Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az aukciós ház lényege a licit. És itt nem az egymás alá licitálásra gondolok, éppen ellenkezõleg.
Van fent 2 egyforma gold tökmindegymi, az egyik 1000 gold, a másik 900.
Ez nem úgy mûködik, hogy 900-ért meg is kapod, hanem azt mondod, hogy ok, 900-ért elviszed. Jön a kolléga, aki azt mondja, hogy õ ad érte 1500-at.
Erre te licitálsz a másik tökmindegymire, ami 1000 gold. Újabb kolléga, újabb fölélicitálás, õ ad érte 1500-at. És máris ugyanott van a két cucc ára, mindegy, mennyivel indult.
És ez addig megy, amíg a licit véget nem ér, vagy valaki meg nem veszi "Buy now" áron. Ennek az értéke pedig nem fog ám lecsökkenni, mert miért adnám én oda a gold tökmindegymimet 900goldért, ha tudom, hogy liciten 1500-at is kaphatok érte.
A valódi értéke akkor csökkenne, ha a drop rate-je nõne.
De nem vagyok egy vértrader, meg lassan éjjel 1 óra, dárad az ember, majd az okosabbak kijavítanak, ha nem így lenne.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
lehet h marhara felreinformaltak😄
Ha már szóbakerült az elemental sword, nem kell félni, hogy nagyon leesne az ára, hisz a droprátája hasonló a crystaline swordéhez (jó ezt csak saccolom😊), az pedig már lassan 2 éve potyog, és még mindig a hihetetlen árkategóriában mozog. Attól pedig nem fog több esni, hogy ha lenne aukciós ház.
Szinte teljesen eltünnének a kufárok, megszünne Droknar inter1-ben a kínai piac, megszünnénk a scammerek és több lenne az FPS😛
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Harmadik lehetõségnek persze ottvan hogy kicsengetik a pénzt-gondolom futná rá.
De azt én sem tudom elképzelni hogy miért tudnánk jobban cuccokat eladni, egynás alá mennének az árak percenként és kb ugy lenne h 15^50 CA délután 2kor 60k, este 8kor 40k.
Jelenleg 1 dologban érdemes utazni, ektóban és akármennyire is nerfelve lett a farm, egy ektót mindig el tudsz adni, de egy zöld cuccal sokáig kell ordibálni mire megveszik-ha megveszik.
Hydroceph, ha most esik valakinek egy elemental sword, stb. akkor az egy elég nagy lökés anyagilag, de lemegy az ára a picsbe, akkor már nemsokat fogsz érni vele, mert azt is szem elõtt kell tartani, hogy hiába olcsó a fegyó, egy jobb 15k-s armorra akkoris elmegy 100k.
-amit 5k-s fegyó árak mellett nehéz finanszírozni.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem ertem miert lenne baj az ha pl egy 100ks item csak 50k lenne ezutan, ez miert baj? kevesebbet keresel rajta ha Te adod el? afene, nem kell anynit farmolni sem..kicsit unom mar h ha akrok vmi igenyes cuccot akkor tobb nap/het farmolas az egesz es utanna "fudefasza"...mindegy faradt vok
ahhoz viszont csatlakozom hogy tök felesleges lenne, bármi lenne is a neve, ugyanis annyira sok az azonos item, hogy gyakorlatilag egymás alá licitálásbol állna az egész. amiota meg bevezették a szaros inscription-öket föleg nem érnek semmit a dolgok hát ha még aukcios házban kéne egymás alá tologatni a sok ugyanolyan rare cuccot. merthogy még a rareböl is csak a skinek mások, skineken belül menne az egymás alá licitálás szintén... a zödekröl meg ne is beszéljünk...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
BF3: csucsorr
szerintem lenyomná az árakat nagyon, pedig már így is alacsony az ára a legtöbb zöld cuccnak, azért, mert egyértelmûen azt vennéd meg, ami olcsóbb
feltételezem, hogy úgy lennének a cuccok, hogy ha egy Willcrushert keresel, akkor kilistázza neked azokat a playereket, akik feltették eladásra, én azt venném meg egyértelmûen, amelyik olcsóbb és a drágábbat hagynák a francba gondolván arra, hogy úgy is olcsóbban fogod adni egy idõ után, hogy elvigyék - így viszont, a mostani rendszerben van esélyed (még akkor is, ha órákat kell tradelned!), hogy drágábban add el, mert, ha mondjuk droknarban meglátod, hogy WTS Willcrushert 3k wsp, akkor átmész LA-ba és ott hirdeted, lehet, hogy azt mondod, hogy 1-2k-ért nem fogsz szenvedni csak azért, hogy drágábban add el, de, ha kiszámítod, hogyha drágábban adod el a dolgaidat akár csak 1k-val, egy idõ után ott fogsz tartani, hogy az a pici már 100k pluszt jelentene
más - a matikat ugyancsak szvsz értelmetlen hosszú távon felrakni aukciós házba eladásra, mert napról napra, szinte percrõl percre változik mindennek az ára, ergó jobban jársz, ha elhasználod, vagy eladod tradernek
ezzel nem flamet szertnék indítani, hanem csak a véleményemet írtam le
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ha aukcios haz lenne, akkor lehetne bongeszni.
Ha a wowban jol mukodik, itt is jol mukodne.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
probáltál már eladni vmit? pl materialt sokan szivesen vennének olcsobban mint trader, de most nem fogom azzal elbaszni az idömet h 1 orát ordibálok a városba...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg a teleraknák sok béna haszontalan cuccal
GW: Axino Hun;
Nagyon kellene mar.
Nem tud valaki valami linket ahol le vannak irva gw-hez a Bónusz küldetések? The Frost Gate-töl - Sanctum Cay-eg kéne.
THX
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
Amiért jó pénzt lehet még kapni: pajzs, kard, fejsze és tûz elének cuccok (persze 9req-nél ne legyen nagyobb 😊 )
A legforróbb cucc, ahogy észrevettem, még mindig az elemental sword - ha valakinek esik, nyugodtan adja nekem <#nezze>#nezze>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Meg csak MMrol hallottam.