Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Inkább egybe szettet hordotok vagy összeválogatjátok? Én pl öszeválogatom, mert nem minden eleme tetszik egy szettnek. Így a legtöbb karaktermnek 3 különbözõ típusból van öszekombinálva. Pl a rangeremnek sunspear 15k felsõje van, de az öszes többi csak sima 1-2K ruhadarab, mert azok tetszettek. A warrioromra legalább két 15K ruhadarab kerül de a többi az normálabból. Nekem pl az obszidián ruha abszolut nem tetszik, ha lenne rá lovém sem kéne, mert csak azért nem venném fel, hogy villogjak. Ez persze csak a kinézetre vonatkozik.
Vagy nagyon tré ilyen "kombinált" ruhában futkározni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. születésnapra valami értelmes dolgot találhatnának ki, de mivel ez csak egy játék, nem fognak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy meg ez egy játék fóruma. 😛
hiába, nem mindenki ülhet munkaidõben gw elött hogy puskázzon, és akinek adtam kölcsön, az tudhatja hogy az emlékezetem igencsak romos már 😛
Bárki aki csak eredeti programot használ ne olvassa el a következõ pár sort😉 WinXp-m van, nem eredeti és a service pack 2-t szeretném felrakni, de nem sikerül, mert a serial már tiltólistán van. Van aki tudja, hogy lehet felrakni az sp2-t nem eredeti wondowsra? thx
abban a hszben lett elirva, sztem tcpip2 is a blath pontra gondolt😊)))
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Balthazár pont: item/skill unlock
- Fame pont: title + emote
Amikor még aktív GW-s voltam valahogy így mûködött.
vagy én értettem volna félre?😄
nemá😊
http://gw.gamewikis.org/wiki/Gladiator
ingame kérdeztem és ott valaki aztmondta
szal gladiator pontra sem gyúrok...akkor inkább tyrian(vagy elonian) explorer 100%-ra
úgyis csak 1 title lehet kint😞
Chestekbõl nektek is rohadt sok lila esik? semmi jó cucc nem esett, és végképp befejeztem, majd ha kijavítják...11-21es lila shadow staff chance 19%-al elvette a kedvem...:/
meg a 6ból 4 lila az arany meg használhatatlan
A türelem rozsdát terem.
Carlos: hagyd, nem érdemes ilyesmiken fennakadni...
Þór vígi þessi rúnar
többek közt az is hogy a kanaxai a legritkább pet(kiv ha tényleg van ghostly minipet) abbol összesen 14 van, még pandából 126 ha jól számolom
(És nem szeretem a firestormos W/Eléket sem. A 2 minionos minion mastereket sem. És a kocsonyát sem szeretem. Igaz, kocsonya nincs is a gw-ben. Talán ezért is gw-zek még mindig. Ha kocsonya lenne, nem játszanék vele.)
http://www.guildwiki.org/
Rank 3-nál lesz az elsõ emote-od asszem
Itt láthatod, mi mennyi:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Hero_(Title)
Title Rank Fame Needed
Hero 1 25
Fierce Hero 2 75
...
Végül de nem utolsósorban a kedvencem monk, mert az széthealel mindenkit 😛
(de akár azt is mondhatnám hogy a régi játékosok zömének szerintem nincs kedvence, ill több is van, alkalomfüggöen választanak. Én is igy vagyok vele PvE-ben - mindnek megvan a maga varázsa... a nekrómnak a hatékonyságát szeretem, a warrioromnak meg a popsiját és vállait (kurcig 1.5k rulez) az elémnek pedig a haja tök jó)
(még csak 1nél járok de szeretném tudni van-e értelme folytatni)
Amúgy kinek melyik kari a kedvence pvp-be?
Én SS necroval meg dervishel szoktam. Dervish az egy állat..😄
A türelem rozsdát terem.
(úgy emlékszem, mikor épp nem 1150 körül laggol, általában 150-200 körül mozog...)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GW: Dor Von Hun [HD]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez azért csöppet durva <#wow1>#wow1> Azt a balekot is megnézem aki megveszi 😄
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *