Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StRucC555
Türelem rózsát terem ! 😊 Hoz_HUn

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Community Buildernek hívják, és nekem joomlaboard-al nagyon jól mûködik benne a többszintû jogosultság. Sztem hírekre/menüpontokra is mûkodik, de arra nekem nem volt szükségem.
1ébként hajrá sztem nagyon jó lett/lesz tartalmilag. Rakom is a linkjét a honlapunkra 😉

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Én értékelek minden ilyesmit. Remélem sikerül úgy fejleszteni ahogy elképzelitek.
Ha már említetted a kritikát, nekem egyenlõre csak egy van, amire ki is tértél, az a kinézete. Gondolom azért ilyen mert elsõsorban klán oldal, de nagyon-nagyon nem Guild Wars kinézetû. Tulajdon képpen a felirattól eltekintve semmi sem utal rá, hogy gw oldal.
Na de sok sikert a fejlesztgetéshez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Midgard
Üdv Mindenkinek!

Mi a Black Eagles-nél, továbbra sem adjuk fel, hogy legyen egy magyar GuildWars oldal(tudom több is van és valószínüleg a gw.hu is újra mûködni fog...). Természetesen még nagyon gyerekcipõben járunk, de folyamatosan bõvíteni akarjuk (talán 1* a questekig is eljutunk 😄).

Fórum is van de nem tudom mekkora terhelést bír ki. Sztem 1 páran megkérdezik miért nem lehet regelni, akkor most leírnám, hogy az oldal fõ részben klánoldal és utána GW oldal, de a fórumba lehet írni regisztráció nélkül. Ha megtudjuk oldani a regisztrálás többszintjét (1- klán, 2 csak fórum) akkor azonnal megtesszük.
Várunk szeretettel mindenkit, kritikával együtt mert csak úgy lehetünk egyre jobbak<#integet2><#taps>.

Sajnos a "törzsgárgánk" megvan az oldalhoz, tehát egyenlõre megvagyunk. Azonnal jelezni fogjuk ha üresedés van, vagy pedig szükség lesz segítségre.
Jó böngészést mindenkinek a Black Eagles honlapján!

GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/

StRucC555
Látom az igény meglenne egy normális magyar gw oldalra ... nos mi próbálkozunk vele
itt.

bár még csak nagyon kezdetlesges de a tartalma bõvül és a kinézet is uton van a végleges felé.

METALz
nem a honlap volt a lényeg, hanem a fórum , de az már másodjára /v harmadjára? 😛/ törlõdött le

Zomil
egy wiki féle oldal összehozásához nem tudom mi kell, de sztem sok ember segitene, és sokkal egyszerübb megoldani a fejlesztését mint egy rendes honlapnak
én szivesen segitenék a létrehozásában😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
akkor most vége van a gw.hu-nak v mi? vagy valaki tervezi h tovább fejleszti esetleg?
mert sztem kár veszni hagyni az oldalt
vagy akkor egy magyar nyelvü wiki-t kéne összehozni,biztos sokan látogatnák😊))))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem nehéz kitalálni 😊

Van egy törlés elõtti parkolásban lévõ domainek listája, ahová hétfõn került fel és 61. napon szabadul fel.
Amúgy általában minden oldalszerkesztéskor lementettem az oldal tartalmát a gépemre, így ha elrontottam valamit, akkor csak vissza kellett töltenem a régit.
Szóval semmi sincs elveszve, csak a fórum szokás szerint 😛

METALz
qkc3k-t máshol látom ^^ /nemmondom meg hol 😛 /

btw akkor most 2 hónapig nem birtokolja senki a domaint? =/

Utánanéztem a guildwars.hu domainjának és qKaC3K felmondta, majd április 14-étõl lehet megvenni.

Én már tavaly abbahagytam a szerkesztését.
qKaC3K-et kérdezd meg, hogy mi történt az oldallal.

Rip
Vita? Szerintem szó sincs vitáról.

Amúgy gondoltam, hogy valaki elõ fog bányászni egy küldit, amiben kell
az emote 😉 Ahogy olvasom, ez is ilyen fesztiválos bohóckodásos mission, tehát féligmeddig már ezt megbeszéltük, hogy igazán eventekkor van valami jelentõsége.(Ok, tudom, ez nem event, nem kell kijavítani 😊

Egyébként pedig én azt írtam, hogy a játék "végigjátszása" , vagy "továbbjutás" szempontjából nem fontos, és a bonus nem feltétel a végigjátszáshoz (ok, hardcore gamereknek lehet).
Mentségemre legyen mondva, hogy itt még nem járok a Nightfallban. 😉

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

METALz
Gorla fix teh gw.hu plz =)

Már pedig nem lesz más tárolási lehetõség, a 10 arany meg semmi újra elkészíttetni.

Hoz_Hun:
Igen, mindig csak újabb lesz.

Amúgy ezeket a kalapokat meg lehet szerezni a következõ évben, vagy ha lemaradtam róla akkor buktam örökre és mindig csak a legfrissebb szerezhetõ be?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ez nem igazán tároló. Az hogy kidobod a kalapot és õ aztán bármikor elõállít egyet (ha már egyszer megmutattad neki). Bár fel lehet fogni tárolóként.
Én is egy igazi armor tárolóra vágynék.

