mint hogy ott porosodjon a hátizsákba, mert ugye kidobni sajnálom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ti most mit szeretnetek? meggazdagodni, vagy hozzajutni igenyes felszereleshez, vagy csak elmodnani hogy "enyem sokkal jobb mint Tied"?
nem ertem miert lenne baj az ha pl egy 100ks item csak 50k lenne ezutan, ez miert baj? kevesebbet keresel rajta ha Te adod el? afene, nem kell anynit farmolni sem..kicsit unom mar h ha akrok vmi igenyes cuccot akkor tobb nap/het farmolas az egesz es utanna "fudefasza"...mindegy faradt vok

R34N
ez speciel baromság mert max elnevezik Trading Center-nek és kakor azt mondják rá hogy ez nem aukcios ház, el lehet menni a sunyiba kedves Blizzard.
ahhoz viszont csatlakozom hogy tök felesleges lenne, bármi lenne is a neve, ugyanis annyira sok az azonos item, hogy gyakorlatilag egymás alá licitálásbol állna az egész. amiota meg bevezették a szaros inscription-öket föleg nem érnek semmit a dolgok hát ha még aukcios házban kéne egymás alá tologatni a sok ugyanolyan rare cuccot. merthogy még a rareböl is csak a skinek mások, skineken belül menne az egymás alá licitálás szintén... a zödekröl meg ne is beszéljünk...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Meg ittvan az is hogy nemrég a Blizzard elvileg levédette az aukciós házat, tehát fizetni kéne a Blizzardnak vmennyit hogy legyen nekünk aukciós házunk. Nem éri meg az Anetnek.

Egyet értek veled. Aukciós házat akkor lenne érdemes csinálni, ha többféle dolog lenne a játékban. Ha megnézzük, akkor értékesebb zöld cuccokból van 1-2 kasztonként. Arany dolgokra ugyan lehetne aukciós házat építeni, de abból meg nagyon ritka a jó, perfect item. Szvsz az anetnek is ez járhat a fejében, és ezért nem csinálnak aukciós házat. Nem flame vagy ilyesmiért, de összehasonlítva a WoW-val(tudom, nem lehet összehasonlítani, mert ez olyan, amaz meg emilyen bla-bla...), ott sokkal több unique vagy nem unique dolog van, nem nagyon látni két ugyanolyan karddal mászkáló karit. Persze ez saját vélemény, ha tévednék az csak azért lehet, mert nem sokat játszottam a WoW-al.

BF3: csucsorr

én nem értek egyet az aukciós házzal, le is írom, hogy miért
szerintem lenyomná az árakat nagyon, pedig már így is alacsony az ára a legtöbb zöld cuccnak, azért, mert egyértelmûen azt vennéd meg, ami olcsóbb
feltételezem, hogy úgy lennének a cuccok, hogy ha egy Willcrushert keresel, akkor kilistázza neked azokat a playereket, akik feltették eladásra, én azt venném meg egyértelmûen, amelyik olcsóbb és a drágábbat hagynák a francba gondolván arra, hogy úgy is olcsóbban fogod adni egy idõ után, hogy elvigyék - így viszont, a mostani rendszerben van esélyed (még akkor is, ha órákat kell tradelned!), hogy drágábban add el, mert, ha mondjuk droknarban meglátod, hogy WTS Willcrushert 3k wsp, akkor átmész LA-ba és ott hirdeted, lehet, hogy azt mondod, hogy 1-2k-ért nem fogsz szenvedni csak azért, hogy drágábban add el, de, ha kiszámítod, hogyha drágábban adod el a dolgaidat akár csak 1k-val, egy idõ után ott fogsz tartani, hogy az a pici már 100k pluszt jelentene
más - a matikat ugyancsak szvsz értelmetlen hosszú távon felrakni aukciós házba eladásra, mert napról napra, szinte percrõl percre változik mindennek az ára, ergó jobban jársz, ha elhasználod, vagy eladod tradernek
ezzel nem flamet szertnék indítani, hanem csak a véleményemet írtam le

PanzerWolf
WoW-ban sincs káosz az aukciós ház miatt.Itt miért lenne?Beírod,hogy mit keresel és kidobja a gép.Ha tele is lenne sok haszontalan cuccal,akkor is csak azokat dobná ki amiket beállítasz neki paraméterekben.na,ezt jól megfogalmaztam.Remélem érthetõ,nincs kedvem átírni.Hulla fáradt vagyok.Megyek is pihenni egyet,aztán tovább farm.

