Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nincs pedig vagy 30 tikettet vettem<#gonosz2><#rinya><#vomit><#wilting>
StRucC555
nekem egy nap alatt 3 om is eset a minimalacból, el is ajándékoztam akinek nem esett.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

van vkinek eladó nightfallos factonos accuntja 1-2 huszas karival (nem pvp)
Az. Persze pvenúb létemre nem sikerült egyet sem kibontanom, pedig már ilyen kukoricát is szórtam szanaszéjjel meg mittomén, de a malacok csak nem jöttek rá...Sebaj még azért küzdök, rollerbeetle race, stb. hátha esik egy.
Pig te mit szóltál ehhez az egészhez? Van vmi kedvezményed?<#nyes>

Nefürgyé le!

quad
létezik ilyen , csak én már kifogytam belõlük. Valaki biztos ad szivesen ;]

Hi!
Szeretném megvenni a GW-t de nemtom egyáltalán tetszik-e nekem, angol oldalakon azt szûrtem ki, hogy létezik 14napos/10 órás trial access key. Szóval ha egyáltalán létezik iylen és még van is feleslegben valakinek, na és ide is adná akkor nagyon hálás lennék 😄
Köszi.
igen gold minipet

a malac is minipet?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Zomil
ah még vmi...
nem tudja vki, h esetleg valahol megtalálhatok azok a videok amik HA-ban vannak minden map elején?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nekem az elsö nyitásomra malac esett😄DD
atána kinyitottam kb még 200-at és egyikbe se volt😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én már feladtam, mind a 8 karimmal megcsináltam a questeket az 8x 41(42) fortune és 1ik sem dobott malacot...

StRucC555
sorry az ismétlésért, most keltem fel 😊

StRucC555
Üdv !

Erre mondtam azt hogy elég jól kettészettük a dolgokat 1 siteon belül ahoz hogy minenkinek nyugottan böngésszen, társalogjon, és böngésszen rajta.Persze nem kötelezõ.Az oldalt folyamatosan fejlesztjük,és sokan dolgoznak rajta hogy mindíg elegendõ információ legyen rajta pontosan és jól, kezdõknek,amatõröknek,kockáknak,és profiknak egyaránt, reméljük egyszer a gw.hu is talpraáll és nem elsz vele hiba,de addigis mi létre szeretnék hozni egy kicsivel másabb honlapot is mint a BEG. És arról ami a klánon belül zajlik arról a siton számotokra nem lesz elérhetõ, köszönöm csak ennyit szerettem volna. további szép,gazdag event napot !

Nekem már van minipigem 😄 !

Carlos
NOS.
Elsõsorban a BEG-nek készül és nem a gw közösségnek.
Az részünkrõl jófejség, hogy a nem beg-esek is tudnak fúrumozni meg ilyesmik.
Nem valószínû, hogy különszedjük a kettõt.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is tetszik 😊
Zomil
Nekem nagyon tetszik a beg honlapja, és spec engem nem érdekel a külcsíny akkor is jó lenne ha fekete lenne a háttér fehér betükkel😄
igazábol csak az a gondom mint Katának, ez egy guild oldal, ha tényleg a magyar gw közösségnek készül egy honlap akkor azt szvsz el kell különiteni a klán honlaptol, mert pl hogy néz már ki h ki van irva bazi nagy betükkel h BEG, aztán esetleg ott vannak felsorolva a magyar guildek, esetleges eredményeik, stb
remélem érthetö.
szoval mielött vki félreértené nem fikázni akarom az 5letet, nagyon is jó csak sztem külön kéne venni a klántól.

Nem tudom, de ez irreálisan nehéz lett. Ráadásul Heroként sem ér annyit, mint a többiek. Átkerült amolyan "gyûjtõknek" kategóriába.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PanzerWolf
Állandón kevernek kavarnak.Iderakják,odarakják.Mire jó ez?