Kata
Ez csak másol, nem tárol.

[/cserf][/fülünyúl]

Már Wintersday óta lehet tárolni.
Festival hat maker

Bázzeg az Olias és Zenmai Questeketet átteték a Consulate Dockba. Mostantól onnan indulnak csak hogy szopassák még a "Foreign"-eket egy kicsit. <#gonosz3>

Kata
Nincs is efféle újítás... 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Aha. Nekem tetszett a városi hörgés. Na majd este megnézem az újabb újításokat.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Elnémították õket? Tegnap még én is hallottam, hogy suhogtak, hörögtek...

Kata
Reggel nem léptem be, de örülök a hírnek, szaladok is lecuccolni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tegnap éjjel még suhogtak és hörögtek ezerrel. De jobb, hogy lenémították õket. Gondold el, 20 kuunavang egyszerre... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Lol, ja tényleg ezt elfelejtettem. <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az ugrás hiánya elsõre engem is zavart. Wow-ból jöttem át és rangerként ott alap az ugrás/fordulás-lövés kombó. Mostanra teljessen megszoktam, hogy nincs ugrás, nem is hiányzik.

Updétek frankok lettek. A Skilleknél zavar egy kicsit, hogy az atributum pontosztogatást áttolták a másik oldalra és olyan bazi nagy lett, az elõzõt már megszoktam. Na majd ezt is megfogom.
Minipetek városban <#eljen>

Nem csak a történet miatt érdemes megvenni a Nightfall-t. Ott vannak a Herok!!! Nem beszeélve egy csomó új skillrõl, vértekrõl, ruhákról fegyverekrõl. Az hogy még történet is van benne csak egy "kis" bonus. <#vigyor>

Megelõztél 2 perccel<#bee1>

Nefürgyé le!

És a várva várt feature: minipetjeinket eztán a városokban is kitehetjük mászkálni, igaz, a hangjukat kivették, tehát nem fognak röfögni és suhogni a szárnyukkal (már amelyiknek van). De hát valamit valamiért, és max. 20 lehet egyidõben 1 városban. Mit akartok, van itt fejlõdés...<#nyes>

Nefürgyé le!

SZEG007
Satyikat már lehet tárolni😊

Kata
Nekem is tetszettek az update-k (kariváltás, skill listák megjelenítései), de azért csinálhattak volna valami értelmeset ahelyett, hogy a minipeteket városban is lerakhatóvá tették. Mondjuk valami storage növelést armoroknak, meg az ünnepeken összeszedett satyiknak, édességfegyvereknek.

[/cserf][/fülünyúl]

quad
tenyleg most hogy elojott a madness missio , van valakinek valami tippje hogyan nyirjam ki shiro-t?

én átvitt rituval magamba 3 nap alatt madnessnél jártam (utolsó elötti miss) és nem kockultam

Nullarol inditva a karit max 2 nap. Masik foldreszrol szarmazo karival 1 nap.

quad
nekem is nagyon tetszenek a skillpaneles updatek orom latni hogy mennyi skillt unlockoltam ;]]]

Ha már így vitázunk 1 missioban kellenek emotok a bonushoz:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Tihark_Orchard_%28Mission%29
<#hawaii>

De pont ezt kerdezem,hogy miert jo,hogy nem lehet ugrani benne? Ilyen foldhoz ragadt az egesz kari.

StRucC555
Érdemes megnézni sok jó update jött .] szerintem ötletes dolog az hogy a betölthetõ temlétekhez megmutaja kicsiben hogy mi van benne.
Plusz a skill cserélõ ablakon is változtattak pár apróságot 😄

StRucC555
hogy pontosabb legyek

"You can now log out to the Character Select screen by hitting the “Character Select” button on the logout dialog."

* gw.com *

StRucC555
Nah végre megcsinlták hogy logaoutkor vissza lehessen menni a karakter választó táblára ! jeeee !!!!

VLB
maga az account eladása nem törvénybe ütközõ.
kizárólag a virtuális javaké.
ebay?
csak az a csaló aki lebukik:
ennye ennye
jól kifundálták...

Lalikum

Rip
Persze, eventekkor igen, de a játék végigjátszása szempontjából, vagy akárcsak továbbjutás szempontjából nincs értelme/funkciója.
Illetve annyi van, mint bármely más emote-nak. (Kivéve monjduk a kneel, ami azért kellhet néhányszor <#ravasz1>)

(Ja, lehet, hogy a Mad Kinges mókába is csak azért tették be, hogy néha használják már az emberek 😄 )

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

StRucC555
Elég sok játékidõ én jó pár napig elvoltam vele😊 !

METALz
Mennyi idõ végigtolni a Nightfall-t ? Gondolkozok rajta h megvegyem, bár nekem nem jön be egyik új kaszt se =/ .

StRucC555
"Rip * Ja, egyhelyben, /jump.
Értelme nincs. (Legalábbis a játél szempontjából.)"

Eventek alkalmával igenis van értelme ,pl a mostani töklámpás eventten .. ha ismerõs a MAD King say címû game !

Köszi! Akkor megveszem 😊 Meg a Diablo t is 😊 koconom
bardocz
nekem még coD2-bõl fel vagy véve majd beszélünk 😛