GamerAdams007
Ennek én is nagyon örülnék!!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Igen, nekem is kellene 1-2 jobb lila/zold/sarga cucc, de ebben a kaoszban nem lehet megtalalni semmit.

Ha aukcios haz lenne, akkor lehetne bongeszni.
Ha a wowban jol mukodik, itt is jol mukodne.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Zomil
káosz???? lol
probáltál már eladni vmit? pl materialt sokan szivesen vennének olcsobban mint trader, de most nem fogom azzal elbaszni az idömet h 1 orát ordibálok a városba...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kopaszrobert
Sztem nem lenne jó aukciós ház.Gondolj bele milyen nagy káosz lenne
Meg a teleraknák sok béna haszontalan cuccal

GW: Axino Hun;

Kivancsi vagyok, hany szazezren irtak, hogy auction house! 😊
Nagyon kellene mar.

Helló!
Nem tud valaki valami linket ahol le vannak irva gw-hez a Bónusz küldetések? The Frost Gate-töl - Sanctum Cay-eg kéne.
THX

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

Ez csak 1 elképzelés volt, de ha csiszolnának rajta biztos meglehetne valósitani.

quad
én a partysearch gombot tenném kötelezõvé , vagyis alapbeállításnak mert sok helyen feleslegesen van bennt mert egyáltalán nem használják

Ha bármi jó ötletek van, nyugodtan írjatok a gwonline.net suggestion fórumba - szokták olvasni.

A tetteinket nem sok minden befolyásolja, kivéve a szörnyek legyilkolása, de ha nem harcolsz, akkor megnézheted a karidat. Amire te gondolsz, néhány jövõbeni játék fogja megvalósítani (ki tudja milyen sikerrel) - a gw-ben ne is reménykedj <#nemtudom>

Uhiwi's shortbow: jó, ha 10k-ért el lehet adni, a zöld árak nagyon leestek (pár kivételével) az EU szervereken.

Amiért jó pénzt lehet még kapni: pajzs, kard, fejsze és tûz elének cuccok (persze 9req-nél ne legyen nagyobb 😊 )

A legforróbb cucc, ahogy észrevettem, még mindig az elemental sword - ha valakinek esik, nyugodtan adja nekem <#nezze>

Bocs, csak még szoknom kell az új billentyüzetet.

R34N
sokkal remekebb lenne ha nem használnál folyamatosan halmozott irásjeleket és megtanulnál helyesen irni.

Szted milyen az ötlet???Még néhány finomitás ugyan kell!!

GamerAdams007
Ezt írd meg a supportnak is szerintem, hátha megtetszik nekik az ötleted.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja és nem a customizationra gondoltam, mert az se teszi igazán egyedivé a fegyveredet!!!

Kéne pár frankó újjitás a GW-be!! Lehetne néhény egyéni fegyver amikböl csak 1 van, mert igy semmi értelme a zöld cuccoknak hogy mindenkinek van olyanja, meg title-böl is!!Semmi extra nincs benne hogy mindenki megszerezheti ugyanazokat!!!Mondjuk a tetteid befolyásolnák a cimeket, igy végre mindenkinek a karija tényleg egyéni lehet!!!A fegyverekre visszatérve csak annyit hogy azért sok elönyt ne nyujtson a birtokosának, talán ha a fegyver kinézetét is személyre tudnád szabni és más csak ugy tudná megszerezni hogy elnyeri töled vhogyan!!!Mert jelenlegakárki "lemásolhatja" a másik kariját, csak a név más!!!Dijjazni lehetne az egyéni teljesitményeket!!! DE ez csak 1 ötlet(lehet hogy nemépp a legjobb) ezen még nagyon sokat kellene csiszolni!

spatz
Uhiwi's Shortbow: 10-25k

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

mert te legalább 2vel okosabb vagy 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

PanzerWolf
Uhiwi's shortbow mennyiért megy kb?

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

piteful pirit 😄 curses...van Ss build, van mar sok moded is, sztem az egyik legizgalmasabb necro build

Aham, es az mitol olyan? Mire gyur? Vagy mi van rajta? (mielott valaki guildwiki te lama-zna, sajna le van tiltva, mint minden mas GW-s oldal) 😞

Spiteful Spirit-es necro <#buck><#buck><#buck>
Mi az az SS nekro? Sutzstaffel?😊
Meg csak MMrol hallottam.

R34N
sajnállak, hogy nem tudod megérteni a szarkazmust, látod, nekem sikerült...

bardocz
de amit leírt az a helyzet 😄
A hozzászólás elsõ felével tökéletesen 1etértek. Nagyon szépen megfogalmaztad.

R34N
azaz a helyzettöl 😛