Egyébként mekkora szemétség lett Zenmai (Assassin Hero) Questje. Szopogasson forró kavicsot, aki kitalálta. Alapba is jó móka eljutni a fõbossig, de az a 24.lvl állat egy, azaz 1 db csapással lecsapja a kis Zenmai p*csát. Ez még nem lenne baj csak hogy neki túl kell élnie, hogy teljesítve legyen a quest. Az õrült persze *pofff és rögtön ott terem a boss mellett. Ha ez megtörtént akkor újabb negyedórat futkározhatsz mire viszaérsz a bosshoz, persze csak akkor, ha nem a gép álltal ajánlott utvonalon mész, különben 40 perc. Csak úgy tudtam megcsinálni a küldit, hogy a fõkarival távolabb megáltam (Zenmai minket követ) és a többieket odazászlóztam a bosshoz. Karba tett kézzel kellet végignéznem a csatát. Sajnos elég trükkös az öreg, úgy hogy monkok ajánlottak. A poén kedvéért halálában beidéz pár démont akiket szintén le kell verni. Persze ezt is mozizni kell a hülye kis 15.lvl assassin miatt, mert szinte lehetetlen életbentartani (minden ellenfél persze minimum 20.lvl).

Olias Questje valamivel jobb. Na jó, sokkal jobb, még az eredetihez képest is barátságosabb. Bár a quest felvétele sokkal bonyolultabb let így hogy a Consulate Dockba átteték. Nagy fantázival az itteni boss is beidéz pár démont bocsúzás képp, de ez messze nem annyira veszélyes lévén, hogy Olias nem az a "rush"-olós fajta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kata
Igaz, elnézést. Reméltem, hogy ehhez nem kell.

[/cserf][/fülünyúl]

Mintha csak én írtam volna <#nyes>

Nefürgyé le!

Hiányzott a szmájli a végérõl.
Vannak emberek akik képessek ilyet komolyan beírni. Még szerencse, hogy nem tartozol közéjük. 😊

Kata
Semmi flémet nem csináltam, drága. Reagálnod sem kellett.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Miért kell folyton kötekedned?
Csinájj jobbat!
Megint kezded a flémet?
Pedig most nem lehet rám fogni, mert itt sem voltam!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Kérte valaki? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Azért se reagálok...

Þór vígi þessi rúnar

Kata
*bõg*

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Sajna ez nem elég <#ejnye1>. De ha csinálsz 1-2 mintát: mobilhátterek, gwjelmezek stb akkor küldök. Ingyen még Krisztus koporsóját sem õrizték, akkor én miért adjak Plüssmacit, csak úgy? <#conf>

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Kata
Mondjuk írtam pár sor hülyeséget.
És ha így nézek: <#wilting> kapok?

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Tettél érte valamit?

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Kata
És csak úgy nem küldenél?

Képregényt elkezdtem csinálgatni egyszer, az alapötlet, a szereplõk és a skiccek megvoltak, de a kidolgozásig már nem jutottam el.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Naugyehogyugye? Mondomén! <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Midgard
Kata ebbõl 2 van ami elfogadható (tudom, hogy viccnek szántad):
"- storyline és földrészek története magyarul
- guild wars témában írt novellák, viccek, képregények"
ezek még megis valósulhatnak.
De a többit javallom neked csinálj rá weboldalt és sok sikert hozzá.
Ha kész lesz és mûködik akkor küldök neked plüssmacit (komolyan!!!)

Kata
"Életkor: 30-35 között" - ennyi idõsen rájöhettél volna kérdés nélkül is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
<#vigyor>Nem rossz ötletek.<#nyes><#nevetes1>

StRucC555
nah nee 😄😄😄 nem online.net shop lesz 😄😄😄 "- storyline és földrészek története magyarul" ezt megcsináltuk"

Most ugye viccelsz...?

