Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
[/cserf][/fülünyúl]
Na ez már válasz volt:
Nos az oldalon, a fõmenüben a "Hírek"-ben csak olyat fogtok látni ami az odal általános életével foglalkozik (a többit csak a regeltek látják, vagyis klántagok), a "Klán Kódex" azért vann kint ha valaki csatlakozni szeretne el tudja olvasni (elõre nem kap logint az oldalhoz senki), a "Klán Taglista" ugyanezen okból van kint, a "Rólunk" részt meg csak az olvassa el akit érdekel (az is teljesen publikus).
A többi amit láttok lejjebb az mind a játékhoz tartozik általánosan mindenki felé.
Megkérek mindenkit ne a buildeket nézze azonnal (a kasztoknál), mert az csak próbaképp lett 1-2 verzió felrakva.
Személy szerint jobban érdekelne, hogy a többi érthetõ-e mind kezdõnek, mind "profinak" (bár szerintem a profik a GuildWikit hasznáják, vagy más megszokott oldalt). Sokan írnak ide is akik olvastak valamit a játékról de nem sok fogalmuk van róla, szeretnénk nekik és a kezdõknek lökést adni, megkedveltetni a játékot. Ebben kérném segítségeteket, mint kritikusok...
Remélem sikerült felkelteni az érdeklõdést a jó kritikához.
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Amúgy meg mindenki azt hisz amit akar.
"valamint ha már többezer orán át egy hátsot kell néznem akkor mennyivel jobb ha egy nöi darabot nézek és nem egy férfit..."
Nálam is itt van a kutya elásva. Persze erre azt mondják, mindenki ezzel védekezik..... talán azért mert ez az igazság.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Szerintem nem érdemeltetek leoltást, mert a jószándék vezérel és ez önmagában értékelendõ. Senki sem született úgy hogy kapásból a képernyõre vág egy mindenkinek tetszõ weblapot, úgy hogy jogos volt a kérdésetek, hisz fejlesztés címén tettétek.
Páran ritkabunkón reagáltak. Szerintem csak kifogtátok, hogy pont olyanok irogattak online. Még ha nem értenek egyet azt is meg lehet (volna) mondani normál, emberi stílusban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az rendben van, hogy klánoldal, de a klán kódexen kívûl és a klán életét "nagyon" taglaló híreken kívül mi még ami a klánra tartozik szerintetek(mármint amit külsõ nézegetõ, be nem logolt emberke látott). Illetve van-e hiba az általános és a többi részben ami kiváltotta eme leszólásokat?
Tudomásom szerint 1 olyan magyar oldal sem létezik ahol a missionok vagy a játék alapjai le lennének írva (most kivétel a gw.hu hiszen nem müködik és oda írtuk a cikkek aljár mit honnan vettünk, Gorla is beleegyezett...)!
Én szerettem volna ezekre emberi választ kapni, ehelyett fikázást kaptunk. Elfogadom azt is csak szeretném megérteni miért eme ellenségeskedés? Remélem a további kritikák arról szólnak mit csináltunk ott rosszul vagy jól...
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
Szerintem nem mert akkor ahhoz külön létezik account, de lehet hogy a supportokkal lehet egyezkedni, de szerintem nem.
ha van 1 guildwarsom, de használtan veszek 1 nightfall-st össze tudom õket regelni?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- a fõ problémám az volt, hogy felvettem egy titános küldit is (azt hiszem 3 titán csapatot kellene kiirtani), amit herokkal és hencsekkel egyszerûen nem voltam képes hetek óta teljesíteni, ugyanis DP miatt a 2. halál után 1 ütés/lövés vagyunk a csapatnak. Az emberek elsõ halálkor ugyan kiléptek, de igen 'udvarias' formában közölték a problémájukat, így ezt a titános questet kidobva sikerült herokkal és hencsekkel leküzdeni a main questet
- az utolsó elõtti missionra jól összejöttünk (csak játékosok: 2w, 2mo, 1me, 1e, 1d, 1n), ahol Shironál elõször még nevettem, de csak elõször. Hencsikkel kb. Shiro hangját hallottam utoljára, utána bedaráltak a mobok. Itt néhányan gondolom a három tõrre/kardra mentek már csak (ami meglett végül), az elsõ lichnél meghaltak páran, de Shirónál mindenki összeszedte a 60 DP-t
- az utolsó missiontól tiszta star wars hangulatom lett, tie vadászok lövöldöznek lézersugárral, birodalmi lépegetõk zaklatnak, stb. 😊 Hencsikkel (herok nélkül) benéztem, majd 21 perc alatt levertem õket...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"MMORPG: Many Men Online Roleplaying Girls"
Akkor ez is MMORPG.<#idiota>#idiota>
Amúgy nekem is 4 karakterbõl 3 lány fiú létemre. De jól van ez így mert esztétikailag frankóbbak a lányok. Lányok <#eljen>#eljen>
kereosbe beirod
- Truffles
- Ebon Spider Webs
- Half easter Blobs
- Azure remains
Elöre is köszi
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
Mit kell csinálni, hol, mikor?
Nem értem, hiába voltam 9-kor bent.
Van már mini hydrám, de 1 malac is jól jönne. 😄
Mit kell gyûjteni, hol kell lenni, mit kell csinálni?
thx
link - segítség a malactalanoknak 😊
Lehet, kicsit körülményes lett a válasz
<#vigyor2>#vigyor2>
Lion's ban nincs
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy nekem kettõ van és fogalmam sincs mennyiért adhatnám el.
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
asszem a kaja alapanyagokkal azért összefüggésben van
Ha megszeretném venni a Guild Wars valamelyik részét akkor melyiket kell elõször, vagy az tök mindegy, mûködésük egymástól független?
Kösz a segítséget!
Segítségért fordulok hozzátok...
Megvan mind a 3 részem, csak a 2.-nál elrontottam a reget.
Hogy tudnám töröltetni az accountomat, hogy újrareggeljem a másik 2-re.
Valaki 1 részletes leírással megszánhatna. 😊
Keresgéltem, de az oldal megszûnt ahova le volt írva.
Elrontani meg nem akarok semmit.
Elõre is köszönöm.