Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
support<#taps>

JaSoN HuNTeR
Vissaz fognak jönni a eltünt dolgaim??:S Valaki irjon

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem törölték az accountom.Csak eltunt a warrioromnak az összes cucca. és 1 karim.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kastil
3an vagyunk tudjuk egymas accat, még soha nem volt semmi baj, és nem is lesz, pedig nemvagyunk guildtarsak/szemelyes ismerosok...gwn keresztul ismertem meg oket..

mit bukott?
/age?

Zomil
a keylogger ismán😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
ha nekem valaki kitalálja jelszavamat azon beszarok😄
SZEG007
trader

SZEG007
a hozád hasonlo senkiházi UW farmer/traer emberek szoktak átbaszni kezdöket nem szoval kuss

Megyek megnézni az én karijaim rendben vannak-e!

quad
nekem egyik magyar leader kerdezgette tolem az accomat ritka nagy fasszopok vannak elnezest a kifejezesert de meg SZEG is eltorpul mellettuk <#gun>

bardocz
öööö feltörték az accod?
Zomil
emberek hát néhány magyar igen kis fasszopo tud lenni(akinek nem inge...)
4napja az egyik guildtársam észrevette h eltünt mindenki a driend listböl(csávoka szépen elökészittette a lopást), 1 napra rá a kövi üzenettel találkozott: ez a e-mail cim nem létezik
igen...mert ellopták neki
elkezdte anet-et bombázni e-mailekkel anet mondta h biztonsági okok miatt egy darabig nem tehet semmitt..
páran megláttuk h a társunk online, el is kezdtünk vele beszélgetni, szépen löktük a dumát angolul persze, meg fenyegettük, addig a guild társunk trial kulcsal probált vmi tenni, egyszer szoltukn neki h fenn van az ellopott accja, elkezdett beszélgeni a csávoval, és mi derül ki hát hogy magyar a kis köcsög...
megprobálta beadni azt a mesét h 10k-ért vette a játékot postai utánvétellel...persze 2 nap alatt jó vicc
aztán fogta és visszaadta az accountot( persze valoszinü h egy ártatlan csak ugy kidob 10k-t kidob az ablakon)
nem tudjuk mért adta vissza vagy a szép beszéd v a fenyegetés hatott rá de lényeg h jó a társunk visszakapta az accját és azota mail cimet is változtatott meg 16 db-os kodja van
szoval ennyit erröl... de legalább jó vége lett😊

persze az acc tök üres most😞(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
De engem felenged.De nem tudom most mivan:S

JaSoN HuNTeR
Eltüntek a warrior cuccaim,eltünt 1 karim.MOST MIVAN????pfff

gondolom készül az update
EU szerverek leálltak <#boxer>
Err 013

engem se enged fel

SZEG007
nem vagy egyedül

kopaszrobert
Ugye nem csak engem nem endeg fel a játék?(most)

GW: Axino Hun;

Zomil
lol 😄

kastil
yeah banned😄

Zomil
gondolom az event szokás szerint 8kor kezdödik :S

PanzerWolf
Na voltunk lent uw-ben monk + ranger.Esett másodikra 1 Ecto!<#nyes>Mikor felvettük a küldit,és kinyirtuk a polop izéket(mutudoménmianevük),utánna kinyílik a kapu ugyebár.Na,mikor arra mentünk és agroztam be a monstákat akkor piff-puff meghaltam.Levették volna róla az enchantokat?Viszont nem is volt nightmer a közelben!

PanzerWolf
Spatz Totem Axét nem akarnak adni 5k-ért sem,nemhogy még olcsóbban.Jóval drágábban.
Valakinek nics eladója 5k körül?

quad
nezz meg egy sima http-s letoltest hogy ott mennyi ha keves akkor valszeg igen . ha pedig ott rendesen megy akkor lehet kaptal valami finom spyware-t

Titan
Na, hazaértem a gályából és olvasgattam a hozzászólásokat... tökéletesen 1et értek: Ez 1 fikció, aminek gyakorlati haszna nincs...még...
Vagy tudtok valamit??

