Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
mit bukott?
/age?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
4napja az egyik guildtársam észrevette h eltünt mindenki a driend listböl(csávoka szépen elökészittette a lopást), 1 napra rá a kövi üzenettel találkozott: ez a e-mail cim nem létezik
igen...mert ellopták neki
elkezdte anet-et bombázni e-mailekkel anet mondta h biztonsági okok miatt egy darabig nem tehet semmitt..
páran megláttuk h a társunk online, el is kezdtünk vele beszélgetni, szépen löktük a dumát angolul persze, meg fenyegettük, addig a guild társunk trial kulcsal probált vmi tenni, egyszer szoltukn neki h fenn van az ellopott accja, elkezdett beszélgeni a csávoval, és mi derül ki hát hogy magyar a kis köcsög...
megprobálta beadni azt a mesét h 10k-ért vette a játékot postai utánvétellel...persze 2 nap alatt jó vicc
aztán fogta és visszaadta az accountot( persze valoszinü h egy ártatlan csak ugy kidob 10k-t kidob az ablakon)
nem tudjuk mért adta vissza vagy a szép beszéd v a fenyegetés hatott rá de lényeg h jó a társunk visszakapta az accját és azota mail cimet is változtatott meg 16 db-os kodja van
szoval ennyit erröl... de legalább jó vége lett😊
persze az acc tök üres most😞(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
EU szerverek leálltak <#boxer>#boxer>
Err 013
Valakinek nics eladója 5k körül?
Vagy tudtok valamit??
Én személy szerint nem tõltök órákat azzal, hogy kifarmóljak valami jó cuccot és inkább válogatnék a lehetséges cuccokból!
ujrasikaltam xp, gwt is full ujra letoltottem, eddig soha semmi bajom nem volt, most ugy 2 hete meg loginnal fel percig nezem conneting ablakocskat, ping eleg surun felszalad 32k kornyekere😄 DC is megesik egyre surubben, szval nagyon tré, mi a fene lehet? csellos vagyok btw..
lehet h belecsusztam 30 gigaba, amit letoltottem utobbi par hetben, ha joltom 30giga utan felere csokken netem lehet hez?
sry..
Nefürgyé le!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
[/cserf][/fülünyúl]
A NF inscriptionjei sokat dobtak ezen a dolgon és még inkább túlkínálat lett a maxos és perfect upgrades fegyverek, pajzsok terén, de az áruk még mindig az egekben van, mert ebbõl akar sok bevételre szert tenni a tulajdonosa. Egyébként meg igazad van, ez az egész akkor fog kiderülni, amikor a várva-várt aukciós házat be is rakják a játékba. Esély van rá szerintem, hiszen a reconnect is bekerült, sõt müködik is.
Nefürgyé le!
Honnan lehet tizenvalahany herot osszeszedni? Asszem van meg hol kalandoznunk 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha jobban belegondolok ez eléggé akadémikus eszmecsere, hogy mi lenne ha... Majd ha lesz úgyis kiderül, ha nem lesz akkor meg tökmind1.😊
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Ez is egy penzszerzesi mod 😊
Ez persze nem jelenti azt, hogy ellenzem, tõlem aztán annyit aukciós házat csinálnak amennyi jól esik és elfér a játékban. Csak így beszélgetünk, végre van itt vmi téma.
Hydro: Látod én meg pont fordítva nézek egy tárgyat. Kevésbé érdekel, hogy milyen skinje, hogy néz ki, stb. Sokkal jobban érdekel, hogy mire tudom használni. Maxos legyen, perfect upgradekkel és kész. Kinek villogjak vele, hogy jól néz ki? Hátha majd a szép mesmer és lányok rámtapadnak mert meglátják, hogy maxos fellbladem van?<#nyes>#nyes> Vagy nézegessem a karimat különbözõ nézetekben?
Nefürgyé le!
Amiket en 100ert eladok a merchantnak, azokat neha latom localba (mert hat ott kell a tradet ordibalniuk ugye) parezerert elkelni, szoval igen, megvennek 500ert. En 400 al tobbet kapnek, ok meg 3000 el kevesebbet fizetnenek. 😊
hat nemtom mennyit is er mostanaban egy ilyen? eselytelen h megtartottam volna
jah es nemvok tisztaban dolgokkal, most mi perfect nfben? nfben van egyaltalan req8? valaki rajzoljon le egy perfect scythet es mondjon ra egy arat is legyenkedves, pl nightmare scythe mi perfect, req9 v 8? pls