Kata
ötleteim:
- gw-s mobilhátterek (legfontosabb)
- közvetlen link pizzarendeléshez (ez életbevágóan fontos lehet)
- guild wars jelmezek online shopja
- letölthetõ szexképek, szexvideók (forgalomnövelés céljából)
- hotlinkek e-bayes tárgyak és arany vásárlásához (Carlos ajánlásával)
- storyline és földrészek története magyarul
- guild wars témában írt novellák, viccek, képregények
- guild wars plüssmaci ajándékba minden fórumra regisztrálónak (lányoknak kettõ jár)
- guild wars emblémával ellátott dísztárgyak vásárlása, ajándékozása (bögre, póló, toll, kulcstartó, zokni, alsógatya, tanga)
- kocsmák, éttermek, kávézók címe, ahol guild vagy ally találkozókat lehet (érdemes) lebonyolítani
- interaktív tetrisz játék a honlapon

így hirtelen ennyi jutott eszembe

[/cserf][/fülünyúl]

StRucC555
A tartalommal nem elsz gond, csak idõ megcsinálni és publikálni.

Kata
Félreértettél, nem a külcsínrõl beszéltem én sem, hanem a tartalomról.

[/cserf][/fülünyúl]

StRucC555
üdv

Félig klánoldal,és másrészt abszolút nem, és nem is lesz az, szeritnem elég jól megoldottuk azt hogy aki netalán be is regisztrál még akkor sem lát olyan dolgokat ami ugymond nem publikus és nem odavaló, valóban erre való a zárt fórumunk amit ti nem láttok az oldalon még regisztrálva sem, plusz egy két menu. Mindent összevetve jó alapnak tartom és igyekszünk megfelelni sokmindenben ... ami késik nem múlik.

Midgard
Kata nem szándékozunk lenne a legszebb, legjobb magyar gw, oldal "csak" talán a leghasznosabb...Különben ezek után a híreket mindenkinek írjuk nem a klának, arra ott lesz a belsõ fórum. De 1 szó mint száz akinek nem tetszik max nem megy fel. Sztem a kinézeten sokat fogunk még változtatni és fontosabbnak tartom a hasznos tartalom részt.
Kezdõknek, haladóknak egyaránt. Mondd meg Te miben javítanál és ha nekünk is bejön akkor úgy is változtatunk.

Szerintem ennyi belefér. Nekünk is jó, ha van magyar oldal.

Kata
Az elgondolás szép, és nemes, de nekem nem tetszik, hogy mindez egy guild-weboldal keretein belül zajlik. Engem speciel - és lehet nem vagyok vele egyedül - nem igazán érdekel a BEG élete, hírei stb. Ha már készítetek egy ilyen oldalt, szerintem teljesen külön kéne választani a klánhonlaptól, még domainjében is.
Nem a rosszindulatúság, hanem a tapasztalat beszél belõlem. Anno az SP honlapján mi is megpróbáltunk ilyet, elsõként az összes akkor rendelkezésre álló skill listája és magyar fordítása, leírása került fel, de pont ezen okból nem lett népszerû, hogy guildhonlapon belül szerepelt, sokan azt mondták, hogy ezzel csak a guildet akarjuk reklámozni.

[/cserf][/fülünyúl]

PanzerWolf
Ennek örülök,hogy meglesz minden skill magyarul!<#vigyor2>Most néztem a képgallériádat.Látom te sem vagy farkas mániás?<#vigyor><#nyes>Helyes!<#taps>

Midgard
Új skillek táblázat lesz, annak még csak angol verziója vann fenn. Kicsit még várni kell azzal, de folyamatban van...
Nem csak a sima skillek lesznek hanem a elitek is + a cap hely is térképpel.
Mostanában a Elonai Mission-ok lesznek felrakva, csak legyen idõm rá munka melett...<#email>

PanzerWolf
Én is szoktam bogarászni a BE oldalán pl skill ügyben.<#vigyor2>Viszont most néztem fel és,látom már nincsnek magyarul fent a skillek(és csak az alap gaméjé található).<#shakehead>Miért szedtétek le a magyart?Meg a többi kasztot(mondjuk ezt gondolom majd felkerül késõbb).

Most kell betörni a piacra, amíg padlón a konkurencia gw.hu. Aztán lesz extra látogatottság, csak gyõzetek a levelekre válaszolgatni.<#hehe>

Rózsa nem kell, megelékszem a GW infókkal is. <#nyes>

Midgard
A honlap "programozója" és házigazdája már dolgozik az ügyön, lesz külön álló fórum mindekinek. Elvileg a hétvégén kész lesz. Szólok ha megvan.