Én személy szerint nem tõltök órákat azzal, hogy kifarmóljak valami jó cuccot és inkább válogatnék a lehetséges cuccokból!

na tolem mar ugyis megszoktatok offolast😛
ujrasikaltam xp, gwt is full ujra letoltottem, eddig soha semmi bajom nem volt, most ugy 2 hete meg loginnal fel percig nezem conneting ablakocskat, ping eleg surun felszalad 32k kornyekere😄 DC is megesik egyre surubben, szval nagyon tré, mi a fene lehet? csellos vagyok btw..
lehet h belecsusztam 30 gigaba, amit letoltottem utobbi par hetben, ha joltom 30giga utan felere csokken netem lehet hez?
sry..

Fissure armorod van-é hozzá? Mer akkó simán<#finom>

Nefürgyé le!

GamerAdams007
+1 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

nem csak te^^

PanzerWolf
Én pl szeretem nézni akarakteremet.Én nagyon ritkán játszom olyan cuccal mi nem tetszik.Addig hajszolok olyan cuccot amíg nem találok olyat,hogy jól is néz ki,meg jó is.Kivétel ilyenek ha farmolok.Nem tudok játszani egy hányingerül kinézõ karakterrel,csak mert jó az a cucc.Ezzel lehet csak én vagyok így,nem tudom...

Kata
Ha jól tudom 15 hero van (vagy a rituval együtt már 16?). És ha ezt is jól tudom, nem is tudod mindet megszerezni a játék végéig a történeti szálak miatt. Gond egy szál se, mert utána viszont megszerezheted mindet.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Cuki a fellblade-d, járunk?

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
szerintem szánalmas az aki ezért fizet...
Igen a herokról megfeledkeztem, bocsesz. Biztos azért, mert én mindig a saját vackaimból adtam nekik, vagy azzal mentek, amit hoztak magukkal. Viszont már gondoltam arra is, hogy az egész heros rendszer kialakításának volt egy ilyen oka is, hogy a sok felhasználatlan cuccnak legyen helye. Értem ezalatt pl. a merchantnál felhalmozódott rengeteg minor inspiration és fast casting vagy egyéb rúnákat. Vagy az általam sajnálatosan hulladék kategóriába sorolt cumókat (pl. non- inscriptable maxos, de health below 50% vagy 19% hexed fegyverek és társai).
A NF inscriptionjei sokat dobtak ezen a dolgon és még inkább túlkínálat lett a maxos és perfect upgrades fegyverek, pajzsok terén, de az áruk még mindig az egekben van, mert ebbõl akar sok bevételre szert tenni a tulajdonosa. Egyébként meg igazad van, ez az egész akkor fog kiderülni, amikor a várva-várt aukciós házat be is rakják a játékba. Esély van rá szerintem, hiszen a reconnect is bekerült, sõt müködik is.

Nefürgyé le!

Nem akarom tudni, hogy aki ezert penzt ad, mit csinal a szamitogep tuloldalan kozben 😛

Honnan lehet tizenvalahany herot osszeszedni? Asszem van meg hol kalandoznunk 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Brigadeführer
Szerintem ugyanarról beszélünk, csak más aspektusból szemléljük a dolgot. (Jó az lehet, hogy a fehér fellbade már nem menne el😊) El sem hinnéd mennyi kezdö van és lesz is. Másrészt, amint MuldR kolléga alább megyjegyezte, sokan vannak akik napi 1-2 órát tudnak csak játszani és nem akarják azt kufárkodással tölteni. A herokról pedig mintha meg is feledkeztél volna. Nagyon sok a PvE játékos és mindnek van tizenvalahány heroja. Szerintem lenne helye az olcsó cuccoknak.😊 Azonban az olcsó zöld cuccokat kevesen árulják, pont mert túlfarmolták (ahogy írtad is alább), és nincs rajta nagy haszon. Ha lenne aukciós ház csak bedobja, nem kell vele veszödni, a másik oldal bekukkant, meglátja a cuccot 2-3k-ért megveszi a kis herojának és kész. Talán még felfelé is menne a zöldek ára...😊
Ha jobban belegondolok ez eléggé akadémikus eszmecsere, hogy mi lenne ha... Majd ha lesz úgyis kiderül, ha nem lesz akkor meg tökmind1.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

