Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként hajrá sztem nagyon jó lett/lesz tartalmilag. Rakom is a linkjét a honlapunkra 😉
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Ha már említetted a kritikát, nekem egyenlõre csak egy van, amire ki is tértél, az a kinézete. Gondolom azért ilyen mert elsõsorban klán oldal, de nagyon-nagyon nem Guild Wars kinézetû. Tulajdon képpen a felirattól eltekintve semmi sem utal rá, hogy gw oldal.
Na de sok sikert a fejlesztgetéshez.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mi a Black Eagles-nél, továbbra sem adjuk fel, hogy legyen egy magyar GuildWars oldal(tudom több is van és valószínüleg a gw.hu is újra mûködni fog...). Természetesen még nagyon gyerekcipõben járunk, de folyamatosan bõvíteni akarjuk (talán 1* a questekig is eljutunk 😄).
Fórum is van de nem tudom mekkora terhelést bír ki. Sztem 1 páran megkérdezik miért nem lehet regelni, akkor most leírnám, hogy az oldal fõ részben klánoldal és utána GW oldal, de a fórumba lehet írni regisztráció nélkül. Ha megtudjuk oldani a regisztrálás többszintjét (1- klán, 2 csak fórum) akkor azonnal megtesszük.
Várunk szeretettel mindenkit, kritikával együtt mert csak úgy lehetünk egyre jobbak<#integet2>#integet2><#taps>#taps>.
Sajnos a "törzsgárgánk" megvan az oldalhoz, tehát egyenlõre megvagyunk. Azonnal jelezni fogjuk ha üresedés van, vagy pedig szükség lesz segítségre.
Jó böngészést mindenkinek a Black Eagles honlapján!
GW: Midgard Godson, Princess Lianna, Inidil Aleval, Wolkulm Naizred és még páran ... [BEG] officer honlapunk: http://www.pro-net.hu/blackeagles/
itt.
bár még csak nagyon kezdetlesges de a tartalma bõvül és a kinézet is uton van a végleges felé.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
én szivesen segitenék a létrehozásában😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mert sztem kár veszni hagyni az oldalt
vagy akkor egy magyar nyelvü wiki-t kéne összehozni,biztos sokan látogatnák😊))))
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van egy törlés elõtti parkolásban lévõ domainek listája, ahová hétfõn került fel és 61. napon szabadul fel.
Amúgy általában minden oldalszerkesztéskor lementettem az oldal tartalmát a gépemre, így ha elrontottam valamit, akkor csak vissza kellett töltenem a régit.
Szóval semmi sincs elveszve, csak a fórum szokás szerint 😛
btw akkor most 2 hónapig nem birtokolja senki a domaint? =/
qKaC3K-et kérdezd meg, hogy mi történt az oldallal.
Amúgy gondoltam, hogy valaki elõ fog bányászni egy küldit, amiben kell
az emote 😉 Ahogy olvasom, ez is ilyen fesztiválos bohóckodásos mission, tehát féligmeddig már ezt megbeszéltük, hogy igazán eventekkor van valami jelentõsége.(Ok, tudom, ez nem event, nem kell kijavítani 😊
Egyébként pedig én azt írtam, hogy a játék "végigjátszása" , vagy "továbbjutás" szempontjából nem fontos, és a bonus nem feltétel a végigjátszáshoz (ok, hardcore gamereknek lehet).
Mentségemre legyen mondva, hogy itt még nem járok a Nightfallban. 😉
bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hoz_Hun:
Igen, mindig csak újabb lesz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én is egy igazi armor tárolóra vágynék.
Festival hat maker
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Minipetek városban <#eljen>#eljen>
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
http://gw.gamewikis.org/wiki/Tihark_Orchard_%28Mission%29
<#hawaii>#hawaii>
Plusz a skill cserélõ ablakon is változtattak pár apróságot 😄
"You can now log out to the Character Select screen by hitting the “Character Select” button on the logout dialog."
* gw.com *
kizárólag a virtuális javaké.
ebay?
csak az a csaló aki lebukik:
ennye ennye
jól kifundálták...
Lalikum
Illetve annyi van, mint bármely más emote-nak. (Kivéve monjduk a kneel, ami azért kellhet néhányszor <#ravasz1>#ravasz1>)
(Ja, lehet, hogy a Mad Kinges mókába is csak azért tették be, hogy néha használják már az emberek 😄 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Értelme nincs. (Legalábbis a játél szempontjából.)"
Eventek alkalmával igenis van értelme ,pl a mostani töklámpás eventten .. ha ismerõs a MAD King say címû game !