Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
hát nemtom... az inscriptionok után én szivesebben megveszek egy cuccot 500goldért leginkább csak a reg-et figyelem és szeretem én magam beleválogatni az uprageket😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Teljesen igazad van, azonban 1 dolgot nem látok biztosítottnak az aukciós házzal. Mégpedig azt, hogy a most merchantnak eladott 100 aranyas dolgaidat 500 aranyért meg fogják venni az aukción. Ami most nem kell senkinek, az késõbb sem fog szerintem.

Nefürgyé le!

Ennyire ne büntessetek, inkább PvE-zek még pár napot, nekem az is elég durva lesz<#nyes>

Nefürgyé le!

Azert azt se felejtsuk el, hogy nem mindenki addict!

- En pl napi 1-2 orat jatszom.
- Csak PvE, felesegemmel, herokkal meg hencsekkel.
- Nincs idom farmolni, hogy sok penzem meg jo cuccaim legyenek
- Nincs idom orakig keresgelni districtek kozott, hogy ki hol mit arul, hogy a karim ne feher/kek cuccal szaladgaljon
- Ha talalok is valamit, nem fogok 2 orat ordibalni, hogy valaki vigye el. Salvage, kiszedem az alapanyagot, tobbi merchant, ha epp nem ment tonkre a cucc.
Ebbol adodoan a 2 accountnak osszesen van atlag 10 000 aranya a kozosben.
Nem tudok egy cuccert 100k+35 ecto-t adni. Sot ectot meg csak nem is lattam.

Tehat, ha lenne egy aukcios haz, es a talalt arany cuccomat nem 100 aranyert kellene eladom merchantnak hanem bedobhatnam mondjuk 500 ert az mar jo lenne. Arrol nem beszelve, hogy minden karimnak tudnek legalabb valami arany cuccot venni.

A GW koncepcioban pont az a jo, hogy nem kell 24/7 ben elotte ulni mint a wowban, hogy az ember elvezze. Az Aukcios haz ezen az elmenyen tudna meg jobban segiteni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kata
Ez nem az a topik, ne itt élvezkedjetek. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Nem-nem! Cukrot neki😊 Süvegcukrot, h arra üljön <#circling> <#circling> <#circling> <#circling> <#circling> <#circling> <#circling>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Akkor én meg virgácsot kapok?<#rinya> brühühühüüü...

Nefürgyé le!

Brigád kérek tõled szülinapomra egy nagy zsepit, ha még sok ilyet írsz (annyira szép, és megható volt)😄😄😄 Amúgy teljesen 1et értek Veled!!!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Szvsz ezek a változások a farmmal meg dolgok direkt árcsökkentése (pl. zöldeké a zöld hétvégén) egy elõre betervezett lépcsõzetessen adagolt dolog. Ha minden úgy marad ahogy anno volt és a kereslet is akkora lenne mindenre mint anno, akkor a réig 1,5-2 éves karik akkora vagyon tudtak volna felhalmozni amivel jó ideig céltalanúl elvegetálnak. Az aukciós ház akereskedelem gyorsulását és egyszerüûségét hozzná, ami által még több pénz lenne a játékosoknál és szinte bármit megvennének ellég gyorsan. Az aukciós ház rendszer egy ideig tetszene mindenkinek, de aztán egyéb hozományai miatt saját magát õlné meg a rendszer.
Egészen addig nem fog ez változni amíg nincs sokkal több dolog a világban, ami kivonja a pénzt a kõrforgásból.

GW: Dor Von Hun [HD]

spatz
Szerintem már nincs annyi 4-5k, de volt már hogy 2.5k hirdették

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
<#eljen><#wink>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

PanzerWolf
Totem Axe mennyibe kerül most?Én 10k-t hallotam.

Hopp, egy kis javítás, szóval a fehér fellblade az csak 500 goldos.<#smile>

Nefürgyé le!

