Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
- En pl napi 1-2 orat jatszom.
- Csak PvE, felesegemmel, herokkal meg hencsekkel.
- Nincs idom farmolni, hogy sok penzem meg jo cuccaim legyenek
- Nincs idom orakig keresgelni districtek kozott, hogy ki hol mit arul, hogy a karim ne feher/kek cuccal szaladgaljon
- Ha talalok is valamit, nem fogok 2 orat ordibalni, hogy valaki vigye el. Salvage, kiszedem az alapanyagot, tobbi merchant, ha epp nem ment tonkre a cucc.
Ebbol adodoan a 2 accountnak osszesen van atlag 10 000 aranya a kozosben.
Nem tudok egy cuccert 100k+35 ecto-t adni. Sot ectot meg csak nem is lattam.
Tehat, ha lenne egy aukcios haz, es a talalt arany cuccomat nem 100 aranyert kellene eladom merchantnak hanem bedobhatnam mondjuk 500 ert az mar jo lenne. Arrol nem beszelve, hogy minden karimnak tudnek legalabb valami arany cuccot venni.
A GW koncepcioban pont az a jo, hogy nem kell 24/7 ben elotte ulni mint a wowban, hogy az ember elvezze. Az Aukcios haz ezen az elmenyen tudna meg jobban segiteni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Nefürgyé le!
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
Egészen addig nem fog ez változni amíg nincs sokkal több dolog a világban, ami kivonja a pénzt a kõrforgásból.
GW: Dor Von Hun [HD]
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Másrészt az aukciós ház is kicsit olyan mint egy szupermarket. Sokan úgy vannak vele, hogy "leugrom egy tejért", aztán meglátják ezt is meg azt is és a végén két szatyorral mennek haza. Még lendíthetne is az In-game kereskedelmen.
Emellett pont ezt a "megveszemdemégsem" dolgot lehetne kiszürni valahogy úgy ahogy a #21731-es hozzászólásban írva vagyon.
Más kérdés, hogy a szemellenzös PvP-sek hülyeségnek tartják, mert öket abszolute nem érdekli (lásd lentebbi hozzászólások), de a fejlesztöknek szem elött kell tartani azt is, hogy a túlnyomó többség PvE-ben találja meg a szórakozását (lásd szintén lentebb), és az ö igényeiket is minnél jobban ki kell elégíteni, hogy mégtöbben megvegyék a játékot, hisz ebböl élnek.
Itt eltérnék a fö témától, de ha már felhoztam az örök PvP vs PvE dolgot, egy gondolat erejéig kitérnék rá.
Millió flém volt már belöle, hogy a PvP az isten a PvE szarfoshugy és kontra, mindenki fikázta a másikat. Miért? Miért kell mindig azt ócsárolni aki mást csinál mint mi, és ráadásul nem is árt nekünk azzal amit csinál? Ha az teccik neki akkor hagy csinálja. Arról nem is beszélve, hogy az itteni meröben értelmetlen flame helyett az idöt el lehetne tölteni HA-ban, GvG-n, vagy éppen Shirot, Abaddont mészárolva.
Arról már nem is beszélve, lehet, hogy két ember aki egyik este itt küldi el egymást küldi el melegebb éghajlatra PvE kontra PvP flémben, pár hét, vagy hónap múlva HA-ban találkozik, mert a PvE-s kolléga is rákapott a PvP izére. Vagy pl egy Thunderhead keep missioban, mert a PvP-snek is piszkálja a fantáziáját, hogy ezt az egy bonuszt még nem csináltam meg az egyetlen PvE karimmal. Az elmúlt közel két évböl amit a GW-vel töltöttem, több példát is tudnék rá mondani, hogy az egyik "tábor tagja áttévedt a másik térfelére".
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára! Akinek inge az viszont gondolkozzon el rajta, hogy talán ki kéne mosni és vasalni!
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
UW 55HP monk + SS necró mükszik még?!