bardocz
báázz ezt buszon halottam olyan gw kockáktól hogy így is lehet pénzt szerezni^^ értelmi képességeik sajnos nagyon alacsonyan voltak 20-25 éves létükre...
Ket napja valamelyik districtben valaki penzt kinalt azoknak a kariknak, akik levetkoznek es erotikusan tancolnak.

Ez is egy penzszerzesi mod 😊

MuldR: Az hogy a local chatben pár ezerért árulnak valamit, nem azt jelenti, hogy meg is veszi tõlük vki. Még mindig azt mondom, hogy amit most sem vesz meg senki, azt az aukciós házból sem fogják<#vigyor2>
Ez persze nem jelenti azt, hogy ellenzem, tõlem aztán annyit aukciós házat csinálnak amennyi jól esik és elfér a játékban. Csak így beszélgetünk, végre van itt vmi téma.
Hydro: Látod én meg pont fordítva nézek egy tárgyat. Kevésbé érdekel, hogy milyen skinje, hogy néz ki, stb. Sokkal jobban érdekel, hogy mire tudom használni. Maxos legyen, perfect upgradekkel és kész. Kinek villogjak vele, hogy jól néz ki? Hátha majd a szép mesmer és lányok rámtapadnak mert meglátják, hogy maxos fellbladem van?<#nyes> Vagy nézegessem a karimat különbözõ nézetekben?

Nefürgyé le!

na tessék...😛

Zomil
egyáltalán nem az😛

bardocz
nem az 😛
legenda😄

Zomil
elárulom h req 7 a perfect 😊

Azis igaz, de szerintem ide többen járnak!Meg ott nem biztos hogy van annyi segitökész ember mint itt!

Mivel nem kezdem el ordibalni, eselyuk sincs megvenni.
Amiket en 100ert eladok a merchantnak, azokat neha latom localba (mert hat ott kell a tradet ordibalniuk ugye) parezerert elkelni, szoval igen, megvennek 500ert. En 400 al tobbet kapnek, ok meg 3000 el kevesebbet fizetnenek. 😊

btw minap egy famine rangerrel mentem uwba, magyar volt, zodiac volt nala, sztem legszebb bow, req8 15^50 20/20 30 es customized
hat nemtom mennyit is er mostanaban egy ilyen? eselytelen h megtartottam volna
jah es nemvok tisztaban dolgokkal, most mi perfect nfben? nfben van egyaltalan req8? valaki rajzoljon le egy perfect scythet es mondjon ra egy arat is legyenkedves, pl nightmare scythe mi perfect, req9 v 8? pls

le let irva, kell, van ra kereslet, de senki sem szarozik vele 20+percet parszaz gold miatt, engem pl sosem erdekel t a req, mod, scak skin meg persze max dmg/armor/etc, de h mi mod van benne, vagy h eppen 10-12 req, ezt leszarom, csak valahogy kinezzen, modok meg, hat nemtom, 20/20er soha nem adnek penzt, nem az ararol vans zo, de amire nekem kell arra tokeletesen emgfelel egy 20/19 is szval franctudja..

Zomil
inkább már gw.hu-t kéne felfrissiteni vmi aukcios pluginnal 😛

Kell csinálni egy GW aukciók nevü topikot és ott mindenki árulhatja a cuccait!Legalább a kezdök is eltudnák adni a cuccaikat akik nem vágják annyira az angolt!