Nem ugyanarról a dologról beszélgetünk Fõnök<#vigyor2> Abban az idõben, amikor te még vidám ascalon charrjain koptattad az 500k-s fehér fellbladet, akkor még sokan mások is ezeken a területeken járkáltak. Manapság olyan játékos, aki újonnan kezdte a játékot és ott tart most, ahol te 2 évvel ezelõtt tartottál, szerintem nem sok van(biztos van, de a régi mennyiséghez képest elhanyagolható). Azok akik a 3-4. karakterüket indítják, pedig nem fogják ezeket a fehér csodákat keresgélni még vidám ascalonban sem, hanem amint lehet átmennek old ascalonba és már veszik is ki a ládából a maxos arany fellbladet, amit a táp karakterükkel befarmoltak, megvásároltak, stb. Legalábbis magamból kiindulva én így csináltam<#vigyor2>Én azokra a fostalicska, de mondjuk maxos/green/gold/akármilyen cuccokra gondoltam, amiket így melléktermékként kapsz egy farmolásnál, vagy utadba akadó boss esetén. Hozok egy csúnya példát, aztán majd a farmerek megköveznek érte. Amikor beszüntették a griff farmot augury rock környékén és megjelent az a Kephket nevû bogár a haverjaival, boldog-boldogtalan a botját farmolta, ki egyedül, ki csapattal, ez mindegy. És lám, a Kephket's Refuge ára, nagyon hamar lecsúszott 2k környékére és azóta is ott van, és vmi okos, árakat tartalmazó internetes oldalon a "hard to sell" megjegyzést kapta. Na én az ilyen és hasonló tárgyakra gondoltam, mint fostalicska eladhatatlan szemét. PvP vs. PvE témához nem kívánok hozzászólni, mert mindenki azt csinál amit akar, én PvP-s nek tartom magam, de ezt gondolom már tudod, az ingemet meg majd kimosom és vasalom, ha akarom<#nyes> Téli szabadságom ideje alatt viszont, szarrá-fossá PvE-ztem magam, annyi questet megcsináltam a Nightfallban, mint még soha és érdekes módon 3-4 nap alatt kb. 100-150k-val emelkedett ládám tartalma, pedig egy dekát nem farmoltam. Jó ez a PvE, de most egy kis szünetet tartok megint<#finom>

Nefürgyé le!

a marhaja😄

Brigadeführer
Nézöpont kérdése az egész Oriza. lehet, hogy nekem, vagy Neked fostalicska egy cucc, viszont egy kezdönek aki nemrég kezdett játszani az a saját szintjén maga lehet az istenfegyver amit még ráadásul meg is tud fizetni. Még emlékszem amikor romos ascalonban az 1k-t megfizethetetlenül soknak gondoltam, és remegve nyomtam az accept gombra amikor 500 összekuporgatott aranyamat odaadtam egy fehér, max sebzésû Fellblade-ért, amivel 10 csapás helyett 3-ból öltem az überbrutálkemény charrokat... Vagy amikor már én árultam ugyanott 500 aranyért lila cuccokat turkáló szinten egységáron, és egy lvl7-es necro odajött megnézni, aztán megkérdezte honnan tudna gyorsan összeszedni gyorsan 120 aranyat, hogy meg tudja venni az egyik fokuszt. Aztán megkért, hogy tegyem félre neki amíg összeszedi, és 10-15 perc múlva visszajött érte... Mert kellet neki, és nem volt megfizethetetlen, de messze jobb volt mint amit azon a szinten találhatna.
Másrészt az aukciós ház is kicsit olyan mint egy szupermarket. Sokan úgy vannak vele, hogy "leugrom egy tejért", aztán meglátják ezt is meg azt is és a végén két szatyorral mennek haza. Még lendíthetne is az In-game kereskedelmen.
Emellett pont ezt a "megveszemdemégsem" dolgot lehetne kiszürni valahogy úgy ahogy a #21731-es hozzászólásban írva vagyon.
Más kérdés, hogy a szemellenzös PvP-sek hülyeségnek tartják, mert öket abszolute nem érdekli (lásd lentebbi hozzászólások), de a fejlesztöknek szem elött kell tartani azt is, hogy a túlnyomó többség PvE-ben találja meg a szórakozását (lásd szintén lentebb), és az ö igényeiket is minnél jobban ki kell elégíteni, hogy mégtöbben megvegyék a játékot, hisz ebböl élnek.

Itt eltérnék a fö témától, de ha már felhoztam az örök PvP vs PvE dolgot, egy gondolat erejéig kitérnék rá.
Millió flém volt már belöle, hogy a PvP az isten a PvE szarfoshugy és kontra, mindenki fikázta a másikat. Miért? Miért kell mindig azt ócsárolni aki mást csinál mint mi, és ráadásul nem is árt nekünk azzal amit csinál? Ha az teccik neki akkor hagy csinálja. Arról nem is beszélve, hogy az itteni meröben értelmetlen flame helyett az idöt el lehetne tölteni HA-ban, GvG-n, vagy éppen Shirot, Abaddont mészárolva.
Arról már nem is beszélve, lehet, hogy két ember aki egyik este itt küldi el egymást küldi el melegebb éghajlatra PvE kontra PvP flémben, pár hét, vagy hónap múlva HA-ban találkozik, mert a PvE-s kolléga is rákapott a PvP izére. Vagy pl egy Thunderhead keep missioban, mert a PvP-snek is piszkálja a fantáziáját, hogy ezt az egy bonuszt még nem csináltam meg az egyetlen PvE karimmal. Az elmúlt közel két évböl amit a GW-vel töltöttem, több példát is tudnék rá mondani, hogy az egyik "tábor tagja áttévedt a másik térfelére".

Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára! Akinek inge az viszont gondolkozzon el rajta, hogy talán ki kéne mosni és vasalni!

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

ss sux famine rulz

PanzerWolf
Uborkasalata ha meg lesz a Barrage elit skilled akkor,tömegbe fog tetszeni a vamipric íj meglásd(-1/5-ös a legjobb)!<#nyes>
UW 55HP monk + SS necró mükszik még?!

bardocz
nincs legjobb bow attól függ mire kell😉
Csá!
Vki megmondaná a GW-ben melyik a legjobb bow? Nekem most Vampiric Short van és az szívja a Hp-mat<#wow1>
amilyen sûrûn szerkesztem az aláírást nem is csodálkozom h még ottvan 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Lego bácsi elhúz, ti meg itt maradtok?<#vigyor2>
Szedd má ki a linket az aláírásodból, feloszlottunk 1 hónapja<#nyes>
Bár Tégla nagyszerû, szögletesre bejárt térképeit még mindíg megtekintheti rajta a tisztelt nagyérdemû<#eljen>

Nefürgyé le!

Kata
<#duhos2><#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

hy nem tudja valaki hogy ha elhztittam a kurzick fövárosba és én vok a leader mit kell tennem?
bardocz
igen vagy 4.500HUF nem tudom van aki kéthavi kártyát 9.000HUF-ért veszi lehet emelték árát vagy lehúzták õket
A WoW-ra az kerül havi 3000 ftba nem?
bardocz
wow-ra érted vagy gw-re is?
Racionálisan gondolkodó ember nem költ ennyi pénzt azért ,hogy a gép elött üljön órákat...
Gratulálok, de nem értem, ha nem tetszik a játék akkor minek játszol vele? Neked is jobb nekünk is jobb. (ha elmész megkaphatom a cuccaidat?)
megislesz az! XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
akkor menyél wowozni b+<#duhos2><#duhos2>
Én már 2 éve mondom h wowozni kéne

JaSoN HuNTeR
Sziasztok,lehet tudni már hogy mi lesz az új kieg?<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

azért én a gurun mindig eltudtam adni, amita akartam

nõk és a pénz <#worship>/bocsi, annyira kínálta magát

igen, req9-es cuccokat teszem fel a netre, a többi merchant - egyszerûen nincs kedvem hozzá

bardocz
és lehetne vele alkudni is ez jó ötlet
Faki
Vagy lenne egy "rare items trader" NPC, ami a zöld/ritka cuccokat venné meg (árulni semmit sem árulna) valamennyivel áron alul.
Najó lehet hogy nem a legjobb ötlet, de valami 😊

Zomil
most aztán jó megaszontad...

"ocska ingyen játszható "PVE" játék"
nem fogod elhinni de jópáran csak a pve részével játszanak a gw-ben és nem a pvp miatt veszik meg hanem a pve, rohatt köcsögök tényleg hogy képzelik h aukcios házat akarnak vagy legalábbis vmi normális rendszert h eladják a cumojukat, nincs nekem idö arra h hiába találtam jó cuccot 2 orán át áldogáljak a városba, mert nem találok egy normális komoly vevöt(ez igaz a nagyon magas áru tárgyakra is ugyebár, mert azokat se könnyü eladni)
jah h ott a guru...na persze ne röhögtess találok vmi rohanjak ki az oldalra rakjam fel a cuccot, ami nem is mindig jö össze mert akkora forgalom van ott h nem birja a rendszer és várhatok 5 percet mire bejön az oldal, hát kössz nem akarom elbaszni az idömet
egy aukcios ház megoldaná a dolgot csinálsz pár küldit visszamész fövárosba bedobsz pár cumot és mehetsz is a dolgodra.(akár azt is el tudnám képzelni h egy külön trader várost csinálnak maibe lehet ezeket a dolgokat rendezni mindent egy helyen)

ui.: persze skill blance is kell, és én is kiváncsi vagyok már nagyon az uj HA-ra és tényleg jó lenne már egy kis frissités(pvp-be), de azt ne felejtsd el h gw nagy részét pve-sek teszik ki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
ezt nem értik meg sokan nemv áltozna semmi max 3/4-ére esne cuucok ára de még az is sok
szerintem nincs teljesen igazad, kicsit lesarkítottad a dolgot

Kata
Én már mindent merchantnak adok, amire nincs szükségem, megutáltam a kereskedést a játékban. Ment így kukába pár többtízezres cucc is, de nem érdekel.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
Szivemböl beszélsz😊

