Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StRucC555
jó kérdés kb 30-40 k között mozoghat az ára ...

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

quad
mennyiért lehet elpasszolni egy necrid horseman-t?

Kata
Kismalacot ingyen kapsz a canthai ünnepségeken, más minipetet meg sem mutatnak 3K-ért.

[/cserf][/fülünyúl]

tud vki eladni bármilyen minipetet max. 3k-ért ha lehet
Carlos
Korrekt!
Respect.

Þór vígi þessi rúnar

Midgard
Köszönöm Szépen a BEG nevében is.

Na ez már válasz volt:
Nos az oldalon, a fõmenüben a "Hírek"-ben csak olyat fogtok látni ami az odal általános életével foglalkozik (a többit csak a regeltek látják, vagyis klántagok), a "Klán Kódex" azért vann kint ha valaki csatlakozni szeretne el tudja olvasni (elõre nem kap logint az oldalhoz senki), a "Klán Taglista" ugyanezen okból van kint, a "Rólunk" részt meg csak az olvassa el akit érdekel (az is teljesen publikus).
A többi amit láttok lejjebb az mind a játékhoz tartozik általánosan mindenki felé.
Megkérek mindenkit ne a buildeket nézze azonnal (a kasztoknál), mert az csak próbaképp lett 1-2 verzió felrakva.
Személy szerint jobban érdekelne, hogy a többi érthetõ-e mind kezdõnek, mind "profinak" (bár szerintem a profik a GuildWikit hasznáják, vagy más megszokott oldalt). Sokan írnak ide is akik olvastak valamit a játékról de nem sok fogalmuk van róla, szeretnénk nekik és a kezdõknek lökést adni, megkedveltetni a játékot. Ebben kérném segítségeteket, mint kritikusok...

Remélem sikerült felkelteni az érdeklõdést a jó kritikához.

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Kata
Haggyámá, én csak azt mondtam, hogy volt egy ilyen cikk a neten. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Hahaha. Errõl rengeteg forumon veszekednek, meg tanulmányokat írogatnak. Én ezzel nem foglalkozok. Ha feleséggel és egy gyerekkel láten buzi vagyok akkor az vagyok, bár nem tudok róla így nem is zavar. Alapban marhaság, hogy valaki azt nézi "Jé, férfi létére, nõi karakterrel játszik." De az senkit nem akaszt ki hogy valaki egy nagydarab bika, vagy randa ork karakter irányít. "Na ja, de ork nem lehetsz ám az életben!" "Miért? Nõ lehetek?" Pfff ezt a hülyeséget.
Amúgy meg mindenki azt hisz amit akar.

"valamint ha már többezer orán át egy hátsot kell néznem akkor mennyivel jobb ha egy nöi darabot nézek és nem egy férfit..."
Nálam is itt van a kutya elásva. Persze erre azt mondják, mindenki ezzel védekezik..... talán azért mert ez az igazság.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

R34N
nekem 8/8 ez az arány. Katátol anno meg is kaptam, hogy látens b*zi vagyok... de az én elméletem szerint a karim arra valo hogy én gyönyörködjek benne és nem arra hogy mások. valamint ha már többezer orán át egy hátsot kell néznem akkor mennyivel jobb ha egy nöi darabot nézek és nem egy férfit... 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Minden, ami a klánt érinti csak rátok tartozik. Másokat valószínüleg nem is érdekel, tehát jól el kell különíteni. Ha klánon kivülieknek is szeretnétek információt nyújtani, csak az általános leírások, térképek, skillek, questek, stb az érdekes, meg a hivatalos infok. Az összes többi opció csak a regelt klántagoknál látszódjon belépés után.