Vki megmondaná a GW-ben melyik a legjobb bow? Nekem most Vampiric Short van és az szívja a Hp-mat<#wow1>#wow1>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szedd má ki a linket az aláírásodból, feloszlottunk 1 hónapja<#nyes>#nyes>
Bár Tégla nagyszerû, szögletesre bejárt térképeit még mindíg megtekintheti rajta a tisztelt nagyérdemû<#eljen>#eljen>
Nefürgyé le!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
igen, req9-es cuccokat teszem fel a netre, a többi merchant - egyszerûen nincs kedvem hozzá
Najó lehet hogy nem a legjobb ötlet, de valami 😊
"ocska ingyen játszható "PVE" játék"
nem fogod elhinni de jópáran csak a pve részével játszanak a gw-ben és nem a pvp miatt veszik meg hanem a pve, rohatt köcsögök tényleg hogy képzelik h aukcios házat akarnak vagy legalábbis vmi normális rendszert h eladják a cumojukat, nincs nekem idö arra h hiába találtam jó cuccot 2 orán át áldogáljak a városba, mert nem találok egy normális komoly vevöt(ez igaz a nagyon magas áru tárgyakra is ugyebár, mert azokat se könnyü eladni)
jah h ott a guru...na persze ne röhögtess találok vmi rohanjak ki az oldalra rakjam fel a cuccot, ami nem is mindig jö össze mert akkora forgalom van ott h nem birja a rendszer és várhatok 5 percet mire bejön az oldal, hát kössz nem akarom elbaszni az idömet
egy aukcios ház megoldaná a dolgot csinálsz pár küldit visszamész fövárosba bedobsz pár cumot és mehetsz is a dolgodra.(akár azt is el tudnám képzelni h egy külön trader várost csinálnak maibe lehet ezeket a dolgokat rendezni mindent egy helyen)
ui.: persze skill blance is kell, és én is kiváncsi vagyok már nagyon az uj HA-ra és tényleg jó lenne már egy kis frissités(pvp-be), de azt ne felejtsd el h gw nagy részét pve-sek teszik ki
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
mert hát mimás lenne fontosabba mint hogy a dagatt-lusta-gecó-traderek akik nem élnek márbul csak hogy lehuzzák a nubokat vagy irrreális "kerslet-kinálat felmérések" (hasraüt azt böfög egy számot) során felverja a sok szar árát (itt jegyezném meg hogy mi faksznak kell 1M meg xxx ekto emböröknek ha ugyse vesznek rajta semmit)
azat bizonyára tortura ha valamely onlájn aukciós lapon kell fel postonia az árúját ...
Viszont sok olyan cucc van, ami nem igazán rare, tehát van kínálat, kellene is sok embernek, mert azért nem esik mindig pont az, ami kéne, illetve tetszik. Ezeknek az ára meg szerintem most irreálisan magas, mert kevés olyan elvetemült van, aki képes órákig, napikog kajabálni, hogy vevõt találjon egy viszonylag kisebb értékû cuccra, azok viszont nyilván megkérik az árát. A béna rendszer tartja alacsonyan a kínálatot, ergo magasan az árakat, ezt azért nem ártana javítani.
Szerintem.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
szerintem ez nagyon jó is így mivel nem vagyok egy über mákos a gémbe így ha NF-be esik valami már csak 1 valamin bukhat szinte(persze lehet hogy olyan esik ami nem inscriptálható de ez ritka szerencsére)
szerintem nagyon jó hogy nightfallba megcsinálták ezt remélem ki fogják terjeszteni az alap GW-re ill factions-re is ezt a rendszert és meglévö cuccokat is módosítják
pussz,
goblin a gaz
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Árak is a béka segge alatt járnak, az insigniás rendszer ezt tovább rontja/javítja (kinek hogyan tetszik). Nagyjából már csak a skineket veszik, tehát ami jól néz ki annak van valami ára..
Arany, zöld cuccokat már inkább klántársak között osztom/osztjuk szét, mert kiállni kiabálni senkinek sincs kedve, illetve kiabálás helyett ahol lehet még farmolni farmolok és visszahozom azt az árat amit kibalásal+eladással elbaxnék.
Nah sztem a GW-nek valami olyasmi kellene amitõl egydi lehet egy karakter és annak felszerelései. Szar ügy hogy járkálok a városban és itt-ott ikertestvéreimet fedezem fel 😊
Még valami, mi lesz akkor, ha vki rálicitál a motyóra, aztán az utolsó pillanatban meggondolja magát és mégsem veszi meg? Vagy a felajánlott összeg automatikusan levonódik majd a ládájából, ami lehet, hogy üres lesz? Ezesetben kaphat ilyen irgum-burgum büntetõ pontokat mint a gurun?
Vagy ez már ilyen részletkérdés? Mindegy az hogy milyen, csak legyen aukciós ház?<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Pl. Az ember kirakja a cuccát x áron és meghatározza a progi, hogy mikor jár le automatikusan a licit, pl. 2 nap! Mikor lejár az idõ, akkor az utolsó licitet adó viszi a cuccot! Ha a lejárati idõben licit érkezik rá, akkor automatikusan x percel tolódik a lejárat ideje egészen addig, amíg licit érkezik az árura! Ha lejárt az idõ, akkor viheti az utolsó licitáló a cuccot!
Szerintem hatalmas élmény! Persze ez nem saját ötlet, mert a hattrick-bõl merítettem!