Megen azt gondolná az embör hugy , a fent nevezett GUILD WARS (gyöngébbek kedvéé , ReNDEk Harca) ami bizonyára valami ocska ingyen játszható "PVE" játék , másra nem is lenne szükség csak egy ujabb felesleges marhaságra mint pl ingém aukciósház !? Végülis minek szarkodnak a fejlesztõk skill balance-szal (ugy is balfék a balancer) vagy hogy végra valahára valami életképes , kevésbé manipulálható pvp/turnament rendszert dolgozzanak ki valahára ,
mert hát mimás lenne fontosabba mint hogy a dagatt-lusta-gecó-traderek akik nem élnek márbul csak hogy lehuzzák a nubokat vagy irrreális "kerslet-kinálat felmérések" (hasraüt azt böfög egy számot) során felverja a sok szar árát (itt jegyezném meg hogy mi faksznak kell 1M meg xxx ekto emböröknek ha ugyse vesznek rajta semmit)
azat bizonyára tortura ha valamely onlájn aukciós lapon kell fel postonia az árúját ...

Szvsz mindkét megközelítés igaz. A valóban rare cuccokért ma is sokat fizetnek és nincs probléma azzal, hogy nem találnak eladót/vevõt, mûködik a piac, ezeknek az ára maradna.
Viszont sok olyan cucc van, ami nem igazán rare, tehát van kínálat, kellene is sok embernek, mert azért nem esik mindig pont az, ami kéne, illetve tetszik. Ezeknek az ára meg szerintem most irreálisan magas, mert kevés olyan elvetemült van, aki képes órákig, napikog kajabálni, hogy vevõt találjon egy viszonylag kisebb értékû cuccra, azok viszont nyilván megkérik az árát. A béna rendszer tartja alacsonyan a kínálatot, ergo magasan az árakat, ezt azért nem ártana javítani.

Szerintem.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

hát eddigis a skint fizetted meg. nightfallal annyi lett a különbség hogy már csak 1 dolog számít a fegyvernél mégpedig a requirement.
szerintem ez nagyon jó is így mivel nem vagyok egy über mákos a gémbe így ha NF-be esik valami már csak 1 valamin bukhat szinte(persze lehet hogy olyan esik ami nem inscriptálható de ez ritka szerencsére)
szerintem nagyon jó hogy nightfallba megcsinálták ezt remélem ki fogják terjeszteni az alap GW-re ill factions-re is ezt a rendszert és meglévö cuccokat is módosítják

gazgoblin
hát erre az a megoldás jut eszembe hogy csak annyit tehetsz fel max amennyi a ládában van és az onnan kikerül addig amig véget nem ér a licit és visszajön ha nem nyersz....

pussz,
goblin a gaz

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Faki
Szvsz GW-ben hiányoznak az igazi egyedi cuccok, amik ritkák, drágák és jól mutatnak (1-2 ilyen van, pl:kirstálykard).
Árak is a béka segge alatt járnak, az insigniás rendszer ezt tovább rontja/javítja (kinek hogyan tetszik). Nagyjából már csak a skineket veszik, tehát ami jól néz ki annak van valami ára..
Arany, zöld cuccokat már inkább klántársak között osztom/osztjuk szét, mert kiállni kiabálni senkinek sincs kedve, illetve kiabálás helyett ahol lehet még farmolni farmolok és visszahozom azt az árat amit kibalásal+eladással elbaxnék.
Nah sztem a GW-nek valami olyasmi kellene amitõl egydi lehet egy karakter és annak felszerelései. Szar ügy hogy járkálok a városban és itt-ott ikertestvéreimet fedezem fel 😊

Minek farmoljátok a fostalicska, szemétbe való cuccokat, ha nem lehet eladni õket? Szerintetek az aukciós házban majd jobban megveszik a hulladékot, vagy mi?
Még valami, mi lesz akkor, ha vki rálicitál a motyóra, aztán az utolsó pillanatban meggondolja magát és mégsem veszi meg? Vagy a felajánlott összeg automatikusan levonódik majd a ládájából, ami lehet, hogy üres lesz? Ezesetben kaphat ilyen irgum-burgum büntetõ pontokat mint a gurun?
Vagy ez már ilyen részletkérdés? Mindegy az hogy milyen, csak legyen aukciós ház?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Titan
Szerintem is simán meg lehetne csinálni az aukciós házat!
Pl. Az ember kirakja a cuccát x áron és meghatározza a progi, hogy mikor jár le automatikusan a licit, pl. 2 nap! Mikor lejár az idõ, akkor az utolsó licitet adó viszi a cuccot! Ha a lejárati idõben licit érkezik rá, akkor automatikusan x percel tolódik a lejárat ideje egészen addig, amíg licit érkezik az árura! Ha lejárt az idõ, akkor viheti az utolsó licitáló a cuccot!
Szerintem hatalmas élmény! Persze ez nem saját ötlet, mert a hattrick-bõl merítettem!

<#mf1><#mf1>