Szerintem nem érdemeltetek leoltást, mert a jószándék vezérel és ez önmagában értékelendõ. Senki sem született úgy hogy kapásból a képernyõre vág egy mindenkinek tetszõ weblapot, úgy hogy jogos volt a kérdésetek, hisz fejlesztés címén tettétek.
Páran ritkabunkón reagáltak. Szerintem csak kifogtátok, hogy pont olyanok irogattak online. Még ha nem értenek egyet azt is meg lehet (volna) mondani normál, emberi stílusban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Midgard
Lenne 1 kérdésem a BEg oldalt megnézõk/kritizálókhoz:

Az rendben van, hogy klánoldal, de a klán kódexen kívûl és a klán életét "nagyon" taglaló híreken kívül mi még ami a klánra tartozik szerintetek(mármint amit külsõ nézegetõ, be nem logolt emberke látott). Illetve van-e hiba az általános és a többi részben ami kiváltotta eme leszólásokat?
Tudomásom szerint 1 olyan magyar oldal sem létezik ahol a missionok vagy a játék alapjai le lennének írva (most kivétel a gw.hu hiszen nem müködik és oda írtuk a cikkek aljár mit honnan vettünk, Gorla is beleegyezett...)!
Én szerettem volna ezekre emberi választ kapni, ehelyett fikázást kaptunk. Elfogadom azt is csak szeretném megérteni miért eme ellenségeskedés? Remélem a további kritikák arról szólnak mit csináltunk ott rosszul vagy jól...

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

Midgard
nem, ha már a kulcsát regelte... lesz 2 külön accod, sztem így nem éri meg csak ha össze tudod fûzni (vagyis van használatlan reg kulcsod)

Használtan veszel Nightfallt?
Szerintem nem mert akkor ahhoz külön létezik account, de lehet hogy a supportokkal lehet egyezkedni, de szerintem nem.

Mr Manson
üdv

ha van 1 guildwarsom, de használtan veszek 1 nightfall-st össze tudom õket regelni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

- pár havi küzdés után nightfallnak is a végére értem 1 karakterrel 😊 pár helyszínt ugyan kihagytam, de a vortexben elakadtam pár hete. Tegnap emberi idõben voltam fent (mások is voltak a városban) így az utolsó questes küldetést kis segítséggel sikerült letudni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- a fõ problémám az volt, hogy felvettem egy titános küldit is (azt hiszem 3 titán csapatot kellene kiirtani), amit herokkal és hencsekkel egyszerûen nem voltam képes hetek óta teljesíteni, ugyanis DP miatt a 2. halál után 1 ütés/lövés vagyunk a csapatnak. Az emberek elsõ halálkor ugyan kiléptek, de igen 'udvarias' formában közölték a problémájukat, így ezt a titános questet kidobva sikerült herokkal és hencsekkel leküzdeni a main questet
- az utolsó elõtti missionra jól összejöttünk (csak játékosok: 2w, 2mo, 1me, 1e, 1d, 1n), ahol Shironál elõször még nevettem, de csak elõször. Hencsikkel kb. Shiro hangját hallottam utoljára, utána bedaráltak a mobok. Itt néhányan gondolom a három tõrre/kardra mentek már csak (ami meglett végül), az elsõ lichnél meghaltak páran, de Shirónál mindenki összeszedte a 60 DP-t
- az utolsó missiontól tiszta star wars hangulatom lett, tie vadászok lövöldöznek lézersugárral, birodalmi lépegetõk zaklatnak, stb. 😊 Hencsikkel (herok nélkül) benéztem, majd 21 perc alatt levertem õket...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Asszem igen.

quad
ize mikor van vege az eventnek ma este 9?

Ezt most olvastam egy másik forumon: <#nyes>
"MMORPG: Many Men Online Roleplaying Girls"
Akkor ez is MMORPG.<#idiota>
Amúgy nekem is 4 karakterbõl 3 lány fiú létemre. De jól van ez így mert esztétikailag frankóbbak a lányok. Lányok <#eljen>

Amúgy a malacka mitõl aranyszínû (rare-ritka)? Boldog-boldogtalan azzal rohangál...

Atis25, ha lemaradtál a malacról szerintem ne erölködj a tokenekkel. Járkálj a Shing Jae Monastery districkjei között meg Lion Archban és tudsz venni akár 2K-ért is. 5K-nál többet ne adj érte, mert kis türelemmel fogsz kapni kevesebbért is.

A Factions is és a Nightfall is egy "kis" szigeten kezdõdik, melyikre gondolsz? De így látatlanban annyit, hogy csinálgasd a Primary Questeket aztán elõbb utóbb átjutsz.

Loool 😊

Kata
A kis kondás? Falusi-e vagy? <#idiota><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
én igy tolopm a PvE-t

EmThor
/swim

Carlos
Tök jó nekem.

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
haladni primary questek útján
Segítsetek pls! Egy kis szigeten kezdek és nem tudom, hogy jussak át a nagy szigetre. Mit kell tenni?
szaladsz a dög utan utolered es nekifeszulsz /bow -nak 😄 elöbbutöbb kapsz, puncsizni kell cuccér kreativ anet😄

http://gw.gamewikis.org/wiki
kereosbe beirod

Hi tudja valaki hogy hol lehet ezekat a cuccokat farmolni, vagy venni?
- Truffles
- Ebon Spider Webs
- Half easter Blobs
- Azure remains
Elöre is köszi

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

Valaki írja már le mi ez a malacos dolog...
Mit kell csinálni, hol, mikor?
Nem értem, hiába voltam 9-kor bent.
Van már mini hydrám, de 1 malac is jól jönne. 😄
Mit kell gyûjteni, hol kell lenni, mit kell csinálni?
thx
total igaza volt, te jofej helyett egy nagykepu pöcs vagy

Carlos
Höhö...jól megkaptam...
Nõjj fel...

Þór vígi þessi rúnar

aki még nem kapott kismalacot, annak javaslom a gwonline.net fórumot, mivel 20 perccel 21:00 elõtt egy guild kiteszi, hogy melyik international district-en lesznek - és biztosítják a moslékhoz az összes alapanyagot. (lehet, hogy ezt megismétlik 24:00-kor is)
link - segítség a malactalanoknak 😊

lunar token esik mindenhol, dísz is van a fõvárosokban, de mivel ez canthai új év, így tényleg csak a faction-ben van az event - Shing Jae Monastery.
Lehet, kicsit körülményes lett a válasz
<#vigyor2>
Lion's ban nincs

KulacsKa
Nobel sajna nem láttam még ilyen kérdést de ezt hallotam hogy csak feksönbe van osztás 3 óránként lionba nincs nemtod véletlen ? <#nemtudom><#help>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Aha értem.

Zomil
azért mert szinte mindenki kap mini malacot amikor jön a celestial pig😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A kismalc ára miért esett ekkorát látam 15-30K közöt árat elözõleg, de halottam (hogy egy marha) 60K vett egyett. Most márt láttam 5K ért is de halottam, hogy valaki 1.4K vett egyet.

Amugy nekem kettõ van és fogalmam sincs mennyiért adhatnám el.

Ha elsõsorban a BEG-nek készül,akkor ne reklámozzátok olyan nagy lendülettel ezen a fórumon.Csak azért oldalt csinálni, hogy utána azt mondhasd milyen jófej vagy....Keress máshol seggnyalókat szvsz.

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

azt veszed meg amelyik szimpatikusabb, a 3. kampány egymástól függetlenül müködik

most, hogy ki lehet tenni a városban a minipet-et, eléggé felértékelõdött, hogy 8-10k alatt kapj bármilyet is - a kismalac kivétel, lásd elõzõ hozzászólásomat

3 óránként jön a "celestial pig" zabálni, akkor kapsz maszkot, ajándékot, meg kismalacot is, következõ látogatás: 15:00
asszem a kaja alapanyagokkal azért összefüggésben van

bardocz
mi ez a malac?már vagy 1 hete nem voltam fennt
Carlos
2K egy turtle-ért?
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Hello!

Ha megszeretném venni a Guild Wars valamelyik részét akkor melyiket kell elõször, vagy az tök mindegy, mûködésük egymástól független?

Kösz a segítséget!
vki eladja vagy elajándékozza a minipetjét (bármilyen de a legjobb lenne az egy ágyús teki lenne vagy malac)adok érte 2000g és raktát meg piát (3at)meg 1 csillagszórót
ugy, h irsz supportnak es valszeg segitenek

Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok...
Megvan mind a 3 részem, csak a 2.-nál elrontottam a reget.
Hogy tudnám töröltetni az accountomat, hogy újrareggeljem a másik 2-re.
Valaki 1 részletes leírással megszánhatna. 😊
Keresgéltem, de az oldal megszûnt ahova le volt írva.
Elrontani meg nem akarok semmit.
Elõre